hårdare stånd med penispump

Penispump: Bättre erektion och hårdare stånd på 9 veckor

Penispumpar har länge varit ett populärt hjälpmedel för män som vill få hårdare erektioner, och det finns flera anledningar till detta. För det första, i en värld där många män känner sig pressade att alltid prestera på toppnivå i alla sexuella situationer, erbjuder penispumpar en relativt enkel och billig väg till att öka den sexuella prestationsförmågan. Penispumpar är mindre riskfyllda än kirurgiska ingrepp och mindre beroendeframkallande än mediciner som Viagra. Dessutom är de ofta billigare på lång sikt, eftersom det är en engångsinvestering som kan användas om och om igen.

Behandla erektionsproblem med penispump

Många män upplever problem med att få stånd vid olika tillfällen. Vissa män förlorar sin förmåga att uppnå en erektion när de ska ha sex med en ny sexpartner för första gången. För andra män är det omöjligt att få stånd när de onanerar. Andra män saknar helt förmågan att uppnå en erektion oavsett hur upphetsade de känner sig. En penispump är det snabbaste och enklaste sättet att behandla och potentiellt bota erektionsproblem.

Att pumpa penisen förbättrar blodflödet

Men, hur fungerar penispumpar egentligen för att behandla erektionsproblem? För att förstå detta, måste vi först ta en titt på själva erektionsmekanismen. En erektion uppstår när blod fyller de två kamrarna i penisen, kallade corpus cavernosum (svällkroppar). Penispumpen, som är en cylinder som placeras över penisen, skapar ett vakuum som drar blod in i dessa kamrar. Detta ökar blodflödet och därmed också erektionens kvalitet och varaktighet.

En penispump förbättrar penisens möjlighet att fyllas med blod

För det andra, användning av en penispump kan också hjälpa till att förbättra vävnadens elasticitet i penisen. När du använder pumpen regelbundet, kan detta leda till att vävnaden blir mer mottaglig för blodflöde, vilket i sin tur kan förbättra dina erektioners styrka och hållbarhet (att de varar längre). Detta är särskilt användbart för män som lider av erektionsproblem, en medicinsk term som beskriver svårigheter att få eller bibehålla stånd.

Penispumpar kan hjälpa män med prostataproblem

För det tredje, penispumpar kan också vara till hjälp för män som har genomgått vissa medicinska behandlingar, som till exempel prostataoperationer eller strålbehandling, som kan påverka deras förmåga att uppnå erektion. Genom att använda en penispump kan dessa män stimulera blodflödet till penisen, vilket kan vara en viktig del i deras rehabiliteringsprocess.

bättre stånd med penispump

Hårdare erektion med penispump

Somliga män upplever inte problem med att få stånd. Däremot upplever de att ståndet snabbt försvinner under sex, eller när de onanerar. Med andra ord, även om de fortfarande har förmågan att få stånd när de känner sig upphetsade har de svårt att hålla ståndet uppe längre än ett par minuter. För dessa män kan en penispump vara ett extremt effektivt hjälpmedel för att träna upp förmågan att bibehålla erektioner under en längre stund.

Att pumpa penisen tränar ditt nervsystem att få stånd

För det första, låt oss titta på fenomenet neuroplasticitet, som är hjärnans förmåga att omorganisera sig genom att bilda nya nervkopplingar. Genom att regelbundet använda en penispump kan du faktiskt hjälpa till att ”träna” ditt nervsystem att reagera snabbare på sexuell stimulering. Detta sker eftersom den ökade blodflödet till penisen också kan stimulera nervändarna, vilket gör att signalerna mellan hjärnan och penisen blir snabbare och mer effektiva.

En penispump hjälper balansera testosteron

För det andra kan regelbunden användning av en penispump också bidra till att balansera hormonnivåerna i kroppen, särskilt testosteron, som spelar en nyckelroll i manlig sexuell funktion och förmågan att få stånd. Ett ökat blodflöde till penisen kan stimulera produktionen av detta hormon, vilket i sin tur kan förbättra din förmåga att snabbt uppnå en erektion när det är dags att ha sex, speciellt med en ny sexpartner för första gången.

Att pumpa penisen regelbundet stärker penisens muskler

För det tredje finns det en term inom medicinen kallad ”kavernoös konditionering”. Detta refererar till förbättringen av de kavernoösa musklerna i penisen, som är de muskler som hjälper till att behålla blodet i svällkropparna när du har stånd. Regelbunden användning av en penispump kan stärka dessa muskler, vilket gör att de kan fyllas med blod snabbare när du blir upphetsad och därmed bidra till en snabbare erektion som varar längre.

En penispump stimulerar produktionen av kväveoxid

För det fjärde, låt oss inte glömma den roll som endotelcellerna spelar. Dessa celler linjerar blodkärlen och producerar kväveoxid, en kemisk förening som är avgörande för att uppnå en erektion. Regelbunden användning av en penispump kan stimulera dessa celler att producera mer kväveoxid, vilket kan förbättra blodflödet och därmed göra det lättare att uppnå en erektion snabbare.

Maximera effekten av penispump

Detta leder oss till ett litet bonustips för att verkligen maximera effekterna av regelbunden penispumpanvändning och göra det ännu enklare att få stånd och göra ståndet hårdare och mer uthålligt – att kombinera användningen av en penispump med kosttillskott som L-citrullin och L-arginin! Detta kan vara en effektiv strategi för att maximera de sexuella fördelarna med en penispump. Båda dessa aminosyror spelar en viktig roll i produktionen av kväveoxid, en kemisk förening som är avgörande för att utvidga blodkärlen och därmed förbättra blodflödet till penisen.

Kombinera din penispump med L-arginin

För det första, L-arginin är en aminosyra som direkt omvandlas till kväveoxid i kroppen. Genom att ta ett kosttillskott med L-arginin samtidigt som du pumpar din penis regelbundet kan du potentiellt öka nivåerna av kväveoxid, vilket i sin tur kan förbättra blodflödet till penisens svällkroppar. Detta kan göra det lättare att uppnå och behålla en erektion, särskilt när du också använder en penispump för att skapa ett vakuum och dra in ännu mer blod till penisen.

Kombinera din penispump med L-citrullin

För det andra, L-citrullin är en annan aminosyra som omvandlas till L-arginin i kroppen. Detta innebär att det indirekt också bidrar till produktionen av kväveoxid. En fördel med L-citrullin är att det har visat sig vara mer effektivt än L-arginin för att öka nivåerna av kväveoxid, eftersom det absorberas bättre och omvandlas mer effektivt i kroppen.

Penispump och kosttillskott

När du kombinerar dessa kosttillskott med regelbunden användning av en penispump, kan du skapa en synergistisk effekt. Penispumpen hjälper till att öka blodflödet till penisen genom att skapa ett vakuum, medan L-arginin och L-citrullin bidrar till att utvidga blodkärlen och göra det lättare för blodet att flöda in i penisen. Detta kan inte bara göra det lättare att uppnå en erektion, utan också potentiellt förbättra erektionens kvalitet och varaktighet.

Hur tränar man sin erektion med en penispump?

Här är ett exempel på ett program som sträcker sig över 9 veckor för att förbättra erektionsförmågan med hjälp av en penispump.

Förbättra erektionen med penispump under 9 veckor

VeckaAntal sessioner per veckaTid för varje pumpningTid för att hålla pumpad
135 minuter2 minuter
245 minuter2 minuter
347 minuter3 minuter
457 minuter3 minuter
5510 minuter4 minuter
6610 minuter4 minuter
7612 minuter5 minuter
8712 minuter5 minuter
9715 minuter6 minuter
Förklaringar:

Antal sessioner per vecka: Detta är antalet gånger du bör använda penispumpen varje vecka. Det ökar gradvis för att tillåta din kropp att anpassa sig.

Tid för varje pumpning: Detta är den tid du bör spendera på att faktiskt pumpa. Detta ökar också gradvis för att förbättra effekten över tid.

Tid för att hålla pumpad: Efter att du har pumpat, håll penisen i det pumpade tillståndet i denna tidsperiod. Detta hjälper till att förbättra blodflödet och elasticiteten i penilvävnaden över tid.

Ytterligare Tips:

Värm upp innan du börjar: Innan du börjar med pumpa din penis, se till att du har värmt upp ordentligt. Detta kan inkludera en lätt massage eller användning av en varm handduk. Ibland kan det vara lättare att få bra effekt av din penispump genom att vara lite hård innan du börjar.

Använd en vattenbaserad glidmedel: Detta kommer att göra det lättare att skapa en bra tätning mellan pumpen och din kropp.

Kombinera med kosttillskott: Som tidigare nämnt, överväg att ta kosttillskott som L-arginin eller L-citrullin för att maximera effekterna av pumpen.

Mät och följ upp: Skriv ner dina framsteg, inklusive hur lätt det är att uppnå en erektion, erektionens kvalitet och varaktighet.

Genom att följa detta program noggrant och konsekvent, bör du kunna se en förbättring i din erektionsförmåga över tid.

genom att regelbundet använda en penispump kan du potentiellt förbättra flera aspekter av din sexuella funktion, från att ”träna” ditt nervsystem och balansera dina hormonnivåer till att stärka de kavernoösa musklerna och stimulera produktionen av kväveoxid. Denna mångfacetterade förbättring kan göra det betydligt lättare för dig att snabbt uppnå en erektion, även om det alltid är bäst att konsultera en expert för en fullständig utvärdering av ditt specifika tillstånd.

Bota erektionsproblem med en penispump

Sammanfattningsvis har penispumpar länge varit ett populärt verktyg för män som vill förbättra sin sexuella prestation. De fungerar genom att öka blodflödet till penisen, förbättra vävnadens elasticitet och assistera i rehabilitering efter medicinska ingrepp. Det är dock viktigt att notera att även om penispumpar kan vara effektiva, är de inte en universallösning. Det är alltid bäst att konsultera en läkare eller en expert inom sexuell hälsa för att diskutera dina specifika behov och förutsättningar.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst