bästa vibrerande penisringen

Här är den bästa penisringen för kvinnor 2024

Hejsan jag skriver för att få råd om ett ämne som är lite känsligt men viktigt för mig. Min pojkvän använder en penisring när vi har sex, och jag har märkt att det verkligen hjälper honom att bibehålla sin erektion och får honom att ”räcka längre” när vi ligger. Det är fantastiskt att se honom njuta, men jag undrar om det finns någon typ av penisring som även kan öka min egen njutning.

Jag har hört talas om penisringar med vibratorer eller andra stimulerande egenskaper, men jag är osäker på vilken typ som skulle vara bäst för oss båda. Jag skulle verkligen uppskatta din expertis om vilka alternativ som finns och hur de kan förbättra både hans och min upplevelse. Finns det några specifika modeller eller märken du skulle rekommendera som är kända för att ge ömsesidig njutning? Tack så mycket för din hjälp!

-Linda

Penisring för kvinnor

Det är jättekul att du är nyfiken på att utforska olika sätt att öka njutningen för både dig och din pojkvän, samtidigt som du respekterar din partners behov. Penisringar är verkligen ett fantastiskt tillbehör för att göra sex skönare. De fungerar genom att förstärka och förlänga erektionen för mannen genom att begränsa blodflödet från penisen, vilket också kan leda till mer intensiva orgasmer.

Precis som du själv nämner kan ni överväga att använda en penisring med inbyggd vibrator för att även din njutning ska få sig en boost under sex. Dessa penisringar är utformade för att ge extra stimulans mot klitoris under samlaget. Vibratorn på ringen kommer att vibrera mot din klitoris medan ni har sex, vilket kan vara otroligt skönt och leda till kraftigare orgasmer för dig.

Bästa vibrerande penisringen

När det gäller specifika modeller, finns det många på marknaden. Leta efter de som har justerbara vibrationsnivåer för att kunna anpassa upplevelsen efter vad du och din partner tycker är skönast. Om du vill ha ett konkret tips på en vibrerande penisring kan jag varmt rekommendera den här modellen från We-Vibe som jag och min partner använder ofta. Det som är så bra med den här modellen är att den anpassar sig efter olika ”storlekar” och sitter stabilt på plats, oavsett vilken penisstorlek din partner har. Den är också väldigt skön att ”gnida” sig emot, vilket är perfekt när du rider honom. En kul bonus är att ni kan kontrollera vibrationerna via en app, vilket både smidigt och roligt!

Ställningar för vibrerande penisring

Det är viktigt att tänka på vilken ställning ni har sex i när han bär en vibrerande penisring, för att du ska få så mycket stimulans som möjligt. Doggy är till exempel en ställning som inte passar så bra om han bär en vibrerande penisring. Här är några positioner som verkligen maximera effekten av en vibrerande penisring:

  • Cowgirl: I denna ställning har du full kontroll över penetrationens djup och vinkeln, vilket gör det enklare att justera så att vibratorn på ringen träffar din klitoris.
  • Missionären med en twist: Prova att lägga en kudde under rumpan. Detta ändrar vinkeln för penetrationen och kan göra att vibrerande delen av ringen träffar klitoris bättre när han glider ut och in.

Bästa penisringen för kvinnor

Glöm inte heller bort att kommunikation med din partner är nyckeln till en njutningsfull sexuell upplevelse. Prata om vad ni tycker om och vad ni vill testa. Ha så kul med att utforska!

Vad tyckte du om den här artikeln?

Sexualrådgivare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

test

twst