kontakta sexrådgivare

Recensioner & Samarbeten

Hej kära återförsäljare! Vi uppskattar ert intresse för att få era sexleksaksprodukter recenserade av oss på Tingles. Vi ber er vänligen följa dessa regler och villkor för att säkerställa ett smidigt och givande samarbete för båda parter:

Produktkvalitet

a. Produkterna som recenseras måste levereras i obrutna och förseglade förpackningar, vilket garanterar våra recensenters säkerhet.

b. Produkterna ska vara av hög kvalitet, tillverkade av kroppssäkra och giftfria material och fria från defekter eller skador.

Produkter som vi inte recenserar

På Tingles fokuserar vi på att recensera sexleksaker. Därför ber vi er vänligen att avstå från att skicka in följande produkter med förhoppningen om att få de recenserade:

Recensionsprocessen

a. Vårt team av recensenter kommer att ta sig tid att noggrant utvärdera och uppleva produkten för att våra läsare ska få en så omfattande och informativ recension som möjligt. En recension innehåller minst 3 produktbilder och 1000 ord.

b. Vi strävar efter att skapa en balanserad recension av varje produkt, där vi diskuterar både de positiva aspekterna och eventuella nackdelar eller bekymmer med produkten. Recensionen kommer vara opartisk, ärlig och baserad på recensentens personliga erfarenheter och åsikter. Vi garanterar inte en positiv recension av produkten.

c. Även om vi strävar efter att publicera recensionen inom en rimlig tidsram (1-3 veckor) uppskattar vi ert tålamod och er förståelse i händelse av oförutsedda förseningar.

Transparens och öppenhet

Vi tror på en öppen och ärlig kommunikation mer våra läsare. Därför kommer vi att alltid berätta att produkten tillhandahölls av ert företag i recensionssyfte, men minst en länk till er butik.

Kontakta oss för en recension

För att komma i kontakt med oss angående en produktrecension kan ni använda det här kontaktformuläret.

Genom att skicka in en produkt för recension bekräftar du att du har läst, förstått och godkänt dessa regler och villkor. Vi ser fram emot att samarbeta med er och visa upp era fantastiska produkter till vår publik! Kom ihåg att vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra dessa regler och villkor.

test

twst