LELO MIA 2
Foto: Tingles

LELO MIA 2

Letar du efter en diskret sexleksak som är perfekt för njutning på språng? Då har jag den perfekta lilla skapelsen för dig – LELO MIA 2. Den här eleganta och snygga läppstiftsvibratorn är elegant, liten och diskret. Med sitt uppladdningsbara batteri som laddas via USB och sin resevänliga design är MIA 2 den perfekta följeslagaren för upptagna kvinnor som vill ta en orgasm break vart som helst. MIA 2 kan skryta med sex olika vibrationsmönster att välja mellan. Men, är den tillräckligt stark för att tillfredsställa en riktigt vibration queen

Första intrycket av LELO MIA 2

Eftersom MIA 2 är en LELO produkt blir det såklart kärlek vid första ögonkastet. Svenska LELO var den första tillverkaren som gjorde sexleksaker till något sexigt och elegant. Genom sin genomtänka design och läckra presentation har deras produkter blivit ikoniska och många förknippar LELO med känslor av lyx, elegans och stark kvinnlig sexualitet. MIA 2 är definitivt inget indantag!

Förpackning

LELO MIA 2 kommer i en elegant charcoal färgad förpackning. Trots att den är tillverkad i papp har LELO lyckats få till en vacker textur på lådans yttre. Mönstret påminner lite om läder – vilket bidrar till känslan av lyx.

Förpackningen är till synes rätt anonym. Inga bilder eller produktbeskrivningar. Bara namnet ”MIA 2” på framsidan tillsammans med ett fönster som visar MIA 2 vilandes på en bädd av svart fluff. Det är tydligt att LELO skippar snacket och låter den eleganta vibratorn tala för dig själv – smart!

Design

LELO MIA 2 är en sexleksak som är utformad för att ge användarna en otrolig upplevelse av njutning och tillfredsställelse, men också något vackert att vila ögonen på. Från ögonblick du lägger ögonen på MIA 2 kommer du känna dig fängslad av den eleganta och sofistikerade läppstiftsdesignen. Just det – MIA 2 är utformat precis som ett elegant läppstift vilket gör den till en diskret och kompakt vibrator som passar perfekt i handflatan, men även i handväskan. Ingen skulle tro att MIA 2 var något annat en ett riktigt läppstift vid en snabb look. Det enda som avslöjar den är kanske LELO loggan som är elegans tryckt på vibratorns släntade topp. 

Med en längd på bara 11cm är MIA 2 den perfekta storleken för handväskan, vilket innebär att den är perfekt för dig som vill ta en orgasm break lite när som helst. Den är lätt och enkel att ha med sig, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för alla som vill ägna sig åt lite solo njutning när de är på resande fot.

Hur använder man LELO MIA 2?

LELO MIA 2 är en uppladdningsbar kulvibrator som är diskret, bärbar och kraftfull. Den har en kompakt design som gör den lätt att bära med sig vart du än går, och den finns i en mängd olika färger för att passa din personliga stil. Vibratorn är tillverkad av högkvalitativ ABS-plast som är kroppssäkert och lätt att rengöra. Eftersom det är en bulletvibrator passar MIA 2 bra till både solonjutning eller partnersex.

LELO MIA 2 har sex olika vibrationsmönster att välja mellan, vart och ett med olika intensitetsnivåer. Den har också en unik funktion som gör att du kan öka kraften i vibrationerna genom att trycka och hålla ner knappen. Detta innebär att du kan anpassa din upplevelse efter dina personliga preferenser och hitta den perfekta nivån av stimulering.

Funktioner

Precis som vilken annan bulletvibrator som helst är MIA 2 inte utrustad med några spektakulära funktioner. Fokus ligger på att ge dig en skön vibrator upplevelse, vart du än befinner dig, utan krångel. Det finns dock ett par funktioner som är värda att nämna.

  • Kompakt och resevänlig design
  • USB-uppladdningsbart batteri
  • Vattentät
  • Anpassningsbar styrka

Kompakt och resevänlig design

Jag har redan nämnt hur MIA 2 är designad – men det är faktiskt värt att nämnas igen, för jag har sällan skådat en så här läcker vibrator. Den ser verkligen ut som ett elegant läppstift vilket gör den till en perfekt vibrator för dig som gärna tar en orgasm break inne på en toalett eller vart som helst under dagen. Jag tror seriöst att jag skulle kunna lägga upp din här på bordet framför mina vänner utan att någon av dem skulle ens misstänka vad de har framför sig. På den nivån är det!

USB-uppladdningsbart batteri

LELO MIA 2 laddas galet enkelt och smidigt. Allt du behöver göra är att vrida av den lilla toppen på vibratorn för att få tillgång till en USB-A anslutning – precis som vilket USB-minne som helst. Sedan pluggar du bara in den i en dator eller laddare. Jag älskar den här approachen, eftersom jag inte behöver bära med mig en kabel för att ladda vibratorn. Det absolut sista jag vill är att stuva ner ännu en kabel i väskan.

Vattentät

LELO MIA 2 är vattentät – det säger i alla fall LELO. Det är superbra – eftersom det gör rengöringen av vibratorn superenkel. Torka av med en fuktig handduk eller spola den under varm vatten efter användning så är den som ny. Jag känner mig dock lite skeptisk till att MIA 2 faktiskt är 100% vattentät. Jag är van vid silikonvibratorer och den här vibratorn gjord i ABS-plast känns helt enkelt inte lika anpassad för vatten. Bramförallt skarvarna och kanterna runt själva USB-anslutningen känns lite risky. För att vara på säkra sidan rekommenderar jag dig att torka MIA 2 med en våtservett eller fuktig handduk – undvik att dränka den i vatten.

Anpassningsbar styrka

LELO MIA 2 är otroligt användarvänlig, med en enkel design som är lätt att förstå och navigera. Leksaken har bara två knappar: en för att sätta på och stänga av den och en annan för att växla mellan de olika vibrationsmönstren. Knapparna är lätta att trycka på och sitter på ett bekvämt ställe på leksaken. LELO MIA 2 har sex olika vibrationsmönster, från en mild och jämn vibration till en aningen mer intensiv känsla.

Hur känns LELO MIA 2?

Med över 10 vibratorer av varierade storlek och kvalité i min leksakslåda ser jag mig själv som en sann vibrator Queen. Även om jag inte behöver den mest maxade vibratorn för att komma är det definitivt en fördel om den har lite sting! Tyvärr kan jag inte säga att LELO MIA 2 har något sting i vibrationerna. De känns lite för mjäkiga för min personliga preferens. Även om jag klickar upp intensiteten på max ger den mig inte någon wow-nu-åker-vi-upplevelse. Visst – vibrationerna är sköna (precis som vibrationer alltid är) men det tar en stund av fokus för att nå hela vägen fram till ett halleluja moment.

MIA 2 har alltså en högt medioker styrka – vilket inte nödvändigtvis är dåligt. Jag kan absolut tänka mig att LELO MIA 2 passar utmärkt för dig som är novis när det kommer till vibratorer. De mjuka och lågmälda vibrationerna passar också bra för dig med en väldigt känslig klitoris. Därtill kan jag förstå att LELO har kompromissat en del på styrkan till fördel för diskretionen. MIA 2 är utformad för att du ska kunna ta med den vart som helst och använda den vart som helst utan att omgivningen märker något. Med det som mål kanske det är smart att sänka styrkan, och därmed ljudnivån, på vibrationerna.

Är LELO MIA 2 värd mina pengar?

Sammantaget är LELO MIA 2 ingen självklar rekommendation. Trots sin utsökta design, lyxiga förpackning och otroliga användarvänlighet gör de klena vibrationerna att MIA 2 passar bäst till en specifik målgrupp. MIA 2 passar perfekt till nybörjare eller känsliga användare som lätt blir överväldigade av starka vibrationer.

En annan svaghet är priset. LELO är ett lyxigt märke och MIA 2 har en lyxig prislapp. ~500kr är lite väl saftigt för en bulletvibrator – även om den är designad bättre än ett läppstift från YSL.

LELO MIA 2 FAQ

Är LELO MIA 2 vattentät?

Ja, enligt LELO är MIA 2 är 100 % vattentät, vilket gör den perfekt för lek i badet eller duschen.

Hur länge räcker batteriet i LELO MIA 2?

LELO MIA 2 har ett kraftfullt uppladdningsbart batteri som ger upp till 1,5 timmars vibration på en enda laddning.

Är LELO MIA 2 tyst?

Ja, LELO MIA 2 är utformad för att vara viskande tyst, så att du kan njuta av diskreta vibrationer när som helst och var som helst.

Kan jag resa med LELO MIA 2?

Absolut! LELO MIA 2 är liten, diskret och passar i viken liten väska som helst vilket gör den till det perfekta resesällskapet.

Vilka material är LELO MIA 2 tillverkad av?

LELO MIA 2 är tillverkad av kroppssäker ABS-plast och har en silkeslen silikonpanel för av/på knapp och +/- kontroll.

Är LELO MIA 2 kompatibel med glidmedel?

Ja, LELO MIA 2 är kompatibel med både vattenbaserade och silikonbaserade glidmedel, vilket gör den ännu mer mångsidig.

Har LELO MIA 2 en garanti?

Ja, LELO MIA 2 levereras med 1 års garanti och 10 års kvalitetsgaranti, så att du kan känna dig både lugn och trygg. Går något fel kan du alltid kontakta LELO kundservice. Var redo att uppvisa kvitto.

Har du provat LELO MIA 2? Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker – det är 100% anonymt!

LELO MIA 2
LELO MIA 2
Sammanfattning
LELO MIA 2 är det diskreta och eleganta sättet att njuta av vibrationer på språng! Den här eleganta och snygga leksaken är formad som ett läppstift och är perfekt att stoppa ner i din handväska eller ficka för att ha med dig när du känner för lite njutning vart som helst, när som helst. Med sin avsmalnande spets är det lätt att stimulera klitoris och unna dig mjuka och tysta vibrationer. Oavsett om du reser, är på jobbet eller bara vill krydda din dagliga rutin är LELO MIA 2 är MIA 2 perfekt för dig.
Kvalitetskänsla
70
Användarvänlighet
65
Batteritid / Laddning
71
Vibration (styrka)
30
Vibration (hastighet)
75
Ljudnivå
60
Kompakthet
52
Diskret design
71
Pris
27
Läsarbetyg0 Betygsätt
0
Pasar dig som
Uppskattar en känsla av lyx
Föredrar snabba och ytliga vibrationer
Passar inte dig som
Behöver starka vibrationer
Är priskänslig
58
Tingles
Vill du köpa LELO MIA 2 till ett riktigt bra pris?

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Batteritid / Laddning
Vibration (styrka)
Vibration (hastighet)
Ljudnivå
Kompakthet
Diskret design
Pris
Slutbetyg

test

twst