test lush 3

Lovense Lush 3

Sponsor
test lush 3
Lovense Lush 3
Sammanfattning
Lush 3 är en rolig, spännande, och kraftfull vibrator. Den är fullpackad med spännande funktioner - vilket gör den till en av de bästa parvibratorerna på marknaden.
Kvalitetskänsla
90
Användarvänlighet
90
Batteritid / Laddning
94
Vibration (styrka)
75
Vibration (hastighet)
75
Ljudnivå
83
Räckvidd & Anslutning
89
Användargränssnitt
78
Form & Anpassningsbarhet
60
Pris
74
Passar dig som
Vill ha en trådlös vibrator med stabil anslutning
Vill ha en rolig upplevelse
Tycker om att experimentera med tekniska funktioner
Passar inte dig som
Är ute efter att få enkla, snabba orgasmer
81
Tingles
Vill du också köpa Lush 3 till ett riktigt bra pris?

Recension av Lovense Lush 3

Lovense har äntligen släppt en tredje version av den galet populära vibratorn Lush. Men, är Lush 3 verkligen bättre än sin föregångare? Är den kraftfull nog att leverera mind blowing orgasmer? Alla dessa frågor – och fler – kommer jag besvara i den här djupgående recensionen av den trådlösa vibratorn Lovense Lush 3.

Lush 3 är en äggformad, trådlös vibrator som du kan styra med mobilen, vilket gör att du och din partner kan ha kul tillsammans, oavsett om ni är i samma rum eller på separata kontinenter. Med den kostnadsfria Lovense-appen kan du såklart anpassa vibrationsstyrkan för att få en skräddarsydd nivå av stimulans för just dina behov, men den erbjuder också så mycket mer.

Lush 3

Kvalitetskänsla

 • Kroppsäkra material
 • Pålitlig känsla
 • 1 års fabriksgaranti

Jag fullkomligt älskar känslan av att hålla Lush 3 i handen. Den silkeslena ytan av silikon och den sömlösa designen. Den förtroendeingivande tyngden och det kaxiga färgvalet (hot pink!). Det är bara en viss känsla att hålla i en leksak av riktigt bra kvalité och Lush 3 framkallar den känslan utan tvekan. Man märker verkligen att både omtanke och känsla har hjälpt till att forma den här rosa lilla skönheten.

Produktförpackningen känns inte direkt lyxig, men hey. Man kan inte få allt. Den innehåller i alla fall en svart satinpåse att förvara vibratorn i, vilket är riktigt nice.

Lush 3

Användarvänlighet

 • Extremt lätt att ansluta till mobilen
 • Enkel app, trots avancerade funktioner
 • Intuitiv att använda

Lush 3 är väldigt enkel att använda. Faktum är att jag vart överraskad över hur enkelt det var att koppla upp vibratorn till mobilen och börja min upptäcktsresa. Ett långt klick på kontrollknappen, ett tap på ”connect” i appen, och ta daa – ansluten och ready to go. Jämfört med We-Vibe Chorus är Lush 3 verkligen en barnlek att komma igång med.

Appen innehåller en rad funktioner som sträcker sig från enkla kontroller av vibrationerna till mer avancerade möjligheter att ansluta den till olika datorspel och web-cam sajter. Hur avancerad du vill vara är upp till dig.

Själva vibratorn är så enkel i sin design att det är svårt att använda den på fel sätt. Lägg den mot klitoris, eller för upp den i dig för att massera g-punkten – väldigt intuitivt.

Lush 3 recension

Batteritid / Laddning

 • Bättre batteri än Lush 2
 • Laddas enkelt
 • Oslagbar batteritid (5 timmar njutning på en ladding)!

Jämfört med sin föregångare (Lush 2) har Lush 3 fått en ordentlig uppgradering när det kommer till batteritid och laddning.

Laddningen sker nu genom en magnetisk USB-sladd som smidigt knäpper på plats på vibratorns ”svans”. Du kan ladda Lush 3 genom vilken USB-port som helst. Jag har mest laddat den via datorn, men det går även bra att ladda den med mobil-laddaren. Batteritiden på Lush 3 är helt galet bra! På riktigt. Batteriet tar lite över en timme att ladda fullt, men räcker till nästan 5 timmar av lek och njutning! Jag kan inte ens beskriva hur awesome jag tycker detta är. Jag önskar att alla sexleksaker hade samma fantastiska batteritid som Lush 3. Framför allt trådlösa vibratorer tjänar på att ha ett starkt batteri, eftersom räckvidden på vibratorn snabbt bir sämre i takt med att batteriet laddar ur. Det problemet finns inte med Lush 3.

Lush 3

Vibration

 • Kraftfulla och djupgående vibrationer
 • Tillräckligt starka för att massera g-punkten riktigt skönt
 • Även klittan får lite stimulans genom ”svansen” som skakar av vibrationerna

Trots sin kompakta storlek kan Lush 3 faktiskt leverera riktigt kraftfulla, djupa och mullrande vibrationer. Vilket är passande, eftersom den är specifikt designad för att massera g-punkten, ett område som verkligen behöver stimuleras mer intensivt än klitoris för att det ska kännas riktigt skönt. Min klitoris uppskattar djupare, och mer masserande vibrationer. Så, för mig är Lush 3 även en riktigt skön klitorisvibrator.

Motorn är riktigt imponerande. Den sitter bra placerad, längst ut i vibratorn. Samma del som ligger pressad mot g-punkten.

En oväntad effekt av den starka motorn är att vibrationerna sprider sig igenom ”svansen” som ligger mot klitoris när vibratorn är införd i slidan, vilket innebär att även klittan får lite skön stimulans när vibratorn surrar.

Hastigheten på vibrationerna kan enkelt kontrolleras via appen och sträcker sig över ett brett intervall från väldigt långsamma och retande, till riktigt intensiva.

Lush 3

Ljudnivå

 • Överraskande tyst
 • 40dB (som ett tyst bibliotek)
 • Perfekt leksak för ”public play”

Lush 3 är förvånansvärt tyst. Trots sina galet starka vibrationer går den inte över 40dB, vilket kan jämföras med ljudnivån inne på ett bibliotek.

Den låga ljudnivån gör Lush 3 till en perfekt leksak för dig som vill kunna njuta diskret, kanske på platser med folk omkring dig. Den är definitivt tillräckligt tyst för att användas under en het kaffedejt eller romantisk middag ute tillsammans med din partner.

Lush 3 trådlös vibrator test

Räckvidd & Anslutning

 • Lovense Lush har bäst trådlös anslutning av alla
 • Enkel att ansluta till mobilen
 • Stabil och pålitlig anslutning
 • Tappade aldrig kontakten

Trådlösa vibratorer blir alltmer populära. Nästan varje stor tillverkare (We-Vibe, Zalo, Satisfyer, och Lelo) har en minst en trådlös vibrator i sin kollektion. Efter att ha testat nästan alla kan jag säga att Lovense har den mest stabila och pålitliga anslutningen mellan leksak och mobil av alla.

Till skillnad från många andra tillverkare jobbar Lovense aktivt på att förbättra den trådlösa anslutningen på sina leksaker. Lush 3 kommer med ett helt nydesignat kretskort som förbättrar anslutningen till mobilen ytterligare, jämfört med Lush 2.

En sak som gör anslutningen ännu mer pålitlig är att appen hjälper dig förbättra Bluetooth-signalen på din mobil, genom att t.ex tillåta appen att använda så mycket ström som den behöver för att upprätthålla signalen. Under min tid med Lush 3 upplevde jag inte ett enda problem med anslutningen. Signalen höll sig alltid stark. Inga avbrott eller tappade anslutningar – jag älskart’!

Användargränssnitt

 • Enkel app
 • Många funktioner
 • Mina favoriter är vibrationsmönster som andra skapat och alarmfunktionen som väcker dig på morgonen genom att massera din g-punkt

”Gränssnitt” är det som låter dig kommunicera med den trådlösa vibratorn. Lush 3 kontrolleras via Lovense Remote – en app som är gratis att ladda ner och innehåller mängder med spännande funktioner (finns även till iPhone)

Appen är lätt att förstå och man lär sig snabbt hur allt fungerar. Appen har extremt många roliga funktioner som gör vibratorn spännande att använda, men mina favoriter är definitivt biblioteket med vibrationsmönster och alarmfunktionen.

Du kan skapa dina egna vibrationsmönster i appen, men du kan även ladda ner vibrationsmönster som andra användare skapat och delat med sig av. Det kan låta som en trivial funktion, men det är något extra sexigt med att bli stimulerad genom ett ”program” som en annan person skapat. Det gav mig verkligen en psykologisk kick, när min partner gick ner på mig samtidigt som Lush 3 vibrerade inuti mig på ett sätt som en annan person valt. Det kändes lixom som att en tredje person fanns i rummet och kontrollerade vibratorn samtidigt som min sambo gav mig sin varma tunga. Du kan själv tänka dig…

Alarmfunktionen blev snabbt mitt nya favoritsätt att vakna på morgonen. Tänk dig själv att vakna långsamt av att få din g-punkt varsamt masserad, istället för hjärtinfarkten man får när mobilen börjar skramla och låta på morgonen. Du kan föra upp Lush 3 i dig på kvällen, ställa in ett ”alarm” i appen, och sedan vakna av att vibratorn börjar massera dig. Det låter kanske knasigt – but don’t knock it until you’ve tried it! Det är faktiskt ett oväntat skönt sätt att vakna på morgonen.

Lush 3 trådlös vibrator test

Form & Anpassningsbarhet

 • Perfekt form för att stimulera g-punkten
 • Passar dig som njuter av g-punktstimulans
 • Passar mindre bra för klitorisstimulans

Formen på Lush 3 är både en styrka och en svaghet. Den är verkligen perfekt designad för att stimulera g-punkten, vilket gör möjligheterna att använda den på andra sätt mer begränsad. Visst, du kan hålla Lush 3 mot klittan (något som gav mig riktigt sköna orgasmer), men eftersom det inte finns något bra sätt att hålla den på domnar fingrarna av de kraftiga vibrationerna efter ett par minuter.

Dessutom har jag väldigt svårt att nå orgasm genom att min g-punkt stimuleras. Alla är olika, och jag har många vänner som lätt kan komma av den typen av stimulans, men det är bara inte min grej. Don’t get me wrong – det är superskönt, men inte orgasmskönt.

Formen är perfekt för det Lush 3 är designad för att göra. Men, eftersom jag älskar klitorisstimulans önskar jag ofta att Lush 3 vad designad för att stimulera klitoris med sina djupa, fylliga vibrationer, och inte g-punkten…

Lush 3 trådlös vibrator test

Pris

 • Lush 3 är prisvärd
 • Billigare än många av sina konkurrenter
 • Fråga dig själv vad dina behov är innan du köper Lush 3

Lush 3 är en premiumleksak. Allt från det silkeslena silikonmaterialet, till den välutvecklade appen, till den oslagbara batteritiden är i toppklass. Trots det är prislappen betydligt mildare än många av sina konkurrenter. Så, om du undrar huruvida Lush 3 är värt sitt pris är mitt svar absolut ja!

Men, det beror självklart på vad just du har för behov. Kvalité och funktioner är inte allt. Känslan är ofta den viktigaste faktorn som gör en sexleksak prisvärd. Om du är ute efter spännande och äventyrliga sätt att stimulera din g-punkt med kraftiga och fylliga vibrationer, kanske tillsammans med en partner på en folkfylld plats, är Lush 3 den bästa sexleksaken du kan köpa. Du kan klicka här för att få den till ett riktigt bra pris, om du skyndar dig.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Vibration (styrka)
Vibration (hastighet)
Ljudnivå
Räckvidd & Anslutning
Användargränssnitt
Form & Anpassningsbarhet
Pris
Slutbetyg

 1. Stort tack för att ni äntligen recenserat den här. Har funderat på om det är värt att ”byta upp mig” från min Lush 2 länge.

 2. Personligen tycker jag Lush 3 var ett steg upp från Lush 1 (som jag inte alls gillade). Precis som du skriver är den kul, men jag får inte några direkta orgasmer av den 🤷

mest prisvärda vibratorn under 500-
Föregående
Lona Rose

test

twst