tips-trix-oralsex

10 Tips & trix för mind-blowing oralsex

Innehåll dölj
2 Tips för att göra oralsex bättre och mer spännande

Oralsex, cunnilingus, fellatio, munsex – kärt barn har många namn! Oralsex är en av de mest intima och lustfyllda sätten att ha sex. Om det görs rätt kan oralsex ge intensiv njutning och sexuell tillfredsställelse. Det kan även fördjupa den känslomässiga kopplingen mellan dig och din partner. För många är oralsex en viktig del av en hälsosam sexuell relation, och det är viktigt att ta sig tid att utforska och experimentera med olika tekniker för att förbättra ditt oralsex game.

I den här artikeln kommer jag ge dig 10 tips för att ta dina oralsex skills till nästa nivå. Dessa tips är utformade för att hjälpa dig och din partner att utforska nya känslor, prova nya tekniker och tänja på gränserna för vad ni trodde var möjligt. Några av dessa tips kan vara kontroversiella eller oväntade, men de har potential att ta ert oralsex till nästa nivå.

Jag förstår att det kan finnas en viss stigmatisering och skam kopplad till att tala öppet om sexuella erfarenheter och önskningar, särskilt när det gäller oralsex. Det är viktigt att komma ihåg att varje person är unik och att det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Det viktigaste är att kommunicera med din partner, lyssna på dennes behov och önskemål och prioritera samtycke i alla sexuella upplevelser.

Hur gör jag oralsex skönare för min partner?

Så vad kan du förvänta dig av den här artikeln? Vi kommer att ta upp en rad tips som hjälper dig att öka njutningen och intimiteten vid oralsex. Vissa av dessa tips kan vara oväntade eller kontroversiella, men om du läser igenom dem och reflekterar på hur du kan anpassa de olika tipsen till just din relation kommer du snart inse att du spelat i amatörligan och att det är dags att go pro.

Skämt åsido – jag förstår att vissa av dessa ämnen kan ligga utanför din komfortzon, och det är okej. Jag uppmuntrar dig att ta med dig de tips som du känner dig bekväm med och lämna resten. Det viktigaste är att kommunicera med din partner.

I de kommande avsnitten kommer vi att dyka ner mer i detalj i var och en av dessa tips och ge praktiska råd och tekniker för att hjälpa dig och din partner att utforska och experimentera med oralsex. Vi hoppas att den här artikeln ska inspirera dig att ta dina sexuella upplevelser till nästa nivå och omfamna njutningen och intimiteten som kommer med riktigt skönt oralsex. Så, låt oss komma igång!

Tips för att göra oralsex bättre och mer spännande

Bibehåll ögonkontakt när du ger oralsex

Oralsex kan vara en otroligt intim och njutbar upplevelse, men det är lätt att gå vilse i känslorna och glömma bort att titta upp på din partner som tar emot. Att skapa ögonkontakt under oralsex är ett sätt att få kontakt med din partner på en djupare nivå och förbättra upplevelsen för er båda.

Ögonkontakt är ett kraftfullt verktyg som kan förmedla känslor och intentioner utan ord. När du ser din partner i ögonen under oralsex visar du att du är närvarande och fullt engagerad i ögonblicket. Det är ett sätt att få kontakt med dem på en djupare nivå och visa dem att du inte bara väntar på att din partner ska komma så fort som möjligt.

Att hålla ögonkontakt längre än vanligt kan öka intimiteten och kontakten under oralsex. Istället för att blunda eller titta bort när det blir intensivt, försök behålla ögonkontakten så länge du kan. Du kan bli förvånad över hur mycket det intensifierar upplevelsen – även för dig som ger oralsex. Att se hur din mun tar din partner till extas kan vara väldigt tändande och stärkande för självförtroendet.

När du har ögonkontakt med din partner under oralsex skapar du en förbindelse som sträcker sig bortom fysisk njutning. Det är ett sätt att kommunicera din lust och tillgivenhet för dem på ett sätt som ord inte kan uttrycka. Det är också ett sätt att bygga upp förtroende och intimitet, vilket kan leda till ännu mer tillfredsställande sexuella upplevelser i framtiden.

Använd dina händer under oralsex

När det gäller oralsex kan du ta ditt game till nästa nivå genom att använda händerna samtidigt som du använder munnen. Det kan inte bara öka den fysiska sensationen för din partner, utan också göra upplevelsen mer varierad och spännande för er båda.

Att kombinera oralsex med handstimulering är ett kraftfullt sätt att skapa intensiv njutning för din partner. Kombinationen av känslor kan vara överväldigande på bästa möjliga sätt, vilket leder till sinnesöverväldigande orgasmer och en oförglömlig sexupplevelse. Här är några tekniker för att använda händerna utöver munnen under oralsex:

Handtekniker som gör oralsex bättre

Twist n’ lick

Denna teknik innebär att du twistar handleden runt basen av penis och samtidigt slickar på huvudet. Börja med att använda din mun för att stimulera penishuvudet medan du vrider handen runt basen. Arbeta dig sedan långsamt neråt på skaftet och använd handen för att utöva tryck medan du slickar och suger.

C-ringen

Med hjälp av tummen och pekfingret bildar du en ring med dina fingrar som greppar ganska hårt runt basen av penis. När du utför oralsex använder du din andra hand för att stryka över skaftet, växelvis med en lätt beröring och ett fastare grepp. Det fasta greppet om kring penisbasen kommer göra erektionen stark och fyllig, vilket kan kännas extra skönt för både dig och din partner. Kombinationen av alla sensationer och känslor kommer att göra din partner vild.

Greppa och massera

Denna teknik innebär att du använder din hand för att knåda och massera testiklarna medan du utför oralsex. Börja med att försiktigt kupas om testiklarna i handen och använd sedan fingrarna för att knåda och massera dem medan du fortsätter att slicka och suga. Testiklarna kan vara oerhört känsliga, så var försiktig och titta upp på din partner under tiden för att läsa av känslorna.

Full-hand stroke

Den här tekniken innebär att du använder hela handen för att stryka penis medan du utför oralsex. Börja med att använda munnen för att stimulera penishuvudet och använd sedan handen för att stryka över skaftet i en rytmisk rörelse.

Låt fingrarna vandra

Använd din fria hand för att utforska din partners kropp medan du utför oralsex. Rör vid deras bröstvårtor, stryk över deras insida av låren eller använd dina fingrar för att stimulera deras anus. Kombinationen av känslor kommer att förbättra helhetsupplevelsen och skapa intensiv njutning för din partner.

Tips för skönare oralsex

Experimentera med temperaturer

Oralsex handlar om att utforska nya känslor och tänja på gränserna. Ett sätt att lägga till lite spänning till din oralsexrutin är att experimentera med temperaturer. Temperaturlek innebär att man använder varma eller kalla stimuli för att skapa en intensiv, lustfylld upplevelse för din partner. Här är några tips för att experimentera med temperatur under oralsex:

Tekniker för att leka med temperatur under oralsex

Använd is

Använd is under oralsex kan skapa en spännande känsla för din partner. Börja med att hålla isen i munnen och använd sedan munnen för att stimulera din partners könsorgan. Kontrasten mellan den kalla isen och värmen i din mun kan vara otroligt skön.

Använd ett värmande glidmedel

Ett värmande glidmedel kan skapa en känsla av värme och stickningar, vilket kan öka njutningen av oralsex. Applicera det värmande glidmedlet på din partners könsorgan och använd din mun för att stimulera dem. Kombinationen av värme och känsla kan vara en total game changer.

Var uppmärksam på känslighet

När du experimenterar med temperatur är det viktigt att vara uppmärksam på din partners känslighet. Vissa människor kanske inte gillar känslan av extrema temperaturer, så börja långsamt och var uppmärksam på deras reaktioner. Kommunikation är nyckeln i alla sexuella upplevelser, och temperaturlek är inget undantag.

Var kreativ

Temperaturlek behöver inte bara involvera is eller värmande glidmedel. Du kan också experimentera med att använda varma eller kalla eller kolsyrade drycker, eller till och med hett vax (om du gillar BDSM). Se bara till att läsa på om vilka ämnen som är säkra att kombinera med den känsliga huden på könsorganet och kommunicera med din partner innan du provar något nytt.

Att lägga till temperatur till din oralsexrutin kan ta saker och ting till nästa nivå och skapa en verkligt oförglömlig upplevelse för både dig och din partner. Oavsett om du använder is, värmande glidmedel eller blir kreativ med andra metoder, se till att kommunicera med din partner, börja långsamt och prioritera alltid deras komfort och njutning.

Prova oralsex i olika positioner

En av de bästa sakerna med oralsex är att det kan göras i en mängd olika positioner. Olika positioner kan inte bara skapa olika sensationer, de kan också vara mer bekväma eller möjliggöra djupare penetration. Här är några positioner att prova under din nästa oralsexsession:

Sexställningar för oralsex

69

I 69:an ger och får båda partnerna oralsex samtidigt. Detta kan skapa en känsla av ömsesidig njutning och intimitet. Det kan också vara ett utmärkt sätt att uppleva orgasm samtidigt – om ni kan tajma varandra. Det kan också leda till en positiv njutningsspiral, där du gör det skönt för din partner som då bli ännu mer motiverad att göra det skönt för dig.

Klassikern

I den här ställningen ligger den person som får oralsex tillbaka i en bekväm stol eller liggstol, medan den andra partnern knäböjer mellan benen. Detta kan vara en bekväm position för den person som tar emot oralsex, och det möjliggör djup penetration.

Sängkanten

I denna position är den som får oralsex mer aktiv. Partners som ger oralsex ligger på ryggen med huvuden precis utanför sängkanten. Den som får oralsex står upp med ett ben på varje sida av den andra personens huvud. Beroende på om du har en fiffi eller peen gnider du dig eller penetrerar din partners mun och ansikte. Eftersom personen som ger oralsex vinklar ner huvuder utanför sängkanten gör denna position det lättare att få till en djup penetration och kan vara ett bekvämt alternativ för den person som får oralsex.

Doggy Style

Medan doggy style ofta förknippas med vaginalt eller analt sex kan det också vara en bra position för oralsex. I den här positionen är personen som får oralsex på alla fyra, medan den andra partnern knäböjer bakom dem. Denna position kan skapa en känsla av dominans och underkastelse, och den möjliggör dubbel stimulans av både kön och bakdel.

Ansiktssittande

I den här ställningen sitter den person som får oralsex på sin partners ansikte, medan den andra partnern stimulerar dem med sin mun. Denna position kan vara otroligt intim och kan skapa en känsla av underkastelse eller dominans.

När du provar olika oralsexpositioner är kommunikation nyckeln. Se till att prata med din partner om vad som känns bra och vad som inte känns bra. Var inte rädd för att experimentera och prova nya saker. Ju mer du prövar, desto mer kommer du att upptäcka om vad som fungerar bäst för dig och din partner.

Stimulera perineum samtidigt som du ger oralsex

När det gäller oralsex fokuserar de flesta människor på könsorganen – såklart. Det finns dock ett ofta förbisett område som kan ge överraskande mycket njutning: perineum. Perineum är området mellan könsorganen och anus, och det är fullt av nervändar som kan vara otroligt känsliga för beröring. Här är några tips på hur du kan stimulera perineum under oralsex:

Tekniker för att stimulera perineum under oralsex

Börja långsamt

När du utforskar perineum är det viktigt att börja långsamt och försiktigt. Det här området kan vara ganska känsligt, så det är viktigt att vara uppmärksam på din partners reaktioner och anpassa din teknik därefter.

Använd din tunga

Ett av de bästa sätten att stimulera perineum är med tungan. Prova att använda en platt tunga för att slicka upp och ner på området, eller använd tungans spets för att cirkla runt perineum.

Tillämpa tryck

Ett annat sätt att stimulera perineum är med mjukt tryck. Använd fingrarna eller handflatan för att utöva ett lätt tryck på området, eller använd handflatan för att massera perineum.

Kombinera tekniker

För en ännu mer intensiv känsla kan du prova att kombinera perineumstimulering med andra former av oralsex. Du kan till exempel använda tungan för att stimulera perineum samtidigt som du använder handen för att stryka över penisens skaft.

Experimentera med leksaker

Om du och din partner känner er bekväma med det kan ni också prova att införliva leksaker i er rutin för stimulering av perineum. En vibrerande leksak kan vara ett bra sätt att ge ännu mer känsla till området – en wandvibrator med ett stort huvud som täcker hela området passar bäst.

När du utforskar perineum är det viktigt att kommunicera med din partner och se till att hen är bekväm med nivån av stimulering. Det här området kan vara otroligt känsligt, så det är viktigt att börja långsamt och gradvis bygga upp intensiteten. Med lite övning och experimenterande kan du upptäcka att stimulering av perineum kan bli en vinnande del av din oralsexrutin.

Kombinera oralsex med sexleksaker

När det gäller oralsex kan man ibland lägga till en leksak för att ta upplevelsen till en helt ny nivå. Leksaker kan ge nya känslor och hjälpa dig och din partner att utforska olika nivåer av njutning. Här är några leksaker som du kan använda dig av när du ger din partner oralsex.

Sexleksaker som passar för oralsex

Vibrerande tungring

En vibrerande tungring kan vara ett spännande tillägg till oralsex. Den lilla, surrande leksaken kan ge intensiv stimulans till klitoris eller penishuvudet, medan din mun ger en varm, våt känsla. Se bara till att vänja dig vid att ha en ring runt tungan (det kan kännas konstigt de första gångerna) och kommunicera med din partner för att försäkra dig om att de är bekväma med intensitetsnivån.

Dildo eller vibrator

Även om vissa kanske tänker på dildos och vibratorer som solo-leksaker kan de också användas tillsammans med en partner. Prova att använda en dildo eller vibrator för att stimulera klitoris eller anus samtidigt som du utför oralsex. Kombinationen av inre och yttre stimulering kan vara otroligt lustfylld.

Butt Plug

Om din partner gillar anala lekar kan det vara ett spännande tillägg att använda en butt plug under oralsex. Känslan av pluggen i kombination med njutningen av oralsex kan skapa en ny nivå av intensitet.

Nippelklämmor

Nippelklämmor kan användas för att lägga till en extra nivå av stimulans under oralsex. Klämmorna kan appliceras på bröstvårtorna medan munnen används på andra delar av kroppen, vilket ger ett nytt lager av njutning.

Ögonbindel

Även om det inte tekniskt sett är en leksak kan en ögonbindel öka upplevelsen av oralsex. Genom att ta bort synen förstärks de andra sinnena, vilket gör att känslorna av munnen och tungan känns ännu mer intensiva.

När du introducerar leksaker i din oralsexrutin är det viktigt att du kommunicerar med din partner och ser till att de känner sig bekväma. Att använda mycket glidmedel och börja långsamt kan också bidra till att säkerställa en njutbar upplevelse. Med lite experimenterande kan du och din partner upptäcka att det kan vara ett spännande tillägg att introducera sexleksaker i under oralsex.

Använd din andning under oralsex

När det gäller oralsex handlar det inte bara om munnen och händerna. Din andning kan också spela en stor roll för att skapa en mer sensuell och intim upplevelse. Faktum är att din andning kan vara ett av de mest effektiva sätten att öka känslan och njutningen under oralsex.

Till att börja med kan du ta djupa andetag och släppa ut dem långsamt medan du ger din partner oralsex. Detta hjälper dig inte bara att slappna av och fokusera på upplevelsen i stunden, utan också skapa ett rytmiskt rörelsemönster som ökar den känslan för din partner och gör det lättare för dem att komma. Prova att andas in djupt genom näsan och ut genom munnen, så att dina andetag sköljer över din partners könsorgan.

En annan teknik är att växla mellan varma och kalla andetag. Ta ett djupt andetag in och håll det i några sekunder innan du andas ut varm luft på din partners könsorgan. Ta sedan ytterligare ett djupt andetag och andas ut ett kallt, mjukt andetag. Kontrasten mellan de varma och kalla andningarna kan skapa en unik känsla som kan vara otroligt lustfylld.

Du kan också använda din andning för att stimulera specifika områden på din partners könsorgan. Om du till exempel blåser varm luft på klitoris kan det skapa en varm och pirrande känsla. På samma sätt kan försiktigt blåsa kall luft på pungen eller perineum skapa en unik och stimulerande känsla. Experimentera med olika tekniker för att se vad som fungerar bäst för dig och din partner.

Glöm inte att din andning också kan vara ett kraftfullt verktyg för att kommunicera med din partner under oralsex. När du tillfredsställer honom eller henne kan du prova att stöna eller andas tungt för att låta honom eller henne veta hur mycket du njuter av upplevelsen. Detta kan vara otroligt upphetsande och kan skapa en djupare kontakt mellan dig och din partner. Din partner har lättare för att slappna av om han eller hon känner att du njuter av att ge oralsex.

På det hela taget kan det vara en game changer att använda din andning under oralsex. Det är en enkel teknik som i hög grad kan förbättra upplevelsen och skapa en mer intim kontakt mellan dig och din partner. Så ta ett djupt andetag, slappna av och låt din andning guida dig till nya höjder av njutning.

Stimulera G-punkten eller Prostatan under oralsex

Oralsex fokuserar ofta på de yttre könsorganen, men det finns mycket mer att utforska om du vill ta oralsex till nästa nivå. Ett område som ofta förbises är G-punkten eller prostatan. Detta är känsliga områden som kan leda till intensiv njutning och till och med orgasmer när de stimuleras på rätt sätt. Här är några tips på hur du kan utforska G-punkten eller prostatan under oralsex.

Oralsextekniker för att stimulera g-punkten eller prostatan

Kommunikation är key

Innan du dyker in och börjar utforska din partners G-punkt eller prostata samtidigt som du ger oralsex är det viktigt att ha ett samtal med din partner om vad hen är bekväm med och vad hen är intresserad av att utforska. Vissa människor kan vara tveksamma eller till och med rädda för att prova det, så det är viktigt att se till att du har samtycke och respekterar din partners gränser.

Hitta G-punkten eller prostatan

G-punkten ligger på den främre vaginala väggen, ungefär två till tre centimeter in i slidan. Den känns grövre eller ”svampigare” än den omgivande vävnaden. Prostatan nås englas genom anus, ungefär tre till fem centimeter in, mot framsidan av kroppen. Den känns som en liten, rund bula.

Använd dina fingrar eller en sexleksak

Det kan vara mer effektivt att använda fingrarna eller en leksak för att stimulera G-punkten eller prostatan. Använd fingrarna för att göra en ”kom hit”-rörelse och pressa dem mot framsidan av kroppen. En leksak som en G-punkts- eller prostatamassagerare kan också användas, antingen i samband med oralsex eller på egen hand.

Prova olika tekniker

Varje persons G-punkt eller prostata är olika, så det är viktigt att prova olika tekniker för att se vad som fungerar bäst för din partner. Vissa personer kan njuta av mjuka, cirkulära rörelser, medan andra kanske föredrar ett mer fast tryck. Experimentera med olika tekniker för att hitta det som känns bäst.

Kombinera med oralsex

Att kombinera G-punkts- eller prostatastimulering med oralsex kan leda till intensiva orgasmer för både män och kvinnor. Använd dina fingrar eller en leksak samtidigt som du stimulerar klitoris eller penis med munnen för att skapa en sinnesförvirrande upplevelse för din partner – du kommer garanterat märka skillnaden.

Använd glidmedel

Glidmedel kan vara ett bra komplement när du utforskar G-punkten eller prostatan under oralsex. Det kan göra upplevelsen mer bekväm och njutbar, och kan också hjälpa dig att hitta och stimulera området lättare.

Ha tålamod

Att stimulera G-punkten eller prostatan kan ta tid och tålamod. Det är viktigt att du tar dig tid, lyssnar på din partners feedback och är öppen för att prova olika tekniker. Bli inte avskräckt om det inte händer direkt – det kan ta lite övning för att hitta vad som fungerar bäst. Även din partner måste lära sig hantera den nya känslan och låta den guida hen till orgasm.

Glöm inte bort resten av kroppen när du ger oralsex

Även om G-punkten eller prostatan kan vara i fokus under oralsex är det viktigt att inte försumma resten av kroppen. Kyssar, beröring och stimulering av andra erogena zoner kan förbättra helhetsupplevelsen och göra den ännu mer njutbar.

Att utforska G-punkten eller prostatan under oralsex kan vara ett nytt och spännande sätt att ta dina sexuella upplevelser till nästa nivå. Kom ihåg att kommunicera med din partner, ha tålamod och ha kul när ni experimenterar med olika tekniker. Med rätt inställning och rätt tekniker kan resultaten bli häpnadsväckande kraftfulla.

Tips för bättre oralsex

Rollspel under oralsex

Oralsex kan vara en intensivt intim och lustfylld upplevelse mellan partnerna. Men ibland kan även de mest passionerade älskarna fastna i en rutin och utföra oralsex på samma sätt varje gång. Det är där rollspel kommer in i bilden. Rollspel är ett roligt och spännande sätt att ge lite variation åt ditt sexliv och utforska nya fantasier tillsammans med din partner. Här är några tips för att införliva rollspel i din oralsexlek:

Rollspel för oralsex

Skapa en historia

Rollspel handlar om att skapa en fantasi, så sätt scenen för din oralsexsession med en sexig och förförisk atmosfär. Tänd några ljus, sätt på sensuell musik och klä dig i kostymer som passar din fantasi. Du kan vara en stygg sjuksköterska eller en sexig skollärare, möjligheterna är oändliga. Genom att skapa en fantasivärld kan du och din partner förlora er själva i ögonblicket och omfamna era roller fullt ut.

Gör din karaktär trovärdig

När du väl har satt scenen är det dags att sätta dig in i din karaktär. Prata som din karaktär ska prata, använd accenter eller tala med en annan ton. Tänk på ditt kroppsspråk och hur du rör dig. Du behöver inte vara en tränad skådespelare för att komma in i karaktären, var bara öppen för att släppa dig själv och omfamna ögonblicket.

Experimentera med maktdynamik

Rollspel kan också vara ett utmärkt sätt att utforska maktdynamiken mellan dig och din partner. Den ena partnern kan ta på sig en dominant roll medan den andra är undergiven, eller så kan ni växla upp och utforska olika maktdynamiker. Se bara till att fastställa gränser och safe words i förväg för att se till att alla är bekväma och samtycker.

Använd rekvisita och leksaker

Att introducera rekvisita och leksaker i ditt rollspel kan ge ännu mer spänning till er delade upplevelse. Använd en ögonbindel eller handbojor för att förstärka den undergivna rollen, eller använd en fjäder eller annan sensuell leksak över din partners kön för att reta och reta upp din partner. Möjligheterna är oändliga och kan lägga till en ny nivå av sensorisk stimulering när du ger din partner oralsex.

Fokusera på fantasin

Kom slutligen ihåg att rollspel handlar om att utforska dina fantasier och önskningar. Var inte rädd för att kommunicera med din partner och dela med dig av vad du tänder på. Genom att vara öppen och ärlig om dina önskningar kan du skapa en verkligt oförglömlig och tillfredsställande oralsexupplevelse.

Rollspel är ett roligt och spännande sätt att lägga till lite variation till din oralsexlek. Genom att sätta upp scenen, gå in i karaktären, experimentera med maktdynamik, använda rekvisita och leksaker och fokusera på era fantasier kan du och din partner utforska nya nivåer av njutning och intimitet samtidigt som ni ger och får oralsex. Så låt fantasin flöda och se vart dina fantasier tar dig.

Edging är perfekt för oralsex

Oralsex kan vara en djupt intim och njutbar handling mellan två partners. Men det kan också bli monotont och förutsägbart med tiden. För att hålla upplevelsen spännande och fräsch är det viktigt att utforska olika tekniker och strategier – som edging.

Edging är ett sätt att ta din partner till orgasmens rand och sedan sakta ner eller sluta innan de når klimax. Detta kan skapa en långvarig och intensiv oralsexupplevelse, vilket ökar njutningen och intensiteten av känslan. Edging kan vara särskilt effektivt under oralsex eftersom det låter mottagaren fokusera helt på känslorna i sina könsorgan och bygger upp förväntan och spänning. Inget kan vara så kittlande som att vara nära orgasm, men inte få lov att komma.

Det finns många sätt att använda edging under oralsex. Här är några tekniker för att edga din partner.

Tekniker för edging under oralsex

Börja och sluta

Börja med att utföra oralsex på din partner och bygg upp deras upphetsning tills de är nära orgasm. Stanna sedan plötsligt upp och vänta några sekunder innan du börjar igen. Upprepa den här cykeln flera gånger och öka tiden mellan stoppen för varje gång. Detta kommer att hjälpa din partner att förlänga sin orgasm. Hos vissa män kan detta leda till att utlösningen byggs upp för varje gång de inte får lov att avsluta sin orgasm. Det kan även framkalla utlösning utan orgasm, vilket kan vara en ny och spännande upplevelse för både dig och din partner.

Långsamt och stadigt

Istället för att börja och sluta plötsligt, försök att sakta ner dina rörelser när din partner närmar sig orgasm. Detta kan hjälpa till att bygga upp spänningen och förlänga upplevelsen. Du kan också experimentera med att ändra rytmen och intensiteten i dina rörelser för att få din partner att gissa.

Växla mellan händer och mun

Att använda handstimulering under oralsex kan ge upplevelsen en ytterligare dimension. Prova att använda händerna för att stimulera din partners könsorgan medan du utför oralsex, eller växla mellan oralsex och handstimulering. Växla mellan hand och mun precis innan din partner hinner explodera.

Kommunikation

Nyckeln till framgångsrik edging är kommunikation. Se till att fråga din partner om de är bekväma med denna teknik och om de vill att du ska sakta ner eller sluta vid något tillfälle. Kontrollera regelbundet för att se till att de njuter av upplevelsen och för att justera din teknik vid behov. Det är också viktigt att din partner kommunicerar när de känner att de är på väg att få orgasm, så du vet exakt när du ska sluta eller sakta ner.

Edging är en kraftfull teknik som kan ge spänning och intensitet till oralsex. Genom att bygga upp upphetsning och sedan sakta ner eller sluta kan du skapa en långvarig och njutbar upplevelse för både dig och din partner.

Du är nu redo att ta oralsex till en helt ny nivå

Känner du dig redo att ta ditt oralsex game till nästa nivå? Är du redo att utforska nya djup av njutning och intimitet med din partner? Då är det dags att ta steget och prova några av oralsexteknikerna du just läst om!

Oralsex kan vara en fantastisk upplevelse som förbinder dig med din partner på ett sätt som ingen annan sexuell aktivitet kan göra. Det är ett sätt att visa din partner att du vill utforska varje centimeter av deras kropp och ta dem till höjder av njutning som de aldrig tidigare har upplevt.

Och det bästa är att oralsex är en aktivitet som du ständigt kan experimentera med. Från att introducera nya positioner till att använda olika tekniker och leksaker, möjligheterna är oändliga. Du och din partner kan utforska tillsammans och hitta det som fungerar bäst för er.

Men ta inte mitt ord för givet. Ge det ett försök och se själv. Med lite övning och tålamod kan du bli en mästare på oralsex och ge din partner de mest intensiva orgasmerna i sitt liv.

Så varför vänta? Ta steget och prova oralsex med din partner redan ikväll. Du kommer inte att ångra dig!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst