sexleksaks adventskalender

Lovehoney X Womanizer Advent Calendar

sexleksaks adventskalender
Lovehoney X Womanizer Advent Calendar
Sammanfattning
Lovehoney X Womanizer Advent Calendar är en lyxig julkalender som bara innehåller premiumprodukter - perfekt för dig som vill ha en sexleksakskalender som varar länge.
Tema och Sammanhang
74
Gradvis Uppbyggnad
91
Njutning per lucka
89
Överraskningsfaktor
68
Tillbehör och Komplement
79
Återanvändbarhet och Hållbarhet
90
Passar dig som
Har varit riktigt snäll i år
Vill ha en aningen lyxigare kalender till jul
Passar inte dig som
-
82
Tingles
Vill du också köpa den här underbara adventskalendern till ett bra pris?

Recension av Lovehoney X Womanizer Advent Calendar

Snart är det jul och vill man ha tag i en riktigt sexig julkalender behöver man vara snabb. Som vanligt flyger de av butikshyllorna, och det gäller framför allt Lovehoney X Womanizer Advent Calendar – en sexleksakskalender producerad av ingen annan än Womanizer, i samarbete med Lovehoney. Tack Vare Womanizer har vi fått en unik chans att titta in bakom luckorna på deras julkalender. Gömmer kalendern sköna produkter? Är den miljövänlig? Är den designad p ett genomtänkt sätt som inger julkänsla och en längtan efter nästa lucka? I den här recensionen kommer vi besvara alla dessa frågor.

Adventskalender sexleksaker Womanizer

Tema och Sammanhang

 • Vacker och stilren
 • Passar fler tillfällen än jul
 • Saknar den sanna julkänslan

Lovehoney X Womanizer Advent Calendar lyckas verkligen med konststycket att skapa en unik atmosfär genom sitt genomtänkta tema. Kalendern är vackert lila, som inger en känsla av både sensualitet och mystik. Silverfärgade snöflingor och stjärnor pryder ytan, vilket ger en stilren och elegant känsla. Trots sina vinterinspirerade detaljer känns kalendern inte överdrivet julig, vilket gör den till en perfekt gåva eller upplevelse för alla som kanske inte är ute efter ett traditionellt julfirande, men ändå vill ge sig ut på en månadslång erotisk upptäcktsresa. Balansen mellan det festliga och det sensuella gör att kalendern passar alla sammanhang. Personligen hade jag önskat att temat var juligare, för att verkligen framkalla den där förväntansfulla känslan efter julafton jag hade som barn.  

Adventskalender sexleksaker Womanizer

Gradvis Uppbyggnad

 • Bra uppbyggnad
 • Går från enkla överraskningar till mer avancerade upplevelser
 • Passar både nybörjare och avancerade

Till skillnad från många andra sexleksakskalendrar, där varje lucka kan kännas som en isolerad överraskning, har Lovehoney och Womanizer lyckats skapa en bra build up som gör att luckorna kopplas samman på ett spännande sätt. Nästan varje ny överraskning bygger vidare på en tidigare överraskning, vilket, utan att avslöja för mycket, tar dig från enkla, men njutningsfulla, överraskningar till mer komplexa och utmanande upplevelser. Det är lite som att läsa en bok där varje kapitel bygger på det föregående. Produkterna som gömmer sig bakom luckorna ger dig inte bara en större förståelse för dina egna sexuella preferenser, utan ger dig också möjlighet att utforska nya dimensioner av intimitet och njutning. Det gör kalendern till en perfekt gåva, inte bara för den som önskar att krydda sitt sexliv med enstaka ögonblick av spänning, utan också för den som söker att bredda sina sexuella vyer.

Adventskalender sexleksaker Womanizer

Njutning per lucka

 • Varje överraskning är spännande
 • Riktigt bra tips gömmer sig bakom varje lucka
 • Vissa överraskningar passar bäst för par

Varje lucka är som en liten skattkista av njutning, designad för att ge dig en unik och spännande upplevelse. Det fantastiska med denna kalender är att varje lucka inte bara innehåller en produkt, utan också en inspirerande idé eller förslag på hur du kan använda den, vilket gör att du inte behöver ta reda på hur man använder produkterna, eller fantisera fram scenarion där de kan komma till användning. För mig skapade de små tipsen en känsla av förväntan och nyfikenhet. Det kändes som jag fick lite ny kunskap varje dag – stort plus. Men det finns också utrymme för förbättring. Ett potentiellt problem är att vissa luckor kan innehålla produkter som gör sig bäst om man befinner sig i ett förhållande, eller i alla fall har någon att uppleva produkterna med. För att maximera njutningen per lucka hade det varit bättre om Lovehoney och Womanizer utgått ifrån leksaker som man kan använda på egen hand, men som också gör sig användbara tillsammans med en partner.

Vad finns i womanizer adventkalender

Överraskningsfaktor

 • Överraskningsfaktorn kunde varit bättre
 • Jag är dock fel person att försöka överraska

Jag ska vara ärlig – trots att jag blev positivt överraskad av nästan varje lucka i kalendern fanns det inget som verkligen chockade mig. Visst, det fanns ett par luckor som var lite oväntade på ett positivt sätt, men i övrigt kändes det som att kalendern höll sig inom förväntningarnas ramar. Här känner jag att min tidigare erfarenhet av adventskalendrar med sexleksaker, och sexleksaker generellt, kanske ligger mig i fatet. Det är svårt att bli överraskad när man sett i princip allt som sexleksaksmarknaden har att erbjuda. Men, jag är säker på att kalendern kan erbjuda flera spännande och kanske till och med chockerande överraskningar för individer som inte är så vana att umgås med sexleksaker på en daglig basis. Jag skulle till och med säga att det finns ett par oväntade överraskningar för individer som anser sig vara avancerade när det kommer till att använda sexleksaker.

Vad finns i womanizer adventkalender

Tillbehör och Komplement

 • Bra tillbehör
 • Sexleksakerna går att kombineras
 • Framkallar inte miljöångest

Lovehoney och Womanizer har valt en intressant och genomtänkt approach när det kommer till tillbehör, alltså, produkter som inte direkt är sexleksaker. Förutom de mer traditionella sexleksakerna finner man även tillbehör som kanske inte direkt associeras med sexleksaker men som ändå lyfter sexupplevelsen till en ny nivå. Exempelvis kan du stöta på en lyxig massageolja med en unik doftprofil som helt förvandlar stämningen i sovrummet.

Men även sexleksakerna får sina tillbehör. Produkter kan kopplas ihop, kombineras, och användas tillsammans på ett sätt som inte bara ger dig fler upplevelser, utan också är bra för miljön. Jag kommer ihåg den första sexleksakskalendern jag öppnade (utan att nämna några namn), och hur min miljöångest växte med varje lucka som innehöll plast, sladdar och batterier som inte hade något med varandra att göra. Känslan av tryckande miljöångest existerar inte med den här kalendern. Varje lucka känns fräsch och smart, med produkter som går att återanvändas och återvinnas.

womanizer-advent

Återanvändbarhet och Hållbarhet

 • Bra hållbarhet
 • Många uppladdningsbara alternativ
 • De uppladdningsbara alternativen kunde haft samma sladd för att spara på mijön

En av de sakerna som jag uppskattade mest hos Lovehoney X Womanizer Advent Calendar är att många av produkterna som gömmer sig bakom luckorna är uppladdningsbara, vilket inte bara minimerar behovet av engångsbatterier, utan också förlänger sexleksakernas livslängd. Dessutom kommer de flesta produkterna inlindade och förpackade i papper (inte plast) bakom luckorna, vilket är ett stort plus.

Men självklart finns det vissa produkter som jag inte kan se mig själv spara på. Vissa av de mindre tillbehören kommer förmodligen bli liggande i min leksakslåda, eftersom jag redan äger bättre versioner av samma leksak. Dessutom finns det ett par förbrukningsprodukter som lämnar tomma behållare efter sig. Men, generellt tycker jag att kalendern är hållbar och miljömässigt försvarbar.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tema och Sammanhang
Gradvis Uppbyggnad
Njutning per lucka
Överraskningsfaktor
Tillbehör och Komplement
Återanvändbarhet och Hållbarhet
Slutbetyg

mest prisvärda vibratorn under 500-
Nästa
Lona Rose

test

twst