vilken sexleksak gör det enkelt att komma med partner

Här är sexleksaken som gör det enklast att få orgasm tillsammans med din partner

Det är inte ovanligt att kvinnor upplever att det är svårt att få orgasm när de har sex med sin partner. Den vanligaste orsaken till detta problem är att klitoris inte får tillräckligt, eller rätt typ av stimulans under sex för att framkalla en orgasm. I termer av ren biologi, är klitoris det primära organet för kvinnlig sexuell njutning. Den har omkring 8000 nervändar, vilket gör den extremt känslig för beröring. Men, i de flesta sexuella positioner är inte stimulansen från enbart penetration tillräcklig för att stimulera klitoris till orgasm. Därför upplever många kvinnor att sexleksaker är ett fantastiskt hjälpmedel för att enkelt få orgasm tillsammans med sin partner under sex.

Sexleksaker som gör det enklare att komma

Men med ett så oändligt utbud av sexleksaker kan det vara överväldigande att veta vilken du ska välja för att få orgasm så enkelt som möjligt med din partner. Varje sexleksak har sina egna fördelar och nackdelar, och det som fungerar för en person kanske inte är lika effektivt för en annan. I den här artikeln tar vi en närmare titt på sju olika typer av sexleksaker och rangordnar dem baserat på hur bra de är på att framkalla orgasmer.

Vilken sexleksak gör det enklast att få orgasm?

Typ av sexleksakHur enkelt de ger orgasm
Wand Vibrator★★★★★
Lufttrycksvibrator★★★★★
Klitorisvibrator★★★★☆
Rabbit Vibrator★★★★☆
G-punktsvibrator★★★☆☆
Dildo★★☆☆☆
Buttplug★☆☆☆☆

Wand Vibrator

Wand-vibratorer kallas ibland för magic wands på grund av deras näst intill magiska förmåga att framkalla orgasmer hos även de mest svårflörtade.

För det första har wand vibratorer kraftigare motorer jämfört med andra sexleksaker, vilket möjliggör intensiva vibrationer som kan känns djupt in i kroppens erogena zoner. Dessa starka vibrationer penetrerar inte bara ytan utan når även de inre delarna av klitoris och kan till och med stimulera nervändar som ligger djupt under huden.

För det andra har wand vibratorer stora, rundade huvuden av silikon som ger en bred yta av stimulans. Detta är särskilt effektivt för att stimulera klitoris och området runt den, inklusive de inre och yttre blygdläpparna. Det breda huvudet ser till att vibrationerna täcker ett större område, vilket kan leda till mer omfattande och komplexa orgasmer. Huvudet är också mer förlåtande, eftersom de inte måste placeras precis rätt för att stimulera klitoris till orgasm.

Wand-vibratror är utan tvekan den absolut bästa sexleksaken för dig som vill få orgasm tillsammans med din partner under sex. De kan enkelt kombineras med förspel, oralsex eller samlag, vilket ger en extra dimension av njutning och kan vara det som behövs för att nå klimax med din partner.

Lufttrycksvibrator

Dessa unika sexleksaker skapar en pulserande känsla som direkt fokuserar på att stimulera klitoris utan att nudda den, vilket undviker överstimulering och skapar en mycket specifik och intensiv känsla som älskas av väldigt många kvinnor världen över för deras fantasiska förmåga att framkalla orgasmer. Lufttrycksvibratorer är ofta små och smidiga, vilket innebär att de kan enkelt kan användas med en partner i en rad olika ställningar och göra det mycket lättare för dig att nå klimax tillsammans med din partner.

Klitorisvibrator

Dessa små och målriktade sexleksaker är enkla att hålla i handen och placera direkt på klitoris. Även om de är effektiva, kan de ibland upplevas för klena för att framkalla orgasmer. Framför allt under sex med en partner, då känslan från den lilla vibratorn ofta överröstas av känslan från din partner som glider in och ut. Klitorisvibratorer är definitivt värt ett försök om du vill göra det enklare att få orgasm med din partner, men det finns bättre sexleksaker att börja med.

Rabbit Vibrator

Med sina dubbla ”öron” som stimulerar klitoris och en dildo för penetrering, kan dessa leksaker stimulera flera erogena zoner samtidigt. Det kan dock ta tid att vänja sig vid dessa sexleksakr och hitta rätt vinklar och hastigheter som fungerar för dig. Rabbitvibratorer gör sig bäst som sololeksaker, eftersom de är delvis designade för att efterlikna en riktig sexpartner. Det gör det svårt att använda dem tillsammans med en partner under sex.

G-punktsvibrator

Designad med en böjd topp för att specifikt rikta in sig på G-punkten som sitter 3-4 centimeter in i slidan. Dessa vibratorer kan ge intensiv intern stimulans. Men att hitta G-punkten kan vara komplicerat, vilket gör det svårare att uppnå orgasm jämfört med direkt klitorisstimulans. Dessutom är de designade att fylla upp slidan, vilket din partner förmodligen också vill göra under sex. Precis som med rabbitvibratorer gör detta det svårt att använda dem tillsammans med en partner under sex, och gör det förmodligen inte lättare för dig att få orgasm med din partner.

Dildo

Eftersom dildos inte har någon vibrerande funktion kräver de ofta mer manuell rörelse och teknik för att uppnå orgasm. Eftersom dildos är tänka att ersätta en riktig manlig lem underlättar de inte din förmåga att få orgasm tillsammans med din partner. Om du är en av de få kvinnorna som kan uppnå orgasm genom endast penetration kan en dildo hjälpa till att ge dig den stimulans du behöver för att komma, men chanserna är goda att din partner också kan göra samma sak med lite träning och kommunikation.

Buttplug

Dessa är främst designade för att utforska och stimulera den anala erogena zonen. För många kvinnor är anal stimulans inte tillräcklig för att uppnå orgasm utan extra klitorisstimulans. Buttplugs är en fantastisk bra uppvärmning för analsex, och de kan absolut bidra med en mer intensiv känsla om de sitter på plats medan din partner penetrerar dig. Men för majoriteten av kvinnor gör inte buttplugs det enklare att uppnå orgasm tillsammans med sin partner.

Vilken sexleksak gör det enklast att få orgasm med partner?

Så, nu har du fått en utförlig guide som rankar olika sexleksaker baserat på deras förmåga att hjälpa dig att uppnå orgasm. Känn dig inte överväldigad; det här är din chans att utforska och finna det som får dig att må bäst, på ditt eget unika sätt. Oavsett om du är ute efter den djupa, rumlande kraften i en wand vibrator, den fokuserade stimulansen från en lufttrycksvibrator, eller den dubbla glädjen av en rabbit vibrator, finns det en sexleksak som är perfekt för dig. Så varför vänta? Ge dig själv friheten att utforska din egen kropp och upptäcka nya former av sexuell njutning. Du är nu redo att göra ett välgrundat val och köpa sexleksaken som kommer att förändra ditt sexliv till det bättre.

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst