Satisfyer Curvy 1+

Satisfyer Curvy 1+
Sammanfattning
Kvalitetskänsla
78
Användarvänlighet
88
Batteritid / laddning
73
Ljudnivå
69
Finesser
73
Lyfttrycksvariation
81
Munstyckets utformning
77
Pris
96
Läsarbetyg3 Betygsätt
72
Positivt
Negativt
79
Tingles
Om du vill köpa Satisfyer Curvy 1+ till ett riktigt bra pris

Det verkar som att tillverkaren Satisfyer har bestämt sig för att förändra sitt varumärke och sina världsberömda sexleksaker på ett radikalt sätt! Jag ha fått chansen att älska med en av Satifyers allra nyaste skapelser som inte liknar något jag tidigare sett. Läs vidare, om du vill veta allt om den nya Satisfyer Curvy 1+

Första intryck av Satisfyer Curvy 1+

Jag har alltid tyckt att en av Satifyers största svagheter är deras val av form, design och presentation av sina sexleksaker. Deras produkter kommer ständigt levererade i tunna lådor av vit papp med sexleksaken vilandes i ett skört lager av plast. Kort sagt har det aldrig varit en särskilt inspirerande eller lyxingivande upplevelse att packa upp en produkt från Satisfyer – men det verkar blivit ändring på den saken!

Förpackning

Satisfyer Curvy 1+ är kommer levererad i en helt ny typ av förpackning som inte alls lika billig och förglömlig som deras tidigare upplagor. Lådan är formad av stabil papp med blå och rosa pastelltoner. Likt sina konkurrenter Womanizer och We-Vibe har nu även Satisfyer valt en byta till en typ av förvaringslåda som öppnas genom att du viker locket åt sidan – lite som du öppnar en bok. När locket är avlägsnats finns lite korta texter och illustrationer på insidan som beskriver några av de främsta nyheterna som Satisfyer Curvy 1+ utrustats med.

Satisfyer Curvy 1+ ses igenom ett skyddande fönster av plast. Det enda sättet att komma åt leksaken är genom att bryta den sanitära spärren som Satisfyer alltid sätter på sina förpackningar för att försäkra dig om att just du blir den första att lägga händerna på din nya sexleksak.

I övrigt återfinns inte mycket i den nya lådan. En magnetisk USB-sladd för att ladda Satisfyer Curvy 1+ och en chockerande mager instruktionsbok är allt som finns att hitta.

Förpackningen är definitivt inte i klass med hur Womanizer eller We-Vibe levererar sina sexleksaker, men om detta är den nya designrikting som Satifyer valt att gå är jag riktigt glad över det beslutet. Visst, förpackningen är inte direkt sexig, feminin eller elegant. Men, en tråkig, stilren industriell look är ände ljusår bättre än vad de åstadkommit tidigare – snyggt jobbat Satisfyer!

Design

Satisfyer Curvy 1+ kommer levererad i tre olika nyanser; svart, vit och burberry-röd. Jag känner mig väldigt nöjd med att ha fått den röda levererad till mig. Färgen är utsökt och förförisk. Jag önskar att jag hade ett läppstift i samma nyans som min Satisfyer Curvy! En mer praktisk fördel med den röda nyansen är att dammpartiklar som fastnar på ytan inte syns så tydligt.

Formen skiljer sig inte allt för mycket ifrån Satisfyer Pro 3 Vibration, men den känns ändå mycket mjukare och mer inbjudande än sin föregångare. Kroppen är tillverkad av medicinskt silikon och ABS-plast vilket ger en stadig och fast konstruktion med en silkeslen yta. Jag vet inte riktigt om jag inbillar mig, men Satisfyer Curvy 1+ känns inte alls lika gummiaktig till ytan som Satisfyer Pro 3.

På kroppen återfinns 3 kontrollknappar och två små metallpärlor där du klickar fast den magnetiska laddningskabeln.

Hur fungerar Satisfyer Curvy 1+

Vad är då Satisfyer Curvy 1+ för en typ av sexleksak och vad gör den så himla unik? Precis som Satifyers tidigare modeller är Satisfyer Curvy 1+ en lufttrycksvibrator som använder vågor av lufttryck för att stimulera din klitoris. Lufttrycksvibratorer är vida omtalade och prisas ofta av kvinnor som är lite för känsliga för att lägga en surrande vibrator mot sin lilla kärleksböna. I och med att klitoris stimuleras med luft uppstår det ingen friktion mot huden vilket kan ge en mjukare och mer finkänslig typ av stimulans.

Kort sagt fungerar Satisfyer Curvy 1+ som så att du låter munstycket av mjukt silikon omsluta din klitoris så att ett vakuum kan skapas och manipuleras av leksaken för att stimulera dig. Du kan välja mellan 11 olika nivåer av intensitet.

Funktioner

15 års fabriksgaranti

Även om det inte är en direkt funktion så är det väl värt att nämna den 15 år långa fabriksgarantin som Satisfyer ger dig när du köper din produkt. Det innebär att du när som helst under 15 långa år kan kontakta Satisfyer om din produkt går sönder och få den ersatt utan kostnad. Allt du behöver är kvittot från butiken du köpte produkten i. Det är något som gör att jag känner mig trygg i min investering i alla fall.

Satisfyer Connect App

Den kanske främsta funktionen som skiljer Satisfyer Curvy 1+ från sina föregångare är att den kan styras genom Satisfyers officiella app som finns att ladda ner gratis till både iOS och Android!

Med hjälp av appen kan du låta din partner ta kontrollen över leksaken och bestämma hur den ska stimulera dig. Appen erbjuder också en oändlig uppsjö av ”mönster” som du kan välja mellan för att variera stimulansen. Du kan få Satisfyer Curvy 1+ att pulsera i olika rytmer, stegra i intensitet för att sedan återgå till en lugn nivå igen eller varför inte slumpmässigt variera mellan olika intensiteter. Du kan även ”spela in” ett eget mönster som stimulerar just dig på helt rätt sätt.

Satisfyer Connect kan till och med få Satisfyer Curvy 1+ att stimulera dig i takt till musik från din favoritspellista på Spotify.

Med appen Satisfyer Connect blir det enkelt att bläddra mellan olika stimulans-mönster.

Kort sagt öppnar appen upp en helt ny värld full av funktioner och spännande underhållning, vilket är extra kul om man är lite tekniskt lagd och tycker om att mecka med inställningar och detaljer. Personligen tycker jag appen är en fantastisk tanke som öppnar upp nya möjligheter för parlekar och nya funktioner. Samtidigt undrar jag om en app verkligen är nödvändigt för en sexleksak som man ändå måste hålla på plats med minst en hand? Jag provade appen ett par gånger och den fungerade tillfredställande. Jag hade inga problem med att ansluta sexleksaken till min mobil när jag följde de enkla instruktionerna i manualen. Jag kom ändå på mig själv med att föredra de fysiska kontrollknapparna på sexleksaken. Min hand är lixom redan där nere, så jag kan lika gärna trycka på knapparna för att göra stimulansen mer eller mindre intensiv.

Jag är dock inte en användare som lägger så stor vikt vid de olika mönster som Satisfyer Curvy 1+ är kapabel till att producera. Jag föredrar att min sexleksak börjar stimulera mig i ett lugnt tempo med en låg nivå av intensitet för att sedan öka sakta i takt med att jag kommer närmare den stora finalen. I mitt fall är ett klick på en fysisk knapp smidigare än att börja ratta i inställningarna till en mobilapp.

Om man däremot tycker om olika mönster av stimulans kan det bli en jobbig historia att bläddra mellan dem med en enda knapp. Du behöver trycka 11 gånger på kontrollknappen för att komma till det sista mönstret, vilket kan störande. Bläddrar du för långt måste du dessutom börja om från början. 11 mer knapptryck för dig!

Så, appen är en kul grej som fungerar väl. Hur behjälplig den är varierar beroende på hur avancerad du vill vara i användandet.

Dubbla motorer

Jag har märkt att lufttrycksvibratorer är något polariserande produkter. Antingen så älskar människor dem eller så föredrar de klassiska vibratorer istället. Satisfyer Curvy 1+ är fantastisk på det sättet att du inte behöver tillhöra det ena lägret för att uppskatta den. Satisfyer Curvy 1+ har nämligen två inbyggda motorer för att kunna stimulera dig med både vibrationer och lufttrycksvågor. The best of both worlds helt enkelt!

Detta är en unik möjlighet för dig som är vet att vibrationer fungerar bra för dig, men ändå är lite nyfiken på om lufttrycksstimulans kan vara en grej för dig. Med Satisfyer Curvy 1+ kan du prova på hur lufttrycksvibrationer känns och om du mot all förmodan skulle komma fram till att det inte riktigt är din kopp te kan du alltid använda den som en klassisk vibrator istället – inget förlorat och allt vunnet!

Man kan även aktivera både lufttrycksstimulans och vibrationer samtidigt för den ultimata kombinationen av njutning, men jag föredrar lufftrycksstimulans. Jag har blivit så van vid hur det känns att jag har svårt att gå tillbaka till vibrationer – once you go lyfttrycksvibrationer, you never go back.

Whisper Mode

Satisfyers sexleksaker är för det mesta underbara, men de kan också vara tämligen högljudda. Speciellt om man råkar tappa kontakten med huden samtidigt som den är igång. Detta är något som Satisfyer känner till och försökt åtgärda med en funktion som de kallar för Whisper Mode. Det är ingen fnktion man direkt aktiverar, så jag antar att den är aktiverad från start och gör Satisfyer Curvy 1+ tystare än sina föregångare. Detta kan nog fungera, men jag måste ändå säga att ljudnivån kan bli rätt så hög ändå. Satisfyer har fortfarande en bit kvar innan de kan matcha Womanizers Silent Mode som helt avaktiverar sexleksaken samma sekund som du tappar kontakten med huden.

Rengöring

Eftersom Satisfyer Curvy 1+ är IPX7 certifierad (vilket innebär att den är vattentät) blir rengöringen hur enkel som helst. Du kan sänka ner hela enheten under vatten för att skölja ur den grundligt innan du låter den torka på en ren handduk eller ett tjockt lager papper. Du kan även använda rengöringsmedel för sexleksaker om du vill få Satisfyer Curvy 1+ extra ren efter användning.

Mina tankar om Satisfyer Curvy 1+

Jag har provat på en hel rad av lufttrycksvibratorer under min tid som sexleksaksrecensent. När jag jämför Satisfyer Curvy 1+ med framförallt Womanizer Premium känner jag att stimulansen som kommer från Satisfyer Curvy 1+ är något hårdare och mer påtaglig än sin konkurrent. Har du en överkänslig klitoris är Satisfyer Curvy 1+ kanske inte riktigt rätt för dig.

Dessutom har Satisfyer Curvy 1+ ett rätt så tjockt silikonhuvud som gör att vibrationerna (som inte ens finns hos de flesta andra lufttrycksvibratorer) känns djupare än andra vibratorer.

Jag kunde inte hitta något sätt att byta ut silikonmunstycket på, vilket är lite synd eftersom alla kvinnor ser olika ut där nere. En storlek passar förmodligen inte alla. Somliga är mer välutrustade än andra och Satisfyer Curvy 1+ vänder sig nog mer till kvinnor som har en lite större klitoris än oss som har en lite mindre.

Dessutom är den en fräsch grej att kunna byta ut munstycket efter ett tag, även om det går att rengöra grundligt. Jag är inte 100% säker på att munstycket inte går att byta ut, men jag har inte lyckats och inget extra munstycke fanns med i lådan.

Parleksak?

Tanken med appen är gärna att kunna överlåta kontrollen till en partner, men jag känner inte riktigt att Satisfyer Curvy 1+ lämpar sig som parleksak på det sättet. Kanske har du som läser detta lättare för att slappna av och komma än mig, men jag måste få ha kontrollen över min stimulans för att framgångsrikt nå ”den stora finalen”. Det är kul att låta min partner få styra leksaken ett tag mendans jag håller den på plats, men efter ett tag ber jag honom lägga ner och låta mig ta över.

Fjärrstyrning är också något som kanske gör sig roligast och mest upphetsande på allmänna offentliga platser genom att ge din partner kontrollen att stimulera dig sexuellt i hemlighet med människor omkring. Men Satisfyer Curvy 1+ går inte att gömma på det sättet. Den passar verkligen inte för diskret bruk på främmande platser.

Jag fann dock att Satisfyer Curvy 1+ gick bra att använda tillsammans med min partner under sex. Munstycket tappar ibland kontakten med klitoris när min partner stöter på, men det är görbart och faktiskt en riktigt underbar upplevelse. Att ha en ”sugande” känsla på klitoris samtidigt som man blir uppfylld är en riktig höjdare!

Satisfyer Curvy 1+ kan med andra ord fungera bra som en parleksak, men inte tack vare appen.

Sammanfattning av recension

Som de flesta andra sexleksaker från Satisfyer är deras Satisfyer Curvy 1+ en underbar produkt som gör precis det den ska. Jag tycker om den nya riktningen som Satisfyer verkar ha tagit med den nya designen som känns ungdomligare och den nya förpackningen som känns mer inbjudande.

Dessutom kan Satisfyer Curvy 1+ styras med en mobilapp, vilket är en funktion som annars bara återfinns hos de mer exklusiva sexleksakerna på marknaden.

En fantastisk produkt med nya fräscha funktioner är tillräckligt för att jag ska rekommendera Satisfyer Curvy 1+ till alla systrar där ute som vill prova på en riktigt bra lufttrycksvibrator för första gången, eller redan är väl insatt i hur de fungerar men söker efter en skön uppgradering. Satisfyer har dock en till riktigt tung fördel som gör den ännu mer attraktiv – prislappen! Satisfyer Curvy 1+ känns (hyfsat) premium med alla funktioner, design och känsla. Men, att priset är så lågt som ett par hundralappar gör det nästa oförsvarbart att inte köpa en Satisfyer Curvy 1+ nu med en gång! Lixom, kom igen. För priset av 2½ pizzor får du en helt ny orgasmmaskin. Jag vet att pizza är gott, men det är orgasmer också. Vad finns det att tänka på?

Mitt slutgiltiga råd är således att du bör köpa dig en Satisfyer Curvy 1+ redan idag. Den finns ingen anledning att låta bli. Klicka på länken nedan för att få den till ett riktigt bra pris!

Satisfyer Curvy 1+ FAQ

Vad väger Satisfyer Curvy 1+?

Satisfyer Curvy 1+ är en lätt sexleksak som bara väger 87g, vilket gör den till en bekväm leksak att hålla under användning och möjliggör enkel manövrering under sololekar eller tillsammans med en partner.

Hur mycket låter Satisfyer Curvy 1+?

En av de bästa sakerna med Satisfyer Curvy 1+ är hur tyst den är. Till skillnad från vissa andra sexleksaker som kan vara högljudda och distraherande, är Satisfyer Curvy 1+ viskande tyst. Detta gör den till ett utmärkt val för alla som vill ha en diskret och privat upplevelse, oavsett om de använder den ensam eller tillsammans med en partner. Du kan njuta av allt nöje som denna leksak har att erbjuda utan att oroa dig för att någon ska höra.

Vad är garantin för Satisfyer Curvy 1+?

Satisfyer Curvy 1+ backas upp av en 15-års fabriksgaranti, vilket är ett bevis på dess kvalitet och hållbarhet. Denna garanti ger dig sinnesfrid och vet att du kan njuta av din leksak i många år framöver, utan att behöva oroa dig för några defekter eller funktionsfel. Om du har några problem med din Satisfyer Curvy 1+, kontakta helt enkelt kundtjänst för att starta garantiprocessen.

Hur stor är Satisfyer Curvy 1+?

Satisfyer Curvy 1+ har en kompakt och ergonomisk design som gör den lätt att använda och manövrera. Den är 12cm lång och 4cm bred, vilket gör den till den perfekta storleken för de flesta användare. Formen på Satisfyer Curvy 1+ är också designad för att ligga bekvämt i handen, så att du enkelt kan kontrollera intensiteten och hastigheten på vibrationerna. Det böjda huvudet på leksaken är också perfekt format för att passa över klitoris, vilket säkerställer att du får maximal njutning varje gång.

Vilka material används i Satisfyer Curvy 1+?

Satisfyer Curvy 1+ är tillverkad av högkvalitativ ABS-plast och kroppssäker silikon som är icke-porös och lätt att rengöra. Materialen är hypoallergena, vilket gör det säkert för personer med känslig hud eller allergier. Silikonens mjuka finish gör också att Satisfyer Curvy 1+ känns lyxig och silkeslen vid beröring. Leksaken är också vattentät, vilket gör att du kan använda den i duschen eller badet för en verkligt överseende upplevelse.

Hur länge håller Satisfyer Curvy 1+ på en laddning?

Satisfyer Curvy 1+ har ett kraftfullt batteri som ger upp till 90 minuters kontinuerlig användning på en enda laddning. Detta är mer än tillräckligt med tid för att njuta av flera lekstunder utan att behöva stanna och ladda om leksaken. Den magnetiska USB-laddningskabeln som följer med Satisfyer Curvy 1+ gör det enkelt att ladda upp leksaken mellan användningarna, och LED-lampan på leksaken indikerar när den är fulladdad och redo att användas.

Är Satisfyer Curvy 1+ diskret att resa med?

Ja, Satisfyer Curvy 1+ är ett utmärkt val för alla som vill ta med sin sexleksak på språng. Den kompakta storleken och diskreta designen på leksaken gör den enkel att packa i en väska eller resväska utan att ttrahera uppmärksamhet. Den medföljande reselåsfunktionen säkerställer också att leksaken inte startar sig av misstag under resans gång. Tryck bara på och håll in plus- och minusknapparna i 2 sekunder för att aktivera reselåsfunktionen. För att låsa upp, upprepa samma process.

Kan Satisfyer Curvy 1+ användas i badet eller duschen?

Ja, Satisfyer Curvy 1+ är vattentät och kan användas i badet eller duschen för en våt och vild upplevelse. Detta gör det till ett utmärkt val för alla som tycker om att utforska nya och spännande sätt att njuta.

Kan man ändra intensiteten på Satisfyer Curvy 1+?

Satisfyer Curvy 1+ har 11 olika intensitetsnivåer att välja mellan, så att du kan anpassa stimulansen efer just dina behov. Oavsett om du föredrar en mild beröring eller intensiv stimulans, har Satisfyer Curvy 1+ en inställning som passar dina behov. De enkla och intuitiva kontrollerna gör det enkelt att justera intensiteten under användning, så att du kan fokusera på ditt känslan och inte på leksaken.

Kan Satisfyer Curvy 1+ användas under sex med en partner?

Ja, Satisfyer Curvy 1+ är en mångsidig leksak som kan användas under sololekar eller tillsammans med en partner. Den kompakta storleken och ergonomiska designen på leksaken gör den lätt att använda under sex, vilket gör att du kan utforska nya nivåer av njutning och intimitet med din partner.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / laddning
Ljudnivå
Finesser
Lyfttrycksvariation
Munstyckets utformning
Pris
Slutbetyg

 1. 98

  Håller med om det mesta. Har haft den här i två år nu och använder den nästan varje dag 🙈 Bästa leksaken jag haft. Helt klart värt pengarna!

  Uppdelnings
  Leave A Review

  Design
  100
  Finesser
  89
  Upplevelse
  100
  Rengöring
  100
  Pris
  100
  1
  0
sexigaste vibratorn på marknaden
Föregående
Womanizer Premium

test

twst