lush 2 vs lush 3

Lovense Lush 3 vs. Lush 2: Vilken är bäst?

Sponsor

Förbi är de dagar då sexleksaker var något man gömde i den mörkaste delen av garderoben. I dagens upplysta tidsålder har sexleksaker och teknologi kombinerats för att ge oss uppkopplade sexleksaker som går att styra på distans genom olika appar. Detta fenomen har fullkomligt exploderat på sociala medier, speciellt YouTube, där modiga par delar med sig av deras äventyr genom att använda dessa smarta små underverk under kläderna, ofta på väldigt befolkade ställen som fik och köpcentrum.

Hur använder man en trådlös vibrator?

Tänk dig att du sitter på ett välfyllt café med din partner, som diskret aktiverar din vibrator med sin iPhone. Plötsligt förvandlas din helt vanliga kaffepaus till en väldigt publik njutningssession. Men här är grejen; trots att njutningen är så intense för dig vet ingen omkring dig vad du upplever, ingen anar att du kämpar för att inte släppa fram ett stön som skulle avslöja dig. Trådlösa vibratorer är lika spännande som de är diskreta, och de ger er ”date night” en helt ny dimension.

Lovense Lush är den populäraste trådlösa vibratorn

När vi pratar om trådlösa vibratorer är det omöjligt att inte nämna det vibrerande ägget Lush från Lovense. Denna lilla sexleksak har blivit en kändis i sin egen rätt. Varför? Jo, den är förbluffande kraftfull, fantastiskt tyst och oerhört mångsidig. Du kan styra den med en app, vilket innebär att din partner kan ha kontrollen från andra sidan rummet eller till och med från andra sidan jorden. Och om det inte är tillräckligt, har den olika vibrationslägen som är anpassade till olika nivåer av stimulering och intensitet. Lush har också blivit en favorit bland YouTube-influencers som går på ”public play”-äventyr, där den diskreta formen och fjärrstyrningen gör den perfekt för att leka på offentliga platser.

Jämförelse av Lush 2 och Lush 3

Eftersom Lovense precis släppt en ny upplaga av sin dunderpopulära trådlösa vibrator Lush har jag jämfört deras nya modell (Lush 3) med den tidigare versionen (Lush 2) för att ta reda på om Lovense verkligen gjort några förbättringar, och om det är värt att uppgradera till Lush 3 om man redan äger en Lush 2. I den här artikeln kommer jag dela med mig av alla skillnader och likheter jag hittade mellan de två modellerna, så att du kan göra ett välinformerat val när du köper din nästa trådlösa vibrator.

EgenskapLush 2Lush 3
Styrs via app
Material (100% silikon)
Vattentät (IPX 7)
USB-laddning✓ (pin-laddningskabel)✓ (magnetisk laddningskabel)
FörvaringspåseEj inkluderadInkluderad
1-års garanti
StorlekSamma (svansen är böjbar)Samma (svansen är styv)
LjudnivåTyst (Max 45,5 dB)Tystare (Max 43 dB)
Kontrollknappens platsPå svansenPå svansen
Vibrationsstyrka/motorStarkStark (samma motor)
Bluetooth-anslutningStabilMer stabil (förbättrat kretskort)
BatteritidLång (upp till 190 min)Superlång (upp till 290 min)

Jag har varit ett stort fan av Lush sedan den första modellen kom ut på marknaden 2016, så jag har en hel del erfarenhet av hur de känns att använda. Lush 2 har länge varit min favorit, men Lush 3 är faktiskt bättre än sin föregångare på flera sätt.

Skillnader mellan Lush 2 och Lush 3

Form och design

Den nya versionen har behållit den unika formen, anpassad för att massera G-punkten med djupa och mullrande vibrationer. Viktmässigt är Lush 3 en aning lättare, 69.9 gram jämfört med tidigare 73 gram. En lättade design kan vara mindre ansträngande för bäckenbottenmuskulaturen om du bär Lush under väldigt långa perioder.

Laddningsporten på Lush 3 har fått en magnetisk uppdatering, vilket gör laddningsprocessen betydligt enklare och mer användarvänlig. Det är en detalj, men sådana små förändringar kan göra stor skillnad i användarupplevelsen.

En annan viktig detalj är den fasta svansen som är något styvare på den nya modellen. Den styvare svansen gör att leksaken stannar bättre på plats och levererar djupare och mer intensiva vibrationer.

Som vanligt har Lovense inkluderat den senaste antenn-teknologin för att säkerställa en utmärkt uppkoppling till din mobil.

Bättre laddning

Laddningskabeln är en av de mest betydande uppdateringarna som Lovense har gjort för Lush 3. Medan Lush 2 har en inpluggningsbar USB-kabel som pressas igenom silikonlagret på leksaken (vilket innebär en risk att pinnen kan brytas av om den inte sätts in ordentligt) har Lush 3 uppgraderats till en magnetisk USB-kabel. Detta är en välkommen nyhet som blir allt vanligare på högkvalitativa sexleksaker.

Så, borta är de dagar då du behöver kämpa med att försöka få in kabeln korrekt. Med den magnetiska kabeln behöver du bara föra den nära laddningsporten för att den ska klicka på plats automatiskt. Detta eliminerar inte bara risken för att bryta av något, det gör också hela laddningsprocessen mycket smidigare och mer användarvänlig.

Batteritiden

Batteritiden är en av de mest imponerande uppgraderingarna mellan Lush 2 och Lush 3. Lush 2 tar 90 minuter att ladda fullt, och det räcker till 190 minuter av kontinuerlig njutning. Det är inte illa, men Lush 3 tar endast 85 minuter att ladda fullt och räcker till hela 290 minuter av sköna vibrationer, vilket är nästan fem timmar!

Fem timmar av lek på en enda laddning är något som sätter Lush 3 i en klass för sig, speciellt om du, som jag, har prövat över 20 olika bullet-vibratorer. Lush 3 tar definitivt hem priset när det kommer till batterilivslängd, vilket gör den till en suverän investering för långa, njutningsfulla sessioner.

Anslutningen

Bluetooth-anslutningen är ännu en viktig uppgradering som Lovense har implementerat i Lush 3. Visst, Lush 2 hade redan en ganska stabil anslutning, men Lovense nöjde sig inte där. Lush 3 har ett helt nydesignat och förbättrat kretskort som gör signalöverföringen ännu bättre, vilket resulterar i en superstabil Bluetooth-anslutning, även när leksaken befinner sig mellan dina ben.

Detta är en betydande förbättring, särskilt för de som verkligen vill utforska gränserna för public play med en partner. En stabil Bluetooth-anslutning är avgörande för en smidig och rolig upplevelse, och Lush 3 levererar en bättre anslutning än både sin föregångare och många andra trådlösa vibratorer på marknaden.

Förvaring

Förvaring har blivit betydligt smidigare med Lush 3, en detalj som inte ska underskattas. Medan Lush 2 levererades i en enkel förpackning som bara inkluderade leksaken, laddningskabeln och manualerna, har Lovense nu tänkt ett steg längre. Lush 3 kommer levererad med en förvaringspåse tillverkad i satin som gör det, inte bara mer praktiskt att förvara denna skrikande rosa leksak, men också adderar en touch av lyx till hela upplevelsen. Så, om du är någon som uppskattar ordning och reda i ditt erotiska liv, kommer du att älska denna förbättring.

Ljudnivå

När det kommer till ljudnivå, var Lush 2 redan en tyst sexleksak trots sina kraftiga vibrationer. Men Lush 3 är faktiskt ännu tystare. Med en maximal ljudnivå på 43 dB, är Lush 3 2 dB tystare än Lush 2. Detta kan verka som en liten skillnad, men den visar hur Lovense’s verkligen vill finjustera den här produkten för varje ny version. Lush 3 är verkligen den perfekta diskreta lekkamraten för lite mer ”offentliga” äventyr eller när du bara vill ha lite extra njutning utan att dra till dig uppmärksamhet.

Likheter mellan Lush 2 och Lush 3

Mjukt rosa silikon

Både Lush 2 och Lush 3 är tillverkade av mjukt, sömlös och kroppssäker silikon, men det är kvaliteten på materialet som verkligen skiner genom. Tack vare det förstklassiga materialvalet är det superlätt att föra in Lush och bära den under längre perioder. Silikonet är 10 gånger mjukare än latex och skaver definitivt inte när du går omkring med vibratorn i dig – perfekt för personer med känslig hud.

Perfekt storlek

Både Lush 2 och Lush 3 är eleganta små äggvibratorer med dimensioner som är perfekta för att träffa helt rätt punkter när du har den inuti dig. De mäter båda cirka 9,58 * 7,47 * 3,48 cm (spetsen på Lush 2 är något större, men skillnaden är mycket liten). Det är ingen överväldigande storlek, vilket gör dem perfekta för både klitoris- och G-punktstimulering. Så, oavsett om du vill utforska olika typer av njutning eller bara letar efter en mångsidig sexleksak, passar både Lush 2 och Lush 3 perfekt.

Men tänk på att ingen av leksakerna är designad för anal användning. Eftersom det inte finns någon utbuktande bas på varken Lush 2 eller Lush 3 är risken väldigt stor att den glider för långt in, vilket kan göra det svårt att få ut den.

Färg

Både Lush 2 och Lush 3 kommer i hot pink – ett färgval som gjort dessa leksaker så ikoniska och lätta att känna igen.

Kraftiga vibrationer

Kraftfulla vibrationer är definitivt en av de mest lockande aspekterna av både Lush 2 och Lush 3. Dessa sexleksaker är designade för kvinnor som njuter av intensiva vibrationer. Båda modellerna kommer med 8 förinställda hastigheter och mönster, vilket erbjuder en varierad och spännande upplevelse. Intressant nog valde Lovense att inte uppgradera motorn i Lush 3, helt enkelt för att den redan är tillräckligt kraftfull och redan ger djupa, mullrande vibrationer kapabla att leverera intensiva orgasmer, framförallt om du lägger den mot klitoris.

Kontrolleras via app

Fjärrstyrning via Lovense Remote-appen är en av de mest spännande egenskaperna för både Lush 2 och Lush 3. Denna funktion tar bort alla geografiska begränsningar, vilket gör att du kan dela upplevelsen med en partner från vilken del av världen som helst. Lovense Remote-appen är helt gratis och finns tillgänglig för PC, Android och iOS-enheter, vilket öppnar upp för en ännu mer fördjupad upplevelse. En extra bonus är att om du äger både Lush 2 och Lush 3, kan du använda dem samtidigt via appen, vilket innebär att du kan ha en vibrerande inuti dig samtidigt som du låter den andra stimulera din klitoris.

Spännande funktioner

Mångsidigheten hos Lush 2 och Lush 3 blir tydlig när man utforskar de olika funktionerna i Lovense Remote-appen. Appen tar verkligen leksaken till en helt ny nivå genom en rad spännande funktioner. För det första kan du synkronisera antingen Lush 2 eller Lush 3 med dina favoritlåtar och låta leksaken vibrera i takt med musiken. För det andra kan du ställa in ett vibrationslarm, vilket jag faktiskt gör rätt ofta (främst på helgmornar när har jag lite extra tid). För in Lush 2 eller Lush 3 inuti dig kvällen innan och vakna upp till himmelska vibrationer på morgonen – så skönt och så enkelt. Slutligen kan du också skapa ett oändligt antal vibrationsmönster, vilket öppnar upp för en värld av personlig anpassning och njutning.

Cam-kompatibel

Funktioner för cam-modeller betyder att både Lush 2 och Lush 3 kan vara extremt användbara för dig som erbjuder cam shower via olika plattformar. Lush kan kopplas till nästan alla större cam-webbplatser, vilket skapar en interaktiv upplevelse för både dig och dina tittare. Appen gör det möjligt att länka vibratorn till mottagna dricks, vilket gör att tittarna känner sig mer delaktiga i showen de tittar på. Det fungerar som så att varje gång du får dricks av dina tittare utlöser det en viss vibrationsintensitet eller -mönster, vilket gör interaktionen mer dynamisk och motiverar dina tittare att ge dig mer dricks. Dessa plattformar stödjer denna fantastiska funktion:

Lovense lush använda på cam sajter

Vattentät

Både Lush 2 och Lush 3 är 100% vattentäta, vilket innebär att du han använda dem i duschen, badkaret, eller varför inte under baddräkten i badhuset eller på stranden om du gillar att ta risker!

Ska jag köpa Lush 2 eller Lush 3?

Så, vilken Lush ska man lägga sina pengar på? Om jag skulle välja mellan Lush 1, Lush 2 och Lush 3, faller valet såklart på de senare två modellerna. Lush 2 är det mest kostnadseffektiva alternativet och är en riktigt bra vibrator för både solo- och parlekar. Men om du är mer inriktad på att ha en sexleksak som levererar topprestanda, är Lush 3 utan tvekan det bästa valet. Den kommer med en rad uppgraderingar och funktioner som tar din njutning till nästa nivå. Så beroende på vad du prioriterar – prisvärdhet eller prestanda – har du två starka alternativ: Lush 2 eller Lush 3.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test av Doxy Die Cast
Föregående
Doxy Die Cast

test

twst