skönaste silikondildon

Celestial Sky Silicone Dildo

SponsorGood Vibes
skönaste silikondildon
Celestial Sky Silicone Dildo
Sammanfattning
Celestial Sky Silicone Dildo är en perfekt dildo för dig som vill köpa din första dildo men inte är riktigt säker på vilken du ska välja. Storleken är perfekt för både nybörjare och mer erfarna användare.
Kvalitetskänsla
84
Användarvänlighet
70
Mjukhet
50
Flexibilitet
55
Pris
80
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Vill köpa din första dildo
Vill ha en dildo som passar för anala lekar
Passar inte dig som
Är en size queen
Vill ha en mjuk och följsam dildo
68
Tingles
Vill du köpa Celestial Sky till ett riktigt bra pris?

Idag ska jag berätta för dig om en underbar liten dildo som har förgyllt mitt sexliv den senaste veckan. Den heter Celestial Sky och produceras av en Amerikansk sexleksakstillverkare och återförsäljare – Good Vibes. Tack vare dem har jag fått chansen att bekanta mig med deras senaste mästerverk, och jag måste säga att detta är en dildo som passade mig mer än perfekt.

Men först; förpackning och leverans. Precis som många andra återförsäljare har även Good Vibes sin egen kollektion av sexleksaker där Celestial Sky ingår. Man märker snabbt att Good Vibes lägger allt fokus på produkten och har väldigt lite tillövers för förpackningen och presentationen. Celestial Sky kommer levererad i återförslutningsbar plastpåse som är allt annat än glamorös. Visst, den skimrande sidan av påsen ger lite discokänsla, men förpackningen är definitivt inte tänkt att vara något mer än ett säkert sätt att frakta produkten på.

Dildon är dock en helt annan historia. Den är tillverkad i 100% hypoallergeniskt silikon, vilket är bland de mest kroppsäkra materialen på marknaden. Silikonblandningen skiftar i marinblå och violetta toner, blandat med små glittrande fragment av silver. Dildon är som insvept i en fantastisk natthimmel – helt underbart.

Dildons storlek

Total längd

~18 centimeter

Införbar längd

~15 centimeter

Diameter

~4 centimeter
(12,5 centimeter i omkrets)

Med en total längd på cirka 17,78 centimeter, en införbar längd på 15,24 centimeter och en diameter på 3,81 centimeter är storleken på den här dildon nästan exakt samma som en genomsnittlig Svensk penis. Det innebär att Celestial Sky är perfekt för oss som vill ha den där lagom storleken som varken är försvinnande liten eller obekvämt stor.

Formen

Själva formen är också extremt verklighetstrogen. Med konturer, ollon, vener och en lätt uppåtböjd kropp är Celestial Sky väldigt lik en riktig omskuren penis. En liten detalj jag verkligen är tacksam för är att ”kanten” runt ollonet är rundat och mjukt, vilket gör den skön att föra ut och in precis vid slidöppningen. Även om konturerna inte bidrar så mycket till känslan gillar jag att de finns där.

Mjukhet och Flexibilitet

Den verklighetstrogna känslan tar dock slut vid storleken. Celestial Sky är väldigt mycket styvare och mindre flexibel än en verklig penis, vilket inte behöver vara dåligt. Visst, personligen föredrar jag en mer verklighetstrogen känsla, men en hårdare dildo för det lättare att stimulera g-punkten och använda dildon analt, vilket faktiskt är något som den här dildon passar utmärkt till. Den breda basen är inte bara en otroligt stark sugkopp som låter dig fästa dildon stabilt på nästan vilken blank yta som helst. Det är också en säkerhetsfunktion som gör det omöjligt för dildon att glida för djupt in i analen, vilket är ett måste för er äventyrliga älskare där ute. Sugproppen gör även dildon kompatibel med de flesta strap ons på marknaden, vilket gör den perfekt för par som vill prova på pegging.

Min upplevelse av Celestial Sky började bra och blev bara bättre med tiden. Jag fann att den vinnande kombinationen var att stimulera min klitta med min Satisfyer samtidigt som jag stimulerade min öppning och g-punkt med dildon. Basen av dildon är greppvänlig och enkel att hålla i även när man har glidmedel på händerna. Styvheten gör att den inte känns som att bli penetrerad av en ”riktig” penis, men storleken är helt rätt för mig. Den glider lätt fram och tillbaka, och kommer aldrig för djupt in.

Känsla och upplevelse

En kväll när jag kände mig extra äventyrlig pressade jag fast dildon mot en vägg i badrummet där den satt stadigt som berget. På alla fyra stötte jag mot dildon bakifrån, samtidigt som jag höll min trogna Satisfyer mot klittan. Inte den mest bekväma orgasmen jag haft – men absolut inte den sämsta heller. Jag gillar möjligheten att experimentera finns där om känslan faller på.

Eftersom Celestial Sky är tillverkad i 100% silikon är den extremt enkel att ta hand om och rengöra. Personligen sköljde jag den under varmt vatten, men skonsam tvål fungerar också om man vill rengöra den lite extra. Om man verkligen vill göra den kliniskt ren går den till och med att koka i vatten utan problem.

Sammanfattningsvis är Celestial Sky en perfekt dildo för dig som vill köpa din första dildo men känner dig osäker på vilken du ska välja. Den verklighetstrogna storleken och den styva kroppen gör den enkel att kontrollera från olika vinklar, men aldrig obekvämt stor eller lång. Den passar också perfekt för dig som är ute efter att börja använda en dildo analt – storleken är helt enkelt perfekt för nybörjare av alla slag.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Mjukhet
Flexibilitet
Pris
Slutbetyg

test

twst