We-Vibe Sync O

We-Vibe: Sync O

We-Vibe Sync O
We-Vibe: Sync O
Sammanfattning
We-Vibe Sync O är en fantastisk trådlös vibrator som fokuserar på underbar klitorisstimulans. Den sitter på plats, den är diskret, och den öppnar upp flera spännande dörrar för par som vill ta sitt sexliv till nästa nivå.
Kvalitetskänsla
95
Användarvänlighet
77
Batteritid / Laddning
84
Vibration (styrka)
85
Vibration (hastighet)
85
Ljudnivå
93
Räckvidd
82
Användargränssnitt
90
Form och anpassningsbarhet
95
Pris
79
Passar dig som
Vill busa med tillsammans med din partner utanför sovrummet
Uppskattar en tyst vibrator
Uppskattar en känsla av lyx
Passar inte dig som
Prioriterar räckvidd och stark anslutning
87
Tingles
Vill du köpa din We-Vibe Sync O till ett riktigt bra pris?

Recension av We-Vibe: Sync O

Problemet med att producera high tech leksaker är man ständigt måste komma på nya funktioner för att hålla sina produkter relevanta, vilket kan leda till att man tappar siktet på själva njutningen. We-Vibe har länge producerat fantastiska sexleksaker med hög kvalité, men på senare tid introducerat alltmer avancerade funktioner (som klämkänsliga fjärrkontroller och känselsensorer på vibratorn) som varken känts funktionella eller genomtänkta. Därför blev jag galet nyfiken när jag såg att We-Vibe har släppt en ny modell som verkar återvända till själva njutningen. We-Vibe Sync O är en uppfriskande return to basics vibrator som jag ska berätta allt om i den här recensionen.

We-Vibe Sync O

Kvalitetskänsla

 • Underbar förpackning
 • Hög kvalité
 • Kommer med en förvaringspåse

We-Vibe är utan tvekan den tillverkare som lägger ner mest möda och tanke på att presentera sina produkter så vackert som möjligt. Alla deras produkter kommer levererade i genomtänkta och vackert designade förpackningar, så även We-Vibe Sync O. Vibratorn är utsökt designad i en strömlinjeformad modell. Det finns verkligen inget att klaga på här. Leksaken är len som siden mot huden och jag fullkomligt älskar den förföriska lavendelfärgen. Den är 100% vattentät och kommer levererad tillsammans med en förvaringspåse i bomull och en svart fjärrkontroll (som känns aningen överflödig eftersom den här vibratorn kan styras genom We-Vibes egna app?).

We-Vibe Sync O

Användarvänlighet

 • Enklare att använda än tidigare modeller
 • Små problem med anslutningen

Jämfört med We-Vibes senaste flaggskepp, We-Vibe Chorus, är We-Vibe Sync O enklare att komma igång med, men det är fortfarande bäst att läsa deras Quick Start Guide innan du börjar använda vibratorn. Som alltid med We-Vibe stötte jag på några problem när jag först försökte ansluta vibratorn till appen. Det verkar som att We-Vibe fortfarande kämpar med att leverera samma smidiga anslutning som t.ex., Lovense, som aldrig krånglar för mig. Det positiva är att vibratorn kan kontrolleras helt utan app eller fjärrkontroll genom den tydliga kontrollknappen på vibratorns ovansida, vilket passar bäst om du använder leksaken själv eller tillsammans med en partner i sovrummet.

We-Vibe Sync O

Batteritid / Laddning

 • 90 minuter laddning räcker till 120 minuters lek
 • Magnetisk USB-laddare

Det tar 90 minuter att ladda We-Vibe Sync O fullt, vilket räcker till 120 minuters lek. Helt okej batteritid med andra ord. We-Vibe Sync O laddas enkelt med den medföljande USB-sladden som enkelt fäster på vibratorn med sina två magnetiska ytor. Den medföljande fjärrkontrollen är inte uppladdningsbar, utan drivs av ett klockbatteri som behöver bytas ut. Men, om du är som jag kommer du förmodligen inte behöva tänka på det eftersom du använder mobilen för att kontrollera vibratorn samtidigt som fjärrkontrollen samlar dam i lådan.

We-Vibe Sync O

Vibration (styrka)

 • Masserande
 • Djupgående
 • Kraftfull

We-Vibe är oerhört duktiga på att leverera kraftfulla vibrationer i ett litet format och We-Vibe Sync O är definitivt inget undantag. Jämfört med trosvibratorn Ferri upplever jag att We-Vibe Sync O levererar aningen mer kraft i sina vibrationer. Kanske beror det på att We-Vibe Sync O har en större vibrerande yta? Oavsett vad skillnaden beror på kan du vara säker på att We-Vibe Sync O är en mullrande och masserande vibrator som går på djupet – vilket är ett stort plus.

We-Vibe Sync O

Vibration (hastighet)

 • Bred variation av vibrationshastigheter
 • Du kommer hitta en hastighet som passar just dig

Kontrollerar du We-Vibe Sync O genom kontrollknappen på framsidan kan du välja mellan 3 olika hastigheter, vilket är lite futtigt. Jag hade gärna hellre valt mellan fler hastigheter än olika vibrationsmönster som jag inte är ett stort fan av. Men! När vibratorn kontrolleras via appen kan du välja mellan en bred variation av hastigheter, hela vägen från blygsamt och försiktigt, till energisk och fartfylld! Du kommer definitivt kunna hitta en hastighet som matchar just ditt mood.

We-Vibe Sync O

Ljudnivå

 • Riktigt tyst
 • Förblir diskret, även när du höjer hastigheten

We-Vibe Sync O är en tyst och diskret vibrator, vilket gör den perfekt för spännande lekar utanför sovrummet. Det som överraskar mig mest med ljudnivån är att den knappt ökar när jag höjer hastigheten! Den förblir tyst och diskret, även om du maxar intensiteten, vilket är en stor skillnad från t.ex. Lovense Ferri som definitivt är en mer högljudd vibrator på de högre intensiteterna.

We-Vibe Sync O

Räckvidd

 • Helt okej – sålänge man är i samma rum
 • We-Vibe har fortfarande små anslutningsproblem ibland
 • Använder inte Anchor Point, vilket är ett stort plus!

Anslutningsproblem är tyvärr ett återkommande klagomål hos många användare. Även om jag inledningsvis hade lite strul med att koppla We-Vibe Sync O till mobilen löste det sig snabbt genom att jag stängde av vibratorn och försökte ansluta igen. Jag anser mig dock vara rätt vad vid hur tekniska sexleksaker fungerar. Med åren har jag jobbat upp en känsla för vad jag kan göra om de strular. Jag räknar inte med att den genomsnittliga användaren besitter samma förmåga, vilket får mig att undra hur frustrerande den här leksaken hade varit i ovana händer. Räckvidden är okej, men inget att skryta med. We-Vibe har börjat vara tydliga med att man bör vara i samma rum om man ämnar kontrollera vibratorn via appen, vilket den lever upp till. Jag upplevde aldrig några problem med anslutningen eller räckvidden när jag och min partner lekte med vibratorn i samma rum.

Jämfört med sin föregångare, We-Vibe Chorus, är We-Vibe Sync O mycket smidigare att ansluta till mobilen och har även en bättre räckvidd. We-Vibe Chorus introducerade en teknisk lösning som kallades för Anchor Point vilket innebar att vibratorn och appen kommunicerade genom en fjärrkontroll som alltid behövde befinna sig nära vibratorn för att fungera – en funktion som orsakade långt fler problem med anslutningen än vad den löste. Jag är glad över att We-Vibe Sync O inte använder sig av den funktionen.

Användargränssnitt

 • Stilren app
 • Enkel att använda
 • Inte lika många funktioner som Lovense

We-Vibe Sync O kontrolleras genom We-Vibe App om finns till både Android och iPhone. Appen är snyggt utformad och enkel att förstå. Definitivt enklare och snyggare än Lovense Remote, men erbjuder inte lika många spännande funktioner. Jag får definitivt känslan av att We-Vibe har en mer användarvänlig app än Lovense, vilket gör den bättre för nybörjare som inte är ute efter avancerade funktioner. Eftersom jag gillar teknik och gadgets föredrar jag Lovense olika funktioner. Möjligheten att använda sin vibrator som en skön väckarklocka, eller tillgången till ljudböcker som är synkroniserade till vibratorns inställningar är något jag verkligen saknar hos We-Vibe.

Form och anpassningsbarhet

 • Underbar form
 • Går att anpassa till olika kroppsformer
 • Fokuserar på klitorisstimulans!

Formen hos We-Vibe Sync O är en stor skillnad från deras tidigare modeller. Precis som Lovense och Satisfyer verkar även We-Vibe ha insett att klitorisstimulering är långt viktigare än g-punktsstimulering för kvinnor som vill uppleva orgasmer! We-Vibe Sync O får sitt namn från den O-formade delen av leksaken som förs in i slidan och håller den på plats när du rör på dig. För mig är detta en fantastisk förbättring! We-Vibe Sync O sitter stadigt på plats, oavsett om jag har sex med min partner eller går omkring med den under kläderna. Den nya formen innebär att vi går miste om den mindre vibratorn som masserade g-punkten på tidigare modeller, men det är en uppoffring som jag är villig att göra. Det blir mycket enklare att fokusera på klitorisstimulansen utan en vibrator som samtidigt stimulerar g-punkten. Det är faktiskt en uppgradering som gör att jag rekommenderar We-Vibe Sync O framför We-Vibe Chorus till alla som tänker på att köpa en trådlös vibrator.

Pris

 • Kostar omkring 1500:-
 • Inte den bästa leksaken för priskänsliga användare
 • Mycket njutning och spänning för pengarna!

We-Vibe Sync O har en saftig prislapp. Den kostar omkring 1500:-, vilket är dyrt för en sexleksak. Tyvärr är det prisnivån som de flesta premiumleksaker ligger på under 2024, och med tanke på den fantastiska kvalitén och den förbättrade formen som gör leksaken både enklare och skönare att använda kan jag se hur We-Vibe Sync O kan vara värd sitt pris. Om du är en person som funderar på att köpa din första trådlösa vibrator för att experimentera lite med känslan skulle jag hellre rekommendera Lovense Ferri på grund av sin något snällare prislapp. Men, om du har använt trådlösa vibratorer tidigare och nu söker efter ett sätt att maxa känslan på är We-Vibe Sync O definitivt för dig. Klicka här om du vill köpa den till ett riktigt bra pris.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Vibration (styrka)
Vibration (hastighet)
Ljudnivå
Räckvidd
Användargränssnitt
Form och anpassningsbarhet
Pris
Slutbetyg

test

twst