bästa sexleksaken för par

Bästa sexleksaken för par: 3 Leksaker som maxar sexlivet!

Jag och killen är på jakt efter nya sätt att krydda till vårt sexliv och vi är superpeppade på att testa sexleksaker tillsammans! Vi är båda ganska gröna när det kommer till sexleksaker, men vi är öppna och nyfikna för att utforska allt som kan göra våra stunder i sängen ännu hetare 😏

Vi vill hitta grejer som gör det skönare för oss båda, typ något som kan få oss att komma samtidigt eller bara göra hela akten mer spännande. Det finns ju en hel djungel av sexleksaker där ute och vi är lite lost i vad som faktiskt är värt att prova. Vill ju inte slösa pengar på något som inte levererar, om du fattar vad jag menar 😉

Skulle du kunna rekommendera några sexleksaker eller kanske några särskilda tekniker som passar par som oss? Något som verkligen kan ta vårt sex till nästa nivå. Vi är öppna för att prova allt från vibratorer till kanske något mer kinky, typ bdsm-light.

Tack för att ni tar emot frågor och tack på förhand för svaren! 😘

-Helena O

Bästa sexleksaken för par

Fantastiskt att ni vill utforska nya sätt att krydda ert sexliv! Att vara nyfiken och öppen för att testa nya saker kan verkligen lyfta er intimitet till nya höjder. Baserat på era intressen och önskemål har jag några förslag som kan passa er perfekt.

We-Vibe Sync O

Parvibrator

  • Kan användas under sex
  • Stimulerar er båda
  • Kan även användas utanför sovrummet

En riktigt skön parvibrator är det snabbaste och enklaste sättet att ta ert sexliv till en helt ny nivå, och den absolut bästa parvibratorn på marknaden just nu heter We-Vibe Sync O. Den har verkligen revolutionerat sättet jag och min partner har sex på. När jag bär Sync under sex känns det som att den är skräddarsydd för min kropp, perfekt kurvad för att massera min klitoris med djupa och kraftfulla vibrationer. Det bästa av allt är att min kille också känner av vibrationerna, vilket gör hela upplevelsen ännu mer intensiv för oss båda.

Det som verkligen sätter We-Vibe Sync O i en klass för sig är appkontrollen. Vi kan enkelt kontrollera vibrationsmönster och styrka från mobilen, vilket lägger till en helt ny nivå av interaktivitet i vårt sexliv. Vi har till och med lekt med den på restauranger, där jag har haft den på mig och han har styrt den från sin telefon. Spänningen att sitta där, försöka hålla kontroll på mina ansiktsuttryck medan vågor av njutning sköljer över mig, är obeskrivlig.

Vibrationerna i sig är kraftfulla och djupa, och det finns så många olika inställningar att leka med. Vi har våra favoriter, men det är alltid spännande att experimentera med nya kombinationer. Och när vi båda når klimax samtidigt med Sync mellan oss, är det en explosion av njutning som är svår att beskriva. Det är som att vi är helt synkade, inte bara fysiskt utan också emotionellt. We-Vibe Sync O är utan tvekan en sexleksak ni borde prova!

golvspegel i sovrummet

Golvspegel i sovrummet

  • Inget är sexigare än att se er själva ha sex
  • Ger självförtroendet en boost

Att slänga in en stor golvspegel i sovrummet har helt ändrat sexlivet för mig och min sambo. Det är något speciellt med att se sig själv och sin partner in full action. När jag ser oss från sidan, hur han tar mig bakifrån, och jag kan fånga hans blick i spegeln, pirrar det i hela kroppen. Det boostar  också självförtroendet att se hur bra vi ser ut tillsammans, hur våra kroppar rör sig i takt och hur passionen verkligen syns mellan oss.

Att kunna se varandras ansikten när vi når klimax, eller bara det lilla leendet som säger ”det här är så bra”, utan att ens behöva säga något till varandra. Det har lärt oss mycket om vad vi tycker om, vilka vinklar som är bäst och även givit oss idéer till att testa nya ställningar. Plus, det är superkul att se sig själv från en helt ny vinkel, det lägger verkligen till en extra dimension i sexlivet. Därför är mitt andra tips att investera i en stor spegel som ni kan ha i sovrummet. Tro mig – det kommer förändra sättet ni har sex på för alltid!

penisring

Penisring

  • Billig
  • Gör honom grövre och mer uthållig
  • Ger honom mer intensiva orgasmer

Jag måste säga, att introducera en penisring i vårt sexliv har också varit en total game changer. Det är en så liten men ändå kraftfull leksak som gör honom både tjockare och hårdare, vilket känns otroligt inne i mig. När han glider på ringen runt sin kuk blir stämningen direkt mer elektrisk. Det är inte bara den visuella faktorn av att se honom större och mer ådrig som gör mig mer tänd, det är också känslan när han tränger in. Det känns som att varje stöt går djupare och fyller mig mer.

Han säger själv att känslan blir mer intensiv när han bär penisringen under sex. Plus, uthålligheten den ger honom låter oss hålla på längre, utforska mer, bygga upp ett hetare, mer explosiv klimax. När han till slut kommer, med ringen fortfarande på, beskriver han orgasmen som jordskredsartad, mycket mer intensiv än vanligt. Att se hans reaktion, känna den extra fylligheten och veta att vi båda njuter mer gör att jag varmt rekommenderar en penisring till alla par som vill testa något nytt i sängen. Den ser liten och obetydlig ut, men den kan göra en enorm skillnad!

Bästa leksakerna för par

Kom ihåg att kommunikation är nyckeln när ni utforskar nya sexleksaker tillsammans. Diskutera vad ni är nyfikna på, vad ni njuter av, och var noga med att ge varandra feedback under processen. Detta kommer inte bara att hjälpa er att hitta vad som fungerar bäst för er båda, utan också stärka er relation. Lycka till!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst