bästa buttplug för under kläderna
Denna artikel innehåller reklam

2 Sköna buttplugs att bära under kläderna

Att utforska sin egen sexualitet genom att frambringa lite spänning i vardagen är något som många finner upphetsande och njutningsfullt. Ett av de sätt som både män och kvinnor gör detta på är genom att bära en buttplug under kläderna när de är ute i offentliga sammanhang, som när de shoppar eller till och med går till jobbet. Det finns flera anledningar till att denna smått exhibitionistiska aktivitet upplevs som både spännande och njutningsfull av allt fler.

Varför bär man en buttplug under kländerna?

Känslan

För det första, den fysiska känslan av att ha en buttplug i sig kan vara mycket tillfredsställande. Buttpluggen skapar en känsla av ”fyllighet” och tryck mot antingen prostatan eller slidväggen, vilket kan vara otroligt stimulerande på ett väldigt skönt sätt. Dessutom kan rörelsen som skapas av att pluggen rör sig när man går, sätter sig ner, eller ställer sig upp skapa ytterligare stimulans. Varje steg kan framkalla en skön känsla som resonerar genom underlivet och framkallar rysningar genom kroppen.

Den psykologiska effekten

Det finns också en psykologisk komponent av spänning och en medvetenhet om att man gör något som anses smått förbjudet. Att bära en buttplug i offentliga sammanhang kan vara kittlande eftersom det är en hemlig, intim aktivitet som utövas i en icke-sexuell miljö, mitt ibland folk. Det bryter mot normer och skapar en känsla av att vara busig, vilket kan vara mycket upphetsande för vem som helst. Det ger också en känsla av äventyr och kanske sexuell ”nyhet”, att kunna njuta av sin sexualitet på ett diskret sätt under dagliga rutiner.

Känslan av underkastelse eller dominans

För det tredje, kan det även finnas en undergiven och/eller dominant aspekt för vissa individer. Att bära en buttplug kan vara en del av en BDSM-lek, där den som bär pluggen gör det för att behaga en dominant partner, eller som en del av en personlig undergiven upplevelse. Detta kan skapa en djupare känslomässig och psykologisk tillfredsställelse, och förstärka upplevelsen av att vara erotiskt laddad under dagen.

Vilken buttplug är bäst att bära under kläder?

För att få en garanterat skön och diskret upplevelse när du bär en buttplug under kläderna är det viktigt att välja rätt typ av buttplug. Jag ska snart ge dig tips om flera kritiska designegenskaper en buttplug måste ha för att passa bra under kläderna; men först, om du bara letar efter en buttplug som garanterat kommer ge dig en skön upplevelse när du bär den under kläderna kommer här två köp-tips.

Satisfyer Backdoor Lover

Betyg: 5 av 5.

Den här buttplugen är perfekt att bära under längre stunder. Den är unikt utformad efter kroppens naturliga form, vilket gör att den enkelt glider in och lägger sig på rätt plats. Basen är tillräckligt stor för att pluggen inte ska glida in för djupt, även när du rör på dig, men också platt och kroppsnära, vilket gör att den inte syns genom kläderna. Satisfyer Backdoor Lover har också en vibrator-funktion som kan addera ett extra lager av njutning och stimulans, om du känner att du vill göra din upplevelse lite extra intensiv. Vibrationerna är tysta och dämpas lätt genom kläder. Klicka här om du vill köpa den till ett riktigt bra pris.


Ladylove Soft Plug

Betyg: 4.5 av 5.

Ladylove Soft Plug är också en ergonomiskt utformat buttplug som glider in lätt och stannar säkert på plats tack vare sin naturliga form. Detta var en av de första bttplug modellerna jag provade – någonsin, och den är fortfarande en av mina absoluta favoriter. Det som är extra bra med denna är att du kan kontrollera den via en fjärrkontroll, vilket innebär att du inte behöver besöka ett badrum varje gång du vill ändra vibrationerna. Ja, precis. Den vibrerar också – nice, eller hur? Jag tycker absolut du ska ge den ett försök om du är ute efter en diskret buttplug som är perfekt att bära under läderna. Klicka gärna på länken om du är nyfiken.

Hur vet man om en buttplug passar under kläderna?

Genom att noggrant överväga dessa egenskaper när du köper en buttplug, kan du vara rätt så säker på att den kommer kännas skön att bära under kläderna, och dessutom vara diskret nog för att din lilla hemlighet ska gå obemärkt förbi.

1. Material

Silikon rankas som det bästa materialet för buttpluggar som ska bäras under kläderna. Detta beror på att silikon är flexibelt, mjukt och kroppssäkert. Silikon anpassar sig efter kroppens naturliga konturer, vilket minimerar obehag, även när du bär buttplugen under längre perioder. Dessutom är silikon hypoallergent och icke-poröst, vilket gör det hygieniskt och lätt att rengöra. Den silkeslena ytan på silikonbuttpluggar gör det också enklare att föra in den och minimerar friktion när du rör på dig, vilket ökar komforten och njutningen.

2. Design och Form

En väldesignad buttplug bör ha en gradvis avsmalnande form med mjuka kurvor snarare än skarpa svängar. En mjuk, rundad form gör den lättare att föra in och ligger sedan längs med den anala kanalens naturliga form, vilket minimerar obehag och irritation. En buttplug med skarpa svängar, väldigt smal hals, och tjock bas kan vara obekväm och orsaka obehag, speciellt när du rör på dig eller bär buttplugen under en längre tid. En ergonomisk design som kompletterar kroppens naturliga former är avgörande för att säkerställa maximal komfort och njutning när du bär en buttplug under kläderna.

3. Basen

Basen på buttpluggen är väldigt viktig för både säkerhet och diskretion. En platt, välutformad bas som ligger nära kroppen kommer säkerställa att pluggen stannar säkert på plats utan att röra sig in eller ut när du går, sitter, eller ställer dig upp. Dessutom kommer en platt bas att vara diskret under kläderna, och undvika att sticka ut eller skapa en synlig bulk mellan skinkorna. Det för att du kan känna dig självsäker och bekväm när du bär pluggen i offentliga eller sociala sammanhang, medan du fortfarande njuter av den sexuella stimulansen och spänningen som kommer av att ha den i dig.

Sammantaget, att bära en buttplug under kläderna när man är ute och går om sin dag kan vara en djupt tillfredsställande och upphetsande upplevelse. Den fysiska stimulansen, den psykologiska spänningen av det förbjudna, och eventuellt det undergivna/dominanta spelet, kan alla bidra till en ökad känsla av sexuell upphetsning och njutning. Det är en lekfull och spännande sätt att utforska sin sexualitet och addera en nypa spänning till vardagen.

Ska jag skämmas för att jag fantiserar om att bära en buttplug under kläderna?

Absolut inte. Alla har unika sexuella preferenser och det finns inget att skämmas över så länge dina handlingar är samtyckande, lagliga och inte skadar någon annan eller hindrar din eller andras förmåga att utföra arbete eller dagliga aktiviteter. Att utforska din egen sexualitet och finna vad som tillfredsställer dig är en naturlig och hälsosam process. Det är viktigt att omfamna och förstå din egen sexualitet, och att bygga upp en känsla av självacceptans och öppenhet, både för dig själv och eventuella partners.

Om du är orolig för hur andra kan reagera eller om det finns några professionella överväganden att tänka på, kan det vara en god idé att hålla dessa aktiviteter privata eller diskreta. Det är också klokt att vara medveten om och följa alla relevanta lagar och arbetsplatspolicyer.

Om du fortsätter att känna oro eller skam kring dina sexuella preferenser, kan det vara hjälpsamt att tala med en sexolog eller en terapeut som kan hjälpa dig att arbeta genom dessa känslor och skapa en mer positiv och accepterande inställning till dina egna begär.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst