Recension av Satisfyer Double Wand-er

Satisfyer Double Wand-er

SponsorSatisfyer
Recension av Satisfyer Double Wand-er
Satisfyer Double Wand-er
Sammanfattning
Satisfyer Double Wand-er är den mest prisvärda wand-vibratorn på marknaden just nu. Med mjuka mjuka vibrationer, vackra utseende, och medföljande tillbehör som låter dig stimulera både klitoris och g-punkten samtidigt är detta en perfekt wand-vibrator för nybörjare.
Kvalitetskänsla
75
Användarvänlighet
90
Vibration (styrka)
74
Vibration (hastighet)
86
Ljudnivå
90
Storlek
88
Pris
90
Passar dig som
Vill köpa din första wand-vibrator
Vill känna dubbel stimulans
Uppskattar ett lyxigt utseende
Passar inte dig som
Letar efter en liten, smidig vibrator
Behöver riktigt kraftfulla, djupgående vibrationer
85
Tingles
Vill du köpa Satisfyer Double Wand-er till ett riktigt bra pris?

Test och recension av Satisfyer Double Wand-er

Satisfyer Double Wand-er är en wand-vibrator som erbjuder en mångsidig stimulans för ensamma stunder eller parlekar straight out of the box. Den kommer med två attachments, eller vibrerande silikonhuvuden, en för intern och den andra för extern stimulans vilket gör att du kan få den bästa stimulansen från båda världar i ett och samma paket. En elegant design och silkeslena yta, tillsammans med kraftfulla vibrationer, sägs ge en djup, tillfredsställande stimulans av både klitoris och g-punkten. Men, är det sant? Jag har testat Satisfyer Double Wand-er i en vecka och i den här artikeln kommer jag recensera min fulla upplevelse av Satisfyers senaste wand-vibrator, så att du vet om den är värd din tid och dina pengar.

recension av Satisfyer Double Wand-er

Kvalitetskänsla

 • Gorgeous design
 • Ser riktigt boujee ut
 • Plastiga knappar

Precis som man kan förvänta sig håller Satisfyer Double Wand-er en väldigt hög standard när det kommer till konstruktion och design. Ytan är tillverkad i högblank, vit ABS-plast, med guld-accenter. Det vibrerande huvudet har en mjuk vågtextur längs sidorna, och är tillverkat i kroppssäkert silikon med samma vita nyans som den avlånga kroppen. Tyngden känns förtroendeingivande och sexleksaken är, generellt, en fröjd för ögat.

Jag har ett problem med kontrollknapparna som känns plastiga och icke-responsiva. Visst, kontrollerna fungerar precis som de ska, men känns billiga. När jag trycker på knapparna är responsen så svag att jag ibland undrar om jag tryckte hårt nog. Personligen hade jag föredragit om hela vibratorn varit klädd i silikon istället för ABS-plast. Silikon känns bara varmare och mer välkomnande.

recension av Satisfyer Double Wand-er

Tillbehör

 • Kommer med ett extra silikonhuvud!
 • Stimulerar klitoris och slidan samtidigt
 • Går att kontrollera via Satifyers Connect App

Okej – så, i vanliga fall brukar vi inte prata om tillbehör när vi recenserar wand-vibratorer, men det är absolut nödvändigt när vi pratar om Satisfyer Double Wand-er. För det första, så kommer denna wand-vibratorn med ett extra silikonhuvud som stimulerar både klitoris och inuti slidan samtidigt, vilket är amazing. Faktum är att det blev mitt favoritsätt att använda vibratorn på. För det andra kan den här wand-vibratorn styras genom Satifyer Connect App, vilket innebär att du får en mängd spännande funktioner att leka med, och möjlighet att kontrollera vibratorn på avstånd, vilket kan vara extra kul om man leker tillsammans med en partner.

Om jag ska vara ärlig kändes det inte som att vibratorns hastigheter var perfekt kompatibla med hastighetskontrollerna i appen. Lägsta vibrationsnivån i appen resulterade i ett surrande, elektriskt ljud från vibratorn, utan faktiska vibrationer. För mig kändes appen som en kul bonus, inte mer.

Användarvänlighet

 • Lätt att använda
 • Lätt att kontrollera
 • Lätt att älska

En sak jag älskar med wand-vibratorer generellt, är hur användarvänliga de är. Det krävs varken kunskap eller fantasi för att ha en skön stund med en bra wand-vibrator. Det vibrerande silikonhuvudet är tillräckligt stort för att stimulera fler känsliga områden samtidigt, vilket gör att du inte behöver tänka så mycket på vart exakt du placerar vibratorn.

Satisfyer Double Wand-er är verkligen intuitiv. Kontrollknapparna är busenkla att förstå och inga krångliga funktioner kommer i vägen för själva upplevelsen. Till och med de utbytbara ”topparna” på vibratorn är enkla att skruva av och på – inga konstigheter. Min upplevelse är att Satisfyer Double Wand-er är en perfekt nybörjarleksak.

recension av Satisfyer Double Wand-er

Vibration

 • Kraftiga vibrationer
 • Mer åt det ytliga och ”surriga” hållet än djupa och masserande
 • Är bra på att isolera vibrationerna till toppen av vibratorn
 • Bekväm att hålla i, även på de högre nivåerna

Eftersom jag använder min DOXY Die Cast flitigt och ofta är jag van vid en wand-vibrator som levererar kraft! Det känns orättvist att jämföra Satisfyer Double Wand-er med en wand som DOXY, eftersom Double Wand-er är trådlös med en motor som drivs på uppladdningsbara batterier, vilket gör motorn betydligt klenare. Batterierna kan inte leverera tillräckligt med kraft för att driva en riktigt kraftfull motor.

Men, vibrationerna i Satisfyer Double Wand-er är definitivt inte klena. De tenderar att vara lite mer åt det ytliga ”surriga” hållet, än djupgående och masserande, men jag vågar påstå att Double Wand-er packar tillräckligt med kraft för att tillfredsställa även den mest svårflörtade klittan. Något jag kommit att uppskatta är vibratorer som lyckas isolerar vibrationerna till toppen av leksaken, så att handen som håller vibratorn slipper domna av vibrationerna. Det lyckas Double Wand-er väldigt bra med. Framför allt på de högre vibrationsnivåerna är kroppen stabil att hålla i, samtidigt som huvudet vibrerar intensivt. Det gör Double Wand-er väldigt bekväm att använda under längre stunder – stort plus!

recension av Satisfyer Double Wand-er

Ljudnivå

 • 45-56dB
 • Förvånansvärt tyst
 • Diskret nog att inte störa sovande rumskompisar

Satisfyer Double Wand-er är en förvånansvärt tyst wand-vibrator. På lägsta nivån uppmäter jag 45dB, vilket är aningen högre ljudnivå än inne i ett bibliotek. På högsta intensitet uppmäter jag 56dB, vilket är ungefär lika högt som ett normalt samtal. Om jag ska vara helt ärlig känns det som att ljuden jag ger ifrån mig när jag lägger vibratorn mot kroppen är högre än vibratorns surrande. Jag kan inte säga annat än att Satisfyer Double Wand-er är en perfekt vibrator om du söker efter både kraftiga vibrationer och tyst ljudnivå. Den kommer definitivt inte väcka rumskompisen eller grannarna.

Storlek

 • 27cm lång
 • Väger strax under 1kg
 • Tyngden vilar skönt mot kroppen

Satisfyer Double Wand-er är 27cm lång och väger strax under ett kilo, vilket kan låta både stort och klumpigt. Men, faktum är att den avsmalnande kroppen gör att vibratorn känns kortare än vad den är. Dessutom är majoriteten av vikten placerad långt fram på vibratorn, alltså delen som vilar mot din kropp, vilket gör att du slipper hålla hela tyngden i handen. Jag kan leva med storleken, men vikten är faktiskt perfekt. Den är tung nog att kännas pålitlig och robust, samtidigt som jag inte behöver ”pressa” vibratorn mot proppen för att få en skön nivå av stimulans.

Det är en wand-vibrator vi pratar om här, så om du är ute efter en liten, smidig sexleksak är detta obviously inte rätt val för dig. Men den är tillräckligt smidig att användas tillsammans med en partner i alla tänkbara ställningar och tillräckligt liten för att få plats i vilket nattduksbord som helst.

recension av Satisfyer Double Wand-er

Pris

 • Galet prisvärd
 • Extra tillbehör på köpet
 • Kostar under 700:-

I skrivande stund kostar Satisfyer Double Wand-er under 700:-, vilket är ett fantastiskt bra pris i förhållande till vad du får i form av njutning, kvalité, och funktionalitet. Jag har provat många wand-vibratorer och jag har märkt att det händer något negativt med både kvalitén och vibrationsstyrkan hos wand-vibratorer under 1000:-. Det är inte fallet med Satisfyer Double Wand-er. Den levererar njutning på en nivå långt över prislappen, vilket gör den till, kanske, den mest prisvärda sexleksaken jag använt på ett bra tag. Dessutom får du två utbytbara silikonhuvuden i paketet, vilket är insane, eftersom ett silikonhuvud som kan stimulera g-punkten ofta kostar en femhundralapp extra till de flesta andra wand-vibratorer. Vill du köpa Satisfyer Double Wand-er kan du klicka här.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Vibration (styrka)
Vibration (hastighet)
Ljudnivå
Storlek
Pris
Slutbetyg

test

twst