Lovense Ferri

Lovense: Ferri

Sponsor
Lovense Ferri
Lovense: Ferri
Sammanfattning
Lovense Ferri är en underbar trosvibrator. Den är kraftfull, kroppsäker, och kommer med en fantastisk app som ger dig timmar med skön underhållning!
Kvalitetskänsla
91
Användarvänlighet
82
Batteritid / Laddning
94
Vibration (styrka)
85
Vibration (hastighet)
85
Ljudnivå
88
Räckvidd
97
Användargränssnitt
84
Form och anpassningsbarhet
65
Pris
88
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Vill ha kul
Vill ha en kraftfull vibrator
Passar inte dig som
Söker en känsla av lyx
86
Tingles
Vill du köpa Lovense Ferri ett riktigt bra pris?

Recension av Lovense Ferri

Trosvibratorer blir en allt vanligare sexprodukt på marknaden och det är banne mig på tiden. Allt för länge har vi spenderat tusentals kronor på trådlösa vibratorer som stimulerar helt fel ställen. Visst – det kan kännas lite spännande och mysigt att få sin g-punkt stimulerad av sin partner när man är ute för en chai-latte, men någon skälvande orgasm blir det sällan tal om. G-punkten är helt enkelt inte rätt område att stimulera om man enkelt vill få en skön orgasm. Jag är så glad över att stora tillverkare som Lovense har insett detta och lanserat en kraftfull trosvibrator som äntligen ger oss orgasmerna vi fantiserat om. I den här recensionen kommer jag berätta allt du behöver veta om Lovense Ferri och varför den bör vara högst upp på din önskelista!

Lovense Ferri

Kvalitetskänsla

 • Hög kvalité
 • Kroppsäker
 • Tråkig förpackning

Lovense är en såndär tillverkare man kan lita på när det kommer till kvalité. Deras produkter är alltid tillverkade i kroppsäkra material, med len yta och pigga färger. Deras förpackningar är inget att hänga i granen, vilket är synd, eftersom ens förväntningar på själva upplevelsen sjunker en aning när man ser leksaken komma levererad i en enkel och anonym liten låda. Med tanke på vilken bra produkt Ferri är förtjänar den verkligen en snyggare förpackning. Ferri är 100% vattentät.

Lovense Ferri

Användarvänlighet

 • Enkel att använda
 • Lätt att komma igång med
 • Lätt att fästa på trosorna

Något jag älskar med alla produkter från Lovense är deras användarvänlighet! Visst – du får med en manual som berättar hur du gör för att använda den, men den är egentligen överflödig. Det krävs bara en app och ett knapptryck, sedan är du igång! Ferri kan användas som en helt vanlig klitorisvibrator genom att du lägger den mot klitoris och sedan kontrollerar vibrationerna via knappen på leksakens ovansida. Den stora tydliga knappen sätter på/av vibratorn och kan även användas för att bläddra igenom vibrationsmönster och variera vibrationernas hastighet. Som trosvibrator går Ferri att fästa på vilka trosor som helst genom en kraftfull magnet som hållet vibratorn på plats. Genom att hålla inne knappen går den in i ”parningsläget” som gör att du kan kontrollera den via en app, men mer om det sedan! Sammantaget är användarvänligheten ett stort plus med Ferri. Den är enkel och intuitiv att leka med, vilket gör den perfekt för nybörjare.

Lovense Ferri

Batteritid / Laddning

 • Väldigt bra batteri!
 • 100 timmar i standby läge

Batteriet är ännu ett stort plus. Till skillnad från andra tillverkare (öhöm.. Satisfyer) så gör Lovense sitt yttersta för att du ska kunna ha så roligt som möjligt med din leksak på en endaste laddning. Det tar 60 minuter att ladda Ferri fullt. En laddning räcker till hela 195 minuters spännande lek. Dessutom kan den vara i standby läge i över 100 timmar! Det är något att skryta om. Vibratorn laddas enkelt via en magnetisk USB-sladd som fäster på vibratorns ovansida.

Lovense Ferri

Vibration (styrka)

 • Kraftfull
 • Mullrande och masserande
 • Djupgående vibrationer

Den absolut viktigaste faktorn hos en vibrator är styrkan. Precis som We-Vibe Tango X har Ferri en kraftig, mullrande och djupgående motor som verkligen masserar klitoris med sina vibrationer. För en trosvibrator är kraften extra viktig om man är ute efter att uppleva en orgasm medan man bär vibratorn innanför kläderna, eftersom vibratorn inte måste ligga precis rätt mot klitoris för att stimulera den på ett skönt sätt.

Lovense Ferri

Vibration (hastighet)

 • Bred variation av hastigheter
 • Ljudnivån stiger i takt med hastigheten

Ferri har en bred variation av hastigheter att välja mellan, vilket innebär att du kan använda den till allt från retsam stimulering, till full on power mode där hela kroppen börjar skaka av sensationerna. Högre hastighet innebär dock en högre ljudnivå, vilket kan vara en nackdel om man vill använda vibratorn på ett diskret sätt tillsammans med sin partner. Som tur är gör vibratorns styrka att du inte behöver använda den på högsta hastighet för att få en skön sensation.

Lovense Ferri

Ljudnivå

 • Väldigt tyst
 • Perfekt att använda diskret på platser utanför sovrummet

Den vanligaste anledningen till att både kvinnor och par köper en trosvibrator är att använda den tillsammans på befolkade platser utan att bli upptäckta. Ferri har en kraftfull motor och ett tjockt lager av silikon som dämpar det surrande ljudet från motorn väldigt effektivt. Jag vågar säga att, så länge du inte befinner dig på ett knäpptyst bibliotek, kommer du kunna använda den här vibratorn vart som helst utan att bli upptäckt. Den är verkligen knäpptyst när den sitter på plats innanför underkläderna.

Lovense Ferri

Räckvidd

 • Bästa räckvidden bland trådlösa sexleksaker
 • Stabil anslutning
 • Inget krångel

Av alla trådlösa vibratorer jag använt genom åren har alltid Lovesense produkter varit i en klass för sig när det kommer till räckvidd och anslutning. Det är aldrig några problem med att para vibratorn med mobilen och appen hjälper dig ställa in mobilen så att anslutningen bibehålls, även när vibratorn inte används. Självklart påverkas räckvidden av antalet föremål som blockerar signalen mellan din mobil och vibratorn, men efter att ha provar vibratorn i mitt hus tillsammans med min partner kan jag lätt säga att Ferri bibehåller anslutningen, även om man befinner sig på olika våningsplan. Min upplevelse är att Lovense Ferri har mycket bättre anslutning och räckvidd än t.ex., We-Vibe Chorus.

Användargränssnitt

 • Styrs genom appe Lovense Remote
 • Gratis
 • Finns till både Android och iPhone
 • Mängder med spännande funktioner!

Lovense Ferry styrs alltså genom en app som heter Lovense Remote. Den är helt gratis att ladda ner och finns till både Android och iPhone. Det märks att Lovense har tänkt igenom appen från ett användarperspektiv. Alla populära funktioner är lätta att hitta och enkla att använda – inga instruktioner behövs. Därtill finns det fler, rätt avancerade funktioner, som definitivt gör leksaken mer spännande att använda. Du kan till exempel låta vibratorn vibrera i takt med musiken du lyssnar på, eller ställa in ett alarm som gör att du kan använda vibratorn som en skön liten väckaklocka. Du kan även para ihop den med olika spel, där vibratorn ger dig en belönande känsla mellan benen varje gång du plockar poäng. Kort sagt, möjligheterna med Lovense Ferri är nästan obegränsade. Oavsett om du leker ensam eller med en partner ger appen flera timmar av underhållning.

Lovense Ferri

Form och anpassningsbarhet

 • One size fits all
 • Två magneter hade varit bättre

Det här är faktiskt en liten svaghet hos Lovense Ferri. Även om formen är gör att vibratorn passar perfekt mellan benen behöver behövs det lite trixande för att den ska stimulera rätt område. Till skillnad från We-Vibe Chorus som kan böjas och bändas för att passa just din kropp är Ferri en one size fits all, på gott och ont. Magneten som håller vibratorn på plats innanför trosorna är väldigt stark, men jag hade önskat att det fanns två magneter istället för en. Det hade gjort det lättare att placera vibratorn på ett mer stabilt sätt.

Lovense Ferri

Pris

 • Kostar omkring 1000:-
 • Dyr men prisvärd

Lovense Ferri kostar omkring 1000:-, vilket är mycket pengar för en sexleksak, men jag tycker också det är ett väldigt bra pris för en kraftfull, stabil, och pålitlig trådlös vibrator som erbjuder många möjligheter som Ferri gör. Den är definitivt mer prisvärd än We-Vibe Chorus och enklare att använda, så står du i valet mellan Lovense eller We-Vibe så välj Lovense – helt klart.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Vibration (styrka)
Vibration (hastighet)
Ljudnivå
Räckvidd
Användargränssnitt
Form och anpassningsbarhet
Pris
Slutbetyg

We-Vibe Sync O
Föregående
We-Vibe: Sync O

test

twst