Rippler Rose Gold

Rippler Rose Gold

SponsorGood Vibes
Rippler Rose Gold
Rippler Rose Gold
Sammanfattning
En skön dildo som perfekt kombinerar en realistisk känsla med en fantasifylld design som ger mer stimulans än the real thing.
Kvalitetskänsla
86
Användarvänlighet
75
Flexibilitet
65
Mjukhet
70
Pris
84
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Vill ha en grövre dildo
Vill ha en mjuk och följsam dildo
Passar inte dig som
Aldrig använt en dildo tidigare
76
Tingles
Vill du köpa Rippler Rose Gold till ett riktigt bra pris?

Idag ska vi ta en närmare titt på en USA-tillverkad silikondildo som kan vara den bästa kombinationen mellan realism och fantasi jag någonsin provat på. Den heter Rippler Rose Gold och tillverkas av den amerikanska producenten och återförsäljaren Good Vibes. Efter att ha bekantat mig med den här fantastiska dildon i lite över en vecka är jag äntligen redo att berätta allt för dig om hur den känns och om den borde ingå i din personliga leksakssamling!

Först och främst; förpackningen. Good Vibes borde verkligen lägga mer omsorg på att presentera sina produkter på ett mer smakfullt sätt. Om jag var ute efter att köpa en dildo och sett den här dildon i sin förpackning hade jag förmodligen gått vidare till andra alternativ. Den återförslutningsbara plastpåsen som den kommer levererad får den att kännas shady och billig – inte särskilt förtroendeingivande.

Ärligt talat hade jag inga höga förväntningar när jag öppnade påsen, men i samma stund som jag greppade dildon i började min attityd förändras. Rippler Rose Gold är tillverkad i 100% silikon, vilket förmodligen är det mest kroppssäkra materialet en sexleksak kan tillverkas i. Mitt problem med silikon är att säkerheten kommer på bekostnad av känsla. Jag upplever ofta silikondildos som hårda, onaturligt stela och ibland obekväma att använda. Men, Rippler Rose Gold gav ett helt annat intryck. Den känns mjuk och nästan verklighetstrogen i handen och den glittrande silikonblandningen är lockande och inbjudande.

Rippler Rose Gold

Rippler Rose Gold är en dildo med flera sköna features

Dubbla lager av medicinskt silikon

Grova men mjuka konturer längs skaftet för ökad känsla

14 centimeter lång

4.8 centimeter i diameter (15 centimeter i omkrets)

Strap-on kompatibel

Inkluderar en vattentät mini-bulletvibrator

Hemligheten bakom den överraskande känslan är Rippler Rose Golds två silikonlager; en hårdare inre kärna av styvt silikon, och ett yttre lager av mjukt och squishy silikon som nästan känns som riktig hud. Den här unika kombinationen av mjukt och styvt silikon gör dildon böjbar och följsam, men inte sladdrig eller svår att kontrollera.

Dildon har tydliga men mjuka konturer längs hela skaftet som ger slidöppningen (eller rumpan) extra stimulering när dildon används för penetration. Min erfarenhet av silikondildos med konturer är att de ibland kan vara för hårda och oförlåtande när dildon förs ut och in. För ett exempel på hur jag menar kan du läsa min recension av Pride Dildon, som har ett väldigt realistiskt ollon med en väl definierad kant som gjorde dildon väldigt obekväm att använda i vissa vinklar. Men, Rippler Rose Golds verkar inte lida av det problemet. Rack vare det mjuka yttre lagret på dildon anpassar sig konturerna efter kroppen.

Dildon är något grövre än en genomsnittlig penis, men inte mycket längre. För mig är tjockleken viktigare än längd när det kommer till njutning. Jag vågar även påstå att jag är vad vid att använda dildos av aningen större storlek. Så för mig är Rippler Rose Gold perfekt stor både på längden och bredden, men självklart kan din upplevelse vara annorlunda.

Den tjocka basen på Rippler Rose Gold gör dildon kompatibel med de flesta strap-on selar, vilket är perfekt för par som ägnar sig åt pegging. Basen gör det också säkert att använda dildon analt, utan att oro för att den ska glida för långt in. Basen fungerar också som en sugkopp, vilket gör att du kan fästa dildon på golvet, på en dörr, eller annan blank yta och njuta av dildon i olika ställningar även när du är ensam.

Jag blev överraskad av att hitta en liten svart bulletvibrator i påsen tillsammans med dildon. Tydligen är tanken att du ska föra in vibratorn i ett litet hål i dildons bas, vilket ska förvandla dildon till en vibrator.

Hur känns det att använda Rippler Rose Gold?

Jag ska ärligt erkänna att dildos inte brukar ingå i mina onanisessioner. Jag brukar nöja mig med min vibrator, eller lufttrycksvibrator. Jag antar att det beror på att jag inte hittat en dildo som ger mig tillräckligt mycket njutning för att det ska vara värt mödan som kommer med att behöva föra dildon in och ut, in och ut, i typ 15 minuter. Kalla mig lat, men that’s how i roll.

Jag tycker också det är svårt att hitta en dildo som balanserar realism och känsla. Realistiska dildos ser verkligen inbjudande ut. De ser sköna ut, men känns vanligtvis för hårda och obekväma att använda. I andra ändan finns alla könsneutrala, designerdildos som inte ser så inbjudande ut, men sägs ge en skön känsla. Rippler Rose Gold är, för mig, den perfekta kombinationen mellan fantasi och realism som jag väntat på.

Jag fullkomligt älskar hur mjuk och följsam dildon är. Det mjuka yttre lagret känns underbart mot huden och gör att konturerna längs dildons skaft masserar slidöppningen mjukt och rytmiskt när den förs ut och in, vilket är en ny upplevelse för mig. Eftersom jag måste hitta något att klaga på blir det dildons textur. Den känns nästan lite kladdig på ytan, eftersom materialet är så mjukt och hudliknande. Det innebär att glidmedel är extra viktigt för att få en skön upplevelse av den här dildon, om du inte producerar rikligt med eget glid där nere såklart.

Den lilla bulletvibratorn som ska förvandla dildon till en vibratordildo är dock en flopp. Den är på tok för klen för att vibrationerna ska resonera genom den grova dildon och effektivt stimulera kroppen, vare sig på utsidan eller insidan. Dessutom är den nästan omöjlig att få ut ur det lilla utrymmet i basen av dildon när den väl tryckts in. Jag var tvungen att använda en tång för att få ut den lol.

Men, när jag äntligen fick ut bulletvibratorn från dildon och istället la den mot min klitta blev upplevelsen helt annorlunda – oslagbart! Kombinationen av dildon och vibratorn tog mig snabbt till det stora avslutet, snabbare än vad jag trodde.

Sammanfattning

För mig är Rippler Rose Gold en fullträff. Det är en dildo som perfekt kombinerar en realistisk känsla med en fantasifylld design som ger mer stimulans än the real thing. Den är lite grövre, vilket kanske inte gör den till det perfekta alternativet för kvinnor som inte är vana vid grövre penetration, eller aldrig använt en dildo tidigare. Men, Rippler Rose Gold är perfekt för oss andra. Den är läcker och inbjudande, mjuk och följsam, styv och alltid redo för action.

silikondildo

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Flexibilitet
Mjukhet
Pris
Slutbetyg

test

twst