billigaste lufttrycksvibratorn

Satisfyer Pro 2

billigaste lufttrycksvibratorn
Satisfyer Pro 2
Sammanfattning
Även om Satisfyer Pro 2 kanske inte har alla bells and whistles som nyare lufttrycksvibratorer har, är det fortfarande ett bra alternativ för dig som letar efter en pålitlig och prisvärd sexleksak som ger intensiv klitorisstimulering. Med unika lufttrycksvågsteknik är deb fortfarande lika effektiv idag som den var för nästan tio år sedan, och det är ett utmärkt val för alla nybörjare.
Kvalitetskänsla
53
Användarvänlighet
74
Batteritid / laddning
70
Ljudnivå
65
Finesser
52
Lyfttrycksvariation
60
Munstyckets utformning
64
Pris
90
Läsarbetyg4 Betygsätt
42
Passar dig som
Gillar retrokänsla
Tycker om kufttrycksvibrationer
Är nybörjare på sexleksaker
Passar inte dig som
Uppskattar en känsla av lyx
Vill experimentera med avancerade funktioner
66
Tingles
Vill du köpa Satisfyer Pro 2 till ett riktigt bra pris?

I den här recensionen ska vi bege oss bakåt i tiden, närmare bestämt till 2016. Kommer du ihåg – våra liv kretsade kring Pokémon GO, vi förlorade gorillan Harambe, Donald Trump blev president i USA, och vi fick återigen förlora oss i Harry Potters universum när filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them hade premiär på bio. 2016 var även ett år då sexleksaksmarknaden fullkomligt revolutionerades genom lanseringen av Satisfyer Pro 2.

Även om det inte var den första lufttrycksvibratorn på marknaden blev Satisfyer Pro 2 den första sexleksaken som kvinnor vågade tala öppet om med sina vänner och bekanta – vilket gjorde den ohyggligt populär. Jag var en av alla miljoner kvinnor som köpte Satisfyer Pro 2 på rekommendation från en av mina vänner som inte kunde sluta prata om hur effektiv den var på att ge henne orgasmer på löpande band. Då recenserade jag inte sexleksaker – men det gör jag nu! Så, i den här recensionen ska jag hälsa på min gamla flamma och undersöka hur den står sig mot dagens lufttrycksvibratorer. Håller Satisfyer Pro 2 fortfarande måttet nästan 10 år senare?

Satisfyer Pro 2

Vikt 110 gram
Storlek 165 x 46 x 60 mm
Batteritid Upp till 2 timmar
Tid för att ladda fullt ~2 timmar
Material Kroppssäkert Silikon och ABS-Plast
Ljudnivå Som en viskning (<50 decibel)

Första intryck av Satisfyer pro 2

Satisfyer Pro 2 är at betrakta som något av en retroleksak, vilket syns på den enkla förpackningen. Ingen lyxkänsla här inte.  

Förpackning

Det abstrakta designvalet avslöjar inte mycket. Ett styvt plaststycke i förpackningen är format efter leksakens form och håller den stadigt på plats.

Lådan ger definitivt inte en rättvis känsla av vad som finns inuti. Den torra papperslådan är sannerligen inte lika snygg eller smidig som Satisfyer Pro 2. Ännu ett bevis på att man inte ska döma en bok efter omslaget. Innehållet i lådan (förutom leksaken förstås) är inget utöver det vanliga.

I lådan får du alltså själva sexleksaken, den magnetiska laddaren och ett litet manualhäfte som beskriver hur du använder Satisfyer Pro 2.

Den levereras inte med någon egen förvaringsväska – vilket är en liten besvikelse, men också förståeligt med tanke på det låga priset.

Lufttrycksvibratorn

Om jag skulle kunna beskriva Satisfyer Pro 2 Next Generation med ett uttryck skulle det vara retro feel.

Precis som lådan ser den här Satisfyer-produkten inte ut som en traditionell sexleksak vid första anblick. Du skulle lätt kunna förväxla den med ett massageverktyg eller en skönhetsprodukt.

Själva sexleksaken har ingen överdrivet komplicerad design. Det är ett lätt böjt handtag, med enkla kontroller och ett silikonhuvud på toppen. Färgen beskrivs som rose gold men personligen skulle jag beskriva den som bronsfärgad.

Allt sammantaget ser inte Satisfyer Pro 2 ut att vara mycket för världen. Med tanke på att även de billigaste sexleksakerna på marknaden idag är designade som strömlinjeformade rymdskepp har designen och känslan av att hålla Satisfyer Pro 2 i min hand inte åldrats särskilt bra. Jag hade inte köpt den på grund av utseendet idag om jag inte visste något om den.

Leksakens följsamma kropp är tillverkad av högkvalitativ ABS-plast. Munstycket på toppen är tillverkat av silkesmjuk silikon av medicinsk kvalitet. Det är exceptionellt mjukt vid beröring men tillräckligt fast för att skapa en bra slutning runt klitoris.

Det är värt att nämna att den ursprungliga Satisfyer Pro 2 har ett mindre munstycke än de nyare versionerna av Satisfyer Pro vilket gör det lite svårare att placera den rätt runt klitoris.

Något som är imponerande är att Satisfyer Pro 2 har 15års garanti från tillverkaren, vilket innebär att jag skulle kunna få en ny från tillverkaren om den gick sönder idag – 8 år efter att jag köpte den. Det är en vild och generös praxis som Satisfyer har för alla sina produkter.

Hur fungerar Satisfyer Pro 2?

Innan du använder Satisfyer Pro 2 måste du koppla in den för en första full laddning. Detta kan ta upp till 8 timmar, så den är inte redo att användas direkt ur lådan.

En annan anmärkning om att ladda batteriet är att LED-indikatorn blinkar medan sexleksaken laddas. När den har laddats till full kapacitet kommer LED-indikatorn att lysa med ett fast sken.

Funktioner

Satisfyer Pro 2 påminner mig om hur långt utvecklingen har kommit när det gäller sexleksaker. I en värld där till och med buttplugs kan styras trådlöst genom appar har den verkligen inga unika funktioner att skryta med idag. Men, trots att Satisfyer Pro 2 inte har alla fancy finesser som många andra sexleksaker har idag räcker de gott och väl.

  • 11 olika hastigheter att välja mellan
  • IPX7 klassificering vilket gör den tillräckligt vattentät för att användas i duschen
  • Silikonhuvudet är icke-poröst, giftfritt och 100% kroppssäkert

Hur känns Satisfyer Pro 2 2023?

Vid det här laget känns det inte som jag behöver ge någon ingående förklaring om hur man använder Satisfyer Pro 2, eftersom lufttrycksvibratorer blivit så populära att nästan alla vet hur man använder dem. Men, för dig som aldrig använt en Satisfyer kommer här en liten hjälp på traven.

Första steget är att vika ut dina blygdläppar för att exponera din klitoris så mycket som möjligt, sedan sätts munstycket direkt över den. Tricket är att se till att munstycket täcker hela klitoris och inte lämnar utrymme för luft att smita ut mellan huden och leksaken.

Kontrollknapparna är gjorda av silikon och de är mycket lätta att hitta även utan att titta på leksaken. En anmärkningsvärd skillnad mellan den första versionen av Satisfyer Pro 2 och de nyare versionerna är att den här originalversionen saknar + och – knapparna. Det finns alltså bara en stor knapp för att cirkulera mellan de olika intensiteterna. Det innebär ett problem för mig som gärna vill sänka intensiteten precis efter en orgasm eftersom jag ofta är alldeles för känslig för att hålla kvar leksaken på samma styrka.

Det som är bra är att Satisfyer Pro 2 är så himla lätt att använda. Det spelar verkligen ingen roll om man är oteknisk, eller aldrig använt en sexleksak tidigare. Vem som helst kan lära sig hantera den här sexleksaken på ett par minuter.

Sensationen är väldigt annorlunda från andra, mer moderna lufttrycksvibrationer. Satisfyer Pro 2 känns mer hårdhänt och stegen mellan nivåerna av intensitet är väldigt små. Lägsta styrkan är ganska stark, samtidigt som den högsta styrkan är lite lägre än vad många liknande leksaker levererar idag.

Men, den gör sitt jobb precis lika bra som den gjorde för flera år sedan och jag känner mig inte det minsta missnöjd när jag lägger den ifrån mig.

Rengöring

Silikonmunstycket är helt löstagbart (men levereras inte med några reservdelar – så tappa inte bort det när du rengör leksaken). Om du har en rengöringsprodukt för sexleksaker till hands kan du använda den i nödfall. Dessa fungerar verkligen bäst om du snabbt vill desinficera och punktrengöra dina leksaker.

Personligen nöjer jag mig med varmt vatten och mild tvål och låter den sedan torka på en torr handduk.

Mina tankar om Satisfyer pro 2

Jag har haft möjlighet att utforska olika sexleksaker på marknaden, men min resa började (nästan) med Satisfyer Pro 2 som släpptes för nästan 10 år sedan. Under årens lopp har många nya lufttrycksleksaker introducerats på marknaden, och var värt att utforska hur Satisfyer Pro 2 står sig mot dessa nyare modeller.

Först och främst är det viktigt att notera att Satisfyer Pro 2 var en av de första lufttrycksleksakerna på marknaden. Den var revolutionerande när den släpptes, och den håller sig fortfarande ganska bra gentemot sina nyare konkurrenter även efter nästan ett decennium. Leksaken använder lufttrycksvågor för att stimulera klitoris, vilket fortfarande kan leda till intensiva och lustfyllda känslor.

Jämfört med modernare lufttrycksleksaker håller Satisfyer Pro 2 fortfarande måttet. Den är prisvärd, enkel att använda och ger en unik känsla som många användare uppskattar. Satisfyer Pro 2 har också en elegant och diskret design, men sannerligen inte lika sexig eller elegant som många andra alternativ.

Det är värt att notera att nyare lufttrycksleksaker på marknaden kan ha ytterligare funktioner som Satisfyer Pro 2 inte erbjuder. Till exempel kan vissa nyare leksaker ha flera intensitetsinställningar, mer avancerade kontroller eller till och med app-anslutning. Dessa funktioner kan vara tilltalande för vissa användare som letar efter en mer anpassningsbar upplevelse.

Även om Satisfyer Pro 2 kanske inte har alla bells and whistles som nyare lufttrycksvibratorer har, är det fortfarande ett bra alternativ för dig som letar efter en pålitlig och prisvärd sexleksak som ger intensiv klitorisstimulering. Dess unika lufttrycksvågsteknik är fortfarande lika effektiv idag som den var för nästan tio år sedan, och det är ett utmärkt val för alla nybörjare.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / laddning
Ljudnivå
Finesser
Lyfttrycksvariation
Munstyckets utformning
Pris
Slutbetyg

test

twst