sexiga meddelanden till kille

11 Sexiga meddelanden som får varje kille att smälta

Sexting, som är en portmanteau av ”sex” och ”texting”, innebär att man skickar och tar emot sexuella meddelanden, bilder eller videor via till exempel smartphones eller datorer. Dessa meddelanden innehåller vanligtvis sexuellt språk, beskrivningar av sexuella fantasier eller utmanande bilder, som skickas för att stimulera och upphetsa både avsändaren och mottagaren. Även om sexting kan ha blivit känt för sina potentiella negativa konsekvenser kan det också medföra många oväntade fördelar när det görs på ett ansvarsfullt sätt mellan samtyckande vuxna.

6 fördelar med sexting

Förbättrad intimitet och kontakt

Sexting kan vara ett effektivt sätt att stärka det känslomässiga bandet mellan dig och din partner, eftersom det uppmuntrar öppen och ärlig kommunikation om era sexuella behov och fantasier. Genom att dela era djupaste, mest erotiska tankar med varandra skapar ni ett utrymme av tillit, sårbarhet och ömsesidig förståelse i förhållandet, vilket kan leda till en ännu djupare känslomässig kontakt mellan er.

Större sexuell tillfredsställelse

Att skicka sexiga meddelanden med din partner kan hjälpa er båda att få en bättre förståelse för varandras sexuella begär, preferenser och gränser. Denna ökade kunskap om din partners sexuella aptit och fantasier kan leda till mer uppfyllande och tillfredsställande sexuella upplevelser i sovrummet, eftersom ni vet vad ni vill ha och vad som tänder den brinnande lusten inom er. Dessutom kan den förväntan och upphetsning som skapas av att skicka och ta emot råa sexiga meddelanden göra era sexuella stunder ännu mer passionerade.

Ökat sexuellt självförtroende

Sexting gör det möjligt för dig att utforska och uttrycka dina sexuella fantasier utan den press som ett samtal ansikte mot ansikte innebär. Detta kan hjälpa dig att bli mer bekväm och självsäker när du pratar om dina fantasier, kinks och sexuella gränser med din partner. När du får förtroende för din förmåga att kommunicera dina sexuella behov och fantasier kan du också märka att din allmänna självkänsla och kroppsuppfattning förbättras, vilket ytterligare förbättrar dina sexuella upplevelser.

Stresslindring och humörförbättring

Att skicka och ta emot sexuellt explicita meddelanden kan utlösa frisättning av endorfiner, kroppens naturliga ”feelgood”-kemikalier, som kan bidra till att lindra stress och främja känslor av lycka och välbefinnande. Att ägna dig åt sexting kan vara ett roligt och spännande sätt att varva ner, slappna av och fly från vardagens stress.

Perfekt för långdistansförhållanden

För par som är separerade genom avstånd kan sexting vara ett viktigt verktyg för att upprätthålla den intimitet och sexuella kontakt som håller förhållandet vid liv. Genom att dela med er av era behov och fantasier genom sexiga meddelanden kan ni hålla gnistan vid liv och skapa en känsla av närhet, trots det fysiska avståndet mellan er. Denna digitala form av intimitet kan bidra till att hålla ert förhållande starkt och levande, även när ni är långt ifrån varandra.

Får dig att fundera över vad du faktiskt tänder på

Sexting hjälper dig inte bara att kommunicera dina sexuella önskemål med din partner, utan uppmuntrar dig också att reflektera över och förstå dina egna fantasier och preferenser. När du författar råa, sexiga meddelanden till en partner tvingas du att fundera över och uttrycka vad som verkligen upphetsar och väcker dina lustar. Denna process av självreflektion och verbalisering kan leda till en större medvetenhet om din egen sexualitet och en djupare förståelse för dina sexuella begär, vilket gör att du bättre kan kommunicera dina behov och preferenser till din partner. Dessutom kan denna nyvunna självkännedom bidra till ett mer tillfredsställande och lustfyllt sexliv, eftersom du blir mer i samklang med dina egna erotiska önskningar och fantasier.

Sexiga sms att skicka till honom

Så, sexting kan föra med sig en rad oväntade fördelar när det görs på ett ansvarsfullt sätt mellan samtyckande vuxna. Från att främja intimitet och kontakt till att öka sexuell tillfredsställelse och självförtroende kan sexting spela en värdefull roll för att förbättra ditt förhållande och ditt personliga välbefinnande. Som alltid är det viktigt att upprätthålla en öppen kommunikation med din partner och se till att båda parter är bekväma och samtycker till utbytet av explicita meddelanden.

Exempel på sexiga meddelanden

I den här artikeln ska vi utforska 10 råa, sexiga meddelanden som du kan skicka till din partner för att reta upp honom och driva honom galen till dess att ni ses. Gör dig redo, för nu blir det faktiskt riktigt snuskigt på sina ställen!

”Jag har längtat efter din beröring hela dagen…”

Börja med en sensuell fras som belyser hur mycket du har längtat efter hans beröring. Detta enkla meddelande kommunicerar din önskan tydligt och är en bra grund för att konversationen ska hetta till. Bilden av att du längtar efter honom hela dagen kommer att få honom att dö av längtan.

”Jag vill att du ska smaka på mig och njuta av varenda droppe…”

Att ta initiativet och uttrycka din längtan om att bli tillfredsställd av honom är ett säkert sätt att skruva upp hettan. Genom att bjuda in honom att utforska din kropp med sin tunga ställer du in scenen för en passionerad, intim upplevelse som ingen av er kommer att glömma.

”Din pulserande kuk känns så bra inuti mig…”

När ni befinner er i passionens hetta ska du inte vara blyg för att berätta för honom hur otroligt skön han känns inuti dig. Var inte blyg när du beskriver känslan av hans hårdhet som fyller dig, och betona hur mycket du njuter av det. Detta kommer att öka hans självförtroende och göra honom ännu mer ivrig att tillfredsställa dig.

”Jag vill att du ska ta kontroll och dominera mig…”

För många män är tanken på att vara dominant i sovrummet en enormt upphetsande faktor. Genom att säga till honom att du vill att han ska ta kontroll, talar du till hans instinkter och ger honom tillåtelse att släppa loss sitt inre odjur. Se bara till att diskutera gränser och upprätta ett säkert ord innan du ger dig in i någon BDSM-lek.

”Jag ska rida dig så hårt att du inte kommer att veta vad som hände…”

Bevisa din egen dominans genom att berätta för honom hur du planerar att ta kontroll över hans njutning. Detta sexiga meddelande kommer att göra honom andfådd av förväntan, när han föreställer sig att du tar tyglarna och för honom till randen av extas.

”Jag vill känna din heta sats över mig…”.

Att uttrycka din längtan efter hans klimax visar inte bara att du längtar efter honom, utan låter honom också veta att du tycker att hans njutning är lika tillfredsställande som din egen. Var tydlig med var du vill att han ska komma, oavsett om det är på dina bröst, i ansiktet eller någon annanstans – valet är ditt.

”Jag vill prova något nytt ikväll…”

Att introducera idén om att experimentera med nya sexuella upplevelser kan vara upphetsande för er båda. Låt honom veta att du är öppen för att utforska nya fantasier och kinks tillsammans, och se hur hans upphetsning växer. Se bara till att kommunicera öppet och ärligt om era önskemål och gränser. Se även till att ha ett förberett svar när han undrar ”vad vill du prova??”

”Jag älskar när du retar mig med din tunga…”

Att berömma hans orala skills är ett säkert sätt att stärka hans ego och uppmuntra honom att fortsätta med det goda arbetet han gör. Var rå när du beskriver hur hans tunga känns på din kropp och hur den driver dig till vansinne av begär. Detta kommer att få honom att känna sig som en sexgud och motivera honom att fortsätta att tillfredsställa dig på alla möjliga sätt.

”Jag har fantiserat om att du ska böja mig över soffan och ta mig bakifrån hela dagen…”.

Att dela dina sexuella fantasier med din partner kan vara otroligt upphetsande för er båda. Beskriv positionerna eller scenarierna du har dagdrömt om och se hur hans fantasi går igång. Ju mer detaljerad din fantasi är, desto mer levande kommer han att kunna föreställa sig den – och desto mer desto mer angelägen kommer han att vara att förverkliga den när ni ses.

”Vill du se mig leka med mig själv?”

Denna utmanande, sexiga fråga bjuder in honom att bli en aktiv observatör i din njutning, vilket kommer göra honom galen av upphetsning, när han ser dig utforska din egen kropp och lär sig av dig hur han ska tillfredsställa dig. Frågor är också bra, eftersom de tvingar honom att måla upp det sexiga scenariot i sitt eget sinne innan han kan svara dig.

”Jag kan inte vänta på att känna smaken av mig själv på dina läppar efter att du har fått mig att komma…”

Avsluta starkt med ett provocerande uttalande som kombinerar din önskan om njutning med en sensuell kontakt. Genom att säga att du vill smaka dig själv på hans läppar kommunicerar du din passion och fördjupar intimiteten mellan er. Tanken på att dela detta erotiska ögonblick kommer att få honom att längta efter att föra dig till gränsen av extas och längre än så.

Saker killar gillar när tjejer skriver

Så, där har du det – 11 snuskiga, sexiga fraser som garanterat kommer att göra din man galen av åtrå. Kom ihåg att kommunikation är nyckeln till ett tillfredsställande och uppfyllande sexliv. Var inte rädd för att vara explicit, använd sexuellt språk och dela dina önskningar öppet med din partner.

Sms som gör honom galen

Genom att göra det kommer ni inte bara att stärka ert band utan också skapa ett vilt passionerat och äventyrligt sexliv som ni båda kan njuta av. Lycka till med att förföra!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst