Hur gör man satisfyer tystare

Hur gör man sin Satisfyer tystare?

Det är ingen hemlighet att Satisfyer och liknande sexleksaker har revolutionerat många kvinnors sexliv, genom att skapa en helt ny dimension av njutning som sträcker sig bortom traditionella vibratorer. Med den där fängslande sugeffekten som påminner om en skicklig partner, har lufttrycksvibratorer vunnit en trogen följeslagare hos kvinnor världen över, vilket har gjort att dessa leksaker har etablerat sig som moderna klassiker i sexleksaksindustrin. Men, och det är här som klämman kommer, det finns ett bekymmer som inte kan ignoreras: ljudnivån.

Ja, du har säkert hört det, antingen från vänner, på forum, eller i produktrecensioner – Satisfyer kan vara ganska högljudd. Det är som att ha en liten motorbåt i handen, vilket kan vara distraherande, inte bara för dig som kanske kämpar med att fokusera på din njutning för att få orgasm, utan även för dem runt omkring dig. Såvida du inte bor ensam i ett ljudisolerat hus, är chansen stor att den där gurglande ljudnivån kommer att tränga igenom väggarna, vilket kan skapa en väldigt obekväm situation.

Hur mycket låter en Satisfyer?

Ljudnivån på en Satisfyer kan variera beroende på modell och inställningar, men många användare beskriver det som att ljudnivån ligger någonstans mellan en elektrisk tandborste och en hårtork på låg inställning. I decibel kan detta variera från cirka 40 dB till 70 dB. För att ge en jämförelse är normal konversationsvolym ungefär 60 dB, medan en hårtork kan vara runt 70-80 dB. Det är inte öronbedövande, men tillräckligt högt för att kunna höras genom en dörr eller en tunn vägg om man inte gör något för att dämpa ljudet.

SatisfyerUngefärlig LjudnivåJämförelse
Satisfyer Pro 245-55 dBMellan en viskning och ett normalt samtal
Satisfyer Penguin50-60 dBNormalt samtal
Satisfyer Pro G-Spot45-55 dBMellan en viskning och ett normalt samtal
Satisfyer Pro 355-65 dBMellan ett normalt samtal och en diskmaskin
Satisfyer Pro Plus40-50 dBMellan biblioteksviskning och ett normalt samtal
Satisfyer Pro Traveler45-55 dBMellan en viskning och ett normalt samtal

Göra Satisfyer tystare

Med det sagt är det är fullt förståeligt att du önskar en mer diskret användning av din Satisfyer, utan att minska njutningen du får av den. Lyckligtvis finns det flera sätt att minska ljudnivån på din Satisfyer.

  1. Lägg en handduk eller ett täcke över sexleksaken för att dämpa ljudet.
  2. Placera munstycket korrekt över klitoris för att skapa en tät förslutning, vilket minskar ljudnivån.
  3. Använd Satisfyer i badkaret eftersom vatten är en bra ljudisolator.
  4. Använd ljudabsorberande material som kuddar eller skumpaneler för att ytterligare dämpa ljudet.
  5. Kombinera flera lager av textilier som handdukar och tröjor för att optimera ljudisoleringen.

Täcke eller handduk

Ett av de enklaste och mest lättillgängliga sätten att göra din Satisfyer tystare är att lägga en tjock handduk eller ett täcke över sexleksaken när du använder den. Genom att dämpa ljudet med en textilbarriär kan du fortsätta att njuta av Satisfyers alla fördelar, men med en betydligt lägre ljudvolym. Det är viktigt att notera att handduken inte bara minskar ljudet, utan även skapar en mer mysig och intim känsla, vilket faktiskt kan bidra till ökad njutning. Men, du bör vara medveten om att det kan bli varmare under täcket eller handduken, så var försiktig så att det inte blir obehagligt varmt.

Placera din Satisfyer bättre

En annan faktor som kan påverka ljudnivån är korrekt placering av Satisfyerns munstycke. Om du placerar Satisfyers munstycke direkt över klitoris så att det skapar en tät förslutning kommer lufttrycket att effektiviseras och därmed minska ljudet. Ett tätt vakuum runt klitoris kan förhindra luft från att sippra ut, vilket inte bara maximerar njutningen utan även sänker ljudnivån. Det kan krävas lite experimenterande för att hitta den perfekta vinkeln och positionen, men det är värt ansträngningen, både för den akustiska och den fysiska upplevelsen. Om du vill veta mer om hur du placerar din Satisfyer så bra som möjligt över klitoris kan du läsa mer om det här.

Använd din Satisfyer under vatten

Slutligen, att använda din Satisfyer i badkaret är ett annat utmärkt sätt att både höja njutningsgraden och sänka decibelnivån. Vatten är en utmärkt ljudbarriär, och när sexleksaken är nedsänkt i vatten blir ljudet betydligt tystare. Detta har den extra fördelen att det ofta känns ännu bättre att använda din Satisfyer i vatten, tack vare den sköna känslan av värme och tryck som vattnet tillför. För det mesta är Satisfyer och liknande produkter vattentäta, men det är alltid en god idé att dubbelkolla detta innan du tar steget att använda den i vatten. Om du vill veta om just din modell av Satisfyer är vattentät kan du klicka här.

Sammanfattningsvis, det finns många kreativa lösningar för att göra din Satisfyer tystare utan att för den delen göra avkall på njutningen. Oavsett om du väljer att dämpa ljudet med textilier, fokuserar på en korrekt placering av munstycket, eller tar din njutning under ytan i ett varmt bad, är möjligheterna många. Med lite kreativitet och experimentlusta kan du både maximera njutningen och minimera ljudet och på så sätt verkligen ha det bästa av två världar.

Varför låter Satisfyer så mycket?

Det är värt att notera att teknologin bakom sexleksaker ständigt förbättras och det finns nu varianter på marknaden som säger sig vara tystare än Satisfyer. Men ibland är dessa alternativ inte lika kraftfulla, vilket skapar en annan typ av kompromiss. För varje decibel du minskar kan du också vara tvungen att avstå från en viss nivå av intensitet, vilket leder till den ständiga balansakten mellan diskretion och maximal njutning.

För att sammanfatta, Satisfyers popularitet är välgrundad, men dess bullriga ljudnivå lämnar mycket att önska. Det blir en källa till både njutning och irritation, vilket kan minska dess potential att vara den ultimata sexleksaken för alla kvinnor. Tills dess att en tystare, men ändå kraftfull version finns tillgänglig, kommer denna lilla gadget att fortsätta vara ämnet för både lyriska hyllningar och frustrerade klagomål.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst