Recension av Hankey's Toys Lampwick

Hankey’s Toys: Lampwick

SponsorHankey's Toys
Recension av Hankey's Toys Lampwick
Hankey’s Toys: Lampwick
Sammanfattning
Kvalitetskänsla
96
Användarvänlighet
88
Mjukhet / Flexibilitet
63
Pris
66
Passar dig som
Söker en bra analdildo
Passar inte dig som
Är nybörjare
78
Tingles
Vill du köpa Lampwick till ett riktigt bra pris?

Recension av Hankey’s Toys: Lampwick

Ibland behöver man det där lilla extra för att ta en över gränsen till extas, och ingen är bättre på att leverera den där extra kicken än Hankey’s Toys. Jag har fått chansen att älska med en av deras mest populära dildos – Lampwick. I den här recensionen kommer jag berätta allt du behöver veta om denna gigantiska, men realistiska dildon.

Om du inte är bekant med Hankey’s Toys sedan tidigare är det viktigt att du läser den här presentationen om hur deras försäljning fungerar innan du läser recensionen. Alla produkter från Hankey’s Toys går nämligen att specialbeställa utefter just dina behov och preferenser, vilket innebär att min upplevelse av den här dildon kan skilja sig markant från din upplevelsen du får, om du väljer att anpassa dildon innan du beställer den.

Modell: Lampwick (SM)

Styvhet: 75% Soft

Färg: Natural Tan

Kvalitetskänsla

 • Oslagbar kvalité
 • Otroliga detaljer
 • Förpackningen lämnar mycket att önska..

Precis som med alla produkter från Hankey’s Toys är Lampwick tillverkad i platinahärdat silikon, vilket inte bara gör dildon enormt slitstark och kroppsäker, utan även väldigt realistisk till känslan. Silikon-kroppen är förvisso väldigt blank och från vissa vinklar ser dildon ut att vara tillverkad i mjölkchoklad, men i handen känns den nästan som riktig hud. Även om jag försöker vända och vrida på den här giganten till dildo är det svårt att hitta något att klaga på när det kommer till kvalitén. Den är helt enkelt oslagbar. Visst, förpackningen är under all kritik, men vem bryr sig om den, kanske, bästa dildon i världen kommer i en snygg förpackning. Det är ju hur den känns mellan benen som är det viktiga – eller hur?

Lampwick från Hankey's Toys

Användarvänlighet

 • Tung
 • Lång
 • Underbara detaljer som gör den riktigt skön att använda

Lampwick i storlek M/S är en lååång dildo, vilket kan göra den lite otymplig att manövrera om man, som jag, har lite kortare armar och små händer. Självklart kan man specialbeställa dildon för att passa med en sugpropp som går att köpa till. Det gör att dildon går att användas hands free genom att sätta den på golvet, väggen, eller en annan blank yta. Lampwick är noggrant designad för hand med hjälp av skulpteringslera för att ge en så detaljerad dildo som möjligt och detaljerna gör verkligen skillnad. Venerna som poppar ut från dildons skaft och ollonet som är väldefinierat hjälper till att göra upplevelsen så härlig som möjligt. Jag hade inte rekommenderat den här lyxdildon till någon som är ovan vid att ta större föremål upp i fiffin, men för oss som anser oss vara size queens är Lampwick underbar.

Lampwick från Hankey's Toys

Mjukhet / Flexibilitet

 • Styv och rak
 • Ger inte efter lika lätt som andra modeller från Hankey’s Toys
 • Passar utmärkt som analdildo

Även om Lampwick är 75% soft känns den väldigt styv, i jämförelse med Captain’s Hook som också är tillverkad i 75% soft silikon men ändå känns följsam. Kanske är det den väldigt raka kroppen, men den känns inte alls lika förlåtande och följsam som andra dildos från Hankey’s Toys. Jag märker att den taka designen är till för att hålla sig rak och inte ge vika, vilket kan vara väldigt bra om man ämnar använda dildon i baken. Jag var inte modig nog att föra upp Mr. Lampwick i min rumpa, men för dig som verkligen vill testa dina anala gränser är den här dildon förmodligen den bästa modellen på marknaden. Den är lång, rak, och väldigt styv. Allt man vill ha av en bra analdildo.

Lampwick från Hankey's Toys

Pris

 • Kostar omkring 1400:-
 • Dyrt på kort sikt
 • Billig på lång sikt

Hankey’s Toys är en premiumtillverkare som låter dig specialanpassa varenda egenskap hos dildon du väljer att köpa. Den här möjligheten att skräddarsy precis den dildon du vill ha kan ge dig en upplevelse som helt enkelt är omöjlig att uppnå med andra massproducerade dildos. Men, att skräddarsy något är dyrt och det gäller även den här dildon som kostar runt 1400:-. Personligen tycker jag inte det är dyrt om man verkligen tänker på vad man får för pengarna. Det kanske är en utgift som svider i plånboken på kort sikt, men när du väl äger den här dildon (eller vilken annan dildo från Hankey’s Toys som helst) kommer du förmodligen aldrig behöva köpa en annan dildo på flera, flera år.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Mjukhet / Flexibilitet
Pris
Slutbetyg

Lovense Ferri
Föregående
Lovense: Ferri

test

twst