Satisfyer-3-pro-recension-1
Foto: Tingles

Satisfyer Pro 3 Vibration

Satisfyer-3-pro-recension-1
Satisfyer Pro 3 Vibration
Sammanfattning
Jag har haft nöjet att testa Satisfyer Pro 3 Vibration. Och låt mig säga, det är som att ha en liten, vibrerande orgasmmaskin mellan benen! Med sin eleganta design och flera intensitetsinställningar är denna lilla gadget den perfekta leksaken för dina soloäventyr. Som att inte lufttrycksstimuleringen var nog erbjuder denna leksak även vibrationsfunktionen - en underbar bonus till en redan underbar upplevelse! Så om du letar efter en ny leksak för att piffa upp ditt kärleksliv rekommenderar jag starkt att du provar Satisfyer Pro 3 Vibration.
Kvalitetskänsla
65
Användarvänlighet
89
Batteritid / laddning
75
Ljudnivå
73
Finesser
73
Lyfttrycksvariation
68
Munstyckets utformning
70
Pris
95
Läsarbetyg11 Betygsätt
54
Passar dig som
Inte vet om du föredrar lufttryck eller vibrationer
Vill ha mycket njutning för pengarna
Har känslig klitoris
Passar inte dig som
Vet att du föredrar vibrationer framför lufttryck
76
Tingles
Vill du köpa din Satisfyer Pro 3 till ett riktigt bra pris?

Med miljoner sålda enheter är Satisfyer den populäraste sexleksaken sedan… ja… någonsin! Deras första modell var den fösta sexleksaken någonsin att utnyttja lufttryck istället för vibrationer, vilket gav kvinnor världen över en helt ny och spännande klitorissensation att njuta av. För varje ny modell som Satisfyer släppt har deras popularitet ökat, vilket gör att förväntningarna på deras nyaste modell – Satisfyer Pro 3 – nu är högre än någonsin! Kommer Satisfyer fortsätta skriva sin framgångssaga, eller blir den här modellen ett abrupt slut på framgångssagan?

Satisfyer Pro 3

First thing first – förpackningen. Satisfyer fortsätter leverera sina produkter i mycket blygsamma pappersförpackningar. Att packa upp Satisfyer 3 Pro känns sannerligen inte som någon upphetsande aktivitet. Leksaken ligger tryggt försjunken i ett lager av plast tillsammans med en instruktionsbok och USB-kabel – det är allt. Å andra sidan, vad mer behöver man? Ett extra munstycke hade varit betryggande. Satisfyer räknar tydligen med att alla storlekar och typer av klitoris for plats i samma munstycke – tveksamt, men okej. En snygg förvaringspåse så man kan bära med sig leksaken i väskan utan att den samlar massa ludd hade också varit en välkommen detalj. Nåja, vad är väl en bal på slottet!

Hur känns Satisfyer 3?

Desto mer upphetsande är det att känna Satisfyer 3 Pro i handen. Till skillnad från tidigare modeller av plast har deras nya modell ett silkeslent lager av svart kroppssäkert silikon över sig, vilket gör att lyxkänslan infinner sig med en gång. Satisfyer Pro 3 känns skön mot huden. En metallisk ring av rose gold skiljer munstycket från kroppen, vilket gör den sköna känslan av lyx än mer påtaglig – riktigt imponerande.

Hur laddar man Satisfyer?

Satisfyer 3 Pro laddas genom en magnetisk USB-sladd, vilket innebär att du kan ladda leksaken nästan vart som helst förutsatt att du har sladden med dig. Jag väntar fortfarande med stor iver på att tillverkare av sexleksaker ska börja använda sig av samma anslutningar som mobiltelefoner och många andra elektroniska manicker. Hur smidigt hade det inte varit att använda samma laddare till datorn, mobilen och sexleksaken? Aja, den här magnetiska laddningen gör i alla fall Satisfyer 3 Pro vattentät vilket är ett enormt plus när det kommer till både användning och rengöring.

Satisfyer 3 Pro kontrolleras genom tre väl dolda knappar. Nytt med den här modellen av Satisfyer är att lufttrycksvågorna kompletteras med en vibrationsfunktion, vilket ger två dimension av stimulering. Om du aldrig upplevt känslan av Satisfyer Air Pulsation Technology är det jämförbart med mjukt oralsex. Det silikonbelagda munstycket på Satisfyer omfattar det känsliga området du pressar det emot och pulserar sedan med sugande effekt vilket ökar blodflödet till det känsliga området. Det resulterar ofta i en mer känslig klitoris, i motsats till den skarpa och nästan bedövade känslan som vissa vibratorer skapar.

Satisfyer har 11 luftpulsalternativ och 10 vibrationsmönster med varierande styrka. Du som läst mina recensioner tidigare vet att jag inte är ett fan av olika mönster av vibrationer. Jag är nöjd så länge jag kan reglera intensiteten på stimuleringen.

Hur känns en lufttrycksvibrator?

Jag har upplevt känslan av Satisfyers pulserande sugande tidigare, vilket gör mig lite partisk i den här recensionen. Grejen med lufttrycksvibratorer är att de medför en helt ny känsla – på gott och ont. Om man är en kräsen användare kan det ta ett bra tag innan man lär sig njuta av den helt nya känslan. Detta har lett till väldigt polariserade åsikter om Satisfyers sexleksaker där många antigen avskyr eller älskar dem.

Jag har redan tränat mig själv grundligt i att använda Satisfyer 2 Pro och andra lufttrycksvibratorer, jag skulle nästan säga att jag doktorerat i ämnet. Med andra ord kom jag snabbt in i njutningen när jag testade Satisfyer 3 Pro – känslan var familjär men ändå annorlunda.

Jag kunde definitivt få en orgasm väldigt kvickt med luftstimuleringen. Den känns aningen starkare än på föregående modeller, även om du kan reglera intensiteten i flera steg. Knapparna var lätta att komma åt och efter lite träning och memorering var det ingen konst att reglera inställningarna precis som jag ville under den intima stunden.

Silikonkanterna på munstycket är mjuka, men aningen tjocka. Det gjorde det svårt för mig att ”hitta rätt”. Det kan också bero på att jag är van vid att använda andra liknande leksaker med smalare och mer ”träffsäkra” munstycken. Träning ger färdighet och jag tror att med tillräckligt mycket övning kan de flesta lära sig att hitta rätt med Satisfyer 3 Pro.

Är det värt att köpa Satisfyer 3 om man har Satisfyer pro 2?

Den nya funktionen som gör det värt att uppgradera från en Satisfyer pro 2 till en Satisfyer 3 Pro är som sagt vibrationerna. Personligen tycker jag inte att enbart vibrationerna var tillräckliga för att nå orgasm, men det är inte så konstigt. Detta är ju trots allt ingen vibrator, det är en lufttrycksvibrator och tillsammans med det pulserande lufttrycket spelade vibrationerna en fantastisk bi-roll!

Hur använder jag Satisfyer?

När jag använde Satisfyer kände jag att jag fick ut mest njutning av Satisfyer 3 Pro när jag mjukstartade med endast lufttrycksvibrationerna och adderade vibrationerna allt eftersom jag kom närmare. Vid flera tillfällen upplevde jag mina orgasmer som betydligt starkare och långvariga av Satisfyer 3 Pro, jämfört med tidigare upplevelser med vibratorer. Dessutom gör Satisfyer 3 Pro det möjligt för mig att fortsätta min intima stund med fler orgasmer efter varandra, något jag har problem med när jag använder vanliga vibratorer som gör min lilla böna helt bedövad efter ett tag. Satisfyer 3 Pro gör mig snarare mer och mer känslig efter varje orgasm.

Är Satisfyer 3 vattentät?

Eftersom Satisfyer pro 3 är vattentät är det en barnlek att rengöra Satisfyer 3 Pro. Munstycket går inte att ta av, men för mina hygienbehov räcker det gott och väl med att skölja hela leksaken under varmt vatten efter användning. Ibland sätter jag även igång leksaken under vattnet för att får den riktigt ren rakt igenom.

Så, fortsätter framgångssagan för Satisfyer? Svaret är ja! Satisfyer 3 Pro är en mycket värdig uppföljare till Satisfyer 2, med extra lyxkänsla och ökad potential att orsaka riktigt sköna orgasmer på löpande band. Dessutom är Satisfyer 3 Pro riktigt prisvärd om man jämför med andra lufttryckvibratorer från till exempel Lelo eller Womanizer.

Är Satisfyer 3 en bra sexleksak?

Till dig som aldrig provat en lufttrycksvibrator vill jag säga följande; för att maximera dina chanser att nå orgasm måste du ge dig själv lite tid. Det finns en viss inlärningskurva med lufttrycksvibratorer, vilket kan vara frustrerande om allt du vill är att få ditt livs bästa orgasm straight out the box. Men, det kommer förmodligen vara värt det i slutändan. Jag vill också säga att lufttrycksvibratorer riktar sig till oss med känslig eller överkänslig klitoris. Med andra ord; om du är en person som använder en kraftig wand-vibrator på högsta intensitet till vardags finns risken för att du kommer bli ”underväldigad” av en Satisfyer 3 Pro.

Äger du en Satisfyer 3 Pro? I så fall vill jag väldigt gärna höra vad du tycker om den! Nedan kan du lämna en alldeles egen snygg recension av Satisfyer 3 Pro för att hjälpa våra andra läsare att hitta rätt. En åsikt är aldrig representativ för oss alla, så ju fler vi är desto mer rättvis bild av Satisfyer 3 Pro kan vi skapa.

Satisfyer 3 pro vibration FAQ

Hur högt låter Satisfyer Pro 3 Vibration?

Satisfyer Pro 3 Vibration är designad för att vara diskret, så att du kan njuta av dina soloäventyr utan att någon vet. Den producerar ett lågt brummande ljud som knappt hörs, även när du sätter den på högsta intensitetsinställning.

Kan jag använda Satisfyer Pro 3 Vibration i badkaret eller duschen?

Ja! Satisfyer Pro 3 Vibration är helt vattentät, så du kan ta den med dig in i badet eller duschen för lite extra kul.

Är Satisfyer Pro 3 Vibration lämplig för nybörjare?

Absolut! Satisfyer Pro 3 Vibration är ett utmärkt val för nybörjare som precis har börjat utforska sexleksakernas värld. Den är lätt att använda, med ett enkelt gränssnitt med tre knappar och dess kompakta storlek gör den lätt att hantera. Dessutom stimulerar den genom både vibrationer och lufttryck, vilket är bra för dig som inte riktigt vet vilken typ av stimulering du föredrar.

Hur länge räcker batteriet på Satisfyer Pro 3 Vibration?

Satisfyer Pro 3 Vibration har ett uppladdningsbart batteri som kan hålla i upp till 90 minuter på en laddning, beroende på användning. Den kommer med en magnetisk USB-laddningskabel som gör det enkelt att ladda upp var du än är.

Har Satisfyer Pro 3 Vibration en garanti?

Ja! Satisfyer Pro 3 Vibration kommer med 15 års garanti, så att du kan känna dig säker på ditt köp. Om du upplever några problem med din enhet, kontakta bara tillverkaren för hjälp. Var beredd att visa upp kvitto.

Kan Satisfyer Pro 3 Vibration användas under samlag?

Ja! Satisfyer Pro 3 Vibration kan användas under samlag för att öka din njutning. Dess kompakta storlek och ergonomiska form gör den lätt att hålla på plats medan du är upptagen, och den extra vibrationsfunktionen kan ge extra stimulans för att hjälpa dig att nå orgasm.

Är Satisfyer Pro 3 Vibration lämplig för personer med känslig hud?

Absolut! Satisfyer Pro 3 Vibration är tillverkad av högkvalitativ, kroppssäker silikon som är fri från ftalater och andra skadliga kemikalier. Det är också allergivänligt, så den är säker för personer med känslig hud eller allergier.

Hur rengör jag min Satisfyer Pro 3 Vibration?

För att rengöra din Satisfyer Pro 3 Vibration, tvätta den enkelt med varmt vatten och mild tvål efter varje användning. Se till att torka det ordentligt innan du förvarar den. Om du vill rengöra den mer grundligt kan du använda en leksaksrengörare.

Hur vet jag om min Satisfyer Pro 3 Vibration är fulladdad?

När du först får din Satisfyer Pro 3 Vibration, rekommenderas att du laddar den i minst 8 timmar före användning. Därefter bör en full laddning ta cirka 1½ – 2 timmar. Medan enheten laddas blinkar LED-lampan på kontrollpanelen. När den är fulladdad lyser lampan kontinuerligt.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / laddning
Ljudnivå
Finesser
Lyfttrycksvariation
Munstyckets utformning
Pris
Slutbetyg

Föregående
Satisfyer Curvy 1+

test

twst