Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

Satisfyer: Modern Blossom 2

SponsorSatisfyer
Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2
Satisfyer: Modern Blossom 2
Sammanfattning
Vacker, ungdomlig, elegant, och lekfull. Modern Blossom 2 från Satisfyer är vad varje kvinna behöver.
Kvalitetskänsla
88
Användarvänlighet
88
Batteritid / Laddning
66
Finesser
78
Ljudnivå
76
Lyfttrycksvariation
81
Munstyckets utformning
71
Pris
90
Passar dig som
Är nybörjare
Har extra känslig klitoris
Uppskattar en girly look
Söker en prisvärd sexleksak
Passar inte dig som
Behöver kraftfull stimulans
Söker efter en sexleksak att anävnda med din partner
80
Tingles
Vill du köpa Modern Blossom 2 till ett riktigt bra pris?

Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

I en värld där sexleksaker alltmer liknar högteknologiska gadgets, med sina stilrena former, trådlösa laddning, och minimalistiska förpackningar, kan det kännas uppfriskande med något mer lekfullt. Något som påminner oss om att sex och njutning inte alltid behöver vara så seriöst, och att nyckeln till sexuell njutning faktiskt är nöje och lekfullhet. Modern Blossom 2 är en helt ny lufttrycksvibrator från Satisfyer som anammar lekfullhet i sin eleganta rosformade design. Men, hur fungerar den och är den värd dina pengar? Det kommer jag berätta för dig i den här recensionen.

Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

Kvalitetskänsla

 • Rolig design!
 • Vacker
 • Tillverkad i kroppsäkert silikon

Modern Blossom 2 kommer levererad i Satisfyers standardförpackning, som ger ett bra intryck, men börjar kännas aningen tråkig. Något som var raka motsatsen till tråkig är designen på Modern Blossom 2. Den här lufttrycksvibratorn är elegant och lekfullt utformad som en ros, med fyllig kropp och kronblad som vackert viker ut sig åt alla håll. När du packar upp den här sexleksaken vill du bara sitta med den i handen ett tag och undersöka varje detalj. Den är verkligen något alldeles extra. Den silkeslena silikonytan och den ungdomliga rosa färgen är en perfekt kombination för oss som gillar en girly touch på våra prylar. Man känner sig lite som en Disneyprinsessa när man håller Modern Blossom 2 i en kupad hand – underbart!

Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

Användarvänlighet

 • Perfekt för nybörjare
 • Väldigt små knappar
 • Inte den bästa leksaken att använda tillsammans med en partner

Modern Blossom 2 är en väldigt användarvänlig lufttrycksvibrator, vilket innebär att den passar perfekt för nybörjare, eller till dig som bara vill fokusera på njutning, utan att behöva trixa med massa inställningar och appar. Modern Blossom 2 har två knappar – that’s it. Det är allt du behöver för att aktivera stimulansen och variera intensiteten. Knapparna är något små för min smak. Det är inte ens riktiga knappar, utan små, små ikoner på silikonytan som indikerar vart knapparna finns. Det tog mig ett par omgångar för att förstå vart de satt – övning ger färdighet! Formen på den här lufttrycksvibratorn är så himla speciell! Visst, den är bekväm att hålla i handen, men den tar upp rätt så mycket plats mellan benen. Mer än man kanske tror. Lägg till det faktum att du behöver vinkla upp leksaken för att den ska sitta perfekt på plats, så har du en leksak som inte riktigt är den bästa att använda tillsammans med en partner under sex. Men, som sololeksak är den helt underbar.

Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

Batteritid / Laddning

 • 2h laddning för 100% batteri
 • 30-45min av användning
 • Enkel att ladda

Den här utsökta lilla lufttrycksvibratorn laddas genom en magnetisk USB-sladd som ”klickar” fast i två små metallprickar på leksakens bas. Det tar 2 hela timmar att ladda vibratorn fullt och kanske 30 – 45 minuter att göra slut på batteriet, beroende på hur du väljer att använda den. Jag måste säga att jag förväntar mig mer från Satisfyer. Komigen, det är 2024 och snabbladdning finns i var och varannan mobil. Det är dags att de uppgraderar både hastigheten på laddningen och storleken på batteriet i sina produkter. Visst, det räcker för ett par orgasmer, men det kommer alltid en dag då jag vill ha en skön stund med mig själv och upptäcker att batteriet är helt slut.

Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

Finesser

 • Inga avancerade funktioner
 • Liquid Air Technology

Modern Blossom 2 har egentligen inga finesser, men, den kommer med en funktion som hittills bara funnits till deras flaggskeppsmodell Satisfyer Pro 2 Gen. 3. Funktionen är något Satisfyer kallar för Liquid Air Technology och den ger dig möjligheten att byta ut munstycket på din Modern Blossom 2 för att få en helt annan känsla när du använder den. Istället för standardmunstycket som omsluter klitoris och skapar en ”sugande” känsla runt området kan du välja att sätta på ett förslutet munstycke som har ett silikonmembran över öppningen. Silikonmembranet stimulerar sedan din klitoris med mjukare ”duttar”, vilket är en känsla som är svår att beskriva. Den är väldigt skön, men inte lika intensiv som den vanliga lyfttrycksvibrationen. Satisfyer själva jämför känslan med att bli slickad, eller att ha ett varmt flöde av rinnande vatten över klittan. Jag kan verkligen hålla med om att det är en unik känsla och jag diggar den verkligen! Även om jag föredrar lufttrycksvibrationerna så är det nice med ett skönt alternativ. Kanske blir denna nya funktion din nya favorit?

Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

Ljudnivå

 • Väldigt tyst i början
 • Ljudnivån ökar snabbt på de högre hastigheterna

Precis som alla av Satisfyers sexleksaker är Modern Blossom 2 ganska tyst. Jag säger ganska, för att ljudnivån varierar drastiskt i olika situationer. När du först sätter på den är ljudet så lågt att du kanske undrar om den ens är påslagen. Men, ökar du intensiteten med några steg blir ljudnivån snart den dubbla! Ljudet dämpas när du håller den på plats över din klitoris, men samma sekund du lyfter upp den ger den ifrån sig samma ljud igen. Don’t get me wrong – ljudnivån är inte något som förstör upplevelsen, men det finns en anledning till att många undrar hur man gör sin Satisfyer tystare.

Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

Lyfttrycksvariation

 • Mjuk och försiktig
 • Passar perfekt för nybörjare och extra känsliga

Modern Blossom 2 har en bred variation av vibrationer. Intensiteten går hela vägen från supermjuk till väldigt intensiv. Det jag upplever vid den mest intensiva nivån är att lufttrycksvibrationerna övergår till något som liknar vanliga, klassiska vibrationer när motorn jobbar på snabbt. Känslan är fortfarande underbar, men jag föredrar den där pulserande känslan vid de lägre nivåerna. Att den lägsta intensiteten är försiktig och mjuk gör att jag varmt rekommenderar den här lufttrycksvibratorn till nybörjare som inte riktigt vet om lufttrycksvibrationer är något för dem, eller till dig som har en väldigt känslig klitta. Modern Blossom 2 har en underbar mjuk touch.

Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

Munstyckets utformning

 • Okej munstycke
 • Lämnar mer att önska

Munstycket är en viktig faktor för lufttrycksvibratorer eftersom det påverkar känslan och effektiviteten av stimuleringen. Modern Blossom 2 har ett okej standardmunstycke som förmodligen passar de allra flesta. Det sitter på plats och sluter tätt som det ska, men jag hade uppskattat ett lite mer ergonomiskt utformat munstycke som passar fler klitorisstorlekar och sitter bättre på plats. Womanizers ovala, något avlånga munstycke är fortfarande min favorit. Satisfyer borde lära något av sina konkurrenter på just den här punkten.

Recension av Satisfyer: Modern Blossom 2

Pris

 • Väldigt prisvärd!
 • Passar perfekt som present

Modern Blossom 2 kostar omkring 600:-. Det är ett rimligt pris för den här lilla skönheten. Personligen hade jag förmodligen lagt till 100:- extra och köpt deras Satisfyer Pro 2 Gen. 3 som går att styra genom deras sköna mobilapp, men det är inte alla som uppskattar de extra finesserna. Med tanke på att du får 15 års garanti på Modern Blossom 2 när du köper den behöver du inte oroa dig för att du slänger pengar i sjön. Jag hade definitivt köpt Modern Blossom 2 som present till en av mina vänner. Den ligger precis rätt i pris och är tillräckligt lekfull och rolig för att ses som en rolig present, inte bara en sexleksak. Mitt råd är: köp den!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Finesser
Ljudnivå
Lyfttrycksvariation
Munstyckets utformning
Pris
Slutbetyg

test

twst