välj rätt penisbur

Hur väljer jag rätt penisbur till min partner?

Jag behöver få lite vägledning kring ett rätt känsligt ämne som nyligen kommit upp i mitt förhållande. Min pojkvän har berättat för mig att han är nyfiken på att experimentera med en penisbur. Det var tydligt att det var en stor sak för honom att öppna upp sig om detta, och jag uppskattar verkligen hans mod och ärlighet.

Jag vill stötta hans fantasi och tänkte överraska honom genom att köpa en penisbur som vi kan experimentera med. Problemet är att jag är ganska oerfaren på detta och känner mig osäker på vilken typ av penisbur som skulle vara bäst. Jag undrar över vilka aspekter jag bör tänka på när jag väljer en – storlek, material, design? Är det något särskilt märke eller modell du skulle rekommendera?

Det är viktigt för mig att det blir en positiv upplevelse för oss båda. Jag vill att han ska känna sig bekväm och njuta av upplevelsen, när han var så blyg över att berätta om sin fantasi. Tack på förhand för hjälpen!

-Shiva

Vad är en penisbur?

Det är fantastiskt att du vill stötta din pojkväns fantasi genom att utforska den tillsammans! En penisbur, även känd som kukbur, är en sexleksak som ofta används för att begränsa en man sexuellt. Det är en anordning i silikon, plast, eller stål som kopplas runt pungen och penisen, vilket hindrar honom från att få erektion och begränsar hans förmåga att tillfredsställa sig själv. Den används ofta inom BDSM-lekar för att öka den sexuella spänningen och känslan av undergivenhet.

Hur väljer jag rätt penisbur?

  • Lär känna hans fantasi
  • Välj rätt material
  • Välj rätt storlek

Lär känna hans fantasi

Vilken penisbur du ska köpa till din partner beror starkt på vilken typ av tillfredsställelse och upplevelse din pojkvän önskar uppnå. Det är viktigt att förstå hans begär och fantasi i mer detalj för att välja en penisbur som bäst motsvarar hans behov.

Dominans

Om han till exempel är nyfiken på att utforska känslan av att bli dominerad, kan en stålbur vara det idealiska valet. Stålets robusthet och vikt kan förstärka känslan av underkastelse och upplevelsen av att vara kontrollerad.

Underkastelse

Å andra sidan, om han är intresserad av att känna sig sexuellt begränsad på ett mer subtilt sätt, kan en bur i silikon eller lätt plast vara ett bättre alternativ. Dessa material kan ge en konstant påminnelse om begränsningen utan att vara överväldigande, vilket kan hjälpa till att bygga upp sexuell spänning över tid.

Under kläderna

En annan aspekt att överväga är om han vill kunna bära penisburen diskret under kläderna i vardagliga situationer. I detta fall är komfort och diskretion nyckelfaktorer. En lättare plastbur eller en flexibel silikonbur kan vara mer lämpliga för långvarigt bruk och mindre synliga under kläder. Dessa material ger en viss rörelsefrihet och är oftast mindre märkbara, vilket gör det möjligt att bära buren i olika sociala sammanhang utan att det blir uppenbart.

I slutändan handlar valet av penisbur om att matcha materialet och designen med din pojkväns specifika önskemål och komfortnivå. Genom att ha en öppen dialog och utforska olika alternativ kan ni tillsammans upptäcka vilken typ av bur som bäst kompletterar era sexuella upplevelser och fantasiutforskning.

Välj en penisbur i rätt material

Penisbur i silikon

Om du vill välja en penisbur utan att gräva i hans fantasier är det bäst att utgå ifrån material när du för ditt val. Silikonburar är ett utmärkt val för nybörjare. De är mjukare, mer flexibla och bekvämare att bära över längre perioder. Silikon är också allergivänligt och lätt att rengöra. Att börja med en silikonbur kan hjälpa din pojkvän att vänja sig vid känslan av att ha en bur, utan att det känns för överväldigande.

Penisbur i stål

När ni känner er redo att ta steget vidare på er sexuella upptäcktsfärd, kan ni överväga att prova en penisbur i stål eller plast. Detta är ett steg upp från de mjukare silikonburen, både i känsla och upplevelse. Stål och plast är hårdare material, vilket bidrar till en mer intensiv och definierad känsla av begränsning och kontroll. Dessa burar kan kännas mer spännande att bära och skapa en mer utmanande och erotisk upplevelse för din partner.

Stålburar är särskilt populära inom BDSM för sin robusta och hållbara konstruktion. De erbjuder en tyngre och mer omfattande känsla av att vara instängd och hjälplös, vilket kan vara mycket upphetsande för er båda.

Penisbur i plast

Å andra sidan, om ni söker efter ett mer ekonomiskt alternativ eller en lättare variant, kan plastburar vara ett utmärkt valhttps://adr.ec/RwrAggrhE. De är ofta billigare än stålvarianten och betydligt lättare, vilket kan göra dem mer bekväma för långvarigt bruk. Plastburar finns i en mängd olika färger och stilar, vilket gör det möjligt att anpassa upplevelsen efter vad ni båda vill ha. Även om de kanske inte erbjuder samma brutala känsla som stål, är de fortfarande ett utmärkt alternativ för de som vill utforska känslan av att vara instängd utan den extra vikten.

Välj en penisbur i rätt storlek

Innan du väljer vilken penisbur du ska köpa till honom är det viktigt att mäta hans penis för att hitta rätt storlek. En bur som är för liten kan orsaka obehag eller till och med skada på penisen, medan en för stor bur inte kommer att ge den önskade känslan av underkastelse och begränsning.

Det finns många märken och modeller på marknaden, så det kan vara en bra idé att läsa recensioner och produktbeskrivningar noggrant. Ni kan också överväga att besöka en butik specialiserad på sexuella hjälpmedel, där ni kan få mer personlig rådgivning och se olika modeller i verkligheten.

Min partner vill bära en kukbur

Kom ihåg, det viktigaste är att ni båda känner er bekväma och njuter av upplevelsen. Kommunikation är nyckeln, så prata med varandra om era känslor, gränser och förväntningar under hela processen. Lycka till med ert experiment!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst