Rimming Plug 2
Foto: Tingles

b-Vibe Rimming Plug 2

För oss som tycker om när vår bakdel får lite uppmärksamhet finns det en sexleksak som överträffar alla andra – b-Vibe Rimming Plug 2 – en leksak som har tagit mina anala upplevelser till en helt ny nivå.

Som någon som har använt sexleksaker i flera år, och som har experimenterat en hel del med leksaker för baken, kan jag säga att b-Vibe Rimming Plug 2 sticker verkligen ut som en av de mest speciella och intressanta produkterna för oss som tycker om stimulering där bak.

Den här leksaken är inte som någon annan anal leksak jag tidigare använt. b-Vibe Rimming Plug 2 är utformad för att ge en mjuk och behaglig känsla samtidigt som den ger precis rätt mängd av vibrationer och rotation för att ta din njutning till nästa nivå.

I denna recension kommer jag att dela mina personliga erfarenheter med b-Vibe Rimming Plug 2 och ge en utförlig beskrivning av vilka funktioner som gör den så unik. Jag kommer att berätta vad som skiljer denna leksak från andra anala leksaker jag har provat, och mina rekommendationer för vem som kan ha nytta av att använda den.

Så, om du är nyfiken på att utforska anala leksaker och ta din njutning till nästa nivå, då är du på rätt ställe! Låt oss dyka in i min recension av b-Vibe Rimming Plug 2.

Vad är b-Vibe Rimming Plug 2?

b-Vibe Rimming Plug 2 är en analplugg som är utformad för att ge lite extra spice till dina anala upplevelser. Den är gjord av kroppsäkert silikon, vilket gör den mjuk och behaglig att använda, men också lätt att rengöra. Den har en elegant och ergonomisk design, med en rundad topp som gör det enkelt att föra in och en bred bas som håller leksaken på plats.

Vad som verkligen sticker ut med b-Vibe Rimming Plug 2 är dess unika funktioner. Den är utrustad med fem olika vibrationsinställningar, samt sex olika rotationsinställningar som ger en mjuk och behaglig rörelse runt anus. Ja, du läste rätt – rotationsinställningar. b-Vibe Rimming Plug 2 har nämligen ett ”band” av kulor under silikonlagret i den smala delen av basen, som roterar med olika hastighet för att ge själva öppningen stimulans samtidigt som vibrationerna stimulerar längre in. Du kan välja mellan olika kombinationer av vibrationer och rotationer, vilket ger en skön och varierad upplevelse.

Hur använder man b-Vibe Rimming Plug 2?

För att använda b-Vibe Rimming Plug 2, applicerar du bara lite glidmedel på leksaken och försiktigt för in den i analen. En mer detaljerad guide om hur du gör din upplevelse så skön som möjligt finner du i manualen som följer med leksaken. När den är på plats kan du enkelt välja din önskade inställning med hjälp av knappen som sitter på basen av leksaken. Du kan också använda fjärrkontrollen som följer med, vilket gör det enkelt att ändra inställningar utan att behöva stoppa leksaken. Ja, det följer faktiskt med en fjärrkontroll. Detta öppnar upp helt nya möjligheter till experimenterande, både under sololekar men också om du har en partner som du kan lämna över kontrollen till.

Vad som är extra imponerande med b-Vibe Rimming Plug 2 är dess starka och tysta vibrator-motor. Oavsett vilken inställning du väljer så ger den tillräckligt med kraft för att ge en intensiv och skön upplevelse, samtidigt som den är så tyst att du inte behöver oroa dig för att bli upptäckt (utifall du är äventyrlig nog att använda den under dina kläder på en plats där det rör sig folk). Däremot kan jag inte säga det samma om motorn som roterar kulorna i basen av leksaken. Ljudnivån som kommer av att rotera kulorna är hög och definitivt inget jag skulle aktivera om jag försökte använda leksaken på ett diskret vis. Som tur är kan du välja om du vill aktivera vibrationerna, rotationerna, eller både och.

Hur stor är b-Vibe Rimming Plug 2?

Den kanske viktigaste detaljen med b-Vibe Rimming Plug 2 är storleken. Storleken på leksaken är 11,5 cm i total längd, med en maximal diameter på 3,3 cm. Den är med andra ord stooor. Vilket är synd. Storleken gör att jag verkligen inte kan rekommendera b-Vibe Rimming Plug 2 till dig som inte är van vid att ta saker där bak. Detta är definitivt ingen leksak för nybörjare, utan snarare erfarna anal queens som söker efter något extra.

Som tur är har b-Vibe släppt b-Vibe Rimming Plug i flera olika storlekar. Det innebär att du kan hitta en plug som fungerar precis lika bra som den stora, med samma funktioner och kvalité, utan att behöva kämpa.

Sammanfattningsvis är b-Vibe Rimming Plug 2 en imponerande och unik analplugg som ger en skön och varierad upplevelse. Dess mjuka och behagliga material, tysta men kraftfulla motor och olika vibrations- och rotationsinställningar gör den till en fantastisk produkt för alla erfarna användare som vill utforska anal stimulans på ett helt nytt sätt.

Hur känns b-Vibe Rimming Plug 2?

Min upplevelse av b-Vibe Rimming Plug 2 var verkligen enastående! Först och främst, när jag öppnade paketet och såg leksaken för första gången blev jag imponerad av hur mycket omtanke och kärlek som har lagts ner i att utforma och tillverka den här sexleksaken. b-Vibe Rimming Plug 2 kommer levererad i ett fantastiskt paket som utstrålar kvalitét. Med i lådan finns även ett blått etui som du kan förvara leksaken i när du är på resande fot, eller om du bara vill dölja den i hemmet.

Att använda b-Vibe Rimming Plug 2 var enkelt och smidigt för min del, dels tack vare den ergonomiska designen och de olika vibrations- och rotationsinställningarna som var lätta att justera med hjälp av de enkla knapparna på basen. Men också för att jag känner mig självsäker och erfaren när det kommer till sex där bak. Jag vet vart min gräns går och jag vet hur det känns något där bak. Om jag hade varit en nervös nybörjare hade det förmodligen blivit problem, i och med att storleken på leksaken inte är anpassade för nybörjare.

När jag började experimentera med de olika vibrations- och rotationsinställningarna kände jag verkligen hur leksaken gav en skön och varierad stimulans runt öppningen. De mjuka rörelserna som skapades av de olika rotationsinställningarna var något jag inte upplevt tidigare med andra anala leksaker. Och de olika vibrationsinställningarna, som var både starka och tysta, gav mig en skön känsla av att vara uppfylld.

Jämfört med andra anala leksaker jag använt tidigare så var b-Vibe Rimming Plug 2 definitivt en av de bästa. Dess unika funktioner och kvalitetsmaterial gjorde det till en njutbar och säker upplevelse. Dessutom var den lätt att använda och justera, vilket gjorde att jag kunde fokusera på att njuta av stimulansen istället för att kämpa med att hålla leksaken på plats.

Sammanfattningsvis så kan jag varmt rekommendera b-Vibe Rimming Plug 2 till alla som vill utforska anal stimulans på ett säkert och njutbart sätt. Dess unika funktioner, kvalitetsmaterial och användarvänlighet gör det till en fantastisk produkt för alla som vill ta sin anala stimulans till nästa nivå.

b-Vibe Rimming Plug 2

B-Vibe Rimming Plug 2 är en fantastiskt kraftfull och stimulerande analplugg. Dessutom är den enkel att använda och rengöra, om du tidigare använd leksaker för baken. Jag älskar leksakens unika funktioner, såsom rotations- och vibrationsinställningarna som verkligen fick mig att uppleva intensiv njutning.

När jag testade b-Vibe Rimming Plug 2 märkte jag att den är ganska stor jämfört med andra analpluggar jag använt tidigare. För vissa användare kan denna storlek vara överväldigande eller obekväm. Det är därför viktigt att välja rätt storlek när du köper leksaken. b-Vibe erbjuder pluggen i tre storlekar så det finns möjlighet att hitta den storlek som passar just dig.

En annan viktig aspekt att tänka på är att använda tillräckligt med glidmedel. Användning av glidmedel hjälper till att minska friktionen och obehaget som kan uppstå vid användning av analpluggar. Det är också viktigt att använda ett glidmedel som är lämpligt för användning med silikonprodukter eftersom b-Vibe Rimming Plug 2 är tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial.

Trots att pluggen kan vara lite för stor för vissa användare, tror jag att de flesta som är intresserade av analstimulering kommer att uppskatta den här leksaken, om de har tålamod och lite vilja.

Min upplevelse av b-Vibe Rimming Plug 2

Sammanfattningsvis kan jag säga att b-Vibe Rimming Plug 2 är en fantastisk analplugg som har mycket att erbjuda. Dess unika rotations- och vibrationsfunktioner ger en helt ny dimension av stimulering. Pluggens ergonomiska design och silkeslena material gör det också mycket bekvämt att använda.

Min personliga erfarenhet av b-Vibe Rimming Plug 2 var enbart positiv, och jag rekommenderar definitivt att ge den här leksaken en chans. Men det är viktigt att välja rätt storlek och använda tillräckligt med glidmedel för att undvika obehag.

Om du är nyfiken på anal stimulering eller redan en erfaren användare av anala leksaker, tror jag att du kommer att älska b-Vibe Rimming Plug 2. Det är en högkvalitativ och spännande leksak som definitivt ger en unik och njutbar upplevelse.

Rimming Plug 2
b-Vibe Rimming Plug 2
Sammanfattning
b-Vibe Rimming Plug 2 är en "butt-astic" leksak som verkligen imponerade på mig. Rotations- och vibrationsfunktionerna ger en helt ny dimension av stimulering och designen är både bekväm och användarvänlig. Om du är erfaren när det kommer till anala lekar och vill ge din bakdel något extra, ge b-Vibe Rimming Plug 2 en chans!
Design
64
Finesser
51
Upplevelse
85
Rengöring
95
Pris
51
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Har provat analsex tidigare och gillar känalsan
Passar inte dig som
Är priskänslig
69
Tingles
Vill du också köpa b-Vibe Rimming Plug till ett bra pris?

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design
Finesser
Upplevelse
Rengöring
Pris
Slutbetyg

test

twst