We-Vibe Jive

We-Vibe Jive
Sammanfattning
Så, jag testade nyligen We-Vibe Jive, och låt mig berätta att det var ett äventyr. Först blev jag lite skrämd av formen och storleken, men när jag väl fick kläm på den var jag i himlen. We-Vibe Jive är en fantastisk leksak för alla som vill ha lite extra spänning i tillvaron, eller extra stimulans under sololekar.
Design
73
Finesser
60
Upplevelse
54
Rengöring
97
Pris
49
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Positivt
Sitter väldigt bekvämt
Väldigt kraftiga vibrationer
Negativt
Anslutningsproblem kan förekomma
Inte lika många funktioner som t.ex. Lush 2
67
Tingles
Vill du också köpa We-Vibe Jive till ett bra pris?

Min kärleksaffär med We-Vibe startade för många år sedan med We-Vibe 4+ och har sedan dess fortsatt med We-Vibe Sync som jag flitigt använder tillsammans med min partner både i och utanför sängen. Så, när jag fick chansen att prova We-Vibes nya trådlösa vibrator, We-Vibe Jive, tackade jag naturligtvis ja med en gång!

Precis som med alla andra We-Vibe produkter är We-Vibe Jive en fröjd att packa upp. We-Vibe har verkligen bra smak när det kommer till både produkt- och förpackningsdesign. Paketet är stilrent men samtidigt mättat med lekfulla färger. Min We-Vibe Jive är tillverkad i en underbart lugnande baby-blå nyans av medicinskt silikon som är silkeslen mot huden. Med i förpackningen finns även en liten förpackning med glidmedel, en instruktionsbok, en laddningskabel med USB-kontakt och en förvaringspåse i siden.

We-Vibe Jive är en fyllig liten filur. Formen påminner väldigt mycket om en spermie, vilket är lite lustigt. Den har en tjock, äggformad kropp och en lång tillplattad svans i ena ändan. Rent spontant känns det inte som att We-Vibe har tagit den kvinnliga anatomin i så stort beaktande när de valt en simpel äggform till vibratorn. Visst är runda former fina och sköna, men det krävs lite mer än så för att nå den gömda g-punkten.

Själva idén med We-Vibe Jive är att den tjocka delen som förs upp i slidan innehåller en stark vibrator som kontrolleras trådlöst via en app i din mobil. Appen ansluter till vibratorn via Bluetooth och den långa ”svansen” innehåller en antenn som förstärker signalstyrkan mellan sexleksaken och mobilen. På svansen återfinns även en kontroll-knapp och en liten magnetisk laddningsplatta där man fäster den medföljande laddningskabeln.

En full laddning av We-Vibe Jive räcker till ~2 timmar av vibrationer beroende på vilken vibrationintensitet du eller din partner väljer.

We-Vibe Jive är utformad för att massera g-punkten med kraftiga vibrationer, vilket kan vara en skön solo-upplevelse, men ännu skönare när man låter en partner ta kontrollen över vibrationerna. Att överlåta kontrollen till någon annan adderar den där extra känslan av maktlöshet, spänning och överraskning som kan vara så underbart upphetsande.

Hur fungerar We-Vibe Jive?

Ett långt tryck på kontrollknappen får We-Vibe Jive att surra till två gånger, vilket innebär att den är i ”parningsläge” och kan bli upptäckt av We-Vibe appen i din mobil. Appen är gratis att ladda ner till både iOS och Android och är späckad med underhållande funktioner. Bland annat kan man skapa egna vibrationsmönster i appen eller få vibratorn att stimulera dig i takt till musiken du lyssnar på.

Självklart finns det en funktion som sammanlänkar dig och din partner från vilket avstånd som helst, låt mig förklara. Man kan välja att ansluta mobilen direkt till We-Vibe Jive och kontrollera den via Bluetooth, men man kan också bjuda in en partner att ansluta till appen, vilket gör att din partner kan kontrollera vibrationerna från vart som helst så länge din mobil är ansluten till We-Vibe Jive och båda era mobiler är anslutna till internet. Det låter förmodligen klurigare än vad det faktiskt är.

När jag och min partner testade We-Vibe Jive första gången stötte vi på en rad problem med anslutningen. Exakt vad som gick fel vet vi inte riktigt, men det verkade som att anslutningen mellan vibratorn och mobilen bröts fast vibratorn fortfarande var på? Det kanske blir enklare att förstå om jag berättar exakt vad som hände.

Parvibrator på café

Vi bestämde oss för att testa We-Vibe Jive på ett café, så min partner anslöt We-Vibe Jive till sin mobil via appen och jag gick in på en toalett för att föra in den i mig (vilket tragiskt nog kom att bli den mest lustfyllda delen av hela historien för min del). Väl tillbaka hos min partner satte han igång vibrationerna via appen, vilket kändes spännande men också underväldigande. Vibrationerna var inte alls så starka som jag hoppats på. Visst, jag kände dem men det är skillnad på att vara medveten om att man har ett vibrerande ägg i fiffi och känna sig sexuellt stimulerad. Faktum är att den enda känslan av upphetsning kom från tanken på att vi busade med varandra sexuellt på en plats omgiven av andra människor som när som helst kunde börja misstänka vad vi höll på med.

We-Vibe anslutningsproblem?

Efter en stund bad jag min partner att ge mig en break, så han försökte stänga av vibrationerna men kunde inte. På något sätt hade appen tappat kontakten med vibratorn som fortfarande vibrerade inuti mig. Trotts flera försök gick det inte att återansluta till vibratorn. Jag var tvungen att ta mig till toaletten ännu en gång för att dra ut We-Vibe Jive (vilket var lika skönt som att föra in den) och sedan stänga av den manuellt.

we-vibe-jive

Jag bör tillägga att vi provat We-Vibe Jive tillsammans flera gånger under den senaste månaden och nästan aldrig upplevt anslutningsproblem. Samtidigt känns det som att de få gångerna då anslutningsproblemen faktiskt dykt upp har räckt för att framkalla en kronisk oro för att de ska hända igen och den oron gör det svårt att ge sig hän åt den erotiska stämningen. Man är lixom inte riktigt avslappnad.

Vibrationerna kunde varit starkare

We-Vibe Jive har vibrationer som är tysta nog för att användas obemärkt på en allmän plats och starka nog att ge mig en klitorisorgasm, men för att g-punkten ska bli stimulerad behövs nog något mer potent. G-punkten ska ju gärna stimuleras så hårt som möjligt och We-Vibe Jives surrande vibrationer räcker lixom inte till för att ge min g-punkt den omgång som den behöver.

Sammanfattningsvis kan jag konstatera att We-Vibe Jive inte är den fortsättning på min kärlekshistoria med We-Vibe som jag hoppats på. Jag känner mig aningen besviken, men inte uppgiven. We-Vibe Jive är en fantastisk produkt med premium-kvalité levererad i ett läckert paket, men tyvärr är den inte stark nog att utföra sitt jobb som g-punkts-massör. Jag hoppas verkligen på att ingenjörerna på We-Vibe går tillbaka till ritbordet och trycker in en (eller varför inte två) riktigt starka vibratorer i nästa version av Jive. Därtill behöver de se över formen en aning. Jag tror inte en symmetrisk ägg-form är passande om man vill stimulera g-punkten på ett optimalt sätt. Det behövs helt enkelt någon extra form eller böjning för att vibratorn verkligen ska nå tillräckligt djupt in bakom bäckenbenet. Tills dessa ändringar är gjorda och nästa version av Jive är i produktion kommer jag kräla tillbaka till min We-Vibe Sync och hoppas att den förlåter min otrohet.

We-Vibe Jive är en rolig parvibrator

Även om orgasmerna uteblev lyckas We-Vibe Jive leverera flera timmar av skratt, njutning och kärleksfullt experimenterande åt mig och min partner. Känslan av att beställa en chai-latte på ett välfyllt café samtidigt som man försöker dölja det faktum att man har ett fylligt vibrerande ägg i slidan som kontrolleras av en smått sadistisk partner från andra sidan rummet är sexig och upphetsande. Definitivt en upplevelse som jag skulle rekommendera alla par att prova på, oavsett om de klassar sig som avancerade eller nybörjare när det kommer till sexuella lekar.

Kanske skulle jag mest rekommendera We-Vibe Jive till par som söker den där nytändningen i sexlivet – något som gör sexuell upphetsning till något roligt och spännande igen. Vibratorn tar lixom fokus ifrån själva sexet, i alla fall i början när man ligger på sängen tillsammans och utforskar alla häftiga funktioner i appen. Upphetsningen, skratten och lusten uppstår utan en massa extra arbete.

En bra sexleksak för distansförhållanden

Par som lever i ett distansförhållande eller kommer vara en bra bit ifrån varandra under en längre tidsperiod är också perfekta kandidater till We-Vibe Jive. Funktionen som sammanlänkar par oavsett distans är verkligen värd att tas på allvar. Jag hoppas bara att We-Vibe fortsätter jobba på anslutningskvalitén och framförallt stabiliteten som kanske är den mest efterlängtade funktionen hos par som längtar efter varandra på avstånd.

Avslutningsvis kan jag även rekommendera We-Vibe Jive till dig som är ute efter en fyllig känsla genom dubbel penetration eller dubbel-vibration. Att ha We-Vibe Jive i fiffi samtidigt som ens partner fyller upp en analt är en riktigt intensiv upplevelse utan att gå över gränsen til smärtsamt (om man tar det försiktigt och använder generöst med glidmedel). We-Vibe Jive får dock inte användas i analen. Kom ihåg; no base = lost in space. Det finns inget som hindrar We-Vibe Jive att åka för långt in i analen och gå förlorad där inne. Dubbel-vibration där We-Vibe Jive surrar inifrån samtidigt som en annan vibrator surrar mot klitoris är också en riktig höjdare!

We-Vibe Jive FAQ

Kan jag använda We-Vibe Jive offentligt?

Det är helt upp till dig! We-Vibe Jive är liten och diskret, så den är lätt att ha bära den innanför trosorna. Den är också viskande tyst, så att du kan njuta av vibrationerna utan att någon i din omgivning vet om det. Det är dock viktigt att vara medveten om din omgivning. Med en räckvidd på upp till 10 meter kan du till och med lämna över kontrollen över leksaken till en partner och njuta av lite lekfullt nöje offentligt.

Kan We-Vibe Jive bäras under träning?

Även om jag inte rekommenderar det, har vissa äventyrliga användare rapporterat att de bär We-Vibe Jive under träning. Leksaken är designad för att stanna på plats, även under rörelse, tack vare sin ergonomiska form och bekväma storlek. Det är dock viktigt att komma ihåg att leksaken är avsedd för lek, inte träning. Så även om du kanske kan göra flera saker, är det bäst att fokusera på en sak i taget för att njuta så mycket som möjligt. Dessutom väger leksaken 70 gram, vilket gör den kan kännas ansträngande att använda under längre perioder.

Kommer We-Vibe Jive att göra mig till en bättre älskare?

Även om jag inte kan garantera att We-Vibe Jive kommer att göra dig till en bättre älskare, kan den verkligen hjälpa dig att utforska din sexualitet och upptäcka nya sensationer. Leksaken är designad för att ge riktad stimulering till din G-punkt och andra känsliga områden, vilket kan leda till mer intensiva och tillfredsställande orgasmer. Och, som med alla sexuella lekar, kan användningen av We-Vibe Jive hjälpa dig att bli mer bekväm med din kropp och dina sexuella fantasier.

Kan jag dela We-Vibe Jive med en vän?

Tyvärr kan vi inte rekommendera att dela We-Vibe Jive med en vän. Leksaken är designad för individuell användning och bör inte delas mellan partners. Att dela intima leksaker kan öka risken för att överföra infektioner eller sjukdomar, och det är viktigt att prioritera din hälsa och säkerhet.

Hur länge varar We-Vibe Jive?

We-Vibe Jive är byggd för att hålla och kan ge många timmars nöje med korrekt skötsel och användning. Leksaken är uppladdningsbar, med en batteritid på upp till 2 timmar, och kan laddas på bara 90 minuter. Dess ringa storlek och kompakta design gör den enkel att förvara och transportera.

Är We-Vibe Jive diskret?

Ja! We-Vibe Jive är designad för att vara liten och diskret, vilket gör den perfekt för användning i offentliga eller privata miljöer. Dess kompakta storlek och ergonomiska form gör den lätt att bära bekvämt och diskret under kläderna. Leksaken är också viskande tyst, så att du kan njuta av ditt nöje utan att dra uppmärksamhet till dig själv.

Är We-Vibe Jive vattentät?

Ja! We-Vibe Jive är helt vattentät, vilket gör den lätt att rengöra och perfekt att använda i duschen eller badet. Du kan till och med ta den med dig på din nästa strandsemester eller använda den i en bubbelpool för lite extra ångande kul. Leksaken är också gjord av kroppssäker silikon, som är icke-porös och lätt att desinficera.

Hur jämför We-Vibe Jive med andra sexleksaker på marknaden?

We-Vibe Jive är en av de topprankade sexleksakerna på marknaden, tack vare sin högkvalitativa konstruktion, diskreta design och kraftfulla vibrationer. Jämfört med andra sexleksaker i sin klass utmärker sig We-Vibe Jive för sin räckvidd på upp till 10 meter, vilket gör den perfekt för långdistanslek med en partner. Dessutom gör dess ergonomiska form och kompakta storlek den lätt att bära bekvämt under längre perioder, och dess vattentäta design bidrar till dess mångsidighet.

Hur styr jag We-Vibe Jive?

We-Vibe Jive kan styras med hjälp av We-Connect-appen, som är tillgänglig gratis på både iOS- och Android-enheter. Appen låter dig eller din partner kontrollera leksakens vibrationer från var som helst i världen, vilket gör den perfekt för långdistanslek och långdistansförhållanden. Du kan också använda appen för att skapa anpassade vibrationsmönster, dela kontrollen över leksaken med en partner eller synkronisera den med andra We-Vibe-produkter för ännu mer nöje. Leksaken har också en enda knapp på basen som kan användas för att cykla igenom dess förinställda vibrationsmönster.

Vad är räckvidden för We-Vibe Jive?

We-Vibe Jive har en räckvidd på upp till 10 meter, vilket gör den perfekt för långdistansspel med en partner. Du eller din partner kan styra leksakens vibrationer med hjälp av We-Connect-appen, som är tillgänglig gratis på både iOS- och Android-enheter. Appen låter dig kontrollera leksakens vibrationer från var som helst i världen, vilket gör den perfekt för par i långdistansförhållanden. Dessutom gör dess kompakta storlek och diskreta design den perfekt för användning i offentliga eller privata miljöer. Men, räkna inte med att anslutningen kommer fungera perfekt.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Design
Finesser
Upplevelse
Rengöring
Pris
Slutbetyg

test

twst