Captain’s Hook från Hankey’s Toys

Hankey’s Toys: Captain’s Hook

SponsorHankey’s Toys
Captain’s Hook från Hankey’s Toys
Hankey’s Toys: Captain’s Hook
Sammanfattning
Captain's Hook från Hankey's Toys är en enorm dildo med kraftig böj som kommer nå alla underbara områden inuti dig som ingen riktig man kan nå. Det perfekta valet för alla Size Queens.
Kvalitetskänsla
98
Användarvänlighet
83
Mjukhet / Flexibilitet
95
Pris
81
Passar dig som
Är en äkta Size Queen
Söker efter ex extra fyllig känsla
Passar inte dig som
Är oerfaren när det kommer till dildos
Söker en billig dildo att experimentera med
89
Tingles
Vill du köpa Captain's Hook till ett riktigt bra pris?

Recension av Hankey’s Toys: Captain’s Hook

Den här recensionen är verkligen något för dig som söker efter en dildoupplevelse utöver det normala. Jag har fått chansen att dejta och älska med Captain’s Hook från Hankey’s Toys – en grov bjässe med en otrolig curve som når dit ingen riktig man någonsin kan nå.

Om du inte är bekant med Hankey’s Toys sedan tidigare är det viktigt att du läser den här presentationen om hur deras försäljning fungerar innan du läser recensionen. Alla produkter från Hankey’s Toys går nämligen att specialbeställa utefter just dina behov och preferenser, vilket innebär att min upplevelse av den här dildon kan skilja sig markant från din upplevelsen du får, om du väljer att anpassa dildon innan du beställer den.

Modell: Captain’s Hook (SM)

Styvhet: 75% Soft

Färg: Natural Tan

Captain’s Hook från Hankey’s Toys

Kvalitetskänsla

  • Bättre än bra
  • Otroligt realistisk känsla i handen

Hankey’s Toys lägger verkligen allt krut på att skapa en så bra produkt som möjligt. Noll omtanke har gått till förpackning och presentation. Captain’s Hook kommer inslagen i plast, och inget mer. Om någon annan tillverkare hade levererat sina produkter såhär hade jag genast blivit misstänksam, men eftersom jag på förhand visste att Hankey’s Toys levererar produkter av premium kvalité spelade den skrala förpackningen ingen roll. Men vad innebär egentligen premium i det här fallet? Jo, Hankey’s Toys tillverkar alla sina dildos i platinahärdat silikon, vilket är en extremt slitstark och kroppsäker form av silikon. Väldigt få tillverkare använder den här typen av silikon, eftersom den är väldigt dyr att jobba med och därför inte passar så bra till massproducerade leksaker. Den här speciella typen av silikon gör dildon väldigt verklighetstrogen till känslan och gör att dildon kan hålla i flera år (självklart beroende på hur bra du tar hand om den).

Captain’s Hook från Hankey’s Toys

Användarvänlighet

  • Tung
  • Grov
  • Inget för nybörjare
  • Perfekt för Size Queens

Hankey’s Toys är kända för att leverera extrema dildos till sina kunder. Dildos som är tjockare, längre, och tyngre än vad vanliga sexbutiker tillhandahåller. Därför är det inte så konstigt att Captains’ Hook är en riktig bjässe som kräver träning för att hanteras. Den väger 550 gram och har en omkrets på 17 centimeter från toppen till basen. Med sådana specs behöver jag förmodligen inte berätta för dig att den är tung att hålla med utsträckt arm och ännu tyngre att manövrera ut och in. Som tur är finns det ett hål på undersidan av dildon som tillåter dig att fästa den enorma dildon på en sugpropp. Det gör att du kan fästa dildon på en slät yta (som ett golv eller en vägg) och sedan använda dildon genom att röra din egen kropp fram och tillbaka, vilket är något lättare.

Captain’s Hook från Hankey’s Toys

Mjukhet / Flexibilitet

  • Stor men snäll
  • Intensiv känsla men följsamt mjuk

Min pappa sa alltid att ”om man är stor måste man vara snäll” och det är precis vad den här dildon är. Trots sin gigantiska storlek är silikonet väldigt mjukt och följsamt. Utan ansträngning ger den efter när jag klämmer den i min hand, vilket översätts till en väldigt mjuk men intensiv upplevelse när du använder dildon. Din fyller upp, men anpassar sig efter din kropps konturer. Den går absolut att använda i olika ställningar, eftersom den tar hänsyn till hur din kropp formas när du står på alla fyra, eller ligger på rygg. Det som gör den här dildon unik bland Hankey’s Toys unika produkter är den böjda kroppen. Det är lätt att förstå vart namnet Captain’s Hook kommer ifrån. Jag menar – titta bara på hur den ser ut! Den här kurvan är fantastisk när det kommer till g-punktsstimulering. Med sin massiva storlek levererar den precis rätt tryck mot g-punkten (som är ett område som behöver en hårdare form av stimulering för att aktiveras).

Pris

  • Dyr men prisvärd om du vet exakt vad du är ute efter

Hankey’s Toys tillverkar unika produkter för unika behov. Om du söker efter en liten söt dildo att utforska din kropp med är Captain’s Hook absolut inget för dig. Om du där emot är en riktig Size Queen som avgudar känslan av att vara rikligt uppfylld med ett bestämt tryck mot din g-punkt finns ingen bättre dildo än denna. Jag nämner detta, eftersom det är avgörande att känna till dina egna behov för att veta om en här dildon är prisvärd eller inte. Med en prislapp på 1500:- är den i dyraste laget, men vem kan sätta ett pris på att vara sexuellt tillfredsställd? Om du är en avancerad användare som söker efter den där extra känslan är detta dildon för dig. Den kommer vara i flera år om du tar hand om den, och det gör den otroligt prisvärd i mina ögon.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Mjukhet / Flexibilitet
Pris
Slutbetyg

test

twst