mest prisvärda vibratorn under 500:-

Satisfyer Pro 2 Generation 3

Sponsor
mest prisvärda vibratorn under 500:-
Satisfyer Pro 2 Generation 3
Sammanfattning
Satisfyer Pro 2 fortsätter att vara en av de bästa lufttrycksvibratorerna på marknaden. Generation 3 kan allt som tidigare modeller kan, och lite till. Tillsammans med appen Satisfyer Connect blir Satisfyer Pro 2 Generation 3 en sexleksak som definitivt är värd din tid.
Kvalitetskänsla
80
Användarvänlighet
90
Batteritid / laddning
55
Ljudnivå
76
Finesser
95
Lyfttrycksvariation
82
Munstyckets utformning
78
Pris
83
Läsarbetyg49 Betygsätt
44
Passar dig som
Önskar att din Satisfyer Pro 2 hade fler funktioner
Älskar gadgets och teknik
Passar inte dig som
Vill ha starka klassiska vibrationer
80
Tingles
Vill du köpa Satisfyer Pro 2 Generation 3 till ett riktigt bra pris?

Om det är någon sexleksak som de flesta av oss känner till så är det Satisfyer Pro 2. Det är världens mest sålda sexleksak som bringat miljontals orgasmer till kvinnor världen över. Därför är det alltid lite extra spännande när Satisfyer släpper en ny modell, eftersom förväntningarna på en förbättrad version av deras mest framgångsrika modell såklart är skyhöga. Satisfyer Pro 2 Generation 3 är Satisfyers senaste version av den oändligt populära föregångaren och alla pratar om den just nu. Tack vare butiken LoveBunny har jag fått möjlighet att bekanta mig med Satisfyers senaste mästerverk och i den här recensionen kommer jag berätta allt för dig.

Första intryck av Satisfyer Pro 2 Generation 3

Även om Satisfyers sexleksaker håller världsklass är deras förpackningar långt ifrån tilltalande, men det verkar ha blivit lite ändring på den saken.

Förpackning

Förpackningen till Satisfyer Pro 2 Generation 3 är rigid, och inger en känsla av kvalité – stort plus. Lådan är späckad med olika beskrivningar av leksakens funktioner och det känns nästan rörigt att se på – inget stort plus. Lådans ena långsida viks upp, vilket blottar Satisfyer Pro 2 Generation 3 under ett fönster av skyddande plast. Därtill följer ännu fler beskrivningar av vilka nya och unika funktioner som Satisfyer har valt att berika leksaken med.

Design

Det första som slår mig när jag plockar upp Satisfyer Pro 2 Generation 3 är att kroppen är sömlöst designad i ett heltäckande lager av kroppsäkert silikon. Till skillnad från sina föregångare som var tillverkade i ABS-plast. Silikonet ger en klart skönare känsla av lyx, och jag fullkomligt älskar den djupt vinröda färgen. I övrigt är storleken på Satisfyer Pro 2 Generation 3 exakt likadan som föregående generationer. Den enda skillnaden i konstruktion är kontrollknapparna på leksakens baksida som nu är mer anonyma och lågmälda. Dessutom har det tillkommit en extra kontrollknapp som aktiverar och reglerar vibrationerna. Ja – precis, den här generationen av Satisfyer Pro 2 kommer inte bara med sin världsberömda lufttrycksteknologi, utan även en vibrator för en extra dimension av stimulans.

Hur använder man Satisfyer Pro 2 Generation 3?

Till dig som aldrig hört talas om Satisfyer tidigare kommer här en quick rundown; till skillnad från traditionella vibratorer som stimulerar klitoris genom en direkt kontakt med huden använder Satisfyer så kallade lufttrycksvibrationer. Rent praktiskt innebär det att du omsluter din klitoris med ett mjukt silikonmunsstycke som gör det möjligt för sexleksaken att stimulera den indirekt genom ett varierande lufttryck. Om du vill läsa mer om vad en lufttrycksvibrator är kan du klicka på länken.

Även om Satisfyer Pro 2 Generation 3 bara är en uppgradering av den populära föregångaren är det mycket som är nytt. Den absolut största nyheten är att den här generationen kan kontrolleras via mobilen. Jag skriver kan eftersom det finns en version av Satisfyer Pro 2 Generation 3 som kommer utan Bluetooth, och därför fungerar mer som de tidigare modellerna.

Funktioner

Satisfyer Pro 2 Generation 3 kommer med många nya och spännande funktioner.

  • Vibrator
  • Liquid Air Technology
  • Air Pulse Technology
  • Satisfyer Connect

Liquid Air Technology

Satisfyer Pro 2 Generation 3 kommer med två typer av silikonmunsstycken. Det första munstycket är det klassiska öppna munstycket som återfinns hos de tidigare modellerna. Det andra munstycket har ett tunt silikonmembran över öppningen, vilket möjliggör något som Satisfyer kallar för Liquid Air Technology. Vad det innebär är att lufttrycksfunktionen får membranet att vibrera mot klitoris, vilket sägs ge samma känsla som en mjuk ström av flödande vatten mot huden.

Air Pulse Technology

Detta är i stort sett samma lufttrycksvibrationer som återfinns hos tidigare Satisfyer-modeller, med skillnaden att Satisfyer Pro 2 Generation 3 sägs vara betydligt tystare än sina föregångare.

Vibration

Som om det inte vore nog med två olika typer av lufttrycksvibrationer kommer Satisfyer Pro 2 Generation 3 även med en vibratorfunktion som går att reglera i 11 olika hastigheter.

Satisfyer Connect App

Det som gör Satisfyer Pro 2 Generation 3 till något alldeles extra är möjligheten att kontrollera leksaken via mobilen. Satisfyer Connect är en app fullspäckad med nya och intressanta funktioner som gör att leksaken både blir roligare att använda och öppnar upp nya sätt att använda den på. Appen finns att ladda ner till både iPhone och Android och är helt gratis.

Mina tankar om Satisfyer Pro 2 Generation 3

Jag blev faktiskt överraskad över hur lätt det var att komma i gång med Satisfyer Pro 2 Generation 3. Det första jag gjorde var att installera deras app. Därefter berättar appen precis hur du ska göra för att ansluta Satisfyer Pro 2 Generation 3 till telefonen – busenkelt. Allt du behöver göra är att hålla inne power-knappen i fyra sekunder tills du känner att sexleksaken vibrerar i två kraftiga stötar. Sedan är den ansluten till telefonen och en hel värld av möjligheter öppnar upp sig.

Appen innehåller för många funktioner för att jag ska orka gå igenom alla, så jag kommer berätta för dig om mina favoritfunktioner.

Vibrationskontroll

Möjligheten att kunna reglera lufttrycksvibrationerna från mobilen är såååå mycket bättre än att trycka på leksakens knappar. När jag använde leksaken kunde jag lätt öka eller sänka intensiteten genom ett enkelt svep med fingret upp eller ner – jag behövde inte ens ha ögonen öppna. Det kändes bara så naturligt.

Du kan kontrollera både de klassiska vibrationerna och lufttrycksvibrationerna via appen och det finns mängder med program som höjer, sänker, och skiftar stimulansen om vartannat på väldigt kreativa sätt. Du kan till och med skapa egna mönster, eller ladda ner mönster som andra användare har gjort via appen.

Personligen föredrar jag att kontrollera stimulansen på egen hand (pun intended), men jag kan verkligen se hur möjligheten att dela olika mönster med andra kan vara en rolig och tillfredställande funktion.

Röststyrning

Okej – så, något jag älskar att göra tillsammans med min partner är att ligga i hans famn och låta honom viska fantasier i mitt öra. Han har verkligen förmågan att måla upp ett scenario med sina ord som driver mig galen. Han berättar vad han vill göra med mig, hur han vill göra det och hur det känns för oss båda. Ofta tar jag på mig själv samtidigt som han viskar i mitt öra och det dröjer sällan länge innan jag fullkomligt skakar av njutning.

Denna lilla aktivitet nådde en helt ny nivå genom en funktion i Satisfyers app som gör det möjligt att använda mobilens mikrofon som kontroll för lufttrycksvibrationerna. Mikrofonen omvandlar ljudet den plockar upp till vibrationer. Höga ljud – starka vibrationer, svagare ljud – svagare vibrationer. Det min partner gjorde var att hålla mobilen nära sin mun när han viskade i mitt öra, samtidigt som jag höll leksaken mot min klitoris, och holy sh*t – varje ord han viskade omvandlades till sköna vibrationer mellan mina ben. Det var som att han talade direkt till min klitta – the clit whisperer.

Det som gjorde upplevelsen ännu bättre var att jag kunde hålla sexleksaken på plats genom att knipa ihop mina lår – helt hands free njutning. Jag använde mina händer till att massera mina bröst, och min partner…

Erotiska berättelser

Men misströsta inte – om du inte har en partner för tillfället och dessutom föredrar att läsa erotiska historier i stället för att se på porr har appen en underbar funktion som kallas för Remotyca (?) Berättelser. Ett bibliotek av erotiska ljudböcker som är noggrant synkroniserade med sexleksakens vibrationer. Både manliga och kvinnliga berättarröster läser upp en vald historia åt dig samtidigt som vibratorn ändrar hastighet och intensitet efter vad som händer i historien. När karaktärerna når sitt klimax höjs vibrationerna automatiskt så att du han en chans att komma tillsammans med dem – hur coolt är inte det?

Sammanfattning av recension

Så, är Satisfyer Pro 2 Generation 3 värd att investera i? Det korta svaret är; ja – absolut. Om du har en tidigare version av Satisfyer Pro 2 är Generation 3 fortfarande en stor förbättring – framför allt om du har en partner som du kan använda alla spännande funktioner tillsammans med.

En funktion jag tyckte var fullkomligt värdelöst var de klassiska vibrationerna. Satisfyer har inkluderat vibratorfunktioner i några av deras tidigare modeller också, och precis som föregångarna är vibratorn i Satisfyer Pro 2 Generation 3 helt kass. Den är ytlig och surrig och stimulerar inte klitoris på djupet. I stället för att producera orgasmer producerar den bara ett irriterande oljud som förmodligen inte kommer göra något lyckligare. Varför Satisfyer envisas med att inkludera denna värdelösa vibrator i deras annars så underbara sexleksaker förstår jag inte.

Batteritiden är helt okej – en full laddning räcker till ~60 minuter lek. Laddningstiden däremot är under all kritik – det tar ~3 timmar att ladda Satisfyer Pro 2 Generation 3 till 100%.

Liquid Air Technology (eller helt enkelt munstycket med silikonmembranet) känns definitivt annorlunda än klassiska lufttrycksvibrationer. Den bästa beskrivningen är att det känns som ett mellanting mellan klassiska vibrationer och lufftrycksvibrationer. Den mjuka silikonytan trummar mot klittan och känns faktiskt riktigt behagligt – men jag föredrar de klassiska lufftycksvibrationerna.

Ljudnivån är något jag stört mig på hos tidigare versioner av Satisfyer Pro 2. Om du äger Satisfyer vet du säkert vad jag talar om – så fort leksaken tappar kontakten med klittan ger den ifrån sig ett högt gurglande ljud som verkligen får en att rycka till. Det problemet är numera ett minne blott – Satisfyer Pro 2 Generation 3 är betydligt tystare än tidigare modeller.

Om du vet om att lufttrycksvibrationer är din grej kommer Satisfyer Pro 2 Generation 3 inte göra dig besviken – framförallt inte om du använder den tillsammans med appen. Satisfyer har verkligen lyckats med att göra sin redan fantastiska sexleksak ännu bättre.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / laddning
Ljudnivå
Finesser
Lyfttrycksvariation
Munstyckets utformning
Pris
Slutbetyg

test

twst