Finns det några risker med att använda sexleksaker?

Res säkert med din vibrator: Såhär undviker du pinsamma situationer

Är du en ung kvinna som älskar att resa och som också råkar äga en vibrator? Om så är fallet kanske du undrar hur du ska navigera utmaningen att resa med en vibrator i väskan. Det kan vara en skrämmande uppgift att packa, bära och använda en vibrator när du är på resande fot, särskilt om du är orolig för att orsaka en scen eller stöta på juridiska problem. Men frukta inte! Jag tagit fram några kreativa tips på hur du kan resa med en vibrator. Så oavsett om du planerar ett soloäventyr eller en romantisk resa med din partner, läs vidare för att lära dig hur du kan få ut det mesta av dina resor med din pålitliga vibrator i bagaget.

Hur ska jag packa min vibrator för en flygresa?

Välj rätt vibrator för resan

Innan du ger dig ut på resan är det viktigt att välja rätt vibrator för resan. Välj en mindre, diskret vibrator som inte tar för mycket plats i bagaget. Leta efter resevänliga funktioner som en låsmekanism, en diskret design och tyst funktion. Många företag erbjuder nu kompakta, batteridrivna alternativ som är perfekta för resor.

Några exempel på vibratorer som passar bra för resor är:

Je Joue Classic Bullet

LELO MIA 2

Packa din vibrator strategiskt

När det gäller att packa din vibrator ska du tänka strategiskt. Packa vibratorn u handbagaget och inte i ditt incheckade bagage. Placera din vibrator i en necessär eller ett särskilt fack i ditt bagage för att hålla den åtskild från dina andra saker. Du kanske också vill överväga att ta med en liten påse att förvara din vibrator i när du är ute och reser. Och glöm inte att ta bort batterierna eller ladda din vibrator helt innan du åker!

Aktivera låset på din vibrator

Många moderna vibratorer eller sexleksaker kommer med en lås-funktion som förhindrar att den aktiveras av misstag om något annat i bagaget trycker mot knapparna under resan. För att låsa din vibrator krävs ofta att du håller inne två knappar på vibratorn samtidigt i ett par sekunder. För att vara helt säker på hur du låser din vibrator – ta en titt i den medföljande manualen, eller gör en snabb Googling.

Undersök lokala lagar och seder

Innan du reser är det viktigt att du undersöker lokala lagar och seder om sexleksaker, speciellt om du reser utanför EU. Vissa konservativa länder kan ha restriktioner för att ta med sig vibratorer eller andra sexleksaker in i landet, medan andra kan ha mer avslappnade regler. Bekanta dig med lokala lagar och seder för att undvika eventuella juridiska problem. Att hamna i finkan på grund av en sexleksak blir en svår historia att berätta för vänner och familj – eller en väldigt rolig en.

Var diskret när du går igenom säkerhetskontrollen

Att gå igenom flygplatsens säkerhetskontroll kan vara nervöst när du reser med en vibrator. För att undvika pinsamma stunder bör du vara diskret när du går igenom säkerhetskontrollen. Ta ur batterierna innan du går igenom säkerhetskontrollen (om det går). Om de behöver öppna din väska så grips inte av panik. De som jobbar vid säkerhetskontrollen har sett allt, både en och två gånger. Om de frågar vad ”detta är” så säg som det är. Att resa med en vibrator är inte mer pinsamt än att resa med en elektrisk tandborste.

Undvik att ta med batterier

Batterier kan vara besvärliga när du reser, och de kan till och med väcka uppmärksamhet i säkerhetskontrollen på flygplatsen. Istället för att ta med batterier kan du välja en uppladdningsbar vibrator som kan laddas via USB. På så sätt slipper du besväret med att hitta ersättningsbatterier när du är på resande fot.

Håll din vibrator utom synhåll

För att undvika pinsamma stunder eller potentiell förlägenhet är det en bra idé att hålla din vibrator utom synhåll. Om du behöver komma åt den under flygresan, se till att göra det diskret, till exempel genom att sträcka dig ner i din väska eller under en filt. Och när du inte använder den, se till att förvara den på ett ställe där den inte av misstag faller ur väskan eller syns av andra.

Omfamna din sexualitet

Framför allt ska det vara en rolig och stärkande upplevelse att resa med en vibrator. Omfamna din sexualitet och var inte rädd för att utforska dina fantasier – även när du är ute och reser. Självklart ska du ta med din sexleksak på färden. Oavsett om du är på ett soloäventyr eller reser med en partner kan en vibrator ge en ny nivå av spänning till din resa.

Hur ska man packa en vibrator för en flygresa

Nu när du är utrustad med de här tipsen finns det ingen anledning till att du inte kan resa runt i världen med din trogna vibrator vid din sida (eller i din väska, beroende på vad som är fallet). Så gå ut, unga resenärer, och omfamna er sexualitet på vägen! Kom bara ihåg att packa smart, vara diskret och ha kul. Vem vet, du kanske till och med kan inspirera några av dina medresenärer att göra detsamma. Och hey, om någon tittar konstigt på dig, kom bara ihåg att du lever ditt bästa liv och att de missar något!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst