Är det värt att uppgradera från Womanizer Premium till Womanizer Premium 2?

SponsorWomanizer

Sammanfattning

Womanizer Premium 2 är en utmärkt lufttrycksvibrator med extra intensitetsnivåer och förbättrad autopilotfunktion. Den erbjuder en kraftfull och njutningsfull upplevelse för alla som är nya till Womanizer-serien eller söker sin första klitorisstimulator. Men om du redan äger den ursprungliga Womanizer Premium, är de marginella förbättringarna kanske inte tillräckligt överväldigande för att motivera en uppgradering. Sammantaget är Premium 2 en fantastisk sexleksak, men för nuvarande ägare av den första versionen är det troligtvis inte värt att byta ut den gamla modellen.

Detaljerad Jämförelse av Womanizer Premium och Womanizer Premium 2

Många kvinnor älskar Womanizer Premium, vilket inte är så konstigt – det är trots allt en av (om inte den) bästa lufttrycksvibratorn på marknaden. Om du inte äger en redan kan du klicka här för att köpa den till ett riktigt bra pris – du kommer inte ångra dig. Många kvinnor är också nyfikna på om det är värt att uppgradera från Womanizer Premium till Premium 2. Efter att ha noggrant granskat de nya funktionerna och frågat Womanizer själva kan vi nu ge ett djupgående svar till alla som undrar.

Likheterna

Womanizer Premium och Premium 2 har samma motor och batterilivslängd. Båda enheterna fortsätter också att erbjuda Womanizers patenterade Pleasure Air Technology, vilken skapar en sugande och masserande effekt på klitoris utan att röra den. Detta minimerar risken för överstimulering och gör det lättare att uppnå flera orgasmer efter varandra, utan att behöva ta en paus emellan. Båda versionerna är vattentäta, vilket gör dem perfekt för mysiga stunder i duschen eller badkaret. Smart Silence-teknologin som gör att leksaken avaktiveras när den förlorar kontakten med huden finns i båda modellerna och gör användningen tystare.

Skillnaderna

Skillnaderna mellan de två modellerna är den allra viktigaste punkten för att avgöra om en uppgradering från Premium till Premium 2 är värd att göra.

Fler intensitetsnivåer

Premium 2 har två ytterligare intensitetsnivåer (12 vs. 14). Detta kan vara en välkommen förbättring för dig som söker en ännu intensivare upplevelse, eller vill kunna finjustera stimulansen genom flera nivåer. Om du alltid har känt att din Premium kunde behöva lite mer ”omph” i sin intensitet kan den här skillnaden vara något du längtat efter.

Förbättrad Autopilotfunktion

Womanizer Premium 2 har en förbättrad autopilotfunktion, baserat på användarfeedback. Den ursprungliga autopilotfunktionen var redan ganska bra, och erbjöd en ”handsfree” upplevelse där enheten automatiskt varierade intensitetsnivåerna för att simulera känslan av ”riktigt” oralsex och ge en mer varierad upplevelse. Den nya versionen har förbättrats för ge användaren mer kontroll över den oförutsägbara stimuleringen. Autopilot 2.0 som kommer med Premium 2 kan göra det roligare att använda den, samtidigt som det ger dig mer kontroll över din njutning.

LED-Kommunikation

Även LED-indikatorerna har förbättrats för att ge mer exakt feedback om vilken inställning som för närvarande används. Detta kan vara särskilt användbart i mörka miljöer eller för dig som gillar att använda sin Womanizer på ett mer diskret sätt.

Är det värt att uppgradera?

Womanizer Premium och Premium 2 är två fantastiska klitorisstimulatorer. Frågan är om det är värt att uppgradera den nyaste versionen om man redan äger den ursprungliga modellen. Om du redan äger en Womanizer Premium och du är fullt nöjd med hur den fungerar, kanske det inte är nödvändigt att uppgradera till Premium 2. Men, om du är en vill ha utökad kontroll över din njutning, eller om du gillar tanken på en förbättrad Autopilotfunktion, kan Womanizer Premium 2 kanske vara något för dig. Personligen hade jag hållit mig till min Premium och väntat på att Womanizer ska släppa sin nästa version av Womanizer Premium, som säkerligen kommer överraska med både nya och förbättrade funktioner.

Om du vill köpa Womanizer Premium 2 till ett riktigt bra pris kan du…

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst