kontakta sexrådgivare

Kontakta oss

Välkommen till Tingles, en webbplats dedikerad till att utforska sexleksaker och sexuell njutning. Vår förhoppning är att stärka och uppmuntra unga kvinnor att utforska alla aspekter av sin sexualitet. Vi tycker att alla förtjänar att ha tillgång till korrekt information och resurser som kan förbättra deras sexuella upplevelser.

Om du har några frågor, funderingar eller feedback vill vi gärna höra från dig – vi är alltid redo att hjälpa till och ge dig bästa möjliga upplevelse på vår underbara sajt.

Oavsett om du är nyfiken på en viss sexleksak eller behöver råd om hur du kan piffa upp ditt kärleksliv, finns vi här för att hjälpa dig. Vi värdesätter din input och välkomnar dina förslag, så kontakta oss när som helst.

På Tingles förstår vi att sexualitet är ett personligt och intimt ämne, och vi strävar efter att skapa en trygg och stödjande miljö för våra läsare. Vi respekterar din integritet och kommer att hantera alla förfrågningar med största konfidentialitet.

Vi uppmuntrar dig också att dela dina egna erfarenheter och berättelser – både med oss – och våra läsare genom kommentarer på våra artiklar. Vi tror att, genom att öppna upp och dela med oss av våra erfarenheter, kan vi hjälpa andra att känna sig mer bekväma och säkra att utforska sin sexualitet.

Så, oavsett om du vill ställa en fråga, dela en berättelse eller bara säga hej, så finns vi här för dig. Tveka inte att kontakta oss genom att använda formuläret, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Tack för att du besöker Tingles – vi ser fram emot att höra från dig snart!

Emma, Pamela, och Lina

    test

    twst