Pride Dildo
Foto: Tingles

Pride Dildo

Pride Dildo
Pride Dildo
Sammanfattning
Pride Dildo är en fantastisk sexleksak som garanterat kommer att glädja alla som gillar G-punkts- eller prostatastimulering. Designen är vacker, materialet är av hög kvalitet och den sexuella upplevelsen är väldigt tillfredställande. Vare sig den används för sololekar eller partnerlekar är den här dildon ett måste för alla som vill lägga till lite regnbågsfärgad glädje till sitt sexliv.
Kvalitetskänsla
85
Användarvänlighet
85
Flexibilitet
26
Mjukhet
16
Pris
70
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Passar dig som
Är en riktigt Size Queen
Söker en dildo som passar i strap-on
Passar inte dig som
Är oerfaren med större sexleksaker
Ogillar glidmedel
56
Tingles
Vill du också köpa Pride Dildo till ett riktigt bra pris?

Vid första anblicken är Pride Dildo ett konstverk. Regnbågsflaggans färger är vackert införlivade i designen och det mjuka, böjda skaftet är otroligt lockande. Dildon är tillverkad av högkvalitativt silikon som är både kroppssäkert och lätt att rengöra. Silikonets konsistens är silkeslen och känns fantastisk mot huden.

En av de saker som skiljer Pride Dildo från andra dildos på marknaden är dess unika design. Det böjda skaftet är perfekt för G-punkts- eller prostatastimulering, och det något avsmalnande huvudet gör införandet enkelt och bekvämt. Basen på dildon är också utbrett, vilket gör den sele-kompatibel för dem som gillar pegging eller andra lekar med strap-on. Basen fungerar även som en väldigt stark sugkopp, vilket gör att du kan pressa den mot en vägg eller golv och använda den utan att den tappar greppet.

Hur känns Pride Dildo?

När det kommer till att använda Pride Dildo är det viktigt att notera att det är en ganska stor leksak. Skaftet är 20 centimeter långt och har en omkrets på 14 centimeter på sin bredaste punkt. Den är med andra ord ganska mycket större än den genomsnittliga penisen. Det är viktigt att använda rikligt med vattenbaserat glidmedel tillsammans med den här dildon. Inte bara på grunda av storleken, utan också materialet. Silikonet kan skapa lite väl stark friktion utan tillräckligt med glid och silikonet är väldigt styvt, vilket gör dildon väldigt mycket hårdare än en riktig errigerad penis. Så, se till att applicera rikligt med glidmedel. När den väl är smord glider dildon in smidigt och känns otroligt bra.

Även om dildon är väldigt realistiskt utformad (förutom regnbågsfärgen) har penistoppen en väldigt definierad kant som ibland kan kännas lite obekväm när dildon glider ut. Kanten stöter emot bäckenbenet på något sätt som känns mindre bra. Det ledde till att jag började använda dildon ”upp och ned” istället för att undvika att kanten skulle ta emot.

För dem som gillar G-punkts- eller prostatastimulering är Pride Dildo en höjdare. Det böjda skaftet träffar alla rätt ställen och ger intensiva känslor som garanterat leder till explosiva orgasmer. Det lätt avsmalnande huvudet ger en tillfredsställande känsla av fyllighet, och det texturerade skaftet ger ett extra lager av stimulering som känns fantastiskt.

Mångsidigheten är den absolut främsta fördelen med den här dildon. Den kan användas för sololekar och sex tillsammans med en partner. Den är också sele-kompatibel, vilket öppnar upp en värld av möjligheter för dem som gillar strap-on-lek. Dildons utställda bas gör den också säker för anala lekar, eftersom den förhindrar att leksaken försvinner in i kroppen.

Rengöring

Det är enkelt att rengöra Pride Dildo. Tvätta den helt enkelt med varmt vatten och mild tvål, eller använd ett leksaksrengöringsmedel för en mer grundlig rengöring. Se till att låta den torka helt och hållet innan du förvarar den.

Pride Dildo

Sammantaget är Pride Dildo en fantastisk sexleksak som garanterat kommer att glädja alla som gillar G-punkts- eller prostatastimulering. Designen är vacker, materialet är av hög kvalitet och den sexuella upplevelsen är väldigt tillfredställande. Vare sig den används för sololekar eller partnerlekar är den här dildon ett måste för alla som vill lägga till lite regnbågsfärgad glädje till sitt sexliv.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Flexibilitet
Mjukhet
Pris
Slutbetyg

test

twst