sexställningar-för-satisfyer

10 sexställningar som är perfekta tillsammans med Satisfyer

Satisfyer är en fantastisk sexleksak som givit miljoner med kvinnor många underbara stunder. Med sin unika luftpulseringsteknik ger den en intensiv och fantastisk klitorisstimulering som kan ta din njutning till nya höjder.

Vilka sexställningar passar bäst med en Satisfyer?

Men här är grejen – att använda Satisfyer själv kan vara fantastiskt, men har du provat att använda din Satisfyer tillsammans med din partner under sex? Om inte, missar du en hel värld av erotiska möjligheter. Därför har jag sammanställt en lista med 10 sexställningar som gör att du kan använda din Satisfyer under sex med en partner. Dessa positioner sträcker sig från söta och intima till rent ut sagt vilda och äventyrliga, så det finns något för alla att utforska.

Lita på mig, när du väl prövat dessa positioner med både din Satisfyer och din partner på samma gång kommer du inte att kunna gå tillbaka till din gamla sexrutin.

Sexställningar för Satisfyer

Doggy Style

Doggy style är en klassisk sexställning som är perfekt om du vill använda Satisfyer när du har sex med din partner. För att komma igång bör du ställa dig på alla fyra med din partner bakom dig. Medan din partner penetrerar dig bakifrån kan du använda en av dina händer för att hålla Satisfyer på plats mellan benen. Penetrationsvinkeln i den här positionen är perfekt för att Satisfyer ska få kontakt med klitoris, vilket ger en intensiv och konsekvent stimulering.

Missionärsställningen

Missionärsställningen är ett annat bra val om du vill använda Satisfyer när du har sex med din partner. Du ligger på rygg med din partner ovanpå dig och din Satisfyer mellan benen. Du kan använda en av dina händer för att hålla Satisfyer på plats medan din partner glider in och ut ur dig. Denna position möjliggör djup penetration och ger den perfekta vinkeln för att Satisfyer ska få kontakt med klitoris.

Omvänd cowgirl

Reverse cowgirl är en populär sexställning som är utmärkt för att använda tillsammans med Satisfyer. Du gränslar din partner, med ansiktet bort från honom, och placerar Satisfyer mellan benen. Du kan använda en av dina händer för att hålla Satisfyer på plats medan du rider din partner. Han kan även jucka underifrån om du vill hålla sexleksaken mer stabilt. Denna position möjliggör en unik penetrationsvinkel som kan vara mycket stimulerande för både dig och din partner.

Spooning

Spooning är en mysig och intim sexposition som är perfekt om du vill använda Satisfyer när du har sex med din partner. Det går till såhär; du ligger på sidan med din partner bakom dig. Satisfyer kan placeras mellan dina ben, och du kan använda en av dina händer för att hålla den på plats medan din partner stöter in i dig bakifrån. Den här ställningen möjliggör en djup kontakt mellan partnerna och kan vara mycket sensuell.

Cowgirl

Cowgirl är en rolig och spännande sexställning som är perfekt om du vill använda Satisfyer när du har sex med din partner. Du gränslar din partner, med ansiktet mot honom, och placerar din Satisfyer mellan dina ben. Du kan använda en av sina händer för att hålla Satisfyer på plats medan du rider din partner upp och ner. Denna position gör att du kan kontrollera vinkeln och hastigheten på penetrationen samtidigt Satisfyer ger intensiv klitorisstimulering.

Bron

Bron är en utmanande men givande sexposition som är perfekt för att använda ihop med Satisfyer och partner. Du ligger på rygg med böjda knän och fötterna platt på marken. Du lyfter dina höfter och vilar dem på sin partners lår, samtidigt som du placerar Satisfyer över klitoris. Du kan använda en av dina händer för att hålla Satisfyer på plats medan din partner stöder dina höfter. Den här ställningen möjliggör djup penetration och intensiv klitorisstimulering.

Stående Doggy Style

Stående Doggy Style är en utmärkt position för att använda Satisfyer, särskilt om du känner dig äventyrlig. Du böjer sig framåt och placerar din ena hand på ett bord eller en annan stadig yta medan din partner penetrerar dig bakifrån. Satisfyer kan hållas med den andra handen och placeras mellan dina ben och du kan använda en av dina händer för att hålla den på plats. Denna position ger en unik penetrationsvinkel, samtidigt som Satisfyer ger dig intensiv klitorisstimulering.

Lotus

Lotus är en tantrisk sexställning som är perfekt för att använda Satisfyer. Den går till så här; du sitter i sin partners knä med benen lindade runt honom. Satisfyer kan placeras mellan dina ben, och du kan använda en av dina händer för att hålla den på plats medan du gnuggar dig mot din partner. Denna position möjliggör intim ögonkontakt och djup penetration, medan Satisfyer ger dig intensiv klitorisstimulering – kan det bli bättre?

Plogen

Plogen är en position som kräver viss flexibilitet, men den är perfekt för att använda tillsammans med Satisfyer. Du ligger på rygg med benen upp i luften medan din partner penetrerar dig ovanifrån. Satisfyer kan placeras mellan dina ben, och du kan använda en av dina händer för att hålla den på plats. Den här positionen möjliggör djup penetration och intensiv klitorisstimulering.

Örnen

Örnen är en position som är perfekt för att använda Satisfyer, särskilt om du letar efter något mer intimt och exponerande. Du ligger på rygg med benen brett utspridda, medan din partner knäböjer mellan dina ben. Satisfyer kan placeras mellan dina ben, och du kan använda en av dina händer för att hålla den på plats medan din partner stöter in i dig. Denna position möjliggör djup penetration och intensiv klitorisstimulering, samtidigt som ni kan behålla ögonkontakt vilket gör den väldigt intim.

Sexställningar för Satisfyer

Att använda Satisfyer när du har sex med din partner kan bli en spännande och njutbar upplevelse. Dessa tio positioner är bara en utgångspunkt – experimentera gärna och hitta de positioner som fungerar bäst för dig och din partner. Kom ihåg att kommunicera öppet och ärligt med din partner om dina önskemål och gränser, och prioritera alltid din säkerhet och njutning.

Har du fler tips på sexställningar som fungerar för dig och din partner när ni använder Satisfyer tillsammans? Lämna en kommentar nedan och berätta – det är 100% anonymt.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst