Den bästa dildon för alla ”Size Queens”

Vad är en Size Queen?

”Size queen” är en term som oftast används för att beskriva en person, vanligtvis en kvinna, som föredrar sexpartners med en ovanligt stor penis. Begreppet är inte begränsat till heterosexuella kvinnor utan kan även användas om homosexuella män. Denna preferens är inte bara en passiv uppskattning av större storlekar, utan en avgörande faktor för sexuell attraktion och njutning. En ’size queen’ uppskattar alltså både fantasin och känslan av att bli penetrerad av en penis som är mycket grövre och längre än genomsnittet, vilket för dem kan innebära en mer intensiv och tillfredsställande sexuell upplevelse. Det kan också innebära en viss estetisk uppskattning; synen av en stor penis kan vara starkt upphetsande för en ’size queen’.

Det är viktigt att notera att termen kan användas både i en självidentifierande och skämtsamt nedsättande mening. I vissa kretsar kan det vara en stolthet att kallas för en ’size queen’, medan det i andra sammanhang kan användas för att kritisera eller göra narr av någons preferenser. Som med alla sexuella preferenser varierar det stort från person till person hur viktigt penisens storlek är för sexuell tillfredsställelse och attraktion.

Det är också värt att betona att även om termen ’size queen’ traditionellt har associerats med kvinnor som föredrar grövre penisar, kan den även tillämpas på personer med andra sexuella läggningar. Termen är en del av en bredare dialog om sexuella preferenser och hur dessa påverkar våra val av sexuella partners.

Vilken är den bästa dildon för en Size Queen?

King Cock från Pipedream

Betyg: 4.5 av 5.
  • Realistisk design
  • Kommer i flera grova storlekar
  • Tillverkade i verklighetstroget material

Jag identifierar mig absolut som en äkta Size Queen och min absoluta favoritdildo är King Cock från Pipedream – av flera anledningar. Denna dildo-serie är välkänd för sina imponerande dimensioner och erbjuder storlekar som verkligen tillfredsställer de som söker efter en stor, fyllig upplevelse. De realistiska detaljerna som ådror och ett välformad ollon höjer den visuella och fysiska upplevelsen, vilket kan vara viktigt du längtar efter en autentisk och stimulerande upplevelse. Tillverkad av kroppssäkert material, erbjuder King Cock en mjuk men ändå fast känsla som är svår att uppnå tillsammans med en riktig partner. Deras förmåga att fylla och stretcha, kombinerat med dess detaljrika utformning, gör den till en utmärkt modell för dig som njuter av storleken i sin helhet – både visuellt och fysiskt. Om du vill köpa din egen King Cock till ett riktigt bra pris kan du klicka här!

Hur väljer man dildo som ”Size Queen”?

1. Fokusera på storleken

Om du identifierar dig som en size queen och vill välja rätt dildo, bör du börja med att bestämma den storlek som bäst tillfredsställer dina önskemål och behov. Du letar antagligen efter en dildo som är betydligt större än genomsnittet, både i omkrets och längd. Tänk på vad som stimulerar dig mest – är det längden som ger dig den djupa penetrationen du längtar efter, eller är det omkretsen som fyller dig och ger den där intensiva känslan av stretch och fyllighet?

2. Fundera på formen

När det kommer till form och textur; fundera över vad som lockar dig mest. Är det en realistisk form som liknar en riktig penis med alla dess detaljer, som ådror och ett välformad ollon, som lockar dig? Eller föredrar du något mer abstrakt? Texturer som räfflor eller knottror kan också lägga till en extra dimension av stimulans.

3. Välj ett kroppssäkert material

Materialvalet är också viktigt. Silikon är ett populärt val eftersom det är kroppssäkert, hygieniskt och ger en behaglig känsla. Det finns dock andra alternativ, som glas eller metall, som kan erbjuda olika typer av stimulans och känsla. Tänk på hur materialet interagerar med glidmedel och hur det känns mot din hud.

4. Fundera över hur erfaren du är

Som en size queen som utforskar större storlekar, bör du vara medveten om din erfarenhetsnivå. Om du aldrig tagit något större sedan tidigare bör du börja med något som känns utmanande men hanterbart. Kom ihåg att kroppen behöver tid för att anpassa sig, och det är viktigt att inte pressa dig själv för hårt. Använd rikligt med glidmedel, särskilt om du experimenterar med hårdare material som inte anpassar sig lika väl efter din kropps konturer, och ta det steg för steg. Lyssna på din kropp och ge dig själv tid att vänja dig vid storleken och känslan.

Kom ihåg, din njutning och säkerhet är det viktigaste. Välj en dildo som inte bara uppfyller dina storleksfantasier utan också känns bra och är säker att använda.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst