sexiga meddelanden att skicka till honom dagen efter

18 Sexiga meddelanden att skicka till honom dagen efter

Hoppas allt är fint med er! Jag behöver lite av er expertis. Så här ligger det till: träffade en riktig het kille på krogen igår kväll, och vi drog hem till mig. Det blev en natt med skönt knull och allt kändes bara rätt med honom!

Nu till grejen – jag vill verkligen skicka honom ett sms idag, något sexigt som får honom att tänka på mig (och vårt ligg) utan att jag låter som någon desperat tjej som inte kan släppa taget. Jag vill ha det där lekfulla, lite dirty, men ändå coola tonläget, så han vet att jag är game för en repris men utan att jag verkar för på.

Har du några schyssta tips på vad jag kan skriva? Något som säger ”jag är en självsäker brud som vet vad hon vill ha och inte räds för att säga det” utan att det blir för mycket. Vill hålla spänningen uppe och få honom att längta efter mer.

Tack på förhand för din hjälp! Tingles är bäst!

-Alice

Sexiga meddelanden att skicka till honom dagen efter

Det låter som att du hade en fantastisk natt och vill hålla kemin och spänningen levande – en spännande utmaning! Att formulera ett sms som balanserar mellan sexig och självsäker, utan att övergå till desperat, är definitivt en konstform. Här är några förslag som kan få honom att tänka på dig och er natt tillsammans, samtidigt som du håller det lekfullt och intressant.

Redo för rond 2? 😈

Vaknade våt av tanken på dig. Vill du komma över och se till att det händer igen? 💦

Kan inte sluta tänka på hur du fick mig att komma. 🔥

Saknar redan känslan av dig djupt inuti mig. När ska vi fylla mig igen? 🍆

Tänker på dina händer över min kropp. Nästa gång vill jag att du binder mig. Låter det intressant? 🤤

Mina läppar saknar din kuk redan… Låt dem inte vänta för länge 💋

Förra gången var bara uppvärmningen. Nästa gång visar jag dig hur djupt jag kan ta dig 😏

Jag är fortfarande inte över hur bra vi passar ihop… i sängen. Vill ha dig igen, hårdare denna gång 💥

Gillade hur du lät när du kom igår 🎶

Tänker på hur du fick mig att komma igår. Jag är redo för en omgång till, är du? 💦

Din röst när du kommer… Så hett. Jag vill höra den igen. Nästa gång, ska vi filma? 😉

Hade en dröm om din tunga inatt. Vill förverkliga den asap. 😈

Ingen har fått mig att komma som du. Nästa gång du kommer hit vill jag rida dig tills vi båda kollapsar. 🍆💦

Igår var bara början. Jag har en lista över positioner vi inte provade. När börjar vi bocka av dem? 🔥

Kan inte sluta tänka på hur du smakar. Jag behöver en dos till av dig. Ska vi ses ikväll? 💋

Jag är redan besatt av känslan av dig inuti mig. Nästa gång ska jag visa dig min leksakslåda.. 😏

Alltså, känslan av ditt skägg mellan mina ben… Jag behöver den känslan igen. När ska vi se till att det händer? 🍑

Dina muskler när du höll fast mig 💥 Jag vill ha det igen, men ännu hårdare. Du bestämmer när…

Meddelanden som får honom att vilja ha mer

Om du väljer något av dessa, eller till och med kombinera dem, sänder du ut signalen att du är en självsäker kvinna som vet vad hon vill ha. Det viktigaste är att hålla en ton som känns rätt för dig och att kommunicera på ett sätt som får dig att känna dig stark och attraktiv – så var inte rädd för att anpassa mina exempel efter din egen personlighet. Om du vill ha fler exempel på sexiga meddelanden att skicka till honom kan du klicka på länken. Lycka till!

test

twst