jack hunter dildo

Hankey’s Toys: Jack Hunter

jack hunter dildo
Hankey's Toys: Jack Hunter
Sammanfattning
Jack Hunter är den perfekta dildon för dig som vill uppleva känslan av en riktig porrskådis mellan benen.
Kvalitetskänsla
98
Användarvänlighet
97
Mjukhet
98
Flexibilitet
96
Pris
82
Passar dig som
Har använt en dildo tidigare
Söker efter en realistisk upplevelse
Passar inte dig som
Är priskänslig
94
Tingles
Vill du specialbeställa din egna Jack Hunter?

Recension och test av Hankey’s Toys: Jack Hunter

Jack Hunter från Hankey’s Toys är en dildo som tar realism till en helt ny nivå. Denna dildo är en exakt kopia av porrstjärnan Jack Hunters penis, vilket innebär att den erbjuder en otroligt realistisk känsla till alla som drömmer om en intim stund med en äkta porrstjärna. Med imponerande detaljrikedom och en storlek som gör sannerligen gör intryck, är den här dildon perfekt för dig som verkligen vill uppleva känslan av en äkta porrstjärna mellan dina ben.

Om du inte är bekant med Hankey’s Toys sedan tidigare är det viktigt att du läser den här presentationen om hur deras försäljning fungerar innan du läser recensionen. Alla produkter från Hankey’s Toys går nämligen att specialbeställa utefter just dina behov och preferenser, vilket innebär att min upplevelse av den här dildon kan skilja sig markant från din upplevelsen du får, om du väljer att anpassa dildon innan du beställer den.

Modell: Jack Hunter (XS)

Styvhet: 75% Soft

Färg: Metallic Purple

realistisk-dildo-test

Kvalitetskänsla

 • Oslagbar kvalité
 • Verklighetstrogen design
 • Förpackningen lämnar mer att önska

Det låter kanske som en gammal sälj-klyscha, men att hålla en dildo från Hankey’s Toys är verkligen en speciell känsla. Visst, förpackningen, som består av ett tunt lager av plast, lämnar sannerligen mer att önska – men den verklighetstrogna designen slår verkligen allt annat jag tidigare lagt mina ögon på. Hankey’s Toys använder dessutom en specialblandad silikontyp som kallas för platinahärdad silikon. Det är en högkvalitativ typ av silikon som härdas med platina, vilket ger en renare, starkare och mer hållbar produkt. Det är dessutom kroppssäkert, icke-poröst, hypoallergeniskt, och används därför ofta i medicinska produkter och högkvalitativa sexleksaker.

Användarvänlighet

 • Kommer i olika storlekar
 • Realistisk känsla
 • Bekväm att hålla i

Precis som alla leksaker från Hankey’s Toys kommer Jack Hunter i olika storlekar. Trots att min modell är en riktig bjässe klassas den ändå som XS (extra small). Med en imponerande längd på 20 centimeter och en omkrets på ~15 centimeter är den definitivt större än vad jag är van vid. Den ergonomiska designen gör den dock bekväm att hålla och manövrera, trots sin imponerande storlek. Vikten är välbalanserad, vilket bidrar till att du kan hantera den enkelt under längre stunder. Den går att använda hands free om du beställer den med ett tillbehör – en sugpropp som går att fästa genom ett hål i dildons bas.

Mjukhet

 • 75% soft
 • Så nära verkligheten man kan komma
 • Följsam och lagom mjuk

Självklart kan du anpassa dildons styvhet efter just dina behov. Min är 75% soft, vilket jag tycker är en perfekt balans mellan mjukhet och fasthet som exakt efterliknar känslan av en verklig penis. Den är tillräckligt ”squishy” för att kännas realistisk och behaglig vid penetration, samtidigt som den bibehåller styvheten som krävs för att effektivt stimulera g-punkten (eller prostatan). Silikonblandningen i denna dildo ger en känsla av fyllighet som är tillfredsställande utan att vara överväldigande. Den anpassar sig följsamt till kroppens konturer, vilket skapar en djupare och mer intensiv upplevelse. Denna kombination av mjukhet och fasthet gör Jack Hunter till en utmärkt partner i stunder du längtar efter en känsla som är så nära den riktiga varan du kan komma.

Flexibilitet

 • Möjlighet att specialbeställa just den styvhet du vill ha
 • 75% soft är en perfekt för vaginal penetration

En unik aspekt med Jack Hunter är att du har möjligheten att specialbeställa dildon med varierande grad av flexibilitet. Detta innebär att du kan välja en mjukare version för en mer följsam upplevelse, eller en fastare variant om du föredrar intensivare och mer riktad stimulans. 75% soft gör den särskilt anpassningsbar för en mängd olika former av sex i olika positioner. Flexibiliteten innebär att dildon kan böjas och vinklas för att harmoniera med kroppens egna kurvor, vilket resulterar i en mer bekväm och realistisk upplevelse.

Pris

 • Dyrare än andra dildos
 • Bättre än andra dildos
 • Prisvärd om du har erfarenhet av dildos sedan tidigare

Priset på Jack Hunter-dildon från Hankey’s Toys är utan tvekan i det dyrare segmentet, vilket kan vara avskräckande för vissa. Det är dock viktigt att beakta vad du får för pengarna. Med sina realistiska detaljer, högkvalitativa platinahärdade silikon, och möjligheten till specialanpassning av flexibilitet och storlek erbjuder denna dildo en premiumupplevelse som sällan ses i billigare alternativ. Det är en investering för dig som söker en långvarig, pålitlig och realistisk dildo. Även om priset kan vara högt, speglar det kvaliteten och den omfattande njutningen som dildon erbjuder. För den kräsne och erfarna användaren som prioriterar kvalitet och realistisk känsla kan Jack Hunter vara värd sin kostnad. Men för dig som aldrig använt en dildo tidigare, eller har en mer begränsad budget, kan det finnas mer kostnadseffektiva alternativ.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Mjukhet
Flexibilitet
Pris
Slutbetyg

test

twst