den bästa penispumpen
Den här artikeln innehåller reklam

Den bästa penispumpen 2024

Penispumpar har alltid varit ett populärt sexhjälpmedel för män, men deras popularitet har vuxit sig ännu starkare de senaste åren, vilket inte är särskilt förvånande när man tittar på alla fördelar som kommer med att använda en penispump regelbundet.

Fördelar med att använda penispump

 • Hårdare stånd: att använda en penispump regelbundet kan förbättra blodflödet till penisen, vilket stärker erektionerna under sex och onani och vilket kan hjälpa dig som upplever att dina erektioner inte är lika hårda längre.
 • Stånd som varar längre: Att träna med en penispump kan förbättra din sexuella uthållighet genom att hjälpa penismusklerna att vänja sig vid längre perioder av sexuell upphetsning. Detta kan hjälpa dig som upplever att ditt stånd mjuknar snabbt under sex, eller försvinner innan du hunnit få orgasm.
 • Korrigering av peniskurvaturen: För män med vissa medicinska tillstånd som Peyronies sjukdom, kan regelbunden användning bidra till att korrigera eller minska oönskad krökning av penis.
 • Ökat sexuellt självförtroende: Eftersom penispumpen kan förbättra dina erektioner och göra dem fylligare kan detta i sin tur förbättra din självkänsla och ditt självförtroende i sexuella situationer.
 • Rehabilitering efter prostatakirurgi: I vissa fall rekommenderar läkare användningen av penispumpar för att hjälpa till med erektionsfunktionen efter operationer som prostatakirurgi.
 • Förbyggande av Erektionsatrofi: Regelbunden användning av penispumpar kan hjälpa till att förhindra förlust av erektil förmåga genom att stimulera ett konstant blodflöde och syresättning av penisvävnaden.
 • En mer tillfredsställd partner: Ett hårdare stånd och längre uthållighet kan också vara till glädje för din partner, vilket kan leda till ett mer tillfredsställande sexliv för er båda.

Vilken är den bästa penispumpen?

Trots dessa fördelar är det en utmaning att välja rätt penispump på grund av det stora antalet alternativ som finns på marknaden. Varje penispump påstår sig vara den bästa, fylld med innovativa funktioner och patenterade teknologier, vilket gör det svårt att veta vilken som faktiskt är effektiv. Men det finns en penispump som alla pratar om just nu. Den heter Bathmate Hydromax och har imponerat på män runt hela världen med sin unika förmåga att använda vatten för att pumpa upp penisen på ett sätt som är både kraftfullt och skonsamt.

Bathmate Hydromax – bästa penispumpen

Bathmate Hydromax är en av de populäraste penispumparna på marknaden och har gjort sig särskilt känd för sin användning av vatten för att skapa ett vakuum runt penisen. Till skillnad från traditionella luftbaserade penispumpar är Bathmate Hydromax utformad för att användas i duschen eller badkaret, vilket ger en unik och effektiv upplevelse.

När det kommer till hur produkten fungerar, använder Bathmate Hydromax sig av hydroterapi för att maximera effektiviteten. Du fyller helt enkelt cylindern med vatten, för in penis i den vattenfyllda cylindern och trycker sedan på pumpen för att utvisa vatten. Detta skapar ett jämnt fördelat vakuum runt penis, vilket leder till ökat blodflöde och förbättrade erektioner. Den jämna tryckfördelningen som vatten ger gör även att risken för blåmärken eller skav minskar jämfört med luftbaserade system.

Om du vill kan du klicka här och köpa Bathmate Hydromax till ett riktigt bra pris – du kommer inte ångra dig.

Hur använder man Bathmate Hydromax?

 1. Fyll pumpen med vatten. Använd Bathmate Hydromax i duschen eller badkaret och fyll den med vatten.
 2. Placera mot bäckenet. För in penis i den vattenfyllda cylindern och placera pumpens öppning mot ditt bäckenområde för att skapa en tät försegling.
 3. Skapa vakuum. Tryck flera gånger på pumpen för att pressa ut vatten ur cylindern. Detta kommer att skapa ett vakuum som ökar blodflödet till penis.
 4. Håll position. Upprätthåll vakuumet genom att inte trycka på frigöringsventilen. Rekommenderad tid är cirka 15 minuter, men detta kan variera.
 5. Släpp på trycket. När du är klar trycker du på ventilen längst upp vilket släpper trycket runt penisen. Ta bort penispumpen försiktigt från penis när tycket släppt helt.
 6. Massera din penis. Att massera din penis i ett par sekunder efter att du använd penispumpen hjälper till att återställa blodflödet i penisen och frigöra trycket som byggts upp i penisens svällkroppar.

Användning av Bathmate Hydromax är relativt okomplicerad men kräver lite övning för att bemästra. Först fyller du pumpen med vatten och trycker fast silikontätningen som kommer tryckas mot basen av penisen. Därefter placerar du pumpen över penisen, mot bäckenområdet och skapar en tät försegling. Genom att trycka på pumpen kommer vatten att pressas ut ur cylindern och ett kraftfullt vakuum kommer att bildas runt din penis. Detta vakuum kommer att driva blod in i penisen, vilket framkallar en stark erektion.

Man rekommenderar vanligtvis att hålla vakuumet runt den erigerade penisen i omkring 15 minuter, även om det kan variera beroende på individens komfort och erfarenhet. Efter 15 minuters kraftfull erektion med penispumpen trycker du på ventilknappen längst upp för att släppa ut trycket och ta bort pumpen.

Det som gör Bathmate Hydromax unik är inte enbart det vattenbaserade systemet som skapar ett kraftfullt men skonsamt tryck runt penisen, utan också den höga kvaliteten på materialen och designen. Penispumpen är tillverkad med medicinsk kvalitetssilikon och ABS-plast för bästa komfort och säkerhet. Dessutom är vissa modeller utrustad med en tryckmätare som gör det möjligt att noggrant kontrollera det tryck som appliceras, vilket är särskilt användbart för dig som aldrig använt en penispump tidigare, eller för dig som vill följa en exakt rutin. Det ger användaren möjlighet att gradvis öka trycket över tid, vilket kan vara fördelaktigt för optimala och varaktiga resultat.

Vilken penispump är bäst?

Den absolut bästa penispumpen på marknaden just nu heter alltså Bathmate Hydromax – en innovativ penispump som erbjuder en unik och effektiv lösning för män som vill förbättra sin sexuella funktion. Det vattenbaserade systemet, högkvalitativa materialen och noggranna design gör den till en standout-produkt i en annars mättat marknad av penispumpar.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst