Recension av Womanizer Premium 2

Womanizer Premium 2

SponsorSinful.se
Recension av Womanizer Premium 2
Womanizer Premium 2
Sammanfattning
Låt inte prislappen avskräcka dig - Womanizer är den lyxigaste och skönaste lufttrycksvibratorn på marknaden just nu.
Kvalitetskänsla
96
Användarvänlighet
92
Batteritid / Laddning
95
Ljudnivå
64
Finesser
70
Lyfttrycksvariation
94
Munstyckets form
90
Pris
72
Läsarbetyg1 Rösta
93
Passar dig som
Uppskattar lyxkänsla
Har provat lufttrycksvibratorer tidigare
Passar inte dig som
Är priskänslig
84
Tingles
Vill du köpa Womanizer Premium 2 till ett riktigt bra pris?
Womanizer premium 2

Recension av Womanizer Premium 2

Womanizer har länge varit en personlig favorit för mig. Sedan minst fem år tillbaka har jag alltid haft en Womanizer laddad och redo bredvid sängen för those lazy mornings när lusten kryper sig på. Tack vare Sinful har jag fått chansen att bekanta mig med Womanizers senaste skapelse – en elegant och sexig lyfttrycksvibrator som de själva kallar för the Prada of sex toys Womanizer Premium 2. I den här artikeln kommer jag berätta allt du behöver veta om Womanizers senaste flaggskepp och dessutom avslöja om det är värt att uppgradera till en Womanizer Premium 2 om redan äger en Premium 1.

Första intrycket av Womanizer Premium 2

Jag måste börja med att berätta hur besatt jag är av Womanizers förpackningar. Jag fullkomligt älskar färgerna, den eleganta designen, och småsköna citat som får en att längta efter att lägga deras leksak mot huden.

Själva förpackningen är också en introduktion till produkten. När du viker upp förpackningen hälsas du välkommen med en liten presentation och en enkel step by step om hur du kommer igång med din nya Womanizer. Det kan låta lite väl ambitiöst, men som du kan se på bilderna är det smakfullt och faktiskt riktigt hjälpsamt.

Womanizer premium 2

Förutom den fullkomligt utsökta Womanizer Premuim 2 finns det ett par andra tillbehör i lådan:

  • En eco-friendly förvaringspåse
  • En instruktionsbok
  • En magnetisk laddningskabel (USB)
  • Ett paket med extra silikonmunstycken

Det finns egentligen ingenting jag saknar i lådan – vilket är precis vad man kan förvänta sig av en premiumleksak i den här prisklassen. Själva lufttrycksvibratorn kommer till och med levererad med lite juice i batteriet så du omedelbart kan känna hur den känns att använda utan att behöva ladda den först.

Vilka funktioner har Womanizer Premium 2?

  • Pleasure Air Technology
  • Överlägsen batteritid
  • Smart Silence
  • Autopilot 2.0

Pleasure Air Technology

För dig som inte är bekant med Womanizer så är det alltså en lyfttrycksvibrator som använder Pleasure Air Technology för att stimulera klitoris. Tanken är att du låter silikonmunstycket på leksaken omsluta klitoris helt, vilket skapar ett vacuum som motorn i sexleksaken använder för att indirekt stimulera dig till galet utdragna och kroppsskälvande orgasmer. Det jag kommit att älska med den här tekniken är att klitoris inte blir överstimulerad av lufttrycksvibrationer som den lätt blir av klassiska vibrationer. Det innebär att jag kan få orgasm, efter orgasm utan den där ultrakänsligheten som övergår till obehag.

Womanizer premium 2

Womanizer Premium 2 har 14 intensitetsnivåer som erbjuder mer än tillräckligt med variation för min smak. Jag kan inte tänka mig att min klitta är signifikant mer eller mindre känslig än vad som kan anses ”normalt”, men ärligt talat kommer jag aldrig över nivå 5 när jag använder den. Allt över nivå 5 blir för intensivt för mig (inte alls något negativt för min del) eftersom det känns som att lufttrycket övergår till traditionella vibrationer efter en viss hastighet. För mig innebär det att Womanizer Premium 2 har tillräckligt med kraft för att tillfredsställa även den mest svårflörtade klitorisen.

Uppladdningsbart batteri

Med den magnetiska USB-kabeln kan du enkelt ladda din Womanizer i vilken dator eller mobilladdare som helst. Den tar 2 timmar att ladda fullt, vilket jag kan tycka är på gränsen till för länge. Uppsidan är att dessa 2 timmar räcker till 4 timmar av skön njutning. Om man antar att det tar 10 minuter att uppnå 1 orgasm (för mig går det alltid fortare än så med en Womanizer i handen) innebär det att du kan få ut 24 orgasmer på en endaste laddning – det är rätt så häftigt enligt mig. Det finns även en indikator på leksaken som visar om du håller på att få slut på batteri, så du slipper råka ut för oväntade avbrott när du befinner dig på gränsen till orgasm.

Smart Silence

En funktion jag avgudar med Womanizer Premium är deras, nästan magiska, Smart Silence funktion. Om du någonsin provat en Satisfyer vet du vilket osexigt oväsen den producerar om du råkar tappa kontakten med huden. Tillräckligt för att väcka grannarna. Eftersom Womanizer inte lyckats göra sin lufttrycksvibrator signifikant tystare än Satisfyer har de utvecklat en annan metod som helt enkelt pausar leksaken när du lyfter den från huden. Womanizer Premuim 2 känner alltså av när den har kontakt med huden och förhindrar oljudet från att väcka grannarna när du lyfter den. Jag vet inte riktigt hur de lyckats, men jag älskar den funktionen.

Atutopilot 2.0

Womanizers Autopilot funktion innebär att den kan skifta intensitet lite slumpmässigt för att ge en mer varierad upplevelse, men också för att kännas mer verklighetstrogen? Tanken är att Womanizer ska efterlikna känslan av oralsex, och eftersom ingen älskare kan stimulera dig med exakt tryck och rytmisk precision i 15 minuter försöker autopilot funktioner efterlikna detta genom att oväntat variera stimulansen. Personligen tycker jag att en av de främsta fördelarna med en sexleksak är att slippa alla oväntade pauser och förändringar som en sexpartner inte kan undvika, så jag förstår inte riktigt tjusningen med den här funktionen. Men hey – alla är olika, så det finns säkert mängder med kvinnor som fullkomligt älskar detta.

Satisfyer har fler funktioner

Om du är lite av en gadget geek som gillar att experimentera med olika funktioner och kanske kontrollera leksaken med din mobil är Womanizer kanske inte det bästa valet för dig. Satisfyer har precis lanserat sin Pro 2 Generation 3 som ansluter till deras Satisfyer Connect-app, vilket öppnar upp en oslagbar mängd möjligheter som Womanizer helt enkelt inte kan erbjuda just nu.

Min upplevelse av Womanizer Premium 2

Som jag nämnde är jag en riktigt fan girl när det kommer till Womanizers produkter, men jag ska försöka ge en så rättvis beskrivning som möjligt av hur det känns att ha den här lilla mirakelmaskinen purrande mot klittan.

Något som gör att jag föredrar Womanizer framför Satisfyer är hur finkalibrerade och skonsamma vibrationerna är. De är inte lika burdusa och ”rakt på” som Satisfyer. Den stimulerar med mer elegans, vilket får mig att slappna av mer. Jag kan verkligen känna hur orgasmen börjar byggas upp samma sekund som munstycket omsluter klittan.

Jag tror absolut att det tar ett tag att vänja sig vid att använda en lufttrycksvibrator, och när man väl nått en viss nivå av bekvämlighet kan man själv kontrollera hur fort orgasmen ska komma. Om jag är på rätt humör och verkligen fokuserar på känslan, sammandragningarna och vågorna av njutning som kommer allt snabbare kan jag få en orgasm på under en minut. Men jag väljer oftast att dra ut på det lite och låta min kropp explodera när den är redo.

Behöver jag säga att upplevelsen är fantastisk? Jag önskar verkligen att fler vågade ta steget och skaffa en Womanizer för att själva uppleva hur givande det kan vara att upptäcka vilken makt man faktiskt har över sin egen orgasm.

Womanizer Premium 2 vs. Womanizer Premium 1

FunktionWomanizer Premium 1Womanizer Premium 2
MaterialSilikon, ABSSilikon, ABS
Laddningstid2 timmar2 timmar
AnvändningstidUpp till 4 timmarUpp till 4 timmar
Styrka• • • •• • • • •
Intensitetsnivåer1014
VattentätJaJa
AutopilotfunktionJaJa, förbättrad
Smart SilenceJaJa
UppladdningsbarJaJa
Garanti5 år5 år

Så, skulle jag uppgradera från en Womanizer Premium 2 om jag ägde en Premium 1? Det korta svaret är nej. Det är inte tillräckligt med skillnad mellan de två årsmodellerna för att det ska vara värt att uppgradera. Det finns ett unikt fall där jag tror att en uppgradering skulle vara värt pengarna, och det är om du är en person som gillar Autopilotfunktionen – för den har blivit mycket bättre. Den nya modellen skiftar bättre mellan nivåerna än tidigare och ger en mer överraskande stimulans.

Motorn i Premuim 2 är också något starkare än i den tidigare modellen, men för mig som redan har svårt att komma över nivå fem är den extra styrkan inget jag riktigt behöver. Men, om du upplever att Premium 1 var för svag (!?), kan den nya Premium 2 kanske ge dig den extra kraften du behöver för att nå extas.

Priset

Womanizer premium är en premiumleksak och kommer därför med en premiumprislapp. Jag tror att detta är den största anledningen till att fler kvinnor inte väljer en Womanizer när de köper sexleksaker. Det suger helt enkelt att slänga fram ~2000:- på en sexleksak som man aldrig testat tidigare. Men tro mig, i det långa loppet är Womanizer en bra investering. Den levererar en skönare och mer skonsam stimulans än Satisfyer, batteriet varar längre, och känslan av lyx håller i sig under en lång, lång tid.

Dessutom har Satisfyer genomfört en ordentlig prishöjning på sina tidigare prisvänliga sexleksaker. Satisfyer Pro 2 brukade tidigare kosta runt 300:-. Ett väldigt svårslaget pris för mängden njutning man faktiskt får av en Satisfyer. Men numera kostar de senaste modellerna upp emot 900:-, vilket gör att steget till en mycket mer premium upplevelse med Womanizer inte längre är så väldigt stort för plånboken.

Är Womanizer värt priset?

Om du vill köpa en Womanizer Premium 2 till ett riktigt bra pris kan du klicka på den här länken. Om du har provat lufttrycksvibratorer tidigare och vet vad känslan handlar om kommer du förmodligen älska Womanizer Premium 2. Köp en och berätta för oss hur den känns i en kommentar nedan – det är alltid 100% anonymt.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Ljudnivå
Finesser
Lyfttrycksvariation
Munstyckets form
Pris
Slutbetyg

test

twst