mest prisvärda vibratorn under 500-

Lona Rose

Sponsor
mest prisvärda vibratorn under 500-
Lona Rose
Sammanfattning
Lona Rose är en tyst, diskret, och prisvärd lufttrycksvibrator som passar perfekt för dig som är van vid att leka med lufttrycksvibratorer och vet vad du behöver.
Kvalitetskänsla
60
Användarvänlighet
80
Batteritid / Laddning
30
Ljudnivå
90
Finesser
20
Lyfttrycksvariation
20
Munstyckets form
79
Pris
90
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Vill ha en tyst och diskret leksak
Vill ha en prisvärd leksak
Föredrar en mer intensiv stimulans
Har använt lyfttrycksvibratorer tidigare
Passar inte dig som
Är ny och vill experimentera med olika nivåer av intensitet
Vill ha spännande funktioner att leka med
Behöver en leksak med lång batteritid
59
Tingles
Vill du köpa Lana Rose till ett riktigt bra pris?

Lufttrycksvibratorer har kommit att associeras med märken som Satisfyer och Womanizer, och visst, båda tillverkarna producerar fantastiska sexleksaker, men för att innovationen ska gå framåt och priset ska pressas nedåt behövs nya uppstickare på marknaden som erbjuder fantastiska orgasmer till ett bra pris – Lona Rose är en sådan produkt, och tack vare MSHOP har jag fått möjlighet att testa vad denna lilla skönhet har att erbjuda.

Efter att ha sett hur bilder på Lona Rose poppade upp i olika Facebook-grupper, med lovord och glada emojis blev jag väldigt nyfiken på vad all the fuzz was about. Men efter att ha bekantat mig med den i ett par dagar kan jag förstå hypen.

lana rose lufttrycksvibrator (3)

Lona Rose Sucking Stimulator

Design

Lona Rose är en vacker liten lufttrycksvibrator, formad som en vacker liten ros med kronblad och allt. Kroppen är tillverkad av kroppssäkert silikon med en elegant vinröd finish. Jag fullkomligt älskar sexleksaker som denna, sexleksaker som jag kan lämna framme i lägenheten utan att den står ut. Faktum är att jag har haft min ståendes i bokhyllan under en vecka nu och min sambo har fortfarande inte märkt av den. Diskret, anonym, och elegant – en leksak helt i min smak.

Funktioner

Den silkeslena silikonkroppen har en enda kontroll knapp nära basen som styr alla funktioner. Eller ja, alla funktioner är att ta i, för den här lilla lufttrycksvibratorn är långt ifrån späckad med häftiga funktioner. Ett klick på knappen startar den sugande effekten som pulserar rund klitoris. Det finns totalt 3 olika nivåer av intensitet, och 7 ”mönster” som pulserar i olika rytmer.

Laddning

Lona Rose laddas genom en magnetisk laddare som knäpper på plats enkelt och smidigt. Laddaren kan pluggas in i vilken USB-port som helst, vilket är riktigt tacksamt om man är ute och reser, eller helt enkelt inte har tillgång till ett eluttag. Det tar 180min att ladda Lona Rose, vilket endast räcker till 90min av njutning. Batteritiden är alltså ingen höjdare direkt…

Ej vattentät

Den är IPX4 certifierad, vilket innebär att den tål ”lätt vattenstänk”. Med andra ord kan du inte använda den i duschen eller badkaret, vilket jag tycker är lite konstigt eftersom kroppen är tillverkat i silikon. Den borde vara vattentät!

Förvaringspåse

Något jag älskar är att det följer med en grå förvaringspåse i sammet till den här lilla leksaken. Allt för få leksaker kommer med en förvaringspåse och jag är trött på att behöva plocka bort ludd på min leksak innan jag använder den. Stort plus!

Min upplevelse av Lona Rose

Känslan

Efter att ha provat minst 50 olika lufttrycksvibratorer har jag lärt mig att munstycket som är till för att omsluta klittan är den absolut viktigaste delen av en lufttrycksvibrator. Passar inte munstycket runt klitoris blir sensationerna svagare, ljudnivån högre, och upplevelsen sämre. Varje klitoris är unik passar olika munstycken olika bra. Därför kan jag inte garantera att just denna lilla skönhet passar just din klitoris. Allt jag kan säga är att den passar min kropp perfekt! Öppningen är 12mm i diameter, vilket är ungefär samma som Satisfyer. Därtill har Lona Rose en rätt så tjock och platt ”kant” runt öppningen som gör att den enkelt sluter tätt runt klittan.

Vibrationerna

Jag kan ärligt säga att vibrationsinställningarna på Lona Rose lämnar mer att önska. Visst, första nivån känns skön, men den är alldeles för kraftfull för att vara den lägsta intensiteten. Det finns totalt 3 nivåer att välja mellan, och skillnaden mellan dem är så liten att jag ibland undrade vilken nivå jag använde. Med andra ord, Lona Rose går ut rätt hårt och ligger kvar där oavsett vilken inställning du klickar fram. Återigen, det känns skönt. Väldigt skönt faktiskt. Men den begränsade variationen säger mig att det här är en lufttrycksvibrator som passar en van klitoris. Om du aldrig använt en lufttrycksvibrator tidigare behöver du en bred variation av nivåer att experimentera med så du verkligen hittar en nivå av stimulans som passar just din klitta.

Passar till dig som är van

Eftersom jag betraktar mig själv som en ovanligt van användare har Lona Rose givit mig många sköna orgasmer under veckan vi bekantat oss med varandra.

Ljudnivån

En sak jag verkligen älskar med Lona Rose är hur tyst den är! Jämfört med min gamla Satisfyer Pro 2 är denna lilla skönhet knäpptyst. Jag vet inte riktigt hur de lyckats, men den här lyfttrycksvibratorn är verkligen whisper quiet. Så, om du är ute efter en diskret liten lufttrycksvibrator är Lona Rose definitivt ett bra val för dig.

Är Lona Rose bra?

Så, ska man köpa Lona Rose? Är denna lilla lufttrycksvibratorn värt priset? Svaret på den sista frågan är absolut ja! Den är värd sitt pris. Den kostar under 500:-, vilket är ett riktigt bra pris för en lufttrycksvibrator. Svaret till den första frågan är lite svårare att ge. Lona Rose kan vara ett riktigt prisvärt köp för dig som är van vid att använda en lufttrycksvibrator och vill ha en tyst och diskret leksak som bara fungerar, utan att bränna hål i plånboken. Om du där emot känner att du vill kunna experimentera med olika intensitetnivåer och finkalibrerade vibrationer är Womanizer Premium 2 ett mycket bättre val. Nyckeln här är att verkligen veta vad du behöver och vad du är ute efter. Men hey, Lona Rose kostar under 500:-, så varför inte ge den en chans? Du kommer definitivt inte bli besviken, även om andra produkter kanske passat dig bättre.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Ljudnivå
Finesser
Lyfttrycksvariation
Munstyckets form
Pris
Slutbetyg

test

twst