vart sätter man satisfyer

Vart sätter man Satisfyern?

I din resa genom världen av sexuell njutning och upptäckt har du förmodligen stött på en mängd olika sexleksaker som lovar att ta din sexuella upplevelse till en helt ny nivå. En av dessa är Satisfyer, en sexleksak känd för sin förmåga att erbjuda beröringsfri stimulering, oftast med fokus på klitoris. Men det är viktigt att påpeka att denna sexleksak är mer mångsidig än vad många tror – den har potential att stimulera många fler erogena zoner på kroppen än bara den mest uppenbara.

Vart placerar man en Satisfyer?

Men först, vart sätter man en Satisfyer? Det mest klassiska sättet att positionera en Satisfyer är över klitoris, vilket generellt är en ganska enkel process, men det är viktigt att följa några grundläggande steg för att få den bästa möjliga upplevelsen.

Hur placerar man en Satisfyer?

 • Börja med att vara avslappnad och i en bekväm position där du lätt kan nå klitoris.
 • Sätt på Satisfyer på den lägsta inställningen innan du applicerar den mot huden.
 • Vik ut dina yttre blygdläppar med fingrarna eller dra tillbaka huden på venusberget för bättre exponering av klitoris.
 • Placera det öppna munstycket på din Satisfyer direkt över klitoris, så att den omsluter området.
 • Justera positionen tills du känner att det är lufttätt, ett vattenbaserat glidmedel kan hjälpa.
 • Experimentera med olika inställningar för att hitta den stimuleringsnivå som passar dig bäst.
 • Få en riktigt skön orgasm
 • När du är klar, minska intensiteten och ta bort leksaken försiktigt.

För det första, se till att du är bekväm och avslappnad; en avslappnad sinnesstämning kan förstärka de fysiologiska reaktionerna på sexuell stimulering. Placera dig i en ställning där du enkelt kan nå klitoris och hålla Satisfyer på plats.

Placera Satisfyer över klitoris

Sätt igång sexleksaken på den lägsta inställningen innan du sätter den mot kroppen, så att du kan vänja dig vid känslan. När du känner dig redo, placera den öppna änden av Satisfyer över klitoris. Det mjuka silikonmunstycket ska omsluta klitoris utan att faktiskt röra den, eftersom stimuleringen kommer från tryckvågor eller vakuum som skapas av leksaken. Det är viktigt att den får en bra tätning, så du kan behöva justera den något eller använda lite vattenbaserat glidmedel för att hjälpa till att skapa en vakuumtät försegling mellan huden och munstycket.

Vik ut blygdläpparna för bättre placering

Att vika ut de yttre blygdläpparna eller lätt dra huden på venusberget bakåt kan faktiskt hjälpa till att skapa en bättre försegling när du använder din Satisfyer. Detta kan exponera din klitoris mer direkt och därmed göra det enklare att positionera sexleksaken så att den skapar det nödvändiga vakuumet för optimal stimulering.

Att dra huden stramt kan särskilt vara till hjälp om du har mer tjockare blygdläppar eller om klitoris ligger mer dolt. Detta gör det enklare för sexleksaken att omsluta klitoris helt och hållet, vilket i sin tur kan leda till en kraftfullare och mer fokuserad stimulering. En bra tätning är avgörande för Satisfyers funktion, eftersom den beröringsfria stimuleringen kommer från tryckvågor eller ett vakuum som apparaten skapar.

Om du finner det klurigt att hålla hudveck eller blygdläppar undan samtidigt som du hanterar apparaten, kan det vara hjälpsamt att använda den ena handen för att justera huden och den andra för att hålla och styra Satisfyer. Vissa personer finner det även hjälpsamt att använda en liten mängd vattenbaserat glidmedel runt klitoris och de inre blygdläpparna för att underlätta en bättre försegling.

Hur vet man att en Satisfyer är placerad korrekt?

Du vet att din Satisfyer är korrekt placerad när ljudnivån minskar, från ett ganska högljutt ljud till ett dovt puttrande. När Satisfyer är korrekt placerad och du börjar njuta av känslan att ha den runt din klitoris kan du börja experimentera med de olika inställningarna. Många modeller erbjuder olika hastigheter och pulsmönster, så ta dig tid att utforska dessa för att hitta vad som fungerar bäst för dig.

Hålla kvar eller ta bort Satisfyer under orgasm?

Om eller när du väl når din orgasm kan det kännas lockande att ta bort Satisfyern från klitoris. Orgasmögonblicket är högst individuellt, och olika personer föredrar olika sätt att hantera det. Här är några alternativ:

 • Håll kvar din Satisfyer: Många finner att hålla kvar Satisfyer under orgasmen kan förstärka och förlänga känslan. Om du är en person som uppskattar kontinuerlig stimulering genom hela orgasmen, kan detta vara det bästa valet för dig.
 • Ta bort din Satisfyer: Andra finner klitoris för känslig under och strax efter orgasmen och föredrar därför att ta bort leksaken precis som orgasmen börjar. Om du känner att stimuleringen blir för intensiv, kan det vara bättre att ta bort den.
 • Minska Intensiteten: En annan strategi kan vara att minska intensiteten på Satisfyer när du närmar dig orgasm. Detta kan skapa en mjukare ”landning” och gör det möjligt att hålla kvar leksaken över klitoris utan att känslan blir för överväldigande.
 • Kombinera: Du kan också kombinera dessa metoder genom att hålla kvar sexleksaken men ändra positionen eller vinkeln för att minska direkt stimulering av klitoris. Detta kan vara särskilt användbart om du vill uppnå multipla orgasmer.

Det kan krävas lite experimenterande för att ta reda på vad som fungerar bäst för dig. Det viktigaste är att vara uppmärksam på din egen kropp och dess signaler. Om det känns bra att hålla kvar Satisfyer under orgasmen, gör det. Om det blir för mycket, ta bort den eller justera inställningarna. Det finns ingen ”rätt” eller ”fel” metod; det handlar helt om personliga preferenser och komfort.

Ta bort Satisfyer

Innan du helt avslutar din sköna stund, minska intensiteten på din Satisfyer gradvis och ta bort sexleksaken försiktigt.

Tänk på att varje person är unik och det kan ta lite tid att förstå exakt hur Satisfyer bäst fungerar för dig. Det är alltid en bra idé att läsa användarinstruktionerna och eventuellt läsa online-recensioner eller guider för ytterligare tips och tricks.

Andra ställen att placera en Satisfyer

Satisfyer är inte enbart begränsad till klitorisstimulering; dess teknologi med tryckvågor eller vakuum kan även ge en skön stimulering av andra erogena zoner på kroppen. Det är viktigt att komma ihåg att varje individ har unika förutsättningar och preferenser, så att experimentera för att finna vad som fungerar bäst för dig är nyckeln.

Bröstvårtorna

Bröstvårtor är en ofta förbisedd erogen zon som kan vara särskilt känslig för olika former av beröring. Att placera Satisfyers öppning över bröstvårtan kan skapa en intensiv, pulserande sugkänsla som kan vara mycket tillfredsställande för både män och kvinnor. För vissa kan detta till och med utlösa en helkroppsupplevelse som är lika intensiv som en orgasm. Det kan vara särskilt spännande att kombinera detta med stimulering av andra erogena zoner för en mer omfattande upplevelse av intensiv njutning.

Frenulum

För män är frenulum, eller det elastiska bandet av vävnad under ollonet på penis, en mycket känslig zon. En Satisfyer kan användas här med stor försiktighet. Eftersom frenulum är så känsligt, är det viktigt att börja med lägsta möjliga inställning och vara redo att avbryta om det blir för intensivt. Om du finner den lägre inställningen tillfredsställande, kan du gradvis öka intensiteten. Detta är ett perfekt ställe att placera din Satisfyer på din partners kropp om ni vill leka med den tillsammans.

Inre Blygdläppar

De inre blygdläpparna, som ligger mycket nära klitoris och vaginan, är också mycket känsliga. Eftersom de är tunnare och ofta mer känsliga än de yttre blygdläpparna kan de vara mottagliga för Satisfyers sköna stimulering. Placera apparaten försiktigt mot de inre blygdläpparna och experimentera med olika inställningar. Observera att en god tätning här kan vara svårare att uppnå än på klitoris, så lite vattenbaserat glidmedel kan hjälpa.

När du experimenterar med olika platser att placera din Satisfyer är det viktigt att ta det försiktigt och alltid börja med den lägsta inställningen. Var också medveten om att vissa områden kan kräva en mer subtil teknik eller en annan form av förspel för att verkligen njuta av upplevelsen.

Du bör också vara medveten om vissa praktiska aspekter. Satisfyers storlek och form kan göra det lite klumpigt att använda den på vissa ställen. Eftersom apparaten är utformad för att skapa en sugande effekt, behöver den en slät yta för att skapa ett effektivt vakuum, vilket begränsar användningen på vissa kroppsdelar.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst