trosvibrator

Satisfyer Sexy Secret

SponsorSatisfyer
trosvibrator
Satisfyer Sexy Secret
Sammanfattning
Satisfyer Sexy Secret är en vacker, och skön trosvibrator som passar perfet för dig som vill kunna njuta diskret av retande vibrationer vart som helst.
Kvalitetskänsla
80
Användarvänlighet
80
Batteritid / Laddning
68
Vibration (styrka)
65
Vibration (hastighet)
90
Ljudnivå
92
Räckvidd & Anslutning
55
Användargränssnitt
78
Form & Anpassningsbarhet
75
Pris
87
Passar dig som
Föredrar klitorisvibrationer
Vill busa på lite förbjudna platser tillsammans med en partner
Passar inte dig som
Värdesätter djupa, kraftfulla vibrationer
77
Tingles
Vill du köpa Satisfyer Sexy Secret till ett riktigt bra pris?

Recension av Satisfyer Sexy Secret

Trosvibratorer är en växande trend på sexleksaksmarknaden. Allt fler tillverkare (e.g., We-Vibe, Satisfyer, Lovense, och Ohmibod) släpper sina egna modeller och de fullkomligt flyger av butikshyllorna.

En trosvibrator är en typ av fjärrstyrd klitorisvibrator som fästs på insidan av dina trosor med hjälp av en magnet. Vibratorn kontrolleras via en fjärrkontroll eller en app på din smartphone.

Fjärrstyrda vibratorer är inget nytt, men till skillnad från andra modeller som förs in i slidan och stimulerar g-punkten fokuserar trosvibratorer på att stimulera klitoris. Eftersom majoriteten av kvinnor inte får orgasm genom att deras g-punkt stimuleras, utan behöver klitorisstimulans för att nå klimax är trosvibratorer har trosvibratorer snabbt blivit ett mer populärt val.

Personligen älskar jag fjärrstyrda vibratorer. I min mening finns det få sexleksaker som kan införliva så mycket njutning och spänning i ett sexliv som en vibrator som kan styras på avstånd. Den senaste trosvibratorn jag bekantat mig med är Satisfyer Sexy Secret, och i den här artikeln ska jag berätta allt du bara måste veta om hur den känns, hur den fungerar, och om den är värd dina pengar eller inte.

Kvalitetskänsla

 • Tillverkad i silkeslent och kroppsäkert silikon
 • Känns helt amazing mot huden
 • Har en riktigt bra magnet som håller vibratorn på plats

Eftersom Satisfyer generellt levererar bra produkter är det ingen överraskning att Sexy Secret känns amazing att hålla i handen. Hela leksaken är tillverkad av silkeslent, kroppsäkert silikon helt utan sömmar eller skåror som kan samla på sig smuts. Kontrollknappen klickar skönt och det känns på riktigt som att den här lilla leksaken kan hålla i decennier utan problem. Jag ska ärligt säga att jag oroade mig för att den runda magneten skulle vara för svag för att hålla vibratorn på plats innanför trosorna. Men, efter att ha använt vibratorn i trosor av både spets, bomull, och siden – sittandes, ståendes och gåendes, kan jag säga att den är tillräckligt stark. Vibratorn sitter säkert på plats helt utan problem.

Trosvibrator

Användarvänlighet

 • Enkel att sätta på plats
 • Enkel att använda
 • Bökig att återansluta om den tappar kontakten

Kan du placera en binda på rätt plats i dina trosor och ansluta ett par Bluetooth-hörlurar till din mobil kan du använda Sexy Secret – så enkelt är det.

Att knäppa fast vibratorn på insidan av trosorna är enkelt, men det kan krävas lite experimenterande för att veta precis hur långt fram eller bak i trosan vibratorn ska placeras för att stimulera rätt områden.

Sexy Secret styrs genom Satisfyers Connect App som finns till både iPhone och Android. När du väl laddat ner- och öppnat appen följer du bara instruktionerna som busenkelt ansluter dig till vibratorn. Något jag tycker Satisfyer borde vara tydligare med är hur man rättar till anslutningsproblem, eller vad man ska göra om trosvibratorn helt plötsligt kopplas bort från mobilen, vilket hände mig fler gånger än jag tycker är okej. Det är rörigt och den enda lösningen jag hittade var att starta om vibratorn och återansluta den till appen manuellt, vilket verkligen förstörde upplevelsen när jag och min partner lekte med den tillsammans.

Trosvibrator

Batteritid / Laddning

 • Enkel att ladda
 • Magnetisk USB-sladd finns i förpackningen
 • Tar rätt lång tid att ladda i förhållande till hur länge en laddning räcker

Satisfyer Sexy Secret är laddas med hjälp av en magnetisk USB-sladd, vilket gör laddningsprocessen både bekväm och snabb. Vanligtvis tar det omkring 1,5 till 2 timmar att ladda vibratorn och du kan förvänta dig cirka 60 till 90 minuters njutning på en laddning, beroende på vilken intensitetsnivå du väljer. Det är tillräckligt med tid för att experimentera, eller få ett par orgasmer, men personligen tycker jag förhållandet mellan laddningstid och batteritid är rätt kasst. Jag menar, hur hade det varit om din mobil fungerat på samma sätt – 90 minuter laddning för att kunna använda den i en timme? Kom igen.

Vibration

 • Starkare vad den ser ut
 • Mer ytliga vibrationer än djupgående, masserade
 • Stimulerar klitoris något svagare än We-Vibe Chorus

Den här lilla vibratorn är starkare än vad den ser ut. Hastigheten på vibrationerna har en bred variation, vilket innebär att du kan hitta ett vibrationsläge som passar just dina behov perfekt, oavsett om du föredrar lätta, retande vibrationer eller mer intensiva. Styrkan på vibrationerna är definitivt mer ytliga och ”surrande”, än ”mullrande” och djupgående.

Jag upptäckte dock att styrkan på vibrationerna påverkades av valet av trosor/byxor och hur tight de satt åt. Eftersom kläderna håller vibratorn på plats och ”pressar” den mot klitoris upplever du mer eller mindre stimulans beroende på hur åtsittande kläder du bär ovanpå vibratorn. Jag älskar starka och djupgående vibrationer, så min upplevelse med Sexy Secret var överlägset bäst när jag bar vibratorn under ett par tighta jeans, yogabyxor.

Min upplevelse är att Sexy Secret inte stimulerar klitoris lika kraftigt som We-Vibe Chorus, men definitivt mer kraftfullt än We-Vibe Moxie.

trosvibrator

Ljudnivå

 • Tysta vibrationer
 • ~45 dB
 • Låter igenom kläderna, men misstas lätt för en vibrerande mobiltelefon

Satisfyer Sexy Secret är tänkt att vara en diskret vibrator som enkelt kan gömmas under kläderna och aktiveras på vilken privat eller folkfylld plats som helst förnjutning on the go. För att det ska vara möjligt behöver ljudnivån från vibrationerna vara tillräckligt låga för att inte dra till sig oönskad uppmärksamhet. Sexy Secret har en ljudnivå på 40-50 dB, vilket är jämförbart med ljudnivån i ett bibliotek eller en tyst viskning. Detta gör den perfekt för dig som vill utforska ”public play” tillsammans med en partner, eller på egen hand.

Självklart provade jag och min partner att använda vibratorn tillsammans på ett café i stan – något jag verkligen rekommenderar (så spännande och roligt!). På de lägre nivåerna hördes inte vibrationerna alls. Inte ens min partner som satt mitt emot hörde dem. Faktum är att han var tvungen att fråga om den ens var på. När han långsamt höjde intensiteten på vibrationerna och tillslut nådde max kunde vi båda höra vibrationerna genom kläderna, men vi båda tyckte att de lät precis som en mobiltelefon som låg och vibrerade i någons handväska, vilket är ett ljud som ingen bryr sig om. Så, visst, folk omkring er kanske kan höra vibrationerna på högsta nivån, men de kommer inte bry sig.

Trosvibrator

Räckvidd & Anslutning

 • Enklare att ansluta till mobilen än We-Vibe Chorus
 • Sporadiska anslutningsproblem
 • Inget lätt sätt att återansluta vibratorn till mobilen

Efter att ha upplevt många frustrerande situationer med min We-Vibe Chorus och We-Vibe Sync, som båda är notoriskt kända för att tappa anslutningen titt som tätt, hoppades jag verkligen på en bättre upplevelse med Satisfyer Sexy Secret. Tyvärr vart den inte mycket bättre.

Sexy Secret är lättare att ansluta till mobilen än We-Vibe Chorus, men kan tappa kontakten helt utan förvarning och logik. Don’t get me wrong, det är inte som att det händer hela tiden, men under veckan jag testade vibratorn hände det minst 8 gånger. Både jag och min partner försökte lära oss vad exakt som fick vibratorn att disconnecta från mobilen, men vi hittade ingen logik bakom avbrotten. Ibland kunde han sitta precis bredvid mig (1 meter ifrån) och tappa anslutningen.

Det som gör situationen ännu värre är att Sexy Secret inte går in i ”parningsläge” när den tappar anslutningen. Det gör nästan alla andra Bluetooth-enheter för att snabbt återupprätta anslutningen automatiskt när den bryts. Det innebär att jag och min partner var tvungna att manuellt stänga av och sätta på vibratorn igen varje gång den tappade kontakten för att etablera en ny anslutning till mobilen. Detta är något som Satisfyer måste lösa.

Missförstå mig inte, vi hade fortfarande underbara och spännande upplevelser med Sexy Secret. Anslutningsproblemen förstörde inte helhetsupplevelsen, men självklart hade vi haft ännu roligare om anslutningen var mer pålitlig.

trosvibrator

Användargränssnitt

 • Kontrolleras via Satisfyer Connect App
 • Enklare än We-Vibe Connect, men färre funktioner
 • Apen har underbara erotiska noveller som är synkroniserade till vibratorn

Sexy Secret kontrolleras via Satisfyer Connect App som är gratis och enkel att använda. Allt i appen känns väldigt intuitivt och självklart. Man lär sig använda alla funktioner efter ett par minuters experimenterande. Den är lättare att använda än We-Vibe Connect, men har inte lika många funktioner.

En funktion som jag fullkomligt älskar är Remotyca Berättelser, som är korta, erotiska ljudböcker på engelska som är synkade till vibratorn. Du sätter alltså vibratorn på plats innanför trosorna, väljer en historia du vill lyssna på och sedan sköter appen resten. Vibrationerna blir mer eller mindre intensiva beroende på vad som händer i historien. När den sexiga yogainstruktören lägger sina varma händer på huvudkaraktärens kropp blir vibrationerna mer intensiva, och när de har sex på matbordet efter ett par glas vin pulserar vibratorn i kraftiga stötar. Alltså, hur amazing är inte det? Jag älskar att läsa erotiska noveller och erotiska ljudböcker är ännu bättre. För mig är den här funktionen en fullträff som jag använder ofta. Jag önskar bara att det fanns fler berättelser att välja mellan och kanske en manlig berättarröst ibland.

Trosvibrator

Form & Anpassningsbarhet

 • Underbar form!
 • Verkligen anpassad efter hur en kvinnokropp ser ut
 • Fantastiskt skön att gnugga sig emot

Jag verkligen avgudar formen på Satifyers Sexy Secret. När man klickar fast den i trosorna eller bara håller den mot underlivet känner man verkligen att Satisfyer har utgått från hur den kvinnliga kroppen faktiskt ser ut. Kroppen på vibratorn är lätt kurvad, med en bredare platt yta på toppen som fördelar vibrationerna över klitorisområdet, och en tjockare, mer spetsig svans som sprider vibrationerna mot slidöppningen. Denna lilla vibratorn har verkligen förmågan att stimulera vulvans alla känsliga områden på en och samma gång.

Efter ett par omgångar med vibratorn mellan benen upptäckte hur skönt det var att sitta på min kontorsstol och försiktigt gnida, eller gnugga, mig själv mot vibratorn när den satt på plats innanför mina trosor. Med väldigt små rörelser kunde jag kontrollera hur intensivt den stimulerade klitoris och hur skönt den pressade mot min öppning. Det är svårt att förklara – men jag rekommenderar verkligen att du testar själv! Du kommer förstå hur jag menar, och det kommer definitivt göra din sittande arbetsdag på kontoret enormt mycket skönare.

trosvibrator

Pris

 • Finns till ett riktigt bra pris just nu
 • Är prisvärd
 • Det är värt att ge den en chans!

Priset på den här underbara lilla vibratorn varierar, men du kan köpa den för ett riktigt bra pris här om du är tillräckligt snabb. Om jag väger alla för- och nackdelar mor varandra. Den underbara formen, mot de frustrerande anslutningsproblemen. Den spännande appen mot de något ytliga vibrationerna, kommer jag ändå fram till att Satisfyer Sexy Secret är värt sitt pris. Den erbjuder enorma möjligheter att leva ut dina fantasier om diskret ”public play” med din partner eller på egen hand. Den kan verkligen användas när som helst, vart som helst. Trots att vibrationerna är lite ytliga kunde den ge mig härliga orgasmer. Den passar alla som vill vidga sina vyer oh experimentera med sin lust och njutning på spännande sätt. Jag tycker du ska ge den en chans!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Vibration (styrka)
Vibration (hastighet)
Ljudnivå
Räckvidd & Anslutning
Användargränssnitt
Form & Anpassningsbarhet
Pris
Slutbetyg

test

twst