vibrerande buttplug

Vibrerande buttplug

Jag har nyligen börjat utforska analsex med min pojkvän. Jag har använt en vanlig buttplug och är nyfiken på att prova en vibrerande variant. Jag undrar om det finns någon specifik situation eller känsla där en vibrerande buttplug är bättre än en vanlig?

Med den vanliga buttplugen har jag upplevt en skön, fylld känsla och lite tryck som känns underbart under sex. Jag är nyfiken på om en vibrerande plug kan förstärka samma känsla eller om den ger en helt annan upplevelse? Finns det några speciella tekniker eller positioner som fungerar bäst med en vibrerande plug?

Jag är också intresserad av att veta om det är säkert att använda en vibrerande plug under längre perioder och om det finns några risker eller försiktighetsåtgärder jag bör vara medveten om.

-Annie

Vibrerande buttplug

Att dyka in i världen av analsex och sexleksaker är så jäkla spännande, och en vibrerande buttplug kan verkligen ta det hela till en ny nivå. Först och främst, det är grymt att du redan har testat och gillar känslan av en vanlig buttplug. En vibrerande variant kan definitivt addera något extra.

Bästa vibrerande butplug

Först och främst, om du vill ha ett hett tips på en riktigt skön vibrerande buttplug kan jag varmt rekommendera denna. Jag har använt den i flera år tillsammans med min sambo, och det finns verkligen ingen annan modell som gör jobbet lika bra. Förutom att vibrationerna är djupgående och masserande är den bekväm att föra in, vilket är väldigt viktigt för mig. Den sitter på plats utan något som helst skav. Klicka på länken ovan om du också vill ge den en chans!

Hur känns en vibrerande buttplug?

Så, du den där sköna, fyllda känslan du får med en vanlig buttplug, när den sitter precis rätt och du känner hur den pressar mot alla de rätta ställena inuti? Tänk dig nu den, men lägg till ett härligt, pulserande, vibrerande buzz som strålar ut och stimulerar ännu fler känsliga punkter runt och inuti anus. En vibrerande buttplug skickar vågor av njutning genom hela underlivet. När du rör dig eller ändrar position, känns det som att vibrationen följer med, rör sig inuti dig, och träffar nya, sköna ställen hela tiden.

Med en vibrerande buttplug kan du verkligen leka med känslorna under sex. Du kan starta mjukt, låta de milda vibrationerna kittla och reta, bygga upp spänningen. Sen, när du är redo, kan du höja intensiteten. Känslan av den djupare, kraftigare vibrationen som tränger igenom är intensiv. Den kan förstärka varje rörelse, varje stöt, och göra allt mer intensivt. Och när du närmar dig orgasm, kan den extra stimulansen från vibrationen verkligen göra skillnad. Den kan ta dina orgasmer från att vara sköna till att vara djupa, utdragna och helt otroliga. Det är inte bara en annan nivå av njutning, det är som att öppna en helt ny värld av sensationer.

När ska man använda en vibrerande buttplug?

När en vibrerande buttplug är bäst att använda beror verkligen på dig och vad du gillar. Kanske under ett långt, skönt förspel för att bygga upp stämningen? Eller kanske under själva sexet för att få en extra dimension av njutning. Det coola med sexleksaker är att det inte finns några regler – bara massa möjligheter att utforska vad som känns bäst för dig.

Tekniker och positioner med vibrerande buttplug

Tekniker och positioner då? Börja med en mild vibration och lek dig fram till högre intensitet. Det är alltid kul att experimentera. Och tänk på positioner där du lätt kan nå och justera din leksak. Det är ju du som ska ha kontrollen och kunna ändra tempot precis som du vill.

En grej som är bra att tänka på är att ta det i din takt. Det finns inget ”rätt” sätt att använda en vibrerande buttplug. Det handlar om att utforska och hitta vad som känns bäst för dig. Och kom ihåg, det ska vara skönt – så glöm inte att slappna av och njut av varje stund.

Att experimentera med din partner kan också vara superkul. Det öppnar upp för ännu mer kommunikation och utforskande. Så snacka med din kille, berätta vad du är nyfiken på och vad du vill testa. Och framförallt, ha så kul som möjligt på vägen!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst