Recension av Hankey's Toys Rentman

Hankey’s Toys: Rentman

Recension av Hankey's Toys Rentman
Hankey's Toys: Rentman
Sammanfattning
Rentman från Hankey's Toys är en imponerande skapelse, med superrealistisk design som passar perfekt för alla size queens som lustar efter den där extra fylliga känslan.
Kvalitetskänsla
100
Användarvänlighet
87
Mjukhet
95
Flexibilitet
95
Pris
85
Passar dig som
Är en äkta size queen
Värdesätter hög kvalité
Passar inte dig som
92
Tingles
Vill du köpa Rentman till ett riktigt bra pris?

Test och recension av Hankey’s Toys: Rentman

Efter att ha klämt och känt på sexleksaker i över 10 år finns det få produkter som får mig att höja på ögonbrynen, men att lägga händerna på den här besten var definitivt en ny upplevelse av skräckblandad förtjusning. Med en längd på 28 centimeter och en omkrets på hela 20 centimeter är ”Rentman” från Hankey’s Toys en imponerande skapelse, med superrealistisk design som passar perfekt för alla size queens som lustar efter den där extra fylliga känslan.

Om du inte är bekant med Hankey’s Toys sedan tidigare är det viktigt att du läser den här presentationen om hur deras försäljning fungerar innan du läser recensionen. Alla produkter från Hankey’s Toys går nämligen att specialbeställa utefter just dina behov och preferenser, vilket innebär att min upplevelse av den här dildon kan skilja sig markant från din upplevelsen du får, om du väljer att anpassa dildon innan du beställer den.

Modell: Rentman (Medium)

Styvhet: 40% Soft

Färg: Natural Tan

Hankey's Toys: Rentman

Kvalitetskänsla

 • Enorm men följsam
 • Oslagbar kvalité
 • En dildo som räcker livet ut!

Vid första anblick trodde jag aldrig att vi skulle komma överens – jag och Mr ”Rentman”. Storleken och den otroligt verklighetstrogna designen var minst sagt skrämmande! Aldrig har jag ens funderat över att föra upp något så långt och grovt i mig. Det hade nog aldrig gått heller, om inte kvalitén på silikonblandningen varit så otroligt bra. Hankey’s Toys använder något som kallas för platinahärdad silikon, som gör deras dildos både slitstarka, kroppssäkra och extremt verklighetstrogna till känslan. Den är styv, men inte hård. Den är grov, men anpassar sig ändå till kroppens former, vilket innebär att den fyller ut slidan till max, fast på ett skonsamt och hanterbart sätt.

Användarvänlighet

 • Kräver en viss omställning
 • Avslappning är nyckeln
 • Tyngden är ett minus

Om du, som jag, inte är en tvättäkta size queen blir ditt första möte med Rentman av den här storleken förmodligen ingen lek. För min del krävdes det en hel del glidmedel och en gnutta tålamod för att uppnå den där sinnesstämningen där njutningen bara flödar – men det var definitivt värt det. Jag upptäckte att nyckeln till en skön upplevelse med den här kolossen var att slappna av så mycket som möjligt och låta den göra jobbet, vilket krävde något av en mental omställning, när jag är van vid att ”knipa” mina bäckenbottenmuskler under sex för att känna mer av varje rörelse. När jag väl började acceptera den maxade känslan av att vara totalt fylld kändes allt underbart. Den största utmaningen var faktiskt inte storleken, utan tyngden. Att styra och kontrollera ett drygt halvkilo silikon med utsträckt arm är minst sagt något som kräver träning, och jag var tvungen att byta hand för att låta den andra ”återhämta sig”. Med ett tillbehör går Rentman dock att fästa på både golvet eller väggen, om man föredrar en hands free upplevelse utan mjölksyra.

Mjukhet

 • Mjukheten går att anpassa vid beställning
 • Denna är 40% soft
 • Perfekt kompromiss mellan mjuk och styv

Det går inte riktigt att utvärdera Hankey’s Toys efter mjukhet, eftersom deras dildos går att specialbeställa med just den nivån av styvhet och flexibilitet du själv önskar. Min modell tillverkades i 40% soft silikon, men den går alltså att få i både mjukare och styvare material. Min upplevelse är att 40% erbjuder en riktigt bra kompromiss mellan styv och följsam, framför allt när storleken är så massiv som denna. En mjukare modell hade nog varit svår att kontrollera, och en styvare modell hade säkert gjort ont.

Flexibilitet

 • Flexibilitet beror på vilken mjukhet du väljer
 • Denna är 40% soft
 • Perfekta balans mellan styvhet och flexibilitet

Materialets flexibilitet beror på vilken nivå av mjukhet du väljer att beställa, så det finns inte så mycket jag kan säga om flexibiliteten, annat än att jag själv upplever att 40% soft erbjuder den riktigt bra balans mellan styvhet och flexibilitet. Om jag hade valt att använda dildon analt hade jag nog valt ett aningen styvare material.

Pris

 • Kostar ~1 300:-
 • Kan verka dyrt, men 100% värd det
 • Skräddarsydd upplevelse som varar livet ut

Den här dildon kostar omkring 1 300:-, vilket först kan uppfattas som en hiskelig summa pengar, om man är van vid att spendera 300:- på en dildo. Men, efter att ha bekantat mig med Rentman i ett par veckor kan jag säga att den absolut är värd sitt pris. Det här är inte vilken dildo som helst. Det är en specialdesignad leksak som går att beställa i precis den storlek och styvhet som just du önskar och en sådan skräddarsydd upplevelse är värd de extra slantarna du måste punga ut. Mödan som lagts på de verklighetstrogna detaljerna saknar motstycke. Dessutom är materialet oerhört slitstarkt, vilket innebär att den här dildon kan vara din trogna kompanjon i många år. Faktum är att du förmodligen kommer ge upp långt innan dildon gör det, så detta kan vara den enda dildon du någonsin behöver köpa, och från det perspektivet är 1 300:- nästan ingenting, i min värld.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kvalitetskänsla
Användarvänlighet
Mjukhet
Flexibilitet
Pris
Slutbetyg

test

twst