We-vibe Tango X recension

We-Vibe Tango X

SponsorMore Than Love
We-vibe Tango X recension
We-Vibe Tango X
Sammanfattning
We-Vibe Tango X är en av de där få, unika sexleksakerna som varje kvinna bara måste ha i sitt liv - så enkelt är det.
Kvalitetskänsla
90
Användarvänlighet
90
Batteritid / Laddning
70
Vibration (styrka)
95
Vibration (hastighet)
95
Ljudnivå
85
Kompakthet
90
Diskret design
90
Pris
70
Läsarbetyg4 Betygsätt
93
Passar dig som
Älskar kraftfulla vibrationer
Vill ha en diskret och portabel vibrator
Vill ha en leksak som är enkel att använda tillsammans med en partner
Passar inte dig som
Är priskänslig
86
Tingles
Vill du köpa We-Vibe Tango X till ett riktigt bra pris?

Bulletvibratorer är enastående små njutningsmanicker och sannerligen något som borde finnas i varje kvinnas handväska eller nattduksbord. En av de mest världsberömda bulletvibratorerna är Tango från tillverkaren We-Vibe. Den tog världens kvinnor med storm när den först kom ut och blev snabbt känd som den mest kraftfulla bulletvibratorn i världen. Efter ett par år på marknaden och en skrikande längtan efter en uppdaterad modell från användare världen över har We-Vibe äntligen hört våra böner och släppt Tango X – den nya och potentiellt förbättrade versionen av deras underbara bulletvibrator. Men, lever den upp till förväntningarna? Tack vare återförsäljaren More Than Love som sponsrat den här artikeln har vi tagit reda på allt som We-Vibes nya Tango-modell och nu ska jag dela alla smaskiga detaljer med dig.

Första intryck av We-Vibe Tango X

We-Vibe Tango X kommer i två underbara färger; midnight blue och Cherry red. Eftersom More Than Love var snälla nog att låta oss välja föll valet på den utsökta körsbärsröda versionen – ett väldigt bra val.

Förpackning

We-Vibe vet hur man förpackar en sexleksak för att ge användaren en känsla av lyx och premuim feel från första ögonblick – We-Vibe Tango X är inget undantag. Den röda bulletvibratorn kommer i en stabil och vacker låda, modernt utformad med en vacker produktbild på framsidan, följsamma vita linjer längs sidan och en snabb beskrivning av vibratorns olika funktioner på baksidan. Jag älskar när tillverkare gör detta – små enkla beskrivningar av vad som är unikt med leksaken gör den så mycket mer attraktiv. Det sätter lixom igång fantasin redan när man läser på förpackningen.

Design

När locket till lådan dras av i ett långsamt svep ser du inget mer än den utsökta lilla vibratorn – säkert vilande i formpressat papp. Jag fullkomligt älskar kontrasten mellan den körsbärsrosa färgen och den vita bädden vibratorn vilar i.

Känslan av lyx och kvalité fortsätter när du håller We-Vibe Tango X i handen. Den känns kompakt och stadig, trots sin lilla, pikanta storlek. Inte större än ett läppstift får We-Vibe Tango X lätt plats i vilken handväska som helst. Den eleganta formen gör den diskret – ingen skulle ana att detta är en vibrator, om den skulle råka rulla ut på bordet när handväskan välter.

We-Vibe Tango X är tillverkad i kroppsäker ABS-plast och silikon. Hela konstruktionen är vattentät – perfekt för sköna stunder i badkaret och enkel rengöring. Den största synliga skillnaden mellan We-Vibe Tango X och sin föregångare är definitivt det mjuka och greppvänliga silikonlagret runt basen av vibratorn. Det är inte bara en riktigt nice design touch – det blir också enklare att hålla vibratorn stadigt, även på de högre hastigheterna. Något jag kan irritera mig på med bullet-vibratorer är hur fingrarna domnar av vibrationerna efter några minuter. Det vackra lagret av silikon dämpar vibrationerna runt fingertopparna, vilket gör lekstunderna både längre och mer bekväma för fingrarna.

We-Vibe Tango X

Vikt 39 gram
Storlek 10 cm (längd) x 2,3 cm (diameter)
Batteritid Upp till 120 minuter
Tid för att ladda fullt 90 minuter
Material ABS-plast, Kroppssäkert Silikon
Vattentät IPX7 (vattentät till 1 meters djup)
Ljudnivå Omkring 50 dB (som ett måttligt regnfall)

Hur använder man We-Vibe Tango X?

Eftersom We-Vibe Tango X är en bulletvibrator ligger fokus på att vara diskret, smidig och kraftfull. Inga högteknologiska funktioner är att väntas, även om det finns ett par finesser som är värda att nämnas.

Funktioner

 • Tyst
 • Travel lock
 • Uppladningsbar
 • Styrkan

Tyst

Ljudnivån är viktig om du vill kunna använda vibratorn på mindre privata platser – som krogtoaletten, eller i våningssängen när du delar skidstuga med hela kompisgänget i Sälen. Jag vet ärligt talat inte hur We-Vibe lyckas, men We-Vibe Tango X är galet tyst. Även på de kraftigare inställningarna. Jag tror det beror på att We-Vibe Tango X prioriterar styrka över hastighet i vibrationerna.

Travel lock

För dig som ofta befinner dig på resande fot och vill ha en trogen resekamrat med dig kan Travel lock vara en viktig funktion som förhindrar att vibratorn sätts igång oavsiktligt i väskan under transporten. We-Vibe Tango X kan låsas genom att du håller + och – knapp intryckta tillsammans under två sekunder – du låser upp den på samma vis när du är redo att använda den.

We-vibe tango x

Uppladdningsbar

We-Vibe Tango X är uppladdningsbar via USB med sin speciella magnet-kabel som klickar fast sig själv på de två metallytorna på vibratorn. Jag älskar att den enkelt laddas via USB. 90 minuter laddning räcker till ~4 lekstunder (~20 minuter var). Det jag tycker mindre om är att jag måste ha kabeln med mig om jag vill ladda vibratorn. När ska vi få sexleksaker som laddas med samma USB-C som mobiler? Det är dags.

Styrkan

Styrkan är kanske ingen funktion i vanliga fall, men när det kommer till We-Vibe Tango X är det faktiskt det. Den här lilla vibratorn packs a punsch! Jag skämtar inte. Till alla power queens där ute – detta är vibratorn för er.

Mina tankar om We-Vibe Tango X

En funktion som jag älskade oväntat mycket är de tre kontrollknapparna som används för att bläddra mellan de 7 vibrationsmönster som finns inprogrammerade och de 8 hastigheterna som finns. Även om jag inte använder vibrationsmönster särskilt ofta (jag föredrar en jämn, stadig form av stimulans) tycker jag om att variera hastigheten på vibrationerna – framför allt under olika stunder när jag leker med mig själv. I börjar föredrar jag en lättare och mer retsam hastighet för att komma in känslan. Sedan föredrar jag en stadig vibration på medium-nivå ända tills jag känner hur min kropp börjar närma sig den stora finalen. Precis innan den sker tycker jag om att höja vibrationen till max – bara för en sekund eller två, innan jag säker hastigheten till en låg nivå för att inte bli för känslig när orgasmen avtar. We-Vibe Tango X gör hela min lilla procedur supersmidig. Enkla knapptryck upp och ner – inget bläddrande för att komma tillbaka till en tidigare inställning. Jag behöver inte klicka mig igenom alla lägen för att ”backa” vibrationerna till en lägre nivå.

We-vibe tango x

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta – men jag önskar faktiskt att We-Vibe Tango X gick att styra med mobilen genom We-Vibe Connect appen, precis som alla andra produkter från We-Vibe. Det hade varit så smidigt att få notiser på mobilen om när den behöver laddas och hur mycket batteri som finns kvar. Sååå många gånger har jag varit med om att We-Vibe Tango X stendör precis innan jag kommer, bara för att jag började min lekstund med en låg batterinivå utan att veta om det – galet frustrerande.

We-Vibe Tango X är också tillräcklig liten för att hållas på plats genom att knipa ihop låren, eller korsa benen när den ligger på plats mot klitoris. Den går men andra ord att använda hands free om du vill det. I sådana stunder önskar jag att jag kunde styra hastigheten genom mobilen, istället för att behöva sära på benen, knäppa på knappar och sedan hitta rätt position igen. Kort sagt, appkontroll är något jag hoppas kommer till framtida versioner av We-Vibe Tango.

Oh – jag kan också nämna att rengöringen är en lätt historia. We-Vibe Tango X kan sköljas av och sedan torka på en ren handduk. Om du vill förlänga hållbarheten genom att hålla den extra ren och fin kan du passa på att slänga ner ett rengöringsmedel speciellt framtaget för sexleksaker i kundvagnen.

Sammanfattning av recension

We-Vibe Tango X är en såndär sexleksak som alla kvinnor bara måste ha i sitt liv. Den är liten, smidig, enkel att använda, och kan underverk för sexlivet varje kvinna har med sig själv och med en partner. Jag försöker hitta en enda anledning till att inte köpa den här lilla klitt-kittlaren, och det enda jag kommer på är möjligtvis prislappen. Den här vibratorn kostar en dryg tusenlapp – vilket kan vara lite väl saftigt för många. Självklart finns det billigare bulletvibratorer, men om du vill ha en riktigt kraftig liten vibrator av bra kvalité finns det inga alternativ – We-Vibe Tango X är vad du behöver. Dessutom är min upplevelse att det sällan lönar sig att köpa de alldra billigaste leksakerna. De kommer alltid med några stora nackdelar; som att de är tillverkade i farliga material, har dåliga batterier, eller går sönder efter ett par lekstunder.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Vibration (styrka)
Vibration (hastighet)
Ljudnivå
Kompakthet
Diskret design
Pris
Slutbetyg

 1. 64

  Bästa vibrator jag haft, och jag har gått igenom ett par stycken. Det jag inte tycker om är att batteriet inte håller länge. Använde min dagligen nästan och laddade den efter varje. Efter ett år gav den upp och jag köpte en ny. Värd pengarna men jag önskar att den höll längre för oss dagliga användare 👌

  Uppdelnings
  Leave A Review

  Vibration (styrka)
  100
  Kvalitetskänsla
  100
  Ljudnivå
  67
  Batteritid / Laddning
  12
  Användarvänlighet
  100
  Finesser
  50
  Pris
  17
  0
  0

test

twst