test av Doxy Die Cast

Doxy Die Cast

Sponsor
test av Doxy Die Cast
Doxy Die Cast
Sammanfattning
Doxy Die Cast är en sexleksak som varje kvinna borde äga. Låt inte prislappen avskräcka dig, det här är en långsiktig investering i din egen njutning som kommer ge en riktigt skön avkastning.
Kvalitetskänsla
95
Användarvänlighet
95
Vibration (styrka)
100
Vibration (hastighet)
100
Ljudnivå
80
Storlek
79
Pris
79
Läsarbetyg6 Betygsätt
60
Passar dig som
Älskar kraftfulla vibrationer
Uppskattar en känsla av lyx
Vill ha djupgående vibrationer
Letar efter en vibrator som kommer hålla i lång tid framöver
Passar inte dig som
Vill ha en lätt vibrator
Har en väldigt känslig klitoris
Vill ha en uppladningsbar vibrator
90
Tingles
Vill du också köpa din Doxy Die Cast till ett riktigt bra pris?

Okej, dags för en liten historielektion! 1968 släppte det Japanska företaget Hitachi en massageapparat för att kurera ömma muskler och mjuka upp stela leder. Det tog inte lång tid innan kvinnor över hela världen upptäckte att massageapparaten kunde användas på fler sätt och i slutet av 60-talet var Hitachi wand mer känd som ett masturbationshjälpmedel för kvinnor, än en massageapparat för muskler och leder. Hitachi wand var den första apparaten i sitt slag och blev obeskrivligt populär. Många sexexperter har prisat den, bland andra den svenska sexrådgivaren Katerina Janouch. Hitachis Magic Wand blev så populär att andra tillverkare började släppa egna billigare versioner av originalprodukten på marknaden, vilket ledde till att Hitachi inte längre tillverkar sin populära wand.

Hitachi lämnade ett stort hål i marknaden när deras mycket populära wand-vibrator slutade tillverkas. Många andra tillverkare har försökt fylla hålet med billiga kopior av den populära sexleksaken, men ingen sägs lyckas fylla hålet så bra som den brittiska tillverkare DOXY.

test av Doxy Die Cast

DOXY Die Cast

Tack vare MSHOP fick jag möjligheten att testa Doxy Die Cast, som sägs vara den absolut bästa och mest kraftfulla wandvibratorn på marknaden idag och let me tell you, det var minst sagt en skakande upplevelse. Jag ska snart berätta allt du behöver veta om Doxy Die Cast, men först vill jag rikta en varning till alla känsliga vaginor där ute – Doxy Die Cast är utan tvekan den starkaste vibratorn på marknaden.

Förpackning

Doxy Die Cast kommer levererad i en avlång låda av papp. Verkligen inga konstigheter. Förpackningen har en bild på vibratorn på utsidan, så du vet vilken färg vibratorn har utan att öppna lådan. Inga instruktioner eller tips på omslaget – väldigt stilrent.

Det är värt att nämna att Doxy Die Cast är en lite lyxigare variant av Doxy Massager som är DOXYs originalvibrator. Det är inte mycket som skiljer de två versionerna åt. Den främsta skillnaden är att Doxy Die Cast har en polerad aluminium / titanlegering som gör den extra hållbar och vacker att se på. Den läckra metallic-ytan som kommer i mänder av färgval glittrar vackert i solen. Den är också något tyngre än Doxy Massager.

Design

Jag kände mig verkligen tagen – kanske till och med lite nervös – när jag plockade upp Doxy Die Cast ut förpackningen. Den är tung och bastant, men ändå läcker och lyxig. Kvalitén hos Doxy Die Cast är den bästa jag känt hos någon sexleksak – på riktigt. Det känns det som att jag skulle kunna släppa Doxy Die Cast från en byggnadsställning utan att få en skråma.

Ej vattentålig

Doxy Die Cast är inte vattentålig, vilket innebär att du inte kan njuta av den i duschen eller badkaret. Men, det går alldeles utmärkt att tvätta av det mjuka silikonhuvudet med en fuktad handduk.

Kontrollknappar

Längs med den avlånga titankroppen finns tre extremt tydliga kontrollknappar; +, – och on/off – that’s it.

Precis som alla riktigt kraftiga vibratorer pluggas Doxy Die Cast direkt in i vägguttaget, vilket kan vara en begränsning för vissa, men eftersom jag oftast använder mina sexleksaker i sängen där det finns ett eluttag tillgängligt är sladden ingen nackdel för mig. Dessutom kommer sladden med fördelen att motorn i vibratorn kan mullra och vibrera kraftigare än någon annan vibrator på marknaden.

Min upplevelse av DOXY Die Cast

Kraftiga vibrationer

Vibrationerna är så kraftiga att jag sällan använder en högre intensitet än 2 / 8 när den stimulerar mitt underliv. För ryggmassage kan jag gå hela vägen till nivå 8 utan problem. Variationen mellan de olika nivåerna kunde varit bättre. Hoppet mellan nivå 1 och 2 är väldigt stort för mig, däremot känns hoppet mellan nivå 2 och 3 inte särskilt stort. Vibrationerna på nivå 7 och 8 känns lika intensiva.

Doxy Die Cast är utan tvekan det perfekta valet för alla Power Queens som älskar starka och djupgående vibrationer. Jag har en hel samling med starka wand-vibratorer, men ingen annan modell kommer i närheten av Doxy Die Cast.

Känsla

Vibration vs. massage

Det är viktigt att göra en sak väldigt tydlig; Doxy Die Cast vibrerar inte, den masserar. Precis som sin föregångare Hitachi har Doxy Die Cast en mullrande kraft som passar perfekt för att massera ömma muskler på djupet. Den fungerar jättebra till att ge dig själv en ryggmassage. Jag brukar lägga mig på mage i sängen och hålla Doxy Die Cast mot ryggen över ena axeln. Det kan låta som en konstig vinkel, men tack vare tyngden behöver jag inte pressa vibratorn mot min rygg för att vågorna av vibration ska kännas på djupet. Även nacken och låren kan få en skön massage efter ett hårt gympass.

Tyngden

Tyngden är dock en liten nackdel när jag lägger Doxy Die Cast mot min klitta. Armen blir lite trött efter ett tag, men jag upptäckte att jag kan undvika mjölksyra genom att ligga på mage och låta vibratorn vila på sängen under mig samtidigt som jag trycker den vibrerande toppen mot mig.

Tillsammans med en partner

Att använda vibratorn såhär är även perfekt under sex med en partner. Jag tror ställningen kallas för Lazy Doggy, när du låter din partner ta dig bakifrån samtidigt som du ligger på mage istället för att stå på alla fyra. Anyway, Doxy Die Cast är perfekt för lazy doggy, och då menar jag verkligen perfekt. Tänk dig själv; klittan, blygdläpparna, ja, hela området där nere masseras på djupet samtidigt som din partner glider in och ut – perfekt! Jag har aldrig behövt göra så lite för att uppleva så mycket njutning under sex. 10/10 – would totally recommend.

Det sköna huvudet

Sist, men inte minst, vill jag också nämna att vibrationerna inte hade varit så otroligt sköna, om det inte varit för det breda, mjuka silikonhuvudet som fördelar stimulansen över underlivet och stimulerar flera känsliga områden samtidigt. Jag upptäckte att upplevelsen blev som skönast när jag placerade det vibrerande huvudet precis under min klitta, eftersom huvudet då masserade mina läppar, öppningen, och klitoris indirekt. Så skönt från flera känsliga områden gjorde att orgasmen byggdes upp väldigt fort.

Ljudnivå

Till min förvåning var Doxy Die Cast nästan helt tyst. Vibrationerna är djupa och kraftfulla, men allt jag hör när jag njuter är ett litet surr. På lägsta nivån uppmäter jag 40dB, vilket är ungefär lika högt som ett kylskåp surrar. På de högre nivåerna uppmäter jag en ljudnivå på 65dB, vilket är ungefär lika högt som ett normalt samtal. Helt okej för en sexleksak som levererar sådan kraft som Doxy.

Svagheter med Doxy Die Cast

Jag önskar att min Doxy var vattentät, men samtidigt kan jag förstå att den inte är det. Jag kan inte komma på en enda elektronisk produkt som drivs av el från vägguttaget och är vattentät.

Jag önskar också att vibrationsnivåerna var mer jämnt fördelade, så skillnaden mellan nivå 1 och 2 inte kändes så stor.

Den största nackdelen med Doxy Die Cast, som jag kan komma på, är dock prislappen. Den är i saftigaste laget. Å andra sidan är det inte konstigt, när man ser till produktens helhet. Den är producerad i Cornwall, Storbritannien. Kvalitén är robust, känslan är lyxig, och njutningen är total. Doxy Die Cast är värd sitt pris. Se din Doxy som en långsiktig investering i din egen njutning som kommer ge dig enormt skön avkastning i flera år framöver.

Är Doxy Die Cast värt priset?

Det enkla svaret är ja! Doxy Die Cast är i dyraste laget, men njutningen du kommer uppleva är värd varenda krona. Dessutom passar Doxy till alla, vilket jag inte vet någon annan sexleksak som gör. Enkelheten gör det perfekt till nybörjare som söker efter sin första sexleksak, men också otroligt anpassningsbar, vilket gör att den passar minst lika bra till erfarna användare. Den går att använda själv, eller med en partner. Den kan massera hela kroppen med djupgående vibrationer. Det breda, mjuka silikonhuvudet stimulerar alla känsliga områden mellan dina ben samtidigt. Detta är en sexleksak som borde finnas i varje kvinnas samling. Du kan klicka här om du vill köpa din Doxy Die Cast till ett riktigt bra pris.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Vibration (styrka)
Vibration (hastighet)
Ljudnivå
Storlek
Pris
Slutbetyg

  1. Har haft denna sedan ett år tillbaka och kan bara säga ja ja ja köp den! Den är kraftfullast och värd varenda krona!!

test

twst