Har en affär med en gift man

Förbjuden frukt: Hur man hanterar att vara den andra kvinnan

Är du hemligt intresserad av en gift man? Tänker du ständigt på honom, drömmer om honom och vill ha honom i din säng? Att vara den andra kvinnan kan vara en spännande och uppiggande upplevelse, men det kan också vara fullt av hjärtesorg och smärta. I den här artikeln kommer jag att ge dig alla saftiga detaljer om hur du ska hantera att vara den andra kvinnan, från att börja affären till att avsluta den och allt däremellan.

Intresserad av upptagen man

Så du har träffat en man som får ditt hjärta att brinna, men det finns ett problem – han är redan gift. Det är naturligt att du känner dig motstridig om dina känslor, men det finns ingen anledning att känna skuld eller skämmas. Det ligger i människans natur att bli attraherad av någon som är otillgänglig, särskilt när de är charmiga, framgångsrika och sexiga.

Innan du vidtar några åtgärder är det viktigt att ställa dig själv några frågor. Vill du verkligen fortsätta ett förhållande med en gift man? Är du villig att riskera ditt rykte, ditt känslomässiga välbefinnande och eventuellt skada andra? Är du beredd på de konsekvenser som följer av att vara den andra kvinnan?

Om ditt svar på dessa frågor är ja är det dags att ta steget.

Ligger med gift man

När du väl har fattat beslutet att ligga med en gift man är det viktigt att fastställa några grundregler.

  • Den första regeln är att aldrig bli känslomässigt involverad. Kom ihåg att han redan är upptagen och att du bara är en tillfällig distraktion. Håll det hela avslappnat och förvänta dig inte att han ska lämna sin fru för dig.

  • Den andra regeln är att vara diskret. Lämna inga bevis på din affär, och låt aldrig dina vänner eller din familj få reda på det. Om ni ses offentligt tillsammans, uppför er som vänner eller kollegor, inte som älskare.

  • Den tredje regeln är att alltid utöva säkert sex. Du vill inte sluta med en oönskad graviditet eller en sexuellt överförbar infektion.

Nu när du känner till reglerna är det dags att komma till saken. När du är med honom ska du se till att ge honom din odelade uppmärksamhet. Var närvarande, var passionerad och var äventyrlig. Utforska varandras kroppar och prova nya saker i sängen. Få honom att känna sig efterfrågad och önskad, så kommer han att komma tillbaka för mer.

Avsluta förhållande med gift man

Hur spännande det än är att vara den andra kvinnan är det inte hållbart i längden. Så småningom måste du inse att han aldrig kommer att lämna sin fru för dig. När den tiden kommer är det viktigt att avsluta saker och ting på dina egna villkor.

  • Det första steget är att upphöra med all kommunikation. Svara inte på hans samtal eller sms, och initiera ingen kontakt. Detta ger dig tid att bearbeta dina känslor och gå vidare.

  • Det andra steget är att fokusera på dig själv. Tillbringa tid med vänner, ta upp en ny hobby eller res till ett nytt resmål. Gör saker som gör dig lycklig och uppfylld, och uppehåll dig inte vid det förflutna.

  • Det tredje steget är att släppa all ilska eller förbittring. Ge inte honom eller hans fru skulden för din situation. Kom ihåg att du gjorde valet att ligga med en gift man, och du har makten att gå vidare.

Ska jag berätta för hans fru?

Detta är en knepig fråga och svaret beror på dina personliga värderingar och övertygelser. Vissa kvinnor anser att ärlighet är den bästa policyn och att hans fru har rätt att få veta sanningen. Andra anser att det inte är deras sak att lägga sig i någon annans äktenskap.

Om du bestämmer dig för att berätta för hans fru ska du vara beredd på konsekvenserna. Hon kan reagera med ilska, sorg eller misstro. Hon kan också försöka hämnas på dig eller sin make. Det är därför viktigt att tänka på de potentiella konsekvenserna innan du fattar ditt beslut.

Om du bestämmer dig för att berätta för henne är det viktigt att du gör det på ett respektfullt och medkännande sätt. Välj en privat miljö och var ärlig om dina avsikter. Låt henne veta att du inte försöker såra henne, men att du kände att det var viktigt för henne att få veta sanningen.

Om du bestämmer dig för att inte berätta för hans fru är det viktigt att hålla affären hemlig. Anförtro dig inte åt någon som potentiellt skulle kunna berätta för henne, och se till att det inte finns några fysiska bevis på ert förhållande.

Förhållande med upptagen man

Sammanfattningsvis kan det vara en spännande och intensiv upplevelse att vara den andra kvinnan, men det är inte utan risker. Om du bestämmer dig för att ha en relation med en gift man, se till att upprätta grundregler, vara diskret och utöva säkert sex. Om du bestämmer dig för att avsluta förhållandet, gör det på dina egna villkor och fokusera på dig själv. Och om du bestämmer dig för att berätta för hans fru, var beredd på konsekvenserna och gör det på ett respektfullt och medkännande sätt.

Kom ihåg att du i slutändan har kontroll över din egen lycka och ditt eget välbefinnande. Låt inte någon annan diktera ditt liv eller dina beslut. Följ ditt hjärta, men använd också ditt huvud, så kommer du att komma ut på topp.

test

twst