lekpaket-för-par-sexleksaker

8 Sexleksaker som livar upp ert tråkiga sexliv

Det pratas mycket om att ”krydda” sexlivet – men vad innebär det egentligen? Well, I grund och botten handlar det om att bryta upp den monotona sexrutinen du och din partner byggt upp under er tid tillsammans. Att krydda sexlivet är att resa tillbaka i ert förhållande, till en tid då sexet kändes outforskat, spännande och oväntat. För att lyckas med detta behövs en ”tidsmaskin” och den absolut roligaste och skönaste tidsmaskinen är att sätta ihop ett Couples’ Play Kit tillsammans!

Ett Couples’ Play Kit, eller lekpaket, är en samling föremål som är utformade för att hjälpa er att utforska sex på nya sätt genom att ge er nya sensationer och möjligheter. Ett lekpaket kan hjälpa dig och din partner att utforska nya känslor och upplevelser på ett säkert sätt genom att prova nya saker tillsammans. Det stärker erat emotionella band och känsla av intimitet. Att ha ett lekpaket till hands hjälper er att komma ifrån nedgångna sexuella hjulspår som ni varit fast i under månader eller till och mer år genom att ge ert sexliv lite spänning och spontanitet.

Det är inte bara äventyrslystna par som kan dra nytta av att ha ett lekset. Även om du befinner dig i ett långvarigt förhållande och känner att ni har provat allt tillsammans kan ett lekpaket hjälpa er att utforska nya aspekter av er sexualitet och återknyta kontakten på ett djupare plan för att återuppleva känslorna av spänning och nyfikenhet som ni upplevde i början av förhållandet.

Ett Couples’ Play Kit, eller lekpaket, är en samling sexleksaker som du och din partner väljer ut tillsammans och sedan använder för att skapa variation i sexlivet.

Okej, men vad ingår i ett lekpaket? Jag kommer snart ge dig ett par förslag, men först; det är viktigt att komma ihåg att inte alla föremål kommer att passa alla par. Det som fungerar för ett par kanske inte fungerar för ett annat, och det är viktigt att kommunicera öppet och ärligt med din partner om dina gränser och önskemål. Tanken är att ett lekpaket är något ni ska sätta ihop tillsammans utifrån era egna preferenser. Att sitta ner och välja ut vilket innehåll erat playkit ska ha är faktiskt den bästa delen av ett playkit – eftersom det motiverar er att prata om era fantasier och lyssna på vad din partner fantiserar om, eller kan tänka sig att prova.

Såhär sätter ni ihop ett lekpaket tillsammans:

Välj rätt tillfälle

Välj en tid då ni båda känner er avslappande och redo att prata om sex och fantasier. Det kan vara efter en romantisk lördagsmiddag ni lagat tillsammans, precis när det där andra glaset rödvin börjar ge effekt. Tänd ett par ljus, kryp upp i soffan tillsammans med en dator eller iPad och bege er in på en sexbutik på nätet. Klicka omkring och utforska olika produkter.

Tänk inte, prata!

Det är omöjligt att inte få massa tankar och känslor när du ser bilder och videor på alla konstiga och vackra sexleksaker. Nyckeln är att låta dessa tankar och känslor flöda direkt ut ur munnen, helt utan censur. Försök att inte omformulera dina tankar innan du uttrycker dem med ord. Ju ärligare du är, desto roligare kommer ni ha tillsammans. Det finns inget som är fel eller rätt – uttryck dina första intryck med ord.

Turas om

När ni väljer ut produkter som ska ingår i ert lekpaket kan ni turas om att välja. Välj en sexleksak eller intimprodukt som du vill prova på och välj sedan en produkt som du vill att din partner provar tillsammans med dig. Låt sedan din partner göra samma sak. Allt handlar om att ge och ta, och att våga släppa kontrollen. Du och din partner befinner er i en tråkig sexrutin för att ni bara gör det som känns familjärt och säkert. Låt din partner välja ut en produkt åt dig, även om det inte hade varit ditt första val. Poängen är att lämna din comfort zone för att upptäcka nya saker. Här är 8 exempel på sexleksaker som kan ingå i erar lekpaket:

Sexleksaker för par

8 sexleksaker som livar upp sexlivet

Massageolja

Massageolja är ett klassiskt sextillbehör som passar alla par. En skön massage hjälper till att sätta stämningen och kan vara ett bra sätt att komma i kontakt med din partner genom beröring. En massage ger er också en möjlighet att långsamt utforska och återuppleva din partners kropp på ett nytt sätt. Det kommer ge dig möjlighet att se kroppen du är så van vid från andra vinklar.

Ögonbindel

En ögonbindel kan vara ett kraftfullt verktyg för att öka intimiteten och förtroendet mellan dig och din partner. Genom att ta bort synen kan ni fokusera på känslorna och sensationerna av beröring, vilket ökar er njutning och fördjupar er kontakt.

Ball Gag

För par som är nyfikna på BDSM och maktspel kan en ball gag vara ett mycket erotiskt tillägg till erat lekpaket. Medan vissa kan tycka att tanken på att bli munkavle är obekväm eller till och med skrämmande, kan det för andra vara ett sätt att utforska underkastelse och dominans på ett samförståndigt och säkert sätt. Varför inte prova och se vad som händer när du låter din partner ta rösten ifrån dig?

Handbojor

Handbojor är ett klassiskt och tidlöst tillägg till ert lekpaket, och det är av goda skäl. Känslan av att vara fasthållen, antingen av sig själv eller av sin partner, kan vara otroligt upphetsande och tändande.

Först och främst är handbojor ett utmärkt sätt att utforska maktdynamiken i sovrummet. Att vara fasthållen kan vara en otroligt undergiven upplevelse, där den ena partnern kan ta kontroll och den andra underkastar sig sin partners önskningar. Alternativt kan den partner som är fasthållen uppleva en känsla av makt och frigörelse, vilket gör att de kan släppa sina hämningar och helt omfamna sin njutning.

Dessutom kan handbojor öka de fysiska känslorna under sex. När du är fasthållen har din partner möjlighet att utforska din kropp på nya och spännande sätt, oavsett om det är genom sensuell massage eller mer äventyrlig lek. Begränsningen av rörelsen kan öka känslorna och skapa en mer intensiv och uppslukande upplevelse.

Men kanske viktigast av allt kan handbojor skapa en djup känsla av tillit och intimitet mellan er. När en partner avstår från kontroll och överlämnar sig till den andra krävs det en enorm tillit och sårbarhet. Detta kan fördjupa kopplingen mellan er och skapa en starkare känsla av intimitet och närhet.

Strap-On Dildo

En strap-on dildo är ett spännande och mångsidigt tillägg till ert lekpaket. Även om det kan verka som ett djärvt och okonventionellt val kan en strap-on vara otroligt givande och tillfredsställande för båda parter.

Först och främst gör en strap-on dildo det möjligt för par att utforska nya sensationer och upplevelser. Den ger möjlighet till rollomvändning och experiment, vilket gör det möjligt för partnerna att byta ut traditionella könsroller och utforska sina begär på ett nytt sätt. Penetrationsakten kan också skapa en otroligt intim och sammanhållande upplevelse mellan partnerna, vilket fördjupar kontakten och ökar njutningen.

Utöver de fysiska njutningarna kan en strap-on dildo också vara ett kraftfullt verktyg för känslomässig och psykologisk utveckling. Den kan utmana traditionella könsnormer och stereotyper och uppmuntra er båda att öppna era sina sinnen och utforska nya sätt att uttrycka er sexualitet. Den kan också skapa en djupare känsla av empati och förståelse mellan partnerna, vilket gör att de kan knyta an på en mer känslomässig och intellektuell nivå.

Butt Plug

En buttplug är ett bra komplement till alla pars leksaker av flera olika anledningar. Även om det kan verka skrämmande eller tabubelagt till en början kan det vara otroligt behagligt och stimulerande för båda parter att introducera en buttplug i er intima lek.

För det första kan en buttplug öka den sexuella njutningen och ge en ny nivå av intensitet. Anus är fullt av nervändar och kan vara ett otroligt känsligt område för många människor. Genom att använda en buttplug kan par stimulera dessa nervändar och uppleva förhöjda nivåer av njutning och upphetsning. Känslan av vara uppfylld där bak och trycket mot prostatan eller slidväggarna kan också skapa en känsla av spänning och förväntan, vilket leder till mer intensiva och tillfredsställande orgasmer.

Dessutom kan en buttplug vara ett utmärkt verktyg för att utforska nya känslor och upplevelser. För vissa par kan anallekar vara ett sätt att utforska maktdynamik eller dominans- och underkastelseroller, vilket skapar en ny nivå av intimitet och kontakt. För andra kan det helt enkelt vara ett sätt att pröva något nytt.

Utöver de fysiska njutningarna kan en buttplug också vara ett kraftfullt verktyg för känslomässig och psykologisk utveckling. Den kan utmana tabun och stigman kring anala lekar och uppmuntra partnerna att öppna sina sinnen och utforska nya sätt att uttrycka sin sexualitet. Den kan också skapa en djupare känsla av tillit och intimitet mellan partnerna, eftersom det krävs en hög nivå av kommunikation och tillit för att ägna sig åt den här typen av lek.

Buttplugs kommer i mängder med former, storlekar och material. Det kan vara svårt att veta vilken buttplug som passar till olika tillfällen. Om du vill få expert-koll på hur och när man använder buttplugs kan du klicka här och läsa våran buttplugguide!

BDSM-flogger

En BDSM-flogger kan vara ett spännande tillägg, särskilt för par som gillar att utforska maktdynamiken och känslorna av impact play. Impact play innebär att man använder fysisk stimulering, som smisk, paddling eller piskning, för att skapa behagliga känslor och stimulera nervändarna i huden. En flogger är en särskild typ av slagleksak som består av flera svansar eller remsor av läder eller andra material som är fästa vid ett handtag.

När man använder en flogger håller den dominanta partnern handtaget och använder svansarna för att slå den undergivna partnerns kropp på ett kontrollerat och avsiktligt sätt. Känslan av att bli slagen med en flogger kan variera beroende på intensiteten och tekniken som används, men skapar i allmänhet en kombination av smärta och njutning. Effekten kan skapa en stickande eller dunkande känsla, vilket kan vara ganska intensivt men också mycket upphetsande för många människor.

En flogger kan också skapa en känsla av psykologisk och känslomässig stimulans. För den undergivna partnern kan det vara otroligt upphetsande att överlåta kontrollen och underkasta sig den dominanta partnerns vilja, och det kan skapa en känsla av tillit och intimitet. För den dominanta partnern kan det kännas stärkande att ha kontrollen och skapa en känsla av tillfredsställelse och spänning att använda floggern.

Lite tillbehör för sinnena

Ett Sensory Play Kit kan vara ett roligt och spännande tillägg till ett erat lekpaket, särskilt om ni är intresserade av att utforska nya sätt att stimulera era sinnen. Sensorisk lek innebär att man använder olika verktyg och tekniker för att stimulera de fem sinnena, inklusive beröring, smak, lukt, syn och hörsel. Ett kit för sensorisk lek innehåller vanligtvis en mängd olika föremål som är utformade för att öka den sensoriska stimuleringen och skapa unika och spännande förnimmelser.

Föremål som vanligtvis ingår i ett kit för sensorisk lek kan vara massageoljor, ljus, fjädrar eller texturerade leksaker. Dessa föremål kan användas för att skapa olika typer av känslor, från mjuka smekningar till mer intensiv smärtsam stimulering. Användningen av dofter, såsom eteriska oljor eller parfym, kan också lägga till ett lager av sensorisk stimulering och skapa en stämning eller atmosfär som förbättrar helhetsupplevelsen.

Ett unikt föremål som kan ingå i ett sensoriskt lekset är en uppsättning öronproppar. Genom att ta bort hörselsinnet blir de återstående sinnena förhöjda, och varje beröring, kyss eller andetag kan bli otroligt intensiv och njutbar. Öronproppar kan också användas för att skapa en känsla av isolering och fokus, vilket gör att partnerna kan fördjupa sig helt i upplevelsen och stänga av distraktioner.

Välj sexleksaker efter behov och känsla

Naturligtvis är det viktigt att komma ihåg att alla inte kommer att känna sig bekväma med alla dessa föremål. Det viktigaste är att du och din partner kommunicerar öppet och ärligt om era önskemål och gränser, och att ni bara ägnar er åt aktiviteter som sker i samförstånd och är njutbara för er båda. Med det i åtanke kan du ha kul att utforska din sexualitet och njuta av dina intima stunder tillsammans med The Ultimate Couples’ Play Kit.

När ni sammanstället erat lekpaket kan ni göra det till en kul grej att använda olika föremål på varandra. Dra lott eller slå vad om något, och beroende på utfall, får antingen du eller din partner välja en sexleksak att använda. Eller, välj en sexleksak var och kombinera dem under eran nästa lekstund.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst