bästa-sexgungan-för-lägenhet
Denna artikel innehåller reklam

Detta är bästa sexgungan för par som bor i liten lägenhet

Sexgungor är en av de mest spännande produkterna på sexleksaksmarknaden och har snabbt blivit en härlig nyhet för par som vill krydda sitt sexliv. Sexgungor erbjuder en unik känsla av viktlöshet och gör det möjligt att älska i en mängd olika positioner som kan vara svåra eller omöjliga att uppnå på andra sätt. De senaste åren har intresset för sexgungor ökat märkbart, och allt fler par väljer att investera i denna lekfulla upphängningsanordning för att utforska nya erotiska horisonter tillsammans.

Varför skaffar man en sexgunga?

Det finns två framträdande anledningar till varför par väljer att investera i sexgungor. Den första är möjligheten att experimentera med en mängd olika sexuella positioner. Med hjälp av en sexgunga kan par lättare utforska och njuta av olika vinklar och positioner som ökar den sexuella njutningen och tärker intimiteten mellan dem. Den andra anledningen är gungans förmåga att minska fysisk belastning. Sexgungor är utformade för att bära en persons vikt, vilket minskar belastningen på kroppen och tillåter längre och mer bekväma sexsessioner, vilket är särskilt fördelaktigt för par som vill kunna älska längre, i mer bekväma positioner, utan att behöva ta pauser eller skifta ställning.

Kan man ha en sexgunga om man bor i lägenhet?

Trots de uppenbara fördelarna kan det vara en utmaning att hitta utrymme för en sexgunga i en mindre bostad, som när man bor i en enkel tvåa tillsammans. I trånga utrymmen kan installation och förvaring av sexgungan bli en huvudvärk, och man kanske inte vill lämna den framme när svärföräldrarna kommer på besök. Men, det finns lösningar på detta dilemma.

Vilken typ av sexgunga är bäst för lägenheter?

  • Sexgungor som monteras över dörrar
  • Sexgungor som monteras i ställningar

För det första, överväg att investera i en sexgunga som är designad för att vara portabel och inte kräver permanent installation. Vanligtvis monteras sexgungor på en krok i taket, men det finns modeller som kan monteras på dörrkarmar eller ställas på golvet, vilket eliminerar behovet av takfästen och gör dem till ett utmärkt alternativ för par som lever på ett begränsat utrymme. Dessa gungor är oftast lätta att montera och ta isär, vilket gör dem praktiska även för dem som bor i mindre lägenheter.

För det andra, om det är möjligt, överväg att utnyttja andra områden i ditt hem. Vissa par har funnit kreativa sätt att installera sina sexgungor i utrymmen som annars inte används, som t.ex. ett förråd eller en klädkammare. Genom att tänka utanför boxen och kanske till och med möblera om lite, kan ni hitta den perfekta platsen för er nya leksak.

Bästa sexgungan för lägenhet

Ultimate Door Swing

Betyg: 4.5 av 5.

Ultimate Door Swing är en sexgunga som du snabbt och lätt plockar fram och lika enkelt plockar undan igen, vilket gör den perfekt för par som bor i lägenhet. Allt du behöver göra för att få sexgungan på plats är att hänga de två ändarna över en dörr och sedan stänga dörren. Remmarna hålls på plats genom två akrylrör som stoppar gungan från att halka ner. Jag och min partner har använt den här gungan i flera år utan några som helst problem, så jag rekommenderar den varmt till dig som aldrig använt en sexgunga innan, men gärna vill utforska hur det känns. Du kan klicka här om du vill köpa den till ett riktigt bra pris.

Bondage Floor Stand

Betyg: 5 av 5.

Bondage Floor Stand är en ställning som kan användas till både det ena och det andra när lusten faller på. Men, det jag och min partner oftast använder den till är vår sexgunga. Det som gör den här ställningen helt fantastisk är att den låter dig hänga upp vilken sexgunga som helst, utan att behöva borra hål i taket. Den står stabilt på golvet, glider ingenstans, och klarar av att hålla uppe 150Kg. Den är 2 meter hög, och går att ”fälla ihop” genom att lätta på en skruv som sitter på toppen av ställningen. Den kan sedan förvaras bakom en dörr, eller i en städskrubb (om ni har en rymlig sådan). Jag och min partner förvarar vår under sägen, vilket är perfekt. Om du och din partner är nyfikna på att använda en sexgunga och få den fulla upplevelsen av att hänga fritt, bli snurrad, och påsatt från alla möjliga vinklar, men inte vill borra hål i taket är detta definitivt det bästa alternativet för er. Ni kan köpa ställningen här.

Bad Kitty Sex Swing

Betyg: 5 av 5.

Den här sexgungan hänger jag och min partner oftast upp i ställningen. Det är en klassisk sexgunga som är tänkt att hängas upp i taket, men eftersom ställningen passar alla tak-gungor behöver vi bara kroka i den i ställningen och leka. Med denna sexgunga kan en partner sitta eller ligga medan den andra står eller knäböjer. Min favorit är att sitta i gungan med benen vidöppna, medan min sambo, står eller knäböjer framför mig med full möjlighet att ge mig både oralsex och annat från olika vinklar. Vi köpte våran sexgunga här.

Bästa sexgungan för liten lägenhet

Att investera i en sexgunga kan vara ett roligt och spännande sätt att förbättra och utforska sitt sexliv. Även om utrymmesbegränsningar kan vara en utmaning, med lite kreativitet och rätt typ av sexgunga, behöver det inte vara ett hinder för att dyka in i denna nya erotiska äventyr.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst