bästa buttplugen för sex
Denna artikel innehåller reklam

Detta är den skönaste buttplugen att bära under sex

Buttplugs är sexleksaker designade för att införas i anus och bäras under en viss tid. De kommer i olika former, storlekar och material, och används både av nybörjare och erfarna inom anallekar. Det fantastiska med buttplugs är att de kan förhöja den sexuella upplevelsen på flera sätt, både fysiskt och mentalt, särskilt när du använder dem tillsammans med en partner. Men visste du att en buttplug inte är lika bra som en annan, speciellt inte om du letar efter en buttplug som du har tänkt att använda under sex med en partner.

Vilken buttplug är bäst för sex med en partner?

När det kommer till att använda buttplugs tillsammans med en partner under sex, är formen på leksaken kritisk för att maximera både njutning och komfort. Många inser ute hur viktigt det faktiskt är, men en buttplug som används för uppvärmning till analsex ser annorlunda ut, än en buttplug som är skön att ha i sig under sex. Här är tre buttplugs som är perfekt utformade för att användas under sex med en partner.

Bästa buttplugen för män under sex

Betyg: 5 av 5.

Aneros Heliz Syn Trident ser helt galen ut och har en ganska saftig prislapp – men hear me out. Den här buttplugen är det bästa som hänt män sedan Fleshlight kom ut på marknaden. Aneros Heliz Syn Trident är designad efter mäns anatomiska struktur. Varje vinkel och kurva är speciellt utformad för att glida in enkelt i baken, sitta stabilt på plats, och stätta precis rätt tryck på prostatan under sex. Den flexibla designen gör att den avrundade toppen masserar prostatan, fram och tillbaka, samtidigt som mannen stöter in och ut under sex. Denna extra stimulans inifrån gör att orgasmen byggs upp snabbare och blir mer explosiv när den väl kommer. Snälla – klicka på länken och ge den en chans. Den kommer förändra dig.

Bästa buttplugen för kvinnor under sex

Betyg: 5 av 5.

Om du är kvinna och letar efter buttplugs att bära under sex med en partner behöver du inte leta längre – Anal Training Kit är precis vad du behöver. Det jag älskar med detta lilla kit är att du får 3 buttplugs i olika storlekar, vilket gör att du enkelt kan hitta en som passar just din kropp. Dessutom är de alla avlånga och smala, vilket ger en fantastisk känsla när din man glider in och ut ur dig där fram. Varje stöt kommer massera både dig och din partner, vilket är en himmelsk upplevelse. Det finns en buttplug i paketet som jag ofta använder tillsammans med min partner. Den har en väldigt smal hals och en tyngd i toppen, vilket är helt amazing att känna när jag har min partner inne i mig.

Hur väljer man buttplug för sex?

Om du specifikt är ute efter en buttplug som är skön att bära när du har sex med din partner finns det vissa egenskaper som du bör fokusera på:

En avlång form

En längre, smalare buttplug ger mer plats för vaginal penetration, vilket kan vara särskilt fördelaktigt om du har samlag samtidigt som buttplugen är på plats. En avlång form kan också nå och stimulera punkter längre in i rektum, som ofta är känsliga och kapabla att generera intens njutning. Till exempel, hos kvinnor kan en längre buttplug indirekt sätta tryck på G-punkten genom den gemensamma väggen mellan vagina och rektum, vilket kan förstärka orgasmer.

Kurvad buttplug för män

Om en man bär buttplugen, bör den ha en viss kurvatur för att effektivt sätta tryck på prostatan. Detta inte bara förhöjer känslan av anal stimulering men kan också göra erektionen hårdare och orgasmen mer intensiv. Prostatan, ibland kallad ”mannens G-punkt,” är en känslig erogen zon som, när den stimuleras korrekt, kan skapa en mycket djup och kraftfull orgasm.

Mjuka material

Silikon är ett idealiskt material för buttplugs av flera anledningar. För det första är det kroppssäkert och lätt att rengöra. För det andra, dess mjukhet gör det mer bekvämt att bära under längre perioder, vilket kan vara särskilt användbart under sex med en partner. Dessutom, en buttplug av silikon är mer flexibel och kan därför anpassa sig bättre till kroppens form, vilket i sin tur gör det enklare att engagera sig i andra former av penetration eller stimulering.

Fördelar med att använda en buttplug under sex

Först och främst, att introducera en buttplug i ditt sexliv kan vara ett utmärkt sätt att utforska nya former av stimulans och njutning. Anus är full av sköna nerver, och stimulering av detta område kan, för många, leda till väldigt intensiva orgasmer. När du har en buttplug inplacerad och ditt fokus flyttas till andra erogena zoner, som klitoris eller penis, kan den dubbla stimulansen göra upplevelsen mycket mer intensiv.

Bra förspel

För det andra är buttplugs utmärkta för förspel. Bara handlingen av att sätta in eller ta ut en buttplug kan vara otroligt upphetsande, särskilt om det görs långsamt och sensuellt. Detta kan också vara en bra möjlighet för din partner att vara delaktig i din njutning, vilket kan skapa en känsla av intimitet och närhet mellan er.

Uppvärmning för analsex

Tredje, buttplugs kan användas som ett träningsredskap för analsex. Om du eller din partner är nybörjare när det gäller analsex, kan en buttplug fungera som en slags ”uppvärmning” för att hjälpa musklerna att slappna av och vänja sig vid känslan av att ha något där bak. Det kan göra övergången till andra former av anala lekar, som pegging eller analsex, mycket smidigare och mer bekväma.

Sköna vibrationer

Fjärde, buttplugs med olika texturer eller vibrationer kan addera en helt ny dimension till ditt sexliv. Till exempel kan en vibrerande buttplug stimulera prostatan hos män, vilket är en annan väg till intensiva orgasmer. Hos kvinnor kan en buttplug dessutom indirekt stimulera G-punkten genom den gemensamma väggen mellan vagina och rektum, vilket kan vara mycket upphetsande.

Perfekta för BDSM

Slutligen, användning av buttplugs kan också vara en form av maktspel eller dominans i en BDSM-kontext. Att ha kontroll över en partners buttplug, antingen genom att sätta in eller ta ut den, eller genom att styra vibrationerna med en fjärrkontroll, kan vara en upphetsande maktutövning för den dominanta partnern, samtidigt som det skapar en känsla av underkastelse och tillit för den undergivna partnern.

Så, oavsett om du är ute efter att utforska nya former av njutning, förstärka ditt förspel, eller engagera dig i en mer komplex erotisk dynamik, har buttplugs mycket att erbjuda. Deras mångsidighet gör dem till ett fantastiskt tillskott

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst