Ståndet försvinner under samlag

”Ståndet försvinner under samlag”

Jag måste fråga om något skitjobbigt som händer mig i sängen. Jag är 20 bast och har börjat få problem med kuken mitt i sexet. Det är fan så frustrerande. Allt börjar bra, kuken är hård och jag är kåt som fan, men sen, mitt i allt det sköna, så tappar jag ståndet. Det dör helt liksom.

Det är inte så att jag tappar kåtheten. Jag är fortfarande fullt på gång. Men kuken bara ger upp. Det har blivit en jävla mardröm, seriöst. Jag börjar nästan få noja inför varje knull nu, orolig att det ska hända igen.

Kan det vara nåt psykiskt bakom det här? Eller är det nåt med kroppen jag borde kolla upp? Skitstressande är det i alla fall. Nu undviker jag till och med sex ibland, för jag orkar inte med besvikelsen.

Har du några tips eller idéer på vad jag kan göra för att fixa det här? Jag vill bara kunna njuta av sex utan att behöva oroa mig för om kuken ska svika mig halvvägs. Tack för hjälpen, behöver verkligen några råd.

-Sigge

Ståndet försvinner under samlag

Tack för att du är modig nog att berätta om dina upplevelser. Det du beskriver, att tappa erektionen mitt under samlag, är en ganska vanlig erfarenhet bland män och kan bero på en mängd olika orsaker, både psykologiska och fysiska. Oavsett vad dina erektionsproblem beror på kan du vara säker på att du inte är ensam om att förlora ståndet under sex.

Vad kan jag göra?

På det psykologiska planet kan stress eller prestationsångest spela en stor roll i hur din kropp reagerar sexuellt. Dessa känslor kan skapa en ond cirkel, där rädslan för att inte kunna hålla en erektion faktiskt bidrar till problemet. Det kan vara värdefullt att utforska om det finns några underliggande känslor eller tankar som påverkar din sexuella prestation. Kognitiv beteendeterapi har visat sig vara en väldigt effektiv behandlingsmetod för män som upplever samma problem som du beskriver.

Fysiskt sett kan faktorer som trötthet, alkoholkonsumtion, vissa mediciner och även underliggande hälsoproblem påverka din förmåga att bibehålla en erektion. Jag vet inte om du tar några mediciner i dagsläget – om du tar droger, eller om du dricker stora mängder alkohol, men det kan vara klokt att konsultera en läkare för att utesluta eventuella medicinska orsaker.

Penispump

Penispumpar och penisringar är båda sexhjälpmedel som används för att förbättra erektionsförmågan och möjligheten att hålla uppe ståndet under hela samlaget. En penispump, ofta kallad vakumpump, fungerar genom att skapa ett vakuum runt penis. När du pumpar ut luften ur cylinderformade apparaten, skapas ett undertryck som drar blod in i penisens svällkroppar. Det ökade blodflöde resulterar i en fyllig erektion. Många män upplever att penispumpen inte bara ger en omedelbar erektion, utan även kan bidra till en mer fyllig och långvarig erektion. Många upplever också att det blir lättare och lättare att erektion när de tränar med en penispump. Om du är nyfiken på att prova på en penispump kan jag varmt rekommendera Bathmate HydroMax. Det är världens mest sålda penispump och den har hjälpt mängder med män världen över. Klicka gärna på länken och ge den ett försök.

Penisring

Penisringar, å andra sidan, placeras runt basen av din penis. Kukringar fungerar genom att begränsa blodflödet från penisen, vilket hjälper till att bibehålla en fastare och mer långvarig erektion under sex. Penisringar kommer i olika storlekar och material, såsom silikon, gummi eller metall. Det är viktigt att välja en kukring som passar just din penisstorlek – inte för tajt så att den skapar obehag eller hindrar blodcirkulationen, men tillräckligt tajt för att vara effektiv. Klicka gärna på länken för att få reda på hur du köper en penisring som passar just din penis. Om du vill ha tips om vilka penisringar som är superbra att börja med kan du ta en titt på dessa. Jag har rekommenderat dessa penisringar i åratal till mängder av män och många berättar att de hjälpt dem oerhört mycket i sovrummet. Klicka gärna på länken och ge dem en chans innan du testar några mediciner för att kunna bibehålla ståndet under sex.

Experimentera mer under sex

För att förbättra situationen kan du även utforska andra aspekter av ditt sexliv. Att experimentera med förspel, olika sexuella positioner, eller till och med onani-tekniker kan hjälpa dig att förstå din kropp och dess reaktioner bättre. Ibland kan att minska fokus på penetrerande sex och ett ökat fokus på att uppskatta andra delar av sex och intimitet vara en bra lösning.

Erektionen mjukar under sex

Kom ihåg, det är helt normalt att uppleva sexuella utmaningar och det finns många vägar att utforska för att förbättra din situation. Att prata öppet och ärligt med en partner, om du har en, kan också vara till stor hjälp. Och om problemet fortsätter eller förvärras, tveka inte att söka professionell hjälp. Hoppas det här hjälper, och jag önskar dig allt gott på din resa mot ett mer tillfredsställande sexliv.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst